Followers

i decree

zaterdag 3 september 2011

July 27, 2011

July 27, 2011

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 


Blossom: Goedenavond voor jullie. Opnieuw riep jullie laatste channeling een enorme beroering op… toch VOEL ik dat we nu niet doorgaan met dit onderwerp… laat de dingen maar wat verwerken. Maar ik zei de vorige keer dat er nog een zaak was waarvan ik VOELDE dat die heel nuttig zou zijn voor ons als we daar woorden voor konden vinden om dat uit te leggen. Een lezer schreef: “Wat ik wil weten is de definitie en het begrijpen van de ware onveranderlijke kosmische “LIEFDE” zoals dat gedefinieerd wordt door degenen van licht die jij zo welsprekend channelt en waarvan ons verteld wordt dat ze in ons vertoeven en die wij in Waarheid zelf zijn! Hoe kunnen wij “LIEFDE ZIJN” zoals ze vragen behalve als we een volledige, complete en duidelijke kennis en begrip hebben van Liefde zelf?” Zijn jullie in staat om dit op jullie manier te beantwoorden voor ons?

Federatie van Licht: Ten eerste verwelkomen we jullie en al degenen die hun ogen over deze woorden laten gaan. Die erkenning voor velen is ongetwijfeld het bewijs dat de bedoeling van onze bezoekjes ‘in jouw hoofd’, Blossom, vruchtbaar zijn en dat terwijl we van uit ons eigen perspectief zien…. wat we moeten zeggen is… zullen we zeggen… alledaags… Wij verruimen onze gedachten ook om mogelijkheden van oneindige groei in de ziel zelf te handhaven. Voor degenen die het besluit nemen om zijn voordeel te doen met wat wij bieden… wij worden er enorm door opgetild. Voor degenen die erover willen nadenken, het willen bekijken en erover spreken, daar worden we ook door opgetild. Want wij willen niet dat jullie ‘godsdienstig’ instemmen met alles dat we zeggen, gewoon omdat WIJ dat zeggen. Zoals we altijd zeggen… VIND JE EIGEN WAARHEID. Dat wat jullie niet neust… zet dat aan de kant.. voorlopig… want er is alle kans dat in de dagen die komen diezelfde zinnetjes perfect zinnig zijn. Dat hangt geheel af van aan welke kant van het hek je staat.

Dus… we zien de vraag die gesteld is als een hele scherpe. En we weten dat jijzelf Blossom naar het antwoord hebt staan uitkijken dat we nu gaan geven.

LIEFDE… zoals we je vertellen… is LIEFDE… is LIEFDE… is LIEFDE. We hebben, vóór de absolute frustratie uit, soms, eerder verteld dat we niet in staat zijn om met woorden uit te leggen wat we graag zouden willen.
Blossom: Absolute frustratie? Vergeef me… ik dacht dat jullie verder waren dan zoiets onbeduidends?

Fed.v.L: Enigszins minder bevredigend zeggen we dan? Want inderdaad zal er veel meer worden begrepen als we ons simpel met je konden verbinden (met jullie allemaal) door het gevoel dat jullie oppikken… en in dat ENE GEVOEL zouden jullie een veelvoudige hoeveelheid kennis verwerken. Want we zouden overeen komen, nietwaar, dat woorden als ze gelezen worden, anders kunnen worden geïnterpreteerd dan gesproken woorden? Afhankelijk van de toon, energie en stembuiging?
Blossom: Oh zonder twijfel.

Fed.v.L: We hebben ook gezegd dat Liefde een VOELEN is. Je realiseert je Blossom, terwijl je dit schrijft…. Dat we eigenlijk behoorlijk wat gesproken hebben over Liefde.
Blossom: Ja, ik ging in een ‘pauze’ omdat ik besef dat wat in (haar boek) THE BRIDGE -meditaties werd gezet en de combinatie van woorden over die zaak. Mmmm! Ik voel me wat nalatig hierover.

Fed.v.L: En toch… hoeft dat niet. Want de vraag die gesteld werd gaat ’om de definitie en het ware begrip te kennen van onveranderlijke ‘kosmische Liefde’’ nietwaar?
Blossom: Ja… ben niet zeker van het woord ‘kosmisch’ daarin… maar alle dingen hebben een reden.

Fed.v.L: Hoe kunnen we LIEFDE definiëren? Dat kunnen we niet! Toch kunnen we zeggen dat als je die hebt… als je het ’snapt’ dan wordt alles wat je kunt KENNEN over LIEFDE, GEKEND. Jullie krijgen glimpen ervan… niet in je hoofd… via je hart. Die glimpen zijn dit letterlijk. Kleine afbeeldingen van wat gaat komen vanuit jullie innerlijk als je omhoog gaat in dat waarin jullie gaan. We erkennen dat we op die manier vaker gesproken hebben. Toch wat wil je dat we anders zeggen? Daarom komen we… om jullie de weg naar huis te tonen… om jullie te laten zien in welke richting je moet lopen. Toch is de keus aan jullie. En hoe weten jullie dat je op het juiste spoor zit? Omdat je dat VOELT. Meer en meer mensen VOELEN nu dit GEVOEL waarin je VOELT LIEFDE te zijn! Toch zeggen we dat…
Blossom: Jullie willen zeggen ‘jullie zien nog niks’.

Fed.v.L: Nee… met respect… dat kwam van jou.
Blossom: Oh!

Fed.v.L: Wij willen zeggen… dat wat jij denkt wat HET meest prachtige GEVOEL van LIEFDE is dat je ooit beleefd hebt… is maar een zandkorrel op het strand vergeleken met dat wat jullie ZULLEN VOELEN en beleven in de dagen die jullie kant op komen.
Blossom: Dat moet verbazend zijn… want zelfs NU spring ik van blijdschap en zei zelfs tegen mijn man toen we een wandeling maakten, dat ik me moest inhouden om niet te gaan springen!

Fed.v.L: Dit is LIEFDE. Dit is het GEVOEL dat je krijgt als je LIEFDE KENT.

Misschien kan dit je een beetje meer helpen begrijpen wat LIEFDE is…. als we zeggen dat LIEFDE universeel universeel (?) is (vraagteken is van Bloss) is. LIEFDE kan niet anders VOELEN voor iemand dan het VOELT voor een ander. In deze fase in jezelf kun je bepaalde niveaus van LIEFDE VOELEN en beleven, afhankelijk van omstandigheden en zielen die bij je zijn. Het niveau van LIEFDE kan anders lijken voor een ander toch is het nog steeds LIEFDE.

MAAR! Als eenmaal alles is verwijderd van de vele laag op lagen plak dat zich heeft opgestapeld in/rond/en door het zelf (de zelven) heen (?) … dan is alles wat er is achtergebleven DE WAARHEID… LIEFDE. Hoe meer we proberen dit uit te leggen aan jullie hoe meer we ons realiseren en accepteren dat we dat niet kunnen! Want hoe kunnen we een GEVOEL uitdrukken… dat kan alleen maar gevoeld worden… maar DOORDAT HET GEVOELD WORDT… kan het GEKEND WORDEN. En wij beëindigen dit door te zeggen: als jullie DIT KENNEN… dan is er geen vraag meer over of dit wel of niet die zuivere ongeconditioneerde LIEFDE is.

Jullie schuiven de lagen aan de kant… en als die weg vallen… dan VOELEN jullie meer van de LIEFDE die je bent. Jullie WORDEN blijer. Jullie VOELEN je gelukkiger in je WEZEN/ZIJN … Jullie kunnen de verandering in je VOELEN… Jullie herkennen de verandering in je.

Opnieuw zeggen we… kijk terug! Hoeveel zijn jullie veranderd.. bij zoveel dingen? Hoeveel meer redenen hebben jullie al in deze dagen om dankbaar voor te zijn? Die redenen zijn er altijd al geweest maar toch nu hebben jullie je houding veranderd en zit je op een plek waar je ‘denkt’ en VOELT om dankbaar voor te zijn. JULLIE ZIJN VAN ZO VER GEKOMEN…. Neem weer even een moment om te VOELEN wie je bent. Is dat GEVOEL nu niet sterker dan de vorige keer dat we je dat vroegen? De hele tijd, bij elke ademhaling,… worden jullie sterker en zekerder…. Omdat je de WAARHEID niet kunt ontkennen. Is dat niet zó heel erg opwindend? Wij zijn Echt opgewonden met/voor jullie. Wat er gaat komen zal ‘je de sokken van je voeten blazen’, geloven we dat jullie zeggen.
Blossom: Er is zoveel aan het gebeuren. Ik ben niet een minuutje in staat om alles bij te houden. Specifiek aan het financiële/politieke front. Zoals jullie weten kan mijn brein die kant van het leven niet inschatten. Dus dat moet ik laten gebeuren. Maar op het gebied van de ‘sightings’..

.. Wow ! (sightings = waarnemingen v.UFO’s en lichtbollen). Stukjes van jullie lijken overal in de tent op te duiken!!! Dit is duidelijk een deel van jullie plan. Zijn jullie blij met de manier waarop de dingen gaan/verlopen?

Fed.v.L: Dame van Waarheid….
Blossom: Dank je… dat ging recht mijn hart in en liet dat onmiddellijk opwarmen!!

Fed.v.L: Plannen veranderen en wisselen voortdurend met elkaar uit. Het ene ding waar wij geen controle over hebben is het geschenk van de vrije wil voor Menselijke Wezens. En daarom monitoren we met grote zorg en helderheid wat er op jullie planeet plaats vindt en overleggen we onze volgende stappen in overeenstemming met gepast gedrag. We hebben een ‘totaal Meesterplan’, maar toch betekent dit niet dat de ingewikkeldheden van zo’n grote manoeuvre vast zijn, of solide zijn, waar we aan vast zitten. Want dat zou betekenen dat met veel dingen niet werd afgerekend. Daarom WEET dat wij van dichtbij de activiteiten van dag tot dag volgen en hervatten raadsvergaderingen met regelmatige tussenpozen om op de hoogte te blijven van veranderingen die misschien op hun plek zijn gezet, en mogen we zeggen… die veranderingen gaan door met veranderen!

Wij geven leiding aan degenen die op posities van VERTROUWEN zitten. Want laat wel begrepen worden… waarvan jullie misschien denken wat van jullie werd afgepakt, werd eigenlijk al lang geleden afgepakt. Nu is het hoe dan ook dat gedragslijnen en aanklacht terug gegeven worden… tegengesteld aan wat er opgeëist werd.
Blossom: Mmm! .. Er is gevaar dat jullie me hier verliezen! Ik hang aan een draadje en denk dat jullie de intense focus op mijn gezicht kunnen zien/voelen.

Fed.v.L: Maar alles dat je moet doen is ons ‘horen’ en typen…
Blossom: Oh, als ‘ik’ maar uit de weg ga, en laat me dat even doen!

Fed.v.L: We keren terug om je vraag te beantwoorden. Wij zijn inderdaad opgetogen door wat er plaats vindt. Als plannen in actie komen en met succes worden uitgevoerd… lijkt dat meer op het winnen van een belangrijke race, in jullie termen. Zo’n feest en blijdschap en succes. Kunnen jullie zien hoe wij ‘zorgvuldig’ en mogen we zeggen ‘intelligent’ dingen in de tijd hun plek ‘hebben laten innemen?
Blossom: Ik ben er aardig zeker van dat jullie je bewust zijn van een vraag die een meneer heeft gevraagd? Nou een echt voorstel ** betreffende het concept van een behoorlijk aantal van ons (hij vergeleek dat met de 4.400 tv series) dat in jullie schepen wordt meegenomen… zodat als jullie gaan verschijnen en wat nog meer…. gaan landen… wij er uit zouden springen… en dat zou velen die in angst zouden zitten voor de realisatie van of jullie wel “In Vrede komen”, … en die mensen konden dan het woord verspreiden via de media dat er niets is om bang voor te zijn.. Wat denken jullie van die suggestie… een praktisch voorstel, niet?

Fed.v.L: Wij beseffen de controversie (twistpunt) van deze zaak.
Blossom: Oh! Is dat er dan?

Fed.v.L: Op veel niveaus en in veel cirkels… in jullie wereld en in andere. Want zie je, zo ‘praktisch’ als die suggestie ook lijkt… en we begrijpen echt het punt wel dat hier gemaakt wordt… er zijn veel andere aspecten die dan in overweging moeten worden genomen.
Blossom: Zoals?

Fed.v.L: Zoals… degenen die nog steeds weigeren om de macht, het ego en het in het duister leven, los te laten … en die willen dat de anderen ook in duisternis worden getrokken… zij zullen het nodig vinden om die ‘genoemde’ mensen met een voorwendsel in ‘quarantaine’ te plaatsen… wat natuurlijk niet nodig zou zijn… maar de mensen die bang zijn weten niet dat dit het geval is. Het zou zeer wel mogelijk zijn dat deze ‘gedetineerden’ zouden worden verwijderd uit hun stoffelijke levens ervaring. Allerlei soorten verzonnen verhaaltjes zouden er komen en zouden geloofd worden door degenen die niet bewust zijn.
Blossom: Kunnen jullie dit dan niet voorkómen?

Fed.v.L: Door welke middelen stel je je dat voor? Heel zeker niet gedwongen of door een of andere vorm van macht die wij bezitten. De ‘slogan’ die zo bekend is wat je zei: “Wij komen in vrede’ is een wet waar we ons aan houden. Wij hebben geen andere bedoeling. Daarom is het nodig om jullie bewoners van de Aarde compleet bewust te maken van deze WAARHEID.
Blossom: Nog een reden?...

Fed.v.L: Is deze niet goed genoeg?
Blossom: Ik ben gecorrigeerd!!

Fed.v.L: Toch willen we er bij voegen dat er ook nog andere factoren bij komen… wat heeft te maken met een atmosferische inslag… evenwicht… proberen om iets onder woorden te brengen dat ze niet kunnen! Denk ook aan de ‘druk’ die op deze zielen wordt gelegd.

Wij danken deze heer voor het voorstel. We WETEN dat deze heer hulp verleent op veel manieren en dat zijn hart zuiver is bij de zoektocht om, door alles heen, vrede te handhaven. Wij VERTROUWEN er op dat we zijn nieuwsgierigheid voor deze zaak hebben bevredigd.
Blossom: Dank jullie zeer. Ik weet dat hij niet alleen blij zal zijn met ‘een’ antwoord… maar meer het feit … dat ik het vroeg!!

Ik merk nu een vreemde zenuwtrek en tintelen op vlak onder mijn onderste lip… heeft dat met jullie wat te maken?

Fed.v.L: Ja.
Blossom: Niets meer om mee af te sluiten? Dan tintel ik ook maar verder, ja?

Fed.v.L: Het heeft te maken met onze energie in die van jou, dat is alles.
Blossom: Oh, goed… ik was even bezorgd voor als ik de spiegel zou kijken en dat ik een baard had gekregen! Ik WEET dat het tijd is om te gaan…. Dank jullie… Voor alles dat jullie zijn en alles dat jullie ons schenken. In Liefde en dank aan jullie xxx

** De heer die dit ‘voorstelde’ deed dat heel welsprekend en op een formele/respectvolle manier. Dit is gewoon de manier waarop dit naar buiten kwam voor mij! Ik hoop echt dat hij WEET dat ik het goed bedoelde.!Website: Blossom Goodchild

Vertaling: Winny Originals and translations of Galactic Messages available on0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar