Followers

i decree

maandag 29 september 2014

Nederlands -- 28:09:2014


 Blossom Goodchild met de Galactische Federatie van Licht


Blossom June 6, 2012


 28  september 2014
Blossom:  Hallo mijn vrienden. Ik stel mijn vertrouwen in jullie, in het WETEN dat jullie het beste weten, voor wat het gunstigste is betreffende waar jullie vandaag over willen praten.

Federatie van Licht:  Gegroet IEDEREEN. Wij kunnen alleen vooruitlopen op het ‘worden’ dat wij brengen dat Iemand naar een Hogere Plaats zal brengen. We hebben enorm onze data base veranderd, de laatste tijd.

Bloss: Betekent wat? Precies..

Fed.v.L; Betekent dat er meer en meer zielen zijn die zich herinneren wie zij zijn, ze worden wakker uit hun sluimering en laten DE LIEFDE DIE ZIJ ZIJN…  DE LIEFDE VAN WAARUIT ZIJ KOMEN… ZIJN … met hen in ALLES dat zij doen.

Bloss:  Dat is zeker goed nieuws.

Fed.v.L: Er is meer. Door het overweldigende feit dat zo velen ‘in zichzelf komen’ schijnt het NU een mogelijkheid te zijn voor Grote VERANDERINGEN die SPOEDIG zullen komen, eerder dan later. Want ALLES dat plaats vindt voor degenen onder, op de Aarde, die bereidwillig hun LIEFDE bieden aan het AL. Ziende dat velen ‘het nu snappen’ …laat ons, op onze beurt, een boodschap van Hogere frequentie geven…  Zo is het eenvoudig zoals het is. En dit IS zeer verheugend.

Bloss: Ja, zo klinkt het.

Fed.v.L; VERANDEREN in het zelf, kan alleen maar Verandering brengen voor het AL.
Terwijl de dagen verdergaan in deze Hogere Vibratie die wordt geboden… zal er maar weinig tijd zijn voor zelf-medelijden en twijfel. Want het diepe WETEN van binnen… ZEGT aan de zielzelf dat er inderdaad ‘zat/voldoende meer is waar dat vandaan kwam’ en het groeien gaat door met groeien.

Bloss: Een dame schreef en zei dat ze niet kon begrijpen waarom een ziel kon kiezen om naar beneden, naar de Aarde, te komen om te worden gedood, gemarteld, aangerand te worden enz. en zij vindt het moeilijk om LIEFDE te sturen aan die zielen die zulke monsterlijkheden bedrijven, losgelaten het feit dat deze zielen deel van ons zijn… EEN ZIJN ..  Hoe zouden jullie haar helpen, en waarschijnlijk velen, hiermee?

Fed.v.L: Hoe meer Men van het eigen zelf HOUDT … zoals we zeiden, hoe meer LIEFDE uitgaat naar IEDEREEN.

Als Iemand het moeilijk vindt, waar zij geplaatst zijn op hun reis… om bewust LIEFDE te sturen naar degenen die niet op dezelfde lijn zitten met hun wijze van denken…  dan stellen we voor om je volledig te focussen op zelf-Liefde.  Op die manier wordt LIEFDE nog steeds ontvangen. Maar, anders gezien … hebben deze ‘verloren zielen’ grote behoefte aan LIEFDE.

Want het is LIEFDE en LIEFDE alleen die hun harten kan veranderen. Om gedachten van haat naar hen toe te zenden … zal alleen maar hun haat voeden. Daarom, zoals bij een WEZEN dat een ander pad KOOS dan Iemands eigen pad… of je dit nou wilt horen of niet… of je in staat bent om dit te begrijpen of niet… zij hebben het recht te doen wat zij willen.

Bloss; Je kunt over deze stelling meer zeggen,  VOEL IK.

Fed.v.L:  Iedere ziel is het wonderbaarlijke geschenk gegeven om vaak naar jullie planeet te komen … hen is ook het menselijke recht gegeven van de vrije keuze. Dit is essentieel voor Iemands individuele zielen uitdrukking.  Hoe lang Iemand kiest om die te nemen, hoe veel paden en draaiingen en keren Iemand wil nemen om beneden te lopen, is geheel de keuze van dat individu … zonder oordeel … van iemand … Zeker niet … zullen we zeggen ‘vanuit het Hoogste’.

Leven is oneindig.

Eindeloze gelegenheden die gewoon nooit zullen stoppen zich te presenteren.

ALLE ZIELEN  hebben het recht om hun eigen tijd te nemen terwijl ze op hun pad lopen. Het is niet aan een ander om de wet neer te leggen … ook al laat gedrag een ander zijn hart koud. Iedere ziel heeft de keuze om hun gelegenheid te leven en ze uit te spelen telkens als ze WILLEN. 

Bloss:  Dit oordeel-ding is een moeilijke .. in de zin van soms, het is een automatische respons.

Fed.v.L: Dit komt alleen vanwege het niet begrijpen van ALLES DAT IS.

Bloss: Dus, van waar jullie staan, in je ziel… wat ‘denken’ jullie over … bijvoorbeeld… publieke onthoofdingen?

Fed.v.L: Wij denken dat zielen die ZICH WILLEN gedragen op die manier, dat doen, omdat in hun indoctrinatie … dit is wat zij zien als de ‘manier er door’. Men hoeft alleen maar een paar honderd van jullie Aarde jaren terug te kijken en toen gebeurde heel erg hetzelfde.

Bloss:  Maar, laat dat niet zien dat we helemaal niet verder zijn gegaan?

Fed.v.L: In sommige gebieden. Maar, mogen we daar aan toevoegen dat de suggesties die we laatst meedeelden … verbind je met de KENNIS van EIGEN ZIEL LIEFDE. De verantwoordelijkheid van IEDER IEMAND is om DAT TE ZIJN.

Bloss:  Maar als we allen EEN zijn … hoe kan dit gedrag dan een ander niet beïnvloeden? Want als iemand TOTAAL LIEFDEVOL is dan zeg je … dat gaat naar het AL. Ik neem aan dat dit hetzelfde is als iemand NIET TOTAAL LIEFDEVOL is.. zeker, dat negatieve energie ook naar het al gaat?

Fed.v.L: Inderdaad dat doet het. Maar… met respect … jullie missen hier het punt. Het is niet aan jullie om je te bekommeren over de keuzes van een ander. Het is aan jullie om je te bekommeren over het zelf.

JULLIE zelf.

Mogen we je hier misschien doen denken aan een verduisterde kamer … met een simpel kaarsje … dan is er geen duisternis meer!

Bloss: En wat dan met de zielen die zijn vermoord en gemarteld? Stemden zij er in toe om dit te laten gebeuren … voordat ze kwamen?

Fed.v.L: Ze stemden in met een contract … om deel te zijn van een situatie. Alhoewel het moeilijk kan zijn voor jullie om te vatten waar jullie staan… Men heeft  de kennis dat ER GEEN EINDE IS.

Dat een ziel zijn leven opoffert voor een beter begrip om tot HET GEHEEL te komen… toen zij toestemden in die ‘beëindigingen’ van het Aarde leven .. deze keer… op deze wijze… begrijpen zij het GROTER PLAATJE. (nu dus.w)

Als in de dichtheid van de Aarde veel van deze overeenkomst niet veel zin schijnt te hebben. Maar als zij eenmaal zijn vrijgelaten van de Aardse binding, dan zijn zij in staat om het verschil ‘te VOELEN’ dat zij gemaakt hebben… door dat te doen.

Vaak spreken zij over het GROTER Plaatje.  Er zijn er die ‘buiten het lichaam’ zuivere LIEFDE hebben ervaren.

DE LIEFDE VAN HET GODDELIJKE.

Als zij terugkeren naar hun Aardse lichamen … herinneren zij zich dat alleen LIEFDE … en dat van het Grotere Plaatje … het GEVOEL is dat zij beleefden … wat hen liet begrijpen DAT ER ALLEEN MAAR LIEFDE IS. … het maakt niet uit welke vorm dit aanneemt … om de huidige gelegenheden tot groei voor IEDEREEN en ALLES te presenteren.

Bloss:  Wat dat betreft … waarom is het dat sommigen die verbijsterende ervaring is gegeven … om in het LICHT te ZIJN van ALLE WETEN …. om uit de Aardse begrenzing te stappen en OM VRIJ TE ZIJN? Waarom is het dat sommigen dit privilege krijgen en anderen niet?

Fed.v.L: Dat is een heel interessante vraag.

Bloss: Kun je daar antwoord op geven?

Fed.v.L:  Ja. 

Bloss:  Er komt niks door.

Fed.v.L:  Toch.

Bloss:  Ik ben een en al oor. Ik ben geïntrigeerd, want die belevenissen zijn duidelijk LEVEN/LIEFDE transformerend…  zou het geen goed idee zijn voor ons allen om die gelegenheid te krijgen? …. Zou dat de wereld niet VERANDEREN?

Fed.v.L: Dat zou het. Maar toch niet op de manier waarop jullie wereld werd ontworpen om te VERANDEREN.

Iedere ziel op Aarde is deel van het GODDELIJKE PLAN … Iedere ziel is in de buurt geweest VOOR ALTIJD!

Maar er kan nooit een ‘tijd’ zijn als er geen ruimte is voor groei. Groei  in LIEFDE…  kan nooit stoppen.

LIEFDE … zoals jullie zelf.. zal doorgaan om ZICHZELF uit te breiden.

Voor degenen die dit EENHEIDS GEVOEL hebben  en willen waar wij en zij over spreken… zou het zeer afhangen van ‘hun status’ … om een betere beschrijving te hebben. Het is niet dat willekeurige zielen hiervoor worden gekozen… het is meer zo dat WIE ZIJ ZIJN … klaar is om meer TE WORDEN van WIE ZIJ ZIJN door deze ervaring.

Bloss: Maar, zijn we niet allemaal daarvoor klaar?

Fed.v.L: Niet noodzakelijk.

Bloss: Dit voelt nogal netelig om aan jullie te geven.

Fed.v.L: Alleen in … dat een heel groot boek niet alle hoeken van deze vraag kan beslaan.

Bloss: Dus, dan kan het niet zijn dat iemand meer verdient dan een ander.

Fed.v.L: Nee… het is helemaal niet zoiets. Want er is niet EEN die de ALHEID VAN ALLES niet ‘verdient’… DOOR LIEFDE.

Maar … hoe zeggen we dat … waar Iemand WIL ZIJN … in die ALHEID  VAN ALLES … wordt niet besloten door een schepper, ontwerper… of inderdaad door een Rechter. Dat wordt besloten door het zelf.

Hoe ‘verdienend’ zijn jullie voor deze wonderen ?  Ieder van jullie?  Vraag dat nu aan jezelf …

Bloss: Nou voor mij, ik zou zeggen dat IK BEN … zoals ik zeker weet dat iedereen is. Niet vanuit het ego, maar in het WETEN dat WIJ ALLEN GELIJK ZIJN… en we werden geschapen om LIEFDE te ontdekken als individuele vorm. Ik weet niet zeker of ik goed neerzet … maar, ik zit nu op een plek van WETEN dat WIJ ALLEN ALLES VERDIENEN. Ik weet dat er meer is dat je moet toevoegen aan dit perspectief.

Fed.v.L; Hoe meer jullie JEZELF KENNEN IN/ALS/VIA LIEFDE … hoe meer het begrip van ‘verdienen’ komt. Want de beschrijving van dit woord is niet helemaal zoals wij dat graag willen hebben.

 Om iets te ‘verdienen’ … Iemand van de Aarde zette de (bij)betekenis van dit woord neer als hebbend verdiend. Maar wij wensen het niet op die manier te zeggen. 

Alle zielen worden geboren met het recht om zichzelf te ZIJN. Het is gewoon de karmische wet dat de ziel wat hij WIL naar zichzelf toebrengt, ten gunste van zichzelf … vele verschillende uiterlijkheden nemend van uitdagingen en ervaringen voor Iemand om die tegen te komen.

Als Iemand de ladder omhoog gaat herkent zij zelf wat niet langer meer dient .. want alle dingen dienden EENS op een of andere wijze … Ze maken keuzes om te verwijderen wat nu in hun leven verouderd is … en doordat te doen … zien zij zichzelf Hogere dingen ‘verdienen’.

Er is geen GOD ‘daar boven’ die ooit Iemand zou OORDELEN en verdoemen naar een leven van duisternis voor het ‘zich niet aanpassen’ …   tenminste niet in onze boeken !!!
Er is geen GOD die besluit wie meer verdient dan een ander door een goed gedrag.
Er is SLECHTS DE HOOGSTE ZUIVERSTE LIEFDES ENERGIE die JULLIE het geschenk geeft om dit ALLEMAAL ZELF te beslissen en IEMANDS leven ontvouwt zich overeenkomstig.

Bloss: Ik weet dat we vlak bij het eind van het uur zijn en misschien is het te laat om dit vandaag naar voren te brengen.. maar, ik vraag me af welke gedachten jullie hebben bij het woord ‘GOD’.

Fed.v.L:  Goed neergezet !  … Want de gedachten die wij hebben bij het ‘woord’ GOD .. zijn heel anders dan onze gedachten over WAARHEID IN/VAN LICHT … VAN /DOOR/ VIA de HOOGSTE Energie die er is.

Veel nadruk op dit woord GOD… in zijn verschillende begrippen … heeft het originele concept gebeukt en gekneusd.

In jullie wereld moet alles worden benoemd. In die van ons… moet alles worden gevoeld.

Daarom ‘prefereren’ wij het woord LIEFDE … om iemand zich niet onprettig te laten voelen … vanwege dat wat zij zien als ‘GOD’ om die te zijn of niet te zijn.

Bloss: Dat is de kwestie. IK VOEL dat Shakespeare in de buurt is geweest bij die laatste paar channelingen! Hebben jullie een probleem met het woord God… persoonlijk?

Fed.v.L: Het is een woord … wij hebben problemen met woorden.  Wij hebben GEEN PROBLEEM met de WAARHEID van dit woord.

Bloss:  En die is? Ik weet natuurlijk wat jullie nu willen gaan zeggen.

Fed.v.L: LIEFDE … LIEFDE … LIEFDE .

Bloss:  Yep … Het kan een goed idee zijn om hier de volgende keer diep over te praten. Dat kon heel interessant zijn.

Fed.v.L:  Voor velen.  Houd jullie hoeden vast 

Bloss:  Geweldig werk mensen. Dank jullie zeer. Ik kijk uit naar het weer ‘opnemen’ met jullie spoedig.

Fed.v.L: Altijd … wij VOELEN hetzelfde.

Bloss:  In Liefde en dank. Bloss xxx

* The Federation Of Light speak of LOVE. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss .
Vertaling: Winny 

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar