Followers

i decree

woensdag 17 september 2014

Newsletter 17:09:2014
Winny: maar er is nog iets, ik vertaal het meteen….    Blossom zegt: 

In de stroom van de Hoge Vibratie blijvend waar we in zitten …  wil ik jullie een email sturen die een lezer mij stuurde …  Dit past bij de “spurten”  Energie waar De Federatie over sprak:
Michael Low: 

Ik heb juist de vibratie reeks van de planeet gemeten:

Op 12 september 2014 was die 9.640.630.420 hertz. Dus die is in de laatste 34 dagen  4.179.880.000 hz omhoog gegaan en dat is 122.937.640 hz per DAG. En dat = 5.122.375 hz per UUR !  De laatste lezing was 5.460.750.420 hz op 9 augustus en in de vorige zes weken daarvoor was het gemiddelde omhoog   gegaan tot vlak onder de 1.000.000 per UUR.  Dus nu is de maatstaf van versnelling 5 keer van wat die een paar maanden geleden was. Dit soort versnelling werd jaren geleden al voorspeld maar ik denk dat dit werkelijk buitengewoon is. 

Ik voorspelde een check, die niet kan worden gegarandeerd, die rond 18.000.000.000 hz nivelleert (dat is dubbel het getal van gisteren) en dat zal vroeg in december 2015 zijn, 15 maanden na nu.


Gebaseerd op onze huidige dagelijkse toename in 465 dagen tijd zou de vibratie van de planeet ongeveer 57.195.000.000 hz zijn dus verwacht ik dat we in een van die ‘spurten’ zitten vanwege de Volle Maan en de Zonnevlammen. Dit stelt een serie voor van extra uitbarstingen hier en daar. Niet de hele tijd. Dit zijn allemaal ongeveer zaken. We zitten in een territorium van niet in kaart gebracht iets, hier is dus niets mee te vergelijken.

Om de getallen te checken die ik gebruik met mijn pendulum (pendel) met de spirituele antwoord therapie om Aarde’s vibrationele schema te verkrijgen. De hz is kort voor herz. Dit zijn cycli of pulsen per seconde A/C elektriciteit is 50 hrz geloof ik.

Onze gezonde interne organen vibreren rond de 70 herz en iemand met kanker, zeg maar, zal hun interne organen hebben die rond de 40 herz vibreren, dat geeft aan een lage levenskracht energie.

Duizenden jaren was het vibrationele schema van de planeet 7.8 herz. Rond 1999 was die al 10 herz. Bijna 5 jaren geleden was die 55 herz. Een jaar geleden was die rond de miljoen hertz. Dus kun je zien dat het nu echt omhoog schiet. Dit geeft ons effecten op veel niveaus terwijl de vibraties onze stoffelijke lichamen veroorzaken te verschuiven en te veranderen naar de steeds toenemende frequenties. Dit beïnvloedt zelfs onze niveaus van bewustzijn. Dit is een van de mechanismen die ons omhoog laat gaan in onze Ascentie. Toenemende en zich uitbreidende lichtfrequenties  die naar ons worden toegestuurd en gedachten energieën en liefdes energieën die ook daar aan bijdragen. We moeten zo ongelooflijk geduldig zijn, nietwaar?

For more information please contact Michael Low on Face Book or LinkedIn. Many thanks Michael.

 Vertaling: Winny 0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar