Followers

i decree

zondag 14 juni 2009

14 juni - Channeling Blossom Goodchild in het Nederlands

"Maar wij zeggen … als jij standvastig blijft staan in wie je bent … als je rechtop blijft staan in de wetenschap dat wat jij Weet jouw WAARHEID is … dan straalt jouw Licht als Gouden Stralen van de zon."


Morgen! Iemand thuis?

Welkom liefste dame en ook welkom aan ALLEN die meewerken aan het begrijpen van de woorden die wij aan jullie aanbieden. Wij hebben grotere kennis gebracht door deze dame, Blossom, en we zijn blij dat onze gesprekken velen hebben geholpen op hun pad naar verlichting. Hoewel we zeggen dat de Ware zelf al volledig verlicht is. Het was ooit de ultieme kennis van de zelf. Het is door de ervaring van de ontdekking van de ziel als een individuele ruimte dat het mogelijk werd voor verschillen om verschillend te lijken! Maar het is een feit dat we inderdaad allen één zijn.

Toen we onze communicatie met jou voor het eerst begonnen, liefste Blossom, spraken we met je over hoe jullie planeet Aarde en om ‘mens’ te zijn, een experiment was … en jij vond dat dit nogal in strijd was met jouw begrip van de ziel … om mee te beginnen. Maar naarmate de tijd verstreek, kon je accepteren wat we met je hadden besproken. Er zijn zoveel zaken waar je nog niet bij stilgestaan hebt … die eerst van ‘buiten de planeet’ lijken te zijn … wat ze ook inderdaad zijn … totdat jullie van de Aarde in staat zijn om ze tot werkelijkheid te maken door het begrip van zaken die ooit taboe waren en uiteindelijk geaccepteerd worden in het dagelijks leven van de massa.

Daar spreken wij over. Dat wat er in het verschiet ligt voor jullie wereld, zal op de dag dat je deze woorden leest nog onmogelijk lijken. Maar als het onmogelijke gebeurt en heel gewoon geworden is, zul je terugkijken en je realiseren dat het onmogelijke helemaal niet onmogelijk is. Want je zult leven in wat voor jou … mogelijk geworden is.

Daarom vragen we jullie om je gedachten te verzamelen … gedachten aan een wereld waarin degenen die zijn als wij en degenen die zijn als jullie … naast elkaar kunnen leven. Wanneer er algemene acceptatie is dat onze verschillen alleen in uiterlijk zijn. Want onze principes zijn hetzelfde. Het principe van Liefde voor elkaar en Alles dat IS.

Voor velen van jullie … inclusief jezelf lieve Blossom … is het niet zo … dat hoewel het verlangen om ons bij je te hebben, heel sterk is … er nog steeds de vraag bestaat over de ware echtheid ervan?

Ja … jullie hebben gelijk. Ieder deel van mij WEET dat jullie hier zijn. Ik VOEL jullie energie soms zo dichtbij en toch vraagt mijn menselijkheid zich af wat er werkelijk zou gebeuren op de dag dat jullie een enorm schip in onze lucht laten verschijnen voor uren achtereen. Ik stel het me voor … ik voel de liefde die jullie brengen … en toch … ik moet eerlijk zijn … is er een deel van mij dat zich afvraagt of het ooit echt zal gebeuren … en als het gebeurt … is daar de realisatie dat onze wereld nooit meer hetzelfde zal zijn. Alles zou veranderen. Uiteindelijk ten goede, zonder twijfel … maar er zou zo’n ommekeer en verwarring voor zovelen zijn. Zelfs degenen die zo lang op die dag gewacht hebben, zouden gefrustreerd raken tot op zekere hoogte, vanwege al het onbegrip dat anderen misschien hebben over wie jullie zijn. Maar toch, voor mij persoonlijk en ik WEET miljoenen anderen … is ons gevoel … hoe eerder hoe beter. Laat de show maar beginnen, zogezegd!

En wij zouden willen antwoorden met de woorden dat de show allang begonnen is en bij een kruispunt aangekomen is! De vraag is … welke richting gaan we nu op?

Met respect … Velen schrijven aan me dat wezens van jullie intelligentie alle ins en outs MOETEN weten. Jullie zouden kennis moeten hebben van alle manieren van benadering waarbij degenen die nog van niets afweten, niet bang gemaakt zouden worden. Er moeten wel duizend verschillende taktieken zijn die jullie ter voorbereiding in stelling zouden kunnen brengen zonder ‘gestompt’ te worden door diegenen wiens dreiging aan jullie ons kwaad zou doen. Vele zielen kunnen niet begrijpen waarom jullie niet tot actie overgaan en ‘jezelf laten zien’ op de manier die jullie zeiden te gaan doen, omdat ze WETEN dat jullie technologie en ook jullie intelligentie IEDERE factor onschadelijk zou kunnen maken die jullie ‘naar beneden zou willen halen’.

We zijn ons terdege bewust liefste Blossom van alle benaderingen die aan jou geschreven zijn om door jou aan ons voorgesteld te worden. Wij hebben meer plannen dan jij je voor zou kunnen stellen.

We hebben je net een beeld laten zien van een cake die bakt in de oven. Je kunt door het glazen deurtje kijken … het licht is aan … en je kunt zien dat de cake bijna klaar is om eruit gehaald te worden en gepresenteerd te worden. Maar … hoewel het lijkt of alles in orde is … van de buitenkant … als je er een mes in zou drukken om hem te proberen … zou je je realiseren dat hij nog een beetje meer tijd nodig heeft om op zijn allerlekkerst te smaken. Zodat van zijn volle smaak genoten kan worden. Dus daarom zou je zeggen dat die paar extra minuten van wachten het wel waard zouden zijn. Eigenlijk zouden ze al het verschil maken. Snap je?

Ja … ik begrijp precies wat jullie bedoelen. Dus eigenlijk … zouden jullie zeggen dat afgelopen jaar toen jullie me vroegen om het bericht over 14 oktober de wereld in te sturen, dat jullie in onze lucht zouden verschijnen, dat jullie alleen maar de ingrediënten in de schaal aan het doen waren … ze mixten … en ze in de oven plaatsten …

We zouden tegen jou zeggen … tot op zekere ‘hoogte’! Zoals je weet Blossom … gebeurde er die dag veel, en in de dagen eromheen. Hoewel velen het gevoel hadden dat wij ons niet aan onze Waarheid hielden dat we zouden verschijnen op de manier die we beloofd hadden … zouden we dit willen zeggen …

Toen we na het evenement stelden dat er serieuze bedreigingen gegeven waren die het grote plan niet geholpen hadden … Bedreigingen waarvan ons duidelijk gemaakt werd dat die realiteit zouden worden als wij onze missie niet zouden afbreken … meenden we dat in Waarheid. Want alles dat we jullie vertellen kan alleen maar de Waarheid zijn. Daarom … hebben wij onszelf ertoe gezet en velen die in verbinding staan met ons … om duizenden ‘kleinere’ scenario’s te creëren … die aan individuen gepresenteerd zouden kunnen worden om ze te laten WETEN dat we bij ze waren zoals we zeiden dat we zouden zijn op die gegeven datum. Velen zagen schepen in jullie luchten … velen hadden innerlijke ervaringen … velen velen velen werden wakker gemaakt in hun ziel en zijn dat ook gebleven. Hoewel er altijd velen zullen blijven die die dag als onsuccesvol zien … zijn wij het daar niet mee eens. Op een zeer grote schaal waren er vibrationele trekken in lijn met het opliften van jullie planeet naar de volgende fase. Weersystemen die nog niet aan het Licht gebracht zijn, werden voorkomen. We zouden die tijd heel erg een fenomenaal succes willen noemen en het is bij Allen in onze Federatie bekend dat dit zo is. De impact had een impact die te groot was om berekend te worden!

Mmm … Nou, wat een opluchting!!!!!!!!! Hoewel ik moet zeggen dat ik al lange tijd weet van alle geweldige dingen die rond die tijd gebeurd zijn en nog steeds gebeuren voor zielen. Dus ook voor mij geldt, dat ik er alleen maar op terug kan kijken als een ‘speciale’ tijd, en ik moet zeggen dat ik geen spijt op wat voor manier dan ook heb van mijn instemmen met het naar buiten brengen van jullie boodschap. Degenen die dat weten … WETEN het! En degenen die het niet weten … zullen dat op een dag wel doen!

Liefste dame … we verblijden ons in de wetenschap dat zovelen op jullie planeet met ons zijn in LIEFDE. We zijn allemaal deel van dezelfde Kracht.

DE STERKSTE KRACHT VAN ALLEMAAL … LIEFDE.

Wij verschillen niet van jullie in ons doel … om jullie planeet verder te verwijderen van zelfdestructie … om het in het Nieuwe Zonlicht te brengen … om Licht uit de bronnen van jullie hartsruimte te putten dat op zijn beurt jullie lucht zal voeden met een warmte die met niets te vergelijken is.

Langzaam maar o zo zeer zeker herkent ieder individu de warmte die in hem woont. En als ze deze warmte accepteren, herkennen ze dat dit een warmte is die ontworpen is om samen te smelten met de warmte van een ander en een ander en een ander …. En als het dat doet, creëert het een vuur die een hitte afgeeft die jullie planeet verlicht. Het verspreidt zijn vlammen van Waarheid over jullie landen en verder dan dat. Er kan geen ontkenning zijn van wat deze warmte is. Want het is bekend als WAARHEID. En wanneer de WAARHEID van WAARHEID samenkomt … als het zich met zichzelf verbindt … is het van een sterkte die niet te overwinnen is. En jullie lieve vrienden van de Aarde … jullie die ervoor gekozen hebben om daar op dit moment te zijn … zullen verzekeren dat dit VUUR … dit brandende verlangen inderdaad een toorts zal zijn … een baken … waarin diegenen die zich koud en alleen in het duister bevinden, aangetrokken kunnen worden tot het groeiende Licht van het Goddelijke, en de kern van die vlam toestaan om de passie van het Leven op te lichten … de Liefde die ieder van jullie weet van zichzelf dat hij is … om jullie planeet op te liften naar zijn nieuwe hoeve. LIEFDE.

Bedankt daarvoor. Dan zullen we allemaal maar door moeten gaan met wat we aan het doen waren en Lichter worden met iedere minuut dat we onszelf beter begrijpen. En als de cake klaar is om uit de oven gehaald te worden … zal de tijdklok afgaan … en zullen we zonder enige twijfel weten dat hij klaar is om opgegeten te worden.

En wij zouden willen toevoegen dat wanneer die cake inderdaad klaar is, we er niet alleen suikerglazuur aan zullen toevoegen, maar ook kaarsjes op zullen zetten … in de viering van een heel speciale dag.

Dierbaarsten … leef met de Waarheid van jezelf. Hiermee bedoelen we … wat juist VOELT voor jou. Want als je naar een WAARHEID leeft die juist VOELT voor een ander maar niet voor jezelf, zul je ontdekken dat jouw Licht … jouw levenskracht gedimd zal worden en het moeilijk wordt om te ‘gloeien’. Maar wij zeggen … als jij standvastig blijft staan in wie je bent … als je rechtop blijft staan in de wetenschap dat wat jij Weet jouw WAARHEID is … dan straalt jouw Licht als Gouden Stralen van de zon.

Er is geen twijfel in jouw Zijn dat jij leeft in JOUW WAARHEID … omdat elke cel in jouw lichaam … iedere haar op je hoofd je zal vertellen dat het prima met jou gaat.

Wij zijn in LIEFDE … iedere ziel op Aarde is in LIEFDE … en ieder die ooit verLiefd geweest is weet wat voor geweldig gevoel dat is. Wees daarom van de grootste vreugde in je Zijn. Op ieder moment. Want JIJ en alleen JIJ bent de reden dat wij hier zijn … en doen wat we doen … in LIEFDE.

“May the Force be with you”!!! In Liefde en dank!!

Original site:
www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar