Followers

i decree

zaterdag 3 september 2011

July 11, 2011

July 11, 2011

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 

Blossom: Weer begint er een week terwijl we verder gaan op dit opwindend pad. Zoveel verandering wordt er ervaren in het oude zielzelf van ieder en langzaam kunnen we VOELEN en de redenen herkennen waarom jullie met ons spreken over de dingen die jullie ons vertellen. Wij zijn erg dankbaar voor jullie vriendschap en ik weet dat dit wederzijds is. Op een dag weet ik… zullen we tot een hele andere manier van communiceren in staat zijn met jullie en dan zal de dichtheid waar we nu in leven allang zijn verdwenen. Maar nu.. wat willen jullie met ons delen?

Federatie van Licht: De buitenkant van het begrijpen van wat jullie denken dat je begrijpt, gaat werkelijk veel dieper… als jullie begrijpen dat jullie begrip op het binnenste niveau veel verder gaat dan wat jullie kunnen begrijpen.
Bloss: Ja, hoor, daar gaan we!

Fed.v.L: Liefste zielen… Echt… WEET dat jullie zoveel meer begrijpen dan je denkt dat je begrijpt. Het is gewoon dat er blokkades zijn tegengekomen die, als ze worden verwijderd… alle dingen duidelijk zullen laten verschijnen door dat begrijpen dat jullie al hebben. Met verwijderd worden bedoelen we ..dat… als de sluier tussen de werelden wordt opgetild, dan zal er zoveel meer begrijpelijk worden over zoveel dingen. Het is werkelijk ‘anders’ om de vorm van de mens te beleven dan de vorm waarvan men weet dat die de WARE vorm van het zelf is. Toch zal er een tijd komen waarin men zich realiseert hoe veel er gewonnen en geleerd werd en hoe men is gegroeid door deze menselijke ervaring en dan zal er geen enkele spijt meer zijn.

Elke dag van meer wakker worden zijn jullie een stap dichter bij dat moment van geestvervoering. Bij elke ademhaling die jullie nemen zijn jullie getuige van de NIEUWE WERELD die in de vorm komt. Jullie zijn er niet altijd bewust van… maar toch is het zo. Geleidelijk aan, als jullie ogen gewend raken aan de NIEUWE VIBRATIE… aan het NIEUWE LICHT… aan de HOGERE LIEFDE… zullen jullie de veranderingen binnen in je VOELEN die dan weerkaatst worden in wat jullie om je heen zien.

Creëer het gelukkig zijn waarvan jullie willen dat je wereld moet zijn… en toch vragen sommigen van jullie je af hoe… omdat zoveel ervan in deze huidige tijd niet zo is. Liefste vrienden… dit is maar een klein treffen van een klein aspect van een kleine belevenis in het grote schema van dingen. En toch… dit schema van dingen is een van de grootste dingen die jullie verdragen hebben en zelf gevestigd hebben.

Maar, we zeggen jullie… dat er geen eind aan komt. Denk daar over na.

Geen eind… ooit… aan de LIEFDE die is.

Het kan geen finale van LIEFDE hebben omdat LIEFDE alles is dat er ooit was… ooit is… en ooit zal zijn. Stel je voor… de veranderingen die gaan plaats vinden… voor altijd. Dit, wat nu plaats vindt brengt jullie in wat wij De Gouden Tijd noemen. Het is van het grootste belang, en toch zeggen we dit opnieuw… het is maar een klein aspect in het grote schema. Want inderdaad zullen er meer eeuwen zijn om in omhoog te klimmen. Ieder ervan brengt een nog Hogere vibratie mee en een manier die de ziel het WETEN van het begrijpen laat VOELEN en dat men steeds dichter bij huis komt.
Bloss: Dus wat gebeurt er dan als we allemaal thuis komen? Zal dat dan het eind zijn? … Of gaan we gewoon door met daarna gelukkig te leven… letterlijk altijd daarna… zoals in voor eens en altijd. Daar kan ik met mijn hoofd niet bij!

Fed.v.L: Laten wij in LIEFDE jullie een beetje meer vertellen. LIEFDE is oneindig. Er kan geen einde aan komen. Dus het zal altijd doorgaan om uit zichzelf te scheppen… echt alles. Zoals bij jullie, soms VOEL je dat jullie niet meer substantie kunnen vinden over een specifiek onderwerp of ding… vind je dan niet altijd… ja… er is meer? En zo is dat ook met LIEFDE.

Liefde bestaat door schepping. Dus hoe kan schepping ooit stoppen met scheppen? Want dat gebeurt. Daarom… zal er altijd meer zijn om te scheppen…. Altijd.
Bloss: Ik denk het ons helpt om de betekenis van in het nu leven te ‘begrijpen’. . Van het scheppen in het ‘nu’ van het moment waarin we zijn… tot in het volgende. We bekommeren ons zoveel over de toekomst, en alles wat we werkelijk moeten doen is die scheppen op de manier zoals we willen dat die is en dan verdwijnen alle zorgen… als we WERKELIJK WETEN wat we denken dat we scheppen.

We kunnen dit misschien op een individueel niveau accepteren, maar het gaat om de algemene toon van de planeet die ons naar de plek voert van ‘geen hoop’. (persoonlijk voel ik dat niet zo[zegt Blossom] maar ik weet dat veel mensen dat doen en ze VOELEN zich zo wanhopig… ze begrijpen het punt van doorgaan niet als alles om hen heen zo duister en gebrekkig van LIEFDE VOELT)

Fed.v.L: Als individu, heeft men de ‘verantwoordelijkheid’ van het zelf. Ja, we vinden het bewonderenswaardig van zielen om anderen op te heffen en bij te staan, toch is het niet iemands ‘verantwoordelijkheid’ om dat te doen. Het is louter hun keus om een betere wereld in zijn geheel voort te brengen.
Bloss: Dat is best interessant. Hoe kan ik dit nu in woorden neerzetten? Ik kan aanvaarden dat we alleen ‘verantwoordelijk’ zijn voor onze eigen gedachten en hoe we kiezen dat onze wereld moet zijn. Op de manier, door positieve gedachten te kiezen en om ons best proberen te doen om te wonen in een Liefdevolle vibratie, heffen we op onze beurt de planeet op. Toch… als we allemaal EEN zijn.. uit de ENE LIEFDE zijn… is het dan niet onze ‘verantwoordelijkheid’ om ook ‘verantwoordelijk’ te zijn voor een ander?

Fed.v.L: Voor welk nut? Hoe kan dit het geheel dienstig zijn? Om ‘verantwoordelijk’ te zijn voor een ander… of te VOELEN dat je dat zou moeten zijn.. is het recht van de ander afpakken om ‘verantwoordelijk’ te zijn voor zichzelf. Jullie nemen dan hun recht af om zichzelf te zijn. Om dat voor zichzelf tot stand te kunnen brengen waar ze allemaal zelf toe in staat zijn. Dit betekent niet zeggen dat men niet helpen kan… dat men geen leiding kan aanbieden… maar om er voor ‘verantwoordelijk’ te zijn? We suggereren niet dat dit heilzaam is.
Bloss: En wat dan voor onze kinderen? Zijn we niet ‘verantwoordelijk’ voor hen?

Fed.v.L: Niet in die mate wat velen doen. Vanaf het moment dat een nieuwe/oude ziel opnieuw de aardse woning ingaat, gaan ze in een volgende groei spurt. Zelfs zij met groot Licht die iets van hun Licht opofferen om op deze plek te komen en te helpen, zelfs ‘zij’ moeten meer groeien. Als ze dat niet moesten, zouden ze niet komen… want ze zouden dan een gelegenheid ontkennen voor iemand die nog moest leren. Daarom, eenmaal terug in de menselijke vorm… begint het spel van het leven. Een beetje zoals jullie ‘slangen en ladders’ (snakes and ladders Ganzenbord??winny)). Omhoog en naar beneden, terug naar het begin enz. Het is de taak van de individuele ziel om alles mee te maken waarvoor zij naar beneden is gekomen om dat te bereiken. Soms, omdat ‘ouders’ hun lievelingen willen beschermen voor ALLE kwaad…, nemen ze de ‘verantwoordelijkheid’ op zich voor de groei van hun kind… terwijl dat niet aan hen is om die op zich te nemen. Inderdaad, we zeggen geen moment dat iemand geen leiding moet geven. Dit is de rol van een ouder… daarom is een ouder uitgekozen.. om een jongere in een bepaalde richting te leiden.

Opnieuw merken we dat er een hoop werk zit dat we konden uitdrukken alleen al bij dit ene onderwerp want de terugkeer van ieder kind heeft een reden en vorm voor zichzelf. Dus, voor nu, accepteer even dat we een ‘algemeen’ begrip proberen aan te bieden. Het kind moet ‘verantwoordelijk’ zijn voor zijn eigen besluiten die het neemt. Moet het omhoog klimmen? Moet het vertrouwen? Moet het…. een miljard dingen? Door vertrouwen en ‘verantwoordelijk’ te zijn voor zichzelf loopt het in zijn zelf. Als de ‘verantwoordelijkheid’ die het voor zichzelf heeft, overschaduwd wordt door iemands bescherming…. iemands GEVOEL ‘verantwoordelijk’ te zijn voor zijn/haar bestaan… dan komt er een gebrek aan zelfwaarde naar binnen… gevolgd door een entourage van wangedrag die uiteindelijk iemand verarmd en met gebrek aan vertrouwen achterlaat dat ze in staat zijn om minstens iets uit te kunnen voeren door henzelf. Dus… we vragen nu… denk je dat het verstandig is om … nog erger… verantwoordelijkheid te nemen… voor een ander? Want het is niet aan jullie om die te nemen. Begrijp ons niet verkeerd… om die te verschaffen en er zorg voor te hebben… dat is een andere zaak… maar er is een subtiele grens.
Bloss: Begrepen! Dank jullie. Waar waren we?

Fed.v.L: Precies hier op dit moment. We gaan door met zeggen vanaf hier… dat jullie schepping in je reis welke nooit eindigt altijd zal afhangen van wat en hoe jullie die willen hebben. Er is geen een gedachte die je kunt denken die niet verder kan worden gedragen als je er genoeg over denkt en je dat wilt. Denk hier veel over lieve mensen. Wees waakzaam over dat wat je wilt… niet alleen voor jullie zelf maar ook voor jullie toekomstig bestaan met elkaar. Als maar door en maar door zal jullie ziel reizen. Wat betreft waar zij naar toe zal reizen dat is geheel jullie beslissing. Er is niets waar zij niet naar toe kan gaan… alles wat zij moet doen is kiezen en dan scheppen. Opnieuw zeggen we: STEL JE HET VOOR… wat is het dat je innig wenst? Wat voor soort wereld zou je in willen zijn? Hoe zul je de LIEFDE willen uitdrukken die jullie zijn? Welke vorm van een dag tot dag bestaan zou je scheppen? Want we zeggen jullie.. het is maar een gedachte weg… die je in een WETEN kunt omkeren.
Bloss: OK… dan dieper graven… Hoe valt dit op zijn plek wat betreft wat er in 2012 moet plaats vinden (of niet)? Zoals waar we over gesproken hebben… scenario na scenario is daarin uit gezet… is het GODDELIJKE PLAN niet iets dat absoluut gaat gebeuren.. in ieder geval… ondanks wat wij denken?

Fed.v.L: Dat is inderdaad een goede vraag. Het GODDELIJKE plan werd daar neergezet omdat het de wens van velen van jullie is dat het zo moet zijn. We bedoelen niet dat het noodzakelijk zo moet zijn… jullie wens in de laatste tien jaren van dit leven die jullie beleven. We bedoelen het als een collectief bewustzijn van LIEFDE in eonen tot eonen van jullie bestaan.

Deze menselijke vorm… deze planeet Aarde… zoals jullie weten… was/is deel van een experiment. Wat daarin heeft plaats gevonden nam velen die het hadden ontworpen… bij verrassing… want de vrije wil factor “schiep” een monster… waar niet op was gerekend. Dit monster overschaduwde de schoonheid die geschapen was en langzaam nu… zijn de dagen van het monster geteld en zoals het met alle dingen gaat die niet worden gevoed… verliest het zijn levenskracht.

Hier werd over gesproken en overlegd door ‘jullie bewustzijn’.. jullie allemaal zijn in deze tijd deel van dit plan…: dat het GODDELIJKE plan van Ascentie de manier zou zijn om de Aardeplaneet uit zijn duisternis te halen die was gecreëerd en om haar naar het Licht te brengen… opnieuw. Dus zien jullie… dat dit GODDELIJKE plan inderdaad door jullie werd geschapen… vele manen geleden. Alles wat jullie nu doen gaat over de schepping van haar over het moment wat is overeen gekomen, voor de verbetering van allen. ALLES dat nu plaats vindt en in de dagen die gaan komen om de Gouden Tijd in te gaan die al door jullie geschapen werd… jullie gedachten herinneren zich dit en brengen het teweeg.
Bloss: Ik graaf nog wat dieper… dus zeggen jullie dat onze schepping van wat er ook maar voor ons ligt… voor altijd en altijd… al lang voordat het gebeurt, geschapen is als tegengesteld tot op het juiste moment?

Fed.v.L: Wij zeggen dat jullie het volgende moment scheppen van het nu omdat jullie instemden om dat te doen… en toch is er een vrijheid van keuze, op elk moment.. als massa… als individu… jullie kunnen besluiten om een ander pad in te slaan dan het Goddelijke schiep.
Bloss: Waarom zouden we dat doen?

Fed.v.L: Dat doen jullie niet! Maar je zou dat kunnen.. als je dat verkoos. Zien jullie lieve mensen? Niets staat in steen geschreven… daarom vragen we jullie om je hart te volgen. Want jullie zielen WETEN wat het beste is voor de hele schepping overal. Als jullie kiezen om te luisteren naar wat goed VOELT en dit verder volgen met je hart en je gedachten en hieruit scheppen… dan zijn jullie het pad aan het vervolgen waartoe je hebt besloten. Als je besluit om ‘langs de kant te vallen’… dan doe je niks verkeerd… dan rust je gewoon… dan laad je je op.. voordat je opnieuw op het spoor komt.
Bloss: Wat als iemand dat niet doet en een ander pad loopt?

Fed.v.L: Dan zij het zo. Toch is dat onwaarschijnlijk… omdat de ziel een soort van … en we zeggen ‘een soort van’ .. omdat we niet weten hoe we dat anders moeten uitdrukken… een pact met zichzelf heeft afgesloten om deze schepping verder te vervolgen. Opnieuw… dit begrijpen wordt op een bepaald niveau van jullie zelf begrepen maar niet noodzakelijk op het niveau waarvoor jullie hebben ingestemd om daar, in deze tijd, in te zijn… om de doelen te bewerkstellingen die jullie opstelden toen je op een plek was in jezelf waar je dit volledig begreep.
Bloss: Yep! Tijd om een gin en tonic te dringen… als ik nog zou kiezen om te drinken!! Daarom een warme drank en een beetje verwerkingstijd!

Fed.v.L: Inderdaad tijd om de ketel op te zetten!
Bloss: Wat nu? Of moet ik wachten tot spoedig? XXXXXXWebsite: Blossom Goodchild

Vertaling: Winny Originals and translations of Galactic Messages available on0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar