Followers

i decree

zaterdag 6 september 2014

06:09:2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 6 sept.2014
(vertaling winny)


Blossom: Goede morgen aan jullie.  Zo veel mensen genoten van jullie vorige channeling. Ze vonden die zeer nuttig op de wijzen van iets praktisch te doen. Dank jullie hiervoor.

Federatie van Licht: De warmste groeten van Liefde aan ieder een. Het is onze volle intentie om de ziel altijd te verrassen op haar beurt welke de zon door haar heen laten  schijnen.

Want dit is WIE JULLIE ZIJN en WAT JULLIE KWAMEN BELEVEN.

We VOELEN dat het nodig is om omstandigheden uit te zoeken die het Licht van de ziel verminderen/verkleinen en wat dan op hun beurt… de manieren aanmoedigt voor iemand om vanuit die ‘somberheid’ op te duiken… en om de ziel in verbinding te brengen met haar WAARHEID.

Bloss: Dus, doorgaand vanaf vorige week…  hoe anders? Is er nog iets anders…  dat ons in staat stelt om dit te doen? Ik denk dat de meeste mensen vinden dat ze in staat zijn om zelf de Hoogste Vibratie die mogelijk is, vast te houden als ze dat kunnen, maar, dan kunnen ze nog zichzelf van tijd terug zien zakken, terug in de lagere vibratie, die van waaruit wij proberen verder te gaan!

Fed.v.L: DE WIL VAN DE ZIEL IS DE ENIGE DIE VAN LIEFDE IS.

DAT IS WAT DE ZIEL IS…  LIEFDE.

De gedachtenvormen die uit de conditionering - indoctrinatie voortkomen en uit de algemene sociale ‘vaardigheden’… waarvan wij VOELEN dat die uit de vaardigheid zijn gevallen… is de categorie waarin men zich vaak zelf bevindt.

DAAROM, MOGEN WE ZEGGEN DAT JULLIE ALTIJD KIEZEN OM TE ZIJN DIE JULLIE ZIJN.

Het is helemaal niet moeilijk om je bewust te zijn van je GEVOELENS. Want men VOELT DIE voortdurend. Maar, om je daar  bewust van te zijn en er dan naar handelen, dat is wat wij vragen. 

Als men zich bedrukt voelt… als er een situatie is die maar door lijkt te gaan en die zich niet opheft… en het een situatie is die niet leuk is en de ziel vastzet… zeggen we dat men zich volledig concentreert op het ‘UIT DIE SITUATIE’ ZIJN.

Want om volledig ondergedompeld TE ZIJN in die vibratie ervan,(van het bedrukte) gaat men slechts door om die te verergeren… en daarom meer van hetzelfde te brengen…  eraan toe te voegen… en dan gaat de cyclus maar door.

Maar… als men KIEST om het gedachtenpatroon toe te staan om VRIJHEID te VOELEN van die specifieke situatie die voorbij is en klaar is, over is, dan … ZAL DAT GEVOEL… automatisch iemand uit de lagere frequentie halen naar de HOGERE.

Dus vragen velen zich af en doen dat totdat iemands denken een warrige draaiboel is. Zij zoeken in hun geest en ziel naar de manier om een situatie te corrigeren… en vaak leidt dit alleen maar tot meer wanhoop omdat men zich zelf dieper en dieper in het doolhof draait … en zich meer en meer verloren VOELT.

Wij zeggen tegen jullie… VERTROUW OP HET PROCES.

VERTROUW erop dat als je in verbinding bent met jezelf en met het Universum… dat NIETS zal gebeuren dat niet voor je Hoogste Goed is.

WEET van binnen…. VRAAG van binnen… dat die situatie via het proces zal werken, dat moet… en WEET dat het resultaat zal zijn voor het Hoogste Goed van iedereen.

Als jullie VERTROUWEN… VOLLEDIG VERTROUWEN op dat WETEN … dan wordt het probleem automatisch opgelost… gewoon zo. Het kan lijken dat het niet direct verdwenen is… maar… het antwoord is bereikt en alles dat overblijft om te worden gedaan … is om het UNIVERSUM zijn magie te laten weven.

Hoe vaak komt er een resultaat naar boven dat het minst werd verwacht? Maar, als men de situatie herbekijkt en alles wat er bij hoorde… kan men niet stoppen zich te verbazen  over hoe het voor het best van iedereen heeft uitgewerkt.

Het is gewoon een zaak om door die ruimte te gaan die het geheel dient… volledig.

Je kunt dit zien als ‘tijd’.. Maar, wij WETEN dat de energie gewoon naar de Hogere Vibratie gaat van een bepaalde situatie.

Bloss:  Ik denkt dat velen… dit zouden ‘snappen’. Maar ze voelen zich toch NOG STEEDS in het moeras van de situatie en daarom, voelen ze zich NOG STEEDS netelig om een blije houding te HEBBEN vanwege die omstandigheid.

Fed.v.L: Dan zeggen wij dat ze ‘het dan wel snappen’… maar toch KIEZEN om de stroom tegen te houden…. Doordat ze nog geen correct begrip hebben verkregen van dat wat wij zeggen. Als men zich gelukkig VOELT… als alles goed schijnt te zijn in iemands wereld… is het zo heel gemakkelijk te WETEN  dat het Universum aan jouw kant staat.

Het duidelijke feit is… dat HET UNIVERSUM GEEN KANT ZAL NEMEN/KIEZEN…  EN DAT OOK NIET DOET…  Die beantwoordt je oproep. VANUIT de vibratie waarin je vraagt. Is het niet zo dat als men is afgestemd op de Vibrationele harmonie van een HOOG niveau, dat er meer en meer in iemands leven stroomt … dat men alleen kan aannemen… wat van de Grootste Vreugde is?

Als men WIL Vibreren op een Hogere ‘resolutie’(? van Blossom).. dan, zelfs als er een overtreding van een lager niveau gebeurt… kan die niet tussenbeide komen… Die kan iemand niet naar beneden halen… Als men KIEST te blijven op het Hogere niveau, als je daar ‘mee te maken’ hebt.

Wij spreken heel vaak over GEVOELENS en Vibraties tegen  jullie.

Jullie GEVOELENS resoneren op een Vibratie. Jullie lichaam resoneert op/in een Vibratie… jullie gedachten doen hetzelfde. Alles bestaat door hun Vibratie.

Er zou niks bestaan als het niet een Vibrationele frequentie had.. omdat het zonder dat niet ‘in de vorm kon verschijnen’.

JULLIE ZIJN ENERGIE.

EEN GODDELIJKE ZUIVERE ENERGIE VAN LIEFDE.

ENERGIE is een zaak van dat wat het WILDE te ervaren.

Bloss: Sorry, kun je even in detail gaan betreffende die laatste zin?

Fed.v.L: Jullie zijn je bewust dat ABSOLUUT ALLES ENERGIE IS.

DAT IS EEN ENERGIE VAN LIEFDE…  het maakt niet uit wat het voor vorm aanneemt op een bepaalde tijd.

Zelfs om er als plant uit te zien… kan het resoneren op een bepaald Energie niveau als het zichzelf in al zijn glorie laat zien in de zonneschijn. Maar, het door stormen laten heengaan kan het gehavend en uitgeput achterlaten.

HET IS NOG STEEDS DE ENERGIE DIE HET ALTIJD WAS/IS..  Maar tijdens/na een storm, vibreert dat zelfde niveau  op een andere frequentie .. vanwege dat wat het moest ondernemen. Het beleeft zichzelf op andere niveaus van Energie.. van zichzelf.

Bloss: Dus, ik denk dat jullie zeggen… eigenlijk… waarom laat ik het niet aan jullie om het te zeggen… jullie hebben een manier met woorden.

Fed.v.L: Stel je voor te zeggen… dat deze specifieke plant…. Dat WEZEN van een bepaalde Vibratie is … laten we het een bal van Energie noemen die IS, en om zichzelf heen is… daarom,  ZIJNDE WAT HET IS… een plant. Maar… in de bal van LIEFDE’s Energie dat de plant is… zijn veel niveaus waarin het kan wonen … IN ZICHZELF.

Het kan niet van een Hoger niveau WORDEN dan dat waarvoor een plant Energie ontworpen is te ZIJN… Het kan geen lager niveau worden dan dat waarvoor het is ontworpen te ZIJN.  Toch kan zijn niveau van Energie enorm veranderen in die bal waarin een plant werd geschapen.

Bloss: Ik begin het te snappen… en ik VOEL dat jullie op het punt staan om uit te leggen dat dit hetzelfde is voor alle dingen… inclusief ons.

Fedv.L: Precies. Maar, de menselijke vorm heeft duidelijk een andere Vibrationele bal van Energie dan die van de plant.

Wij spreken over het NAAR BENEDEN BRENGEN IN jullie stoffelijke vorm wat van je Hoger zelf is.

Bloss: ‘Naar beneden brengen’ schijnt incorrect te zijn, als je niet erg vindt dat ik dat zeg. Want zijn wij niet onze HOGERE ZELVEN in onze ziel en dat het gewoon een zaak van toetreden tot dat Hogere deel is?

Fed.v.L: Wij begrijpen je gedachtenvorm… maar opnieuw… woorden… woorden … woorden. Die hebben gebrek aan de beste wijze van UITDRUKKEN. 

Bloss:  IK WEET DAT… ik voel dat mijn hoofd begint uit te barsten in het plaatje over alles heen waar wij over praten, en dat we nu de formaat/vorm moeten oppikken om dat plaatje uit te leggen!

Fed.v.L: Beetje bij beetje… Fragment per fragment…

Neem de gedachte op dat je VOLLEDIGE ZELF… de WIE JULLIE ZIJN … de ZUIVERSTE ENERGIE VAN LIEFDE is van de GROOTSTE BAL VAN ENERGIE DIE ER IS .. HET AL.. HET ALLES.

Beschouw dan dat het aspect van je ziel dat heeft gekozen om in deze tijd in de menselijke vorm te zijn, om al haar diverse redenen en voorstellen … zijn eigen Vibrationele bal heeft waar zij in woont .. om in die menselijke vorm te functioneren en zich in uit te drukken.

Deze menselijke functionele Energiebal, zoals dat van de plant … heeft veel lagen/levels waarin/waarop … men kan resoneren en antwoorden. Maar, het is een meer uitgebreide Vibrationele bal … dan die waarin de plant ervaart. Dat zegt niet dat de menselijke vorm niet ook in zich dezelfde frequentie heeft van de HELE plantenbal van Energie. Want de menselijke Energie frequentie bevat/omvaamt alles dat de plant is.

Bloss: Ik begrijp het nog steeds in mijn hoofd, maar dat komt misschien omdat jullie ook wat in mijn hoofd brengen… ik hoop dat anderen in staat zijn om dit spoor te volgen. Maar, als we komen bij die Hoogste Zuiverste Energie bal.. de aller Hoogste die er is… zeg je dan dat we geen toegang hebben tot de volledigheid van DIE bal, omdat we in de menselijke vorm zitten, ook al komen we daar vandaan? Ik dacht dat we toegang hadden tot onze Hogere zelven? Waaratje.. ik voel me alsof er net een bruisende bad bom in mijn hersenen zijn geplant! Die is zo actief.. en we proberen zo zeer om dat hele concept waarover jullie spreken, in woorden te vangen. Ik snap echt hoe netelig het voor jullie is… het is niet zo eenvoudig voor me om dat gewoon rustig te vertalen/transcriberen!

Fed.v.L: WAT JULLIE ZIJN …  DAT ZIJN JULLIE.

Maar, de Vibratie van jouzelf, gekoppeld aan de Vibratie van jullie omgeving… en hiermee bedoelen we niet gewoon je directe omgeving. We voegen erbij … jullie regio .. die zich uitbreidt naar je land… die zich uitbreidt tot je Aarde Planeet… DAT DEEL VAN JULLIE dat jullie beleven  is een hele grote Energie bal. Het niveau waarin jullie WILDEN ZIJN… DAT … kan variëren in verschillende fases en toch, als er een bepaald besef plaats vindt … is het alsof de lagere Vibratie  ‘wegslippert’. Die lost op… omdat het zijn koers heeft gelopen… zijn bedoeling heeft gediend en niet langer meer nodig is.

Als dit gebeurt … brengt de bal die JULLIE zijn een Hogere Vibratie bovenaan de top van de schaal. Dus, op deze wijze… is men in staat om door te gaan om tot Hogere en Hogere niveaus toegang te krijgen van de ziel zelf omdat hun bewustzijn hen dat toestaat dat te doen. Het is net een soort opklimmen van een ladder en terwijl men verder gaat op de schaal… worden de onderste treden verwijderd en worden er meer aan de top toegevoegd. Dit is voor de noodzaak van de beschrijving van een visueel van dat wat wij proberen uit te leggen.

Bloss: Gebeurt dit ook met planten en andere vormen?

Fed.v.L: Op andere wijze.  Laten we naar een Boom gaan. Die heeft zijn eigen Vibrationele resonantie. Maar DIE heeft niet de beproevingen en rampspoeden van een mindset (denken).. DIE IS GEWOON.   Deze resoneert in zijn eigen Vibratie en toch … door het omhooggaan van de mensheid van de gehele Planeet door de Vibrationele opheffing… gaat de Energie bal van de Boom… door natuurlijke progressie… automatisch omhoog met de heelheid van ALLES. 

Men kan niet alleen zijn eigen Vibratie omhoog halen… want alles dat voor het zelf wordt gedaan.. wordt gedaan en heeft invloed op het GEHEEL.

Dat waar we vorige week over spraken betreffende het altijd geven aan/zijn van/ of het handelen door LIEFDE … is de sleutel om je Vibratie op te heffen. Daarom, dus de Vibratie van het geheel.

Het systeem waarover we spraken in de ladder van uitleg ... is een die helemaal dient. Zelfs door alles dat in zijn eigen frequentie resoneert… die heeft nog steeds de gelegenheid om het ‘GEHEEL’ van zichzelf op te heffen … zijn Energie bal.. in een Hoger niveau .. dat gewoon doorgaat en omhoog gaat.

Zie je dat? Kun je beginnen om het GODDELIJKE ontwerp te snappen? De gelegenheden voor groei zijn onmiskenbaar. De gelegenheid tot uitbreiding van de ziel zelf, die op haar beurt ALLES tot voordeel is… dient als een wonderbaarlijke visie die kan worden bereikt .. gewoon door de wens om zichzelf voordeel te brengen .. omdat Nu het WETEN bestaat dat het verbeteren van het zelf … in de Hoogste visie die er kan zijn… ALLES DIENT.

Bloss:  Dank jullie. Dank jullie zeer hiervoor … Dat heeft allemaal zin en is zo eenvoudig. Waarom hebben wij op Aarde gekozen om dit zo complex te maken, dat treft me.

Fed.v.L: EENVOUDIG … ZUIVER EN EENVOUDIG. 

Dat is het ontwerp waardoor het Goddelijke Plan stroomt als zijn Hoogste Goed .. in de Hoogste Vibratie die men wilde te VOELEN .. op elke ademtocht … op elk gegeven moment.
Wij gaan weg vandaag…Wij hebben enorm genoten van deze verhandeling met jullie.

Bloss:  Oh, ik ook. Ik kan niet geloven dat het uur zo snel voorbij is. In Liefde en Grote Dank voor IEDEREEN.


* The Federation Of Light speak of   LOVE  https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss  .


0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar