Followers

i decree

dinsdag 23 september 2014

Nederlands -- 20:09:2014

 Blossom Goodchild met de Galactische Federatie van Licht


Blossom June 6, 2012


 20  september 2014

Met de audio van Joel:  Joe! : http://youtu.be/Y7BK6IX0l6g

Blossom: Welkom, opnieuw. Het is zo goed om weer in regelmatig contact te komen… en ik ben opgewonden te zien wat jullie ons vandaag hebben te bieden. Met volle kracht vooruit, Kapitein!

Federatie van Licht: Het warmste welkom voor jou en je vrienden als wij als EEN samen komen. Hoe prachtig de missie die wij allen doen. Ieder individu speelt zijn eigen stuk … om die fantastische VERANDERING … OVERAL te laten gebeuren.

Bloss: Het is inderdaad prachtig. Nog meer punten die jullie kunnen bieden? …als wij er NU  ‘echt achter komen’ en verlangend zijn om te gaan.

Fed.v.L: Liefste zielen, dat wat jullie zien als van Grote Waarde verwarmt ons hart. Jullie komen van een plek in je Wezen die uit de fijnere Essentie komt van jullie WAARHEID. Dit kunnen jullie NU VOELEN.

Bloss: Ja, dat kunnen we. Nou, tenminste zij die dat verkiezen. Onze wereld is op bepaalde plekken in een verschrikkelijke toestand, maar door te KIEZEN om HOOGOP te blijven, doen we het allerbeste om veilig te stellen onze LIEFDE er doorheen te voelen. Ik HOUD van het concept waar jullie over spraken, de laatste tijd, en ik begrijp het steeds meer.  GOED WERK!


Fed.v.L: Onze bedoeling, onze intentie… is om jullie door deze tijden heen te leiden met ALLE LIEFDE. Wij haasten ons erbij te zeggen dat velen, alhoewel ze zich nog ‘weghouden’  dat ook zij… op hun eigen wijze… in hun eigen tijd… ook zullen bijdragen aan dit ENORME GROTE GODDELIJKE PLAN. Kunnen jullie je voorstellen, Dierbare Harten, als het grootste deel van jullie Planeet dit ook gaat begrijpen?

Voor Een die de verbinding maakt met WIE ZIJ ZIJN … VOOR Een om het ‘TE SNAPPEN’ … Ieder Een… dan… is de job gedaan.

De Glorieuze resultaten die zich laten zien op onze ‘Energie markeerpunten’… bewijzen zonder twijfel dat jullie wereld ‘er doorheen gaat.’

DIT KAN NIET NIET GEBEUREN.

Want zelfs zij die zich niet bewust zijn van wat er gebeurt … beginnen een verandering te VOELEN in en om hen heen.

Ja, we zijn ons bewust dat er gebieden zijn waarin zielen in het moeras zijn gevallen. Die zielen hebben een pad gekozen waarvan ‘zij denken’ dat het hun recht is om dat te doen. Stuur veel Liefde aan hen die worden misleid… zij zijn deel van jullie.

Dus als vervolg van waarover wij hebben gesproken… stuur nog meer LIEFDE naar jezelf. Op die wijze verhogen JULLIE je vibratie voortdurend … in het WETEN DAT JULLIE HUN ‘reddende Genade’ zijn. Ook al weten zij dat in deze tijd niet.

Vrienden, de zielen die verloren zijn … die zullen voldoende te bestrijden hebben als hun WAARHEID zich realiseert dat dit niet de manier is om je te gedragen. Want hun spijt en wroeging gaat ver voorbij aan ‘menselijke’ straf die men zou geven. Ze zullen niet worden gestraft. We stemmen niet in met dit woord… of deze daad. Want SLECHTS de ziel zelf kan VOELEN dat wat ze hebben uitgegeven .. en VOELEN wat ze willen.

JULLIE JOB .. is om in VREDE te blijven.

JULLIE JOB is … om LIEFDE TE ZIJN.

Laat geen gedachten betreffende iemands daden je eigen Vibratie verlagen. Blijf ALLEEN in JOUW Vibratie en doe je uiterste best om dat zo te houden als het kan.

DIT IS DE WIJZE VAN DIENST WAARMEE JULLIE HEBBEN INGESTEMD.

Bloss: Ja, dat is begrepen. Makkelijk voor mij in mijn omstandigheden… maar, misschien niet zo makkelijk voor anderen die niet in zulke prachtige condities leven.

Fed.v.L; Ja, denk eraan, dat Iedere ziel … waar ze ook mogen wonen in het stoffelijke … heeft gekozen om daar te zijn … voordat ze kwamen. De plek waarin Een ziel zichzelf bevindt …is daar omdat die plek en zijn condities … HUN bedoeling Dient voor de groei van HUN ZIEL.

Denk niet dat dit een Gelukkig Toeval was. Dat men gewoon een ‘plek’ uit een hoed heeft getoverd toen men wenste terug te keren naar jullie Planeet Aarde. Elke positie… iedere Familie waar je deel van uitmaakt … is zorgvuldig bekeken en over gesproken… om Iemands Nieuwe Leven … voordeel te brengen voor die ziel in zijn volste mate.

Bloss: Dat begrijp ik… maar het is best moeilijk om zijn hoofd rond het feit te plaatsen dat men zo instemt met een leven van armoe of dat het door oorlog wordt omgeven… of door honger. ..

Fed.vL: Vanuit een Aards perspectief kan dit zo zijn. Maar, vanuit een HOGERE PLAATS … schijnt het de volmaakte oplossing zijn voor Iemand om bepaalde ‘problemen’ tegen te komen zodat Ieder Een wordt WIE ZE ZIJN … IN HUN WAARHEID … op de snelste manier die mogelijk is.

Deze ‘markeer punten’ worden geaccepteerd door zielen die niet van menselijke vorm zijn, omdat zij de mogelijkheden kunnen VOELEN die naar hen geopend zullen worden… om hun volle potentieel te laten gebeuren.

Men kan VOELEN, zoals jij zelf Blossom… dat ze in een meer gelukkige levensstijl zitten om hun missie uit te voeren.

Wij zeggen tegen je… het maakt niet uit waar Men is gesitueerd in de Aardse geografie. Want dit maakt geen verschil voor waar Men en ALLEN zijn gesitueerd in hun ziel zelf.

EN.. dit is waar MEN IN WAARHEID WOONT.

Dat WAT een ziel KIEST TE ZIJN … dat WAAR een ziel WIL ZIJN … is volmaakt voor die ziel.

Gelegenheden komen op om VAN DIENST TE ZIJN… OVERAL.

Je kunt je ‘gelukkig’ VOELEN in jouw woonplek/keuze, Blossom… en inderdaad ontkennen wij niet de schoonheid van jouw kusten en bergen. Er is geen conflict waar jij bent… dus is het voor jou, om door te gaan om LIEFDE TE ZIJN …. om te doen wat jij doet.

Er zijn degenen die vast zitten in destructie en haat … maar, ook zij hebben dezelfde gelegenheid… Om te Dienen. Maar, op een andere manier.

Laten we terugkeren naar de LIEFDE en het voortdurende LIEFHEBBEN van het zelf.
DIT IS DE GROOTSTE DIENST AAN HET GEHEEL DIE JE KUNT BIEDEN. Om redenen waarover wij gesproken hebben in vorige sessies.

Als Men dit snapt… dan kan de format van hun leven … hun Vibratie waarin ze WILDEN ZIJN.. alleen hen Dienen… op een wijze die ALLE GOEDE DINGEN laat stromen. Als men KIEST om in die HOGE Vibratie te blijven … is er geen andere optie! Daarom, zien jullie? Of je in het paradijs zit of in de verspilling … het zelf Dienen … is de sleutel om Iemands leven te hebben zoals het moet zijn.

JULLIE ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR JEZELF.

JULLIE zijn het deel van Het Geheel… een aspect van Het Geheel… en het is jullie verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor dat aspect van Het Geheel waarvoor jullie de opdracht hebben.

Het is net alsof je een klein stukje land hebt gekregen… Als we die analogie mogen aanbieden. Iedere ziel wordt de gelegenheid geboden om de tuin te koesteren die hen is toegewezen. Ze kunnen er planten/bloemen KIEZEN te zetten, heesters, groentes… wat ze maar VERKIEZEN.

Sommigen zullen een bloeiende tuin hebben… omdat ze tijd nemen om er voor te zorgen en het water te geven … dat wat hun opdracht is. Anderen kunnen zaden werpen en ‘hopen’ op het beste. Ze zitten en kijken ernaar… wachtend op resultaten en worden dan terneer geslagen en moedeloos als er niets groeit of wordt geproduceerd.

Maar anderen … Iedere dag geven zij aandacht aan hun tuin. Iedere dag zien zij resultaten. Dit geeft hen aansporing … want zij kunnen de resultaten zien die hun aandacht produceert.

JE OOGST WAT JE ZAAIT.

Dit heeft toepassing op JULLIE… JULLIE ZIEL.

Als de tijd verder gaat… tiert iemands tuin … zodat anderen die bewonderen en de Liefde en zorg VOELEN door die aandacht tot in het detail… OF …Men heeft niets anders dan droge grond om over te klagen en te zeuren… en te klagen dat een ander zijn thuis veel meer vrucht draagt dan die van hen.

Zij denken op de manier van hoe een ander een betere plek heeft dan zij en vallen opnieuw in ‘Als ik maar DAT stukje grond had gekregen… dan zouden de dingen heel goed voor me zijn geweest.’ Ze falen om te accepteren dat iedereen ‘komt’ met hun zaden, troffel en gieter… ze komen naar jullie Planeet met ALLE instrumenten die ze nodig hebben om het te laten gedijen. Niemand komt met minder dan een ander. Want jullie komen ALS/In je ziel. Jullie ziel, elke ziel… heeft ALTIJD de gelegenheid om te gedijen en te laten groeien. Het hangt gewoon af van hoe veel focus je erin legt. .. zoveel krijg je terug.

Bloss; Ik dacht dan, dat je ging zeggen.. hoeveel ‘moeite’ … maar plotseling werd het woord veranderd in ‘focus’.

Fed.v.L: Ja, omdat het woord ‘inspanning’ of ‘moeite’ mis kan worden begrepen. Terwijl ‘focus’ alles is dat Men nodig heeft. Als iemand zijn aandacht op iets legt… laten we zeggen ‘Het Zelf’ bijvoorbeeld.. dan zouden ze niet gericht zijn op iets voor het zelf dat niet het beste voor het zelf zou brengen. Het is heel onwaarschijnlijk dat Men zou KIEZEN om zich op iets te richten dat echt slecht zou zijn om in hun leven te komen.

Bloss: Toch doen sommigen dat. Niet met opzet. Maar ik VOEL dat sommige mensen zich op iets kunnen concentreren op iets naar voren wat negatief is, omdat zij hun denken er op hebben gezet en geloven dat het ergste vlak om de hoek staat. IK WEET dat dit gewoon onzekerheid is, maar mensen doen dat.

Fed.v.L: Dan zullen zij in een staat van Zijn komen … op een bepaald moment … waar zij zich realiseren… dat… door hun zaden niet te bewateren … er niets zal groeien. Ieder toebedeeld stuk grond waar Men in komt… moet worden verzorgd op een of andere wijze die de ziel wenst. Het is niet voor Iemand om weer een ander stuk te bezitten en commentaar te leveren over welk beter is… waar meer groeit.

Geen van beide is ‘Geluk door het strootje dat je trekt.’

Het is gewoon duidelijk voor ieder er omheen… en voor hen die hun tuin verzorgen en zij die ‘er geen zorg voor hebben’.

JULLIE HEBBEN DE KEUZE om JE te koesteren … of JULLIE niet te koesteren.

Bloss:  to BE or not to BE!   (Te zijn of niet te zijn)

Fed.v.L: Er is geen oordeel… er is geen Grote Prijs voor WIE DE GROOTSTE POMPOEN HEEFT GEKWEEKT !

ER ZIJN GEEN RECHTERS … zeker niet vanuit de plek van LIEFDE waarin wij  wonen.
Wij wensen alleen dat een ziel KIEST om het beste dat hun tuin kan produceren naar buiten te brengen.

Wat zou je zeggen wat meer heerlijkheid brengt aan degenen die er naar kijken? Een kaal bed van droge grond die doorwrongen is met onkruid… of een BLOEIEND BED VAN KLEUR en Vibrerende Energie?

Bloss: Nou dat heeft niet precies een raket wetenschapper nodig om dat uit te werken!  

Fed.v.L: Er is niet Een ziel die niet in staat is om een tuin te wateren en er voor te zorgen. Hoe meer deze groeit, hoe meer men er belang bij heeft en ontdekt wat het beste er voor is. De resultaten zullen nooit stoppen. Men zou nooit denken… ‘ik heb nu genoeg gedaan’…  Want altijd is het water geven nodig en constant onkruid weghalen uit wat dat kan omhoog komen en dat geen Dienst doet om daar te zijn.

Bloss: White Cloud spreekt altijd als hij over water spreekt… van LIEFDE.  
  
Fed.v.L: En is een groot percentage van jullie stoffelijkheid niet van H2O  gemaakt (=water)

Bloss: Ja.


Fed.v.L: DUS HEEFT HET ZIN OM ALTIJD VEILIG TE STELLEN DAT WATER FREQUENT WORDT BIJGEVULD IN JULLIE.


TERWIJL JULLIE FRIS WATER DRINKEN … WEET DAN DAT JE JEZELF MET MEER LIEFDE VULT.

VOEL bewust de LIEFDE welke je heerlijk opvult als je drinkt.

Bloss: Dat doet er me net aan denken dat een van jullie of White Cloud me een lange tijd geleden vertelde… om je voor te stellen een Gouden drank te drinken uit een Gouden Kelk… iedere morgen voordat je met de dag begint. Ik vergeet al die dingen te doen die me zijn voorgesteld in al de jaren.

Fed.v.L: Door dat te doen… vergroot het. Dat niet doen… maakt niet uit… Maar waarom zou Men het niet doen?

Bloss: Omdat men vergeet !!!

Fed.v.L: Om je ziel je te laten VOELEN als of Men Elke morgen drinkt uit die kelk in HEILIGE GENADE, dat is Dienst voor de ziel. Jullie keuze.

Jullie KIEZEN om je tuin te bewateren of niet. Die zal niet verwelken als jullie zo nu en dan dat missen/nalaten. Maar hoe meer… zoals bij alles dat de ziel Dient… Men er aan blijft denken DAT WAT NUTTIG IS … en zich daarop focust… hoe meer de bloem BLOSSOM’S  laat bloeien. (Blossom = Bloesem)

Bloss:  Werkelijk ! Ik geniet zo om Blossom’s tuin te zien bloeien! Ik geniet zo ‘Het te Snappen’ telkens weer bij ieder ‘water geven’. Ik denk er ook over om enkele nieuwe zaden te planten om dat wat reeds groeit te eren… Je moet er gewoon VAN HOUDEN.. EN DAT DOE IK… HEEL VEEL DANK, ZOALS ALTIJD.

Fed.v.L: Onze waardering ook aan ieder Een. We geven jullie een Adieu tot aan de volgende keer.

Bloss: Dus…  met die woorden van afscheid… betekent dit echt dat mijn maatje White Cloud bij deze gesprekken is ingesloten?

Fed.v.L: Je maat… White Cloud, word Geëerd en Bewonderd … IN ALLE RIJKEN.

Je maat… White Cloud is een WEZEN van Grote Dienst.  Wij hebben hier geen rangen… maar respect voor waar Men IS… IN HET GEHEEL … is gewoon zo duidelijk als de neus op jouw gezicht.

Bloss: Wat een raar iets om te zeggen… Zo ‘plain’ als de neus op je gezicht… Nauwelijks etherisch… zoals ik dacht dat jullie zouden zijn, wat betreft het spreken over zijn prachtige ziel.  Mmm! Ik moet nadenken over dat kleine zinnetje.  IK HOUD VAN JULLIE. DANK JULLIE.

* The Federation Of Light speak of LOVE. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss .


Vertaling: Winny 

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar