Followers

i decree

maandag 4 mei 2009

2 Mei.Ik weet dat vele duizenden deze pagina bezoeken (wat mij heel nederig maakt), dus is dit de beste plek om het te vermelden … ik heb EXTREME e-mail problemen. Ik zit op een nieuwe server, en die kan niet doen wat ze zeiden dat ie kon doen, namelijk grote hoeveelheden e-mail tegelijk verzenden. Dus helaas zal er geen nieuwsbrief komen deze maand. Ze kunnen me ook niet hetzelfde e-mailadres laten houden, zoals ze beloofd hadden. Dus ga ik maar weer terug naar mijn oude server, maar dit gaat nog een maand duren!! Gouden Stralen. Gouden Stralen Gouden Stralen. 14 Uur … ja, je leest het goed … 14 uur telefoneren later … denk ik dat het het best is … dat als iemand contact met me wil, hij voorlopig blossomgoodchild@hotmail.com gebruikt. Blijkbaar ondervinden de website-emailadressen bloss@blossomgoodchild.com en info@blossomgoodchild.com ook problemen. Dit vanwege een instorting van de ‘web centrale’ waardoor miljoenen e-mails nu op een kluitje zitten ergens in cyberspace, totdat ze bevrijd worden. Veel mensen ondervinden problemen met hun website-emailadressen. En dit gebeurt allemaal net terwijl ik naar een nieuwe provider ga, die me nergens mee kan helpen!!!!. Is het niet geweldig??? Meer Gouden Stralen!!! Dus als jij me de laatste tijd geschreven hebt, en ik heb niets teruggeschreven, komt dat waarschijnlijk omdat ik het nooit ontvangen heb. In juni … zou alles weer normaal moeten zijn. Maar wat is normaal ???***!!!!!!

Goed, we gaan verder!

Ik altijd elke channeling die ik had met de FOL, ook ‘gepubliceerd’. Dus dat zal vandaag niet anders zijn. Degenen die “The Bridge” en “Snapshot” gelezen hebben, zulen herkennen dat ik ook van zulke dagen had tijdens die channelings. Voor mij maakt het onderdeel uit van mijn reis met hun … dat is wie ik ben … hoewel ze als channeling op zich waarschijnlijk weinig goed doen! Alles gaat zoals het moet gaan. Het gaat echt wel goed met me, ik moest me alleen even ‘ontladen!’.

2 Mei.

Hallo daar. Ik laat jullie vandaag maar direct to the point komen … ik weet zeker dat jullie woorden zullen aanbieden die jullie passend achten op dit moment. Erg bedankt.

Zuster van het universum …

Mmm … dat is anders … leuk, maar anders.

Terwijl de Waarheid zich ontvouwt, kan er weinig twijfel bestaan over wat er in het vooruitzicht ligt voor diegenen onder jullie die het pad van de Liefde gekozen hebben. We zouden opnieuw willen zeggen “Hou je stevig vast”.

En nu wil ik precies weten wat jullie daarmee bedoelen en waarom jullie het inderdaad al zo vaak gezegd hebben … ?

Dierbaren, hebben jullie de laatste tijd niet in grote turbulentie verkeerd. Klopt het niet dat veel van wat er op jullie aarde gebeurt, jullie veel zorgen baart, en lijkt het wel dat er bijna niets veilig is, en dat de moeilijke dagen die jullie ervaren, golven van ongemak veroorzaken?

Ja … maar daar proberen we doorheen te komen door ons Licht te schijnen … zoals jullie vaak aangeraden hebben.

Dan zeggen we alleen maar dat het stevig waait. Er is onrust, en door de veranderingen zul je je “stevig moeten vasthouden”. Dat bedoelen we. Blijf met je beide voeten op de grond staan, lieve vrienden. Herken wat er om je heen gebeurt, en geef je niet over aan die energieën die je zo graag omlaag zouden willen trekken. Wij zeggen tegen jou: ‘Je weet wel beter’.

Nou, degenen onder ons die weten wat er gaande is ‘achter de schermen’ doen er alles aan om de angst niet te laten verspreiden. Maar in alle eerlijkheid, lijkt er zoveel aan de hand te zijn dat het mij het gevoel geeft dat sommigen van ons aardlingen, nu meer dan ooit de draad kwijt zijn!!!! Ik weet dat jullie ons zo goed mogelijk proberen te helpen, en ik weet dat wij hier beneden ervoor gekozen hebben om deze rol te spelen … ik weet ook dat het gevecht om vrolijk te blijven en overal boven te staan, geen gemakkelijke taak is. Velen van ons schijnen daar doorheen, omdat ons hart ons leidt , daar ben ik zeker van. Maar toch hebben we allemaal dagen dat we serieus denken: ‘Wel sode…’. En zo’n dag heb ik vandaag!! Zelfs nadat jullie ons net gevraagd hebben om daar niet aan toe te geven! Ik kijk vaak naar boven in de lucht, en dan zeg ik ‘hallo’ … ik WEET nog steeds dat jullie daar zijn … ergens … maar toch … word ik ongeduldig … zo is het gewoon. Zo voel ik me.

Ongeduldig naar ons toe?

Naar het leven toe! Naar de wereld en de mensen die erop leven. Je kunt niet zomaar gaan lopen corrigeren hoe andere mensen elkaar benaderen, en over elkaar denken. Dat moet je niet doen. Ik oordeel niet. Ik ben me er alleen maar bewust van dat er zovelen zijn die WEL de hele tijd oordelen. Ik accepteer dat we allemaal op onze eigen plek in onze reis zitten … maar toch, wat moeten we doen? Wij proberen deze wereld weer terug te veranderen in een Liefdevolle wereld, maar tegelijkertijd zijn er nog zoveel die geen idee hebben wat er nou eigenlijk aan de hand is. Ik heb het idee dat ik dat niet zo goed uitgedrukt heb!

Ja, ik weet dat ik een rotbui heb. Maar ik gooi het er maar gewoon uit, want ik vraag me af waar het allemaal naartoe moet. En ja … dan valt er wel eens een onvertogen woord!!!!

We kunnen het niet helemaal begrijpen, maar we pikken de vibratie van je energie op, die ons helpt in te schatten wat je ‘voelt’.

Niet zo goed, zeker?

Het lijkt alsof je niet tevreden meer bent met jezelf… klopt dat?

OOOOja!!!! Zo had ik het nog niet bekeken!!!! Misschien is dat wel het geval. Ik baseerde mijn uiterlijke visie op innerlijke zaken waar ik geen controle over heb. Goed punt, jongens. Daar zal ik even naar kijken. Dus, ik ben niet tevreden met de manier waarop ik de zaken aanpak?

Dat kan alleen jij maar beantwoorden. Wat zou je willen dat we daar nog meer over zeggen?

Weet ik niet!

Wat zouden we je hart graag willen verheffen.

Dat kunnen jullie niet, dat kan ik alleen zelf, is het niet?

Maar heb je zelf niet het verlangen om een vriend te helpen als hij in de put zit? We tonen je nu een afbeelding van velen van ons die zich verzamelen met de intentie om de mensen op jullie planeet te verheffen. Zoals jullie op aarde leren te doen. Je hebt ingezien dat het verzamelen van energieën die gefocust kunnen worden op één bepaald onderwerp, een groot effect kunnen hebben. Dus waarom zouden wij niet hetzelfde doen? We zitten in hetzelfde schuitje, weet je. We werken allemaal naar hetzelfde doel toe … vrijheid.

Maar jullie ZIJN toch vrij?

Inderdaad, we bedoelden dat we naar hetzelfde doel toe werken … JULLIE vrijheid. Pas als jullie die vrijheid hebben, zul je begrijpen dat je die nu niet hebt.

Jullie noemen het woord ‘nu’, een tijdje terug zeiden jullie ‘nu of nooit’. Hoe denken jullie daarover?

Niet anders dan voorheen.

Jongens, met respect, maar ik ga afsluiten voor vandaag. Ik zit echt niet in de juiste gemoedstoestand om te channelen. Ik wil mijn frustraties niet op jullie afreageren, of op wie dan ook. Zo ben ik gewoon niet. Misschien een volgende keer?

Als dat je wens is.

Maar toch willen we tegen je zeggen dat we behoorlijk wat kunnen leren van de energieën die je vandaag uitzendt.

En zouden jullie nu willen zeggen dat ik vanuit het hart moet spreken en Gouden Stralen moet uitzenden?

We zouden willen zeggen … haal een paar keer diep adem …

Yep …

En voel de energie die we naar je toesturen. Je bent je bewust van de kleur roze in een heel sterk vibrerende tint, nietwaar?

Ja.

Adem het in. In je ‘weten’ … adem het in.

Yep … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

Wat is het dat je van ons wilt horen?

Nogmaals, ik weet het niet! Ik heb het gevoel dat ik vandaag jullie tijd verdoe. Mijn energieën zitten hier gewoon niet voor op de goede plek. Bedankt dat jullie proberen om door te gaan, maar gewoon niet in de stemming. Morgen misschien?

Misschien.

In Liefde en dank.


Original Site:
www.blossomgoodchild.com
By Courtesy of Kees

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar