Followers

i decree

zondag 31 mei 2009

31 mei - Channeling Blossom Goodchild in het Nederlands

Kunnen jullie niet voelen, lieve vrienden, de omslag in energie terwijl de Lichtheid jullie optilt naar waar jullie behoren?Wij zijn klaar om te beginnen.

Yep, dat kan ik behoorlijk sterk voelen ... vooruit met de geit (niet letterlijk, maar als uitdrukking!)

De veranderingen die op jullie planeet plaatsgevonden hebben de voorbije maanden, hebben een ongunstig effect gehad in sommige opzichten, maar toch voelen we je vragen weer.

Jullie kennen me … Ik ben ook maar een mens!

Hiermee bedoelen we dat er voordurend veranderingen waargenomen worden die het proces dat we vooruitgang noemen, kunnen onderbreken.

Maar, vergeef me, ik dacht dat jullie gezegd hadden dat de vibratie omhoog gegaan was?

Hierover zijn we ook niet van standpunt veranderd. Het zou passend zijn als je ons toestaat om verder te gaan.

Oeps, sorry, ga jullie gang.

Hoewel er ook zijn die de algehele uitkomst zoals wij het noemen ‘ongunstig’ vinden, is dit niet het geval. Dit is het punt dat wij in deze conversatie willen maken. Vanwege de ups en downs, hebben sommigen toegestaan dat de ‘downs’, de ‘ups’ overschaduwen. Dit geldt zeker niet voor allemaal, maar ons onderwerp van vandaag is om de vibratie te verhogen van diegenen die in deze val van ongunstigheid gevallen zijn. Ze zijn het gaan zien als een manier van bestaan … terwijl het in feite het tegenovergestelde is. Het laat je zien hoe dingen ‘niet zijn’. Maar soms kan de aantrekkingskracht van deze moedeloosheid behoorlijk sterk zijn, simpelweg omdat de kracht van zo iemand verminderd is, en het ‘voelt’ makkelijker om ‘toe te geven’.
Wij zeggen jullie … Dit moet ophouden, boven alles. Het is aan jou om te herkennen wat er gebeurt. Het is aan jou om te herinneren dat dit aan jou gepresenteerd zou worden. Het is aan jou om te herinneren dat wanneer dit ‘arriveerde’, jij zou WETEN dat dit verworpen moest worden door de pure gedachte aan vreugde. Dat is alles wat nodig is. Wij spreken hierover omdat we ons ervan bewust zijn dat er velen zijn die zich ‘beperkt’ voelen, zogezegd. Zorgen over het “hoe…?” en “wat als…?” overheersen de gedachten voor velen op een negatieve manier.

HERINNER JE WIE JE BENT.

Herinner je dat dit tijdelijk is, omdat de overgang naar een helderdere toekomst gewoon doorgaat. Het is noodzakelijk voor jullie om ‘De Glorie’ toe te staan in jullie bestaan. Om datgene dat zichzelf presenteert als ‘hoe het is’, te overwinnen, omdat dat ‘niet is hoe het is’.

Jullie spreken op deze manier … deze laatste paar channelings, over ‘het’, ‘hoe het is’, etc. Kunnen jullie ons daarbij helpen?

Zeker. Je ‘MANIER VAN ZIJN’ is simpelweg de Waarheid van jou. Wat ‘IS’, is precies dat. Want het ‘IS’ niets anders. Het kan niets anders zijn, want dan zou het ‘IS NIET’ zijn als het niet ‘IS’ zou zijn. Volg je dat?

Ja.

Daardoor, ontstaat er een realiteit uit iets dat ‘NIET IS’, als iemand niet accepteert hoe het ‘IS’.

Nu begin ik het een beetje kwijt te raken … Ik snap jullie punt niet, met alle respect.

Dit ‘IS’ ons punt. Opnieuw is er een moeilijkheid omdat het gebruik van woorden soms inadequaat is om het uit te kunnen leggen.

Terwijl je nu zit te schrijven, Blossom, zit je in het moment van wat ‘IS’. Het is duidelijk voor jou en voor ons dat dit ‘IS’ wat er gebeurt, ben je het daarmee eens?

Ja.

Maar er is ook een ruimte waar die ‘MANIER VAN ZIJN’ ‘NIET IS’. Ben je het daarmee eens?

Dat zou ik zijn, als ik wist waar jullie het over hebben! Waar is deze ‘NIET IS’-ruimte? … of moet ik zeggen … waarom speelt deze ‘NIET IS’-ruimte een rol, als hij er NIET IS? Iemand nog een pilletje??

Om je precies datgene te laten zien. Het is in de ruimte van het ‘niet bestaan’. Om iets te laten ‘zijn’, moet iemand herkennen dat het er is. Als het er ‘NIET IS’, kan het niet herkend worden. De enige herkenning van het ‘NIET bestaan’ is door het ‘wel bestaan’ … om het bestaan van het niet bestaan te bewijzen.

Kunnen jullie zeg maar … even teruggaan naar de basis? … Ik begrijp wel wat jullie zeggen, maar ik weet niet zeker wat het punt ervan is … ik probeer jullie gewoon te volgen … als jullie mij volgen!

Misschien kunnen we dan beter verdergaan met wat werkelijkheid ‘IS’ en wat werkelijkheid ‘NIET IS’. Door te begrijpen wat het ‘IS’ dat er gebeurt, want we weten wat het ‘NIET IS’ dat er gebeurt. Wat zouden we dit graag op een simpelere manier willen uitleggen.

Daar ben ik het helemaal mee eens.

Wat als we nu tegen jullie zouden zeggen om datgene wat er ‘IS’ te vervangen (d.w.z. zeggen dat je weet dat hier op dit moment zitten schrijven ‘IS’ wat er nu gebeurt) … met datgene wat er ‘NIET IS’. Dus dat je ‘niet’ zit te schrijven achter je computer hoewel je denkt dat je dat wel doet. wat als we tegen je zouden zeggen, dat het ‘NIET IS’ je Ware werkelijkheid is. Je Ware ‘IS’ is in feite het tegenovergestelde, dus je ’MANIER VAN ZIJN’ is je ‘MANIER VAN NIET-ZIJN’.

Welkom in het tehuis voor verbijsterden!!! Kunnen jullie het ook op een manier zeggen die logisch is???

Misschien hebben we dit een beetje te ver uitgesponnen, en een kwestie die simpel moet blijven, te ingewikkeld gemaakt om nog begrepen te worden. Maar we kunnen de juiste woorden niet vinden om datgene wat we willen utdrukken, eenvoudiger te maken.

Ok, laat me even samenvatten. Wat jullie zeggen is dat datgene wat we kennen als onze realiteit, niet onze realiteit is. En daardoor is alles wat we denken dat onze werkelijkheid ‘IS’, in feite ‘NIET IS’.

Correct.

Dus … wat IS dan onze werkelijkheid?

Jullie werkelijkheid is in de ‘MANIER VAN NIET-ZIJN’.

Daar gaan we weer, maar ik denk dat ik het vat.

Jullie vorm … de gemanifesteerde vorm van wat dan ook, is simpelweg dat: de ‘gemanifesteerde vorm’. Een gecreëerde energie die vorm gekregen heeft uit dat wat ‘NIET IS’. (want het was er niet tot het gecreëerd werd). Dus … Als we, met respect, jullie categorizeren als een ‘gemanifesteerde creatie’, dan zijn jullie een vormgegeven energie in die vorm op dit moment … maar toch, het ‘IS NIET’ wat jullie Waarlijk zijn. Wat jullie Waarlijk zijn is ‘energie’, zonder vorm. Simpelweg energie. En dat is jullie Ware ‘MANIER VAN ZIJN’. Daardoor, wat je denkt dat je nu bent, ‘IS NIET’ wat je Waarlijk bent.

Maar jullie spreken over de ‘MANIER VAN ZIJN’ van alles. Jullie zeggen dat alles simpelweg ‘IS’. Zeiden jullie niet eerder in het stuk … als ik me goed herinner … “je ‘MANIER VAN ZIJN’ IS de Waarheid van jou”?

Ben je er klaar voor … Alles IS wat het ‘NIET IS’. Dit is de enige manier waarop we je de ‘non-realiteit’ kunnen proberen uit te leggen van deze ‘tijd ruimte’ waarin jullie verblijven op deze aarde. Velen van jullie zijn zich bewust dat je in menselijke vorm verkeert, maar je essentie is niet van fysiek vlees. Het gedeelte dat ‘IS NIET’ fysiek vlees ‘IS’ jou. Maar jullie beperken jezelf vaak tot een manier van gedragen die zou aannemen dat het wel jou is, en dat je niets anders bent. Terwijl je in feite AL het andere bent.

Hoewel ik er grapjes over maak, weet ik wel wat jullie bedoelen. En omdat ‘alles is zoals het moet zijn’, vertrouw ik erop dat het op deze manier is aangeboden voor een reden. Het is net als met de woorden van White Cloud, ze worden gegeven op een manier zodat je het denkwerk zelf moet doen. Het is de meest efficiente manier om te leren.

We voelen dat dit genoeg is voor een ieder om over na te denken voor vandaag. Maar we voegen er ook aan toe dat dit ‘NIET IS’ om zomaar te lezen. Er is veel meer ‘achter de schermen’ als iemand daar een blik wil werpen en zijn gedachtengang toestaat om hem mee te nemen naar een dieper niveau van begrijpen. Het begrijpen van het bestaan van dit aspect van zichzelf, dat accepteert dat ze eigenlijk gemaakt zijn van het ‘IS NIET’. Het zal ze brengen tot een begrip van veel grotere dingen dan dat waartoe ze zich beperkt hadden in wat ze dachten te weten. Het brengt ze tot een niveau waarop nieuwe dingen kunnen worden begonnen. Om die sprong te nemen waarover we spraken, en jezelf op een nieuw niveau te bevinden met zo’n open uitzicht op de enorme uitgestrektheid van nieuwe dingen.

Het is met veel opwinding dat we met jullie mee kunnen bewegen naar de volgende fase. Kunnen jullie niet voelen, lieve vrienden, de omslag in energie terwijl de Lichtheid jullie optilt naar waar jullie behoren?

Dat past zo in een liedje! Nou, bedankt daarvoor. Dit zal er vast weer zo eentje zijn die pas logisch klinkt als ik hem teruglees, want op dit moment heb ik nog geen idee of dat zo is of niet! In Liefde, Lach en Verlichting!!!!

Original Site:
www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar