Followers

i decree

vrijdag 23 januari 2015

Nederlands -- Blossom met de Galactische Federatie van 23 jan 2015 + audio transcript

Blossom June 6, 2012

Blossom met de Galactische Federatie van 23 jan 2015
                                                                                     
Blossom: Goede morgen! In mij schijnt er een innerlijke opwinding over dit jaar te zijn, en toch, weet ik niet echt waarom? Een soort van verwachting … of misschien, omdat het weer een nieuw jaar is … ik ben gewoon vol met hoop! Is er iemand thuis?

Federatie van Licht: Wij zijn altijd thuis. We zijn altijd wie wij in WAARHEID zijn… wat natuurlijk voor ons ‘thuis’ is. Dat is hetzelfde voor jou, niet? Als je vol met Liefde bent en alles loopt goed in je leven … VOEL je dat je thuis bent.

Vandaag zal het opnieuw een beetje anders zijn.

Bloss: Op welke wijze?

Fed.v.L: Op de wijze om een verandering te brengen van direct contact via deze woorden … en om door je heen… toe te staan een meer nauwgezet voordelig punt te krijgen waarin onze boodschap overkomt.

Bloss: Geen idee waar jullie op af gaan… om eerlijk te zijn.

Fed.v.L; We willen vragen, Blossom of je het goedvindt om deze manier van communiceren los te laten … in bepaalde mate, en om een nieuw schema zich zelf te laten voorstellen.

Bloss: Zeker. Wat willen jullie dat ik doe?

Fed.v.L: We zouden willen dat je met de Energie mee stroomt die je voelt…

Bloss: Welke, die me laat voelen alsof ik flauw val?

Fed.v.L: Inderdaad.

Bloss: Dus ik houd op met schrijven?

Fed.v.L:  Een korte tijd.

Bloss: Moet ik mijn recorder aanzetten?

Fed.v.L; Dat is raadzaam.

Bloss: … wat spannend.

Klik hier. De Federatie spreekt.        (zie onderaan)

Bloss: Nou ,.. dat was een beetje onverwacht… mmm! Hier moet ik over na denken. Ik voel dat dit ontwikkeld moet worden…

Fed.v.L: Dit is zo. Toch zijn we in dank voor jouw VERTROUWEN en het experiment. Vanuit ons gezichtspunt ging het heel soepel inderdaad.

Bloss: Om eerlijk te zijn, totdat ik er naar luister kan ik hier geen commentaar op geven. Jullie voelden zeker wel Licht aan. Vroeger, in de paar keren dat jullie op deze manier doorkwamen… was het veel meer complex om dit te laten gebeuren en door de concentratie die nodig was om feitelijk ‘de stem naar buiten te krijgen’. Dit ging heel Licht… Heel gemakkelijk.

Fed.v.L; Dat zal evolueren… zoals met jouw Directe Stem is gebeurd met White Cloud.

Bloss: Nou, ik moet maar ‘with the flow’ gaan. Het voelde heel natuurlijk. Ik wist dat jullie het waren… en blij om verder mee te gaan met welke manier er ook nodig is om jullie boodschappen over te zenden.

Fed.v.L: Voel je je een beetje ontevreden?(mopperig?)

Bloss: Nee, toch wel heel vermoeid. Waarom gebruik je het woord disgruntled/ontevreden?

Fed.v.L: Zoek het woord op.

Bloss: Ontstemd/teleurgesteld. Ik weet niet zeker wat ik voel… ik voel me gewoon normaal, denk ik. Het zelfde als ik was toen White Cloud voor het eerst doorkwam.

Fed.v.L: We glimlachen want we weten.

Bloss: Weten wat?

Fed.v.L: In welke richting we gaan.

Bloss: En dat is?

Fed.v.L: Naar een plaats die jij je niet had bedacht/voorgesteld. Denk eraan, Blossom … we zijn geen verwondering(verbazing)… Wij zijn LEVEN … Wij zijn LIEFDE… Net als alles dat ademhaalt. Verwachtte je zoveel meer vandaag van ons…toen je voelde dat we weer zouden spreken?

Bloss: Misschien wel. Lieve help! Hoe ben ik? Het feit dat jullie zelfs door me heen spreken zou genoeg zijn… en met zo’n vaartje en gemak.

Fed.v.L: Denk terug aan je eerste communicaties met White Cloud … Hoe anders worden ze nu gegeven…

Bloss: 15 Jaren samen heeft van ons een goed team gemaakt.

Fed.v.L: Blossom, … onze vriendin … onze mede-werker … we komen niet door je heen om te verbazen en je verbluft te laten staan.

WE KOMEN DOOR JE HEEN OM JULLIE BIJ TE STAAN OP ELKE MANIER WE KUNNEN … DOOR JE TE HERINNEREN WIE JULLIE ZIJN EN WAAROM JULLIE HIER ZIJN.

We wensen alleen dat jullie je totaal herinneren … DAT HET LIEFDE IS DIE JULLIE ZIJN.

Dat is onze uiterste bedoeling. Alles erom heen is overbodig.

Bloss: Echt?

Fed.v.L: Inderdaad. Want door je te herinneren en opnieuw je WARE zielen bedoeling te ontdekken… OM TE ZIJN DIE JULLIE ZIJN … is er niks anders dat je moet weten. 

Het doet er gewoon niet toe.

Bloss: Ik dacht dat je ging zeggen… het is ‘niet ter zake dienend’. (irrelevant)

Fed.v.L: Zo is het!

HET ENIGE DAT OOIT EEN VERSCHIL VOOR JULLIE MAAKT … IS HOE VEEL JE VAN JEZELF HOUDT EN DAAROM ANDEREN OP DEZELFDE WIJZE LIEFHEBT.

Telkens en telkens weer zeggen we je …

ER IS NIKS ANDERS.

Bloss: Maar, zielen zoeken kennis/weten … over zoveel zaken. Het houdt ons bezig (amused) (als dat het juiste woord is).

Fed.v.L: We zeggen niet om dat niet te doen … we zeggen dat niets anders er toe doet.

Bloss: Ah ja! Ik herinner me dat spoortje! Weet je, op een bepaald laagje in me … ik snap/accepteer dit ECHT. Want ik denk hoe meer we ons concentreren op de LOVE BUG (HET LIEFDESBEESTJE) hoe sneller de wereld waar we in willen leven, zich zal laten zien.

Fed.v.L: DE WERELD DIE JULLIE WILLEN … IS EEN MANIER VAN LEVEN …
Jullie willen algemeen welzijn … Jullie willen dat ALLE LEVEN in harmonie samen leeft… dat is er al voor je…

JE HOEFT HET ALLEEN MAAR TE ZIJN.

DEZE NIEUWE WERELD IS NIET ERGENS ANDERS … HET ZIT IN JULLIE. HET IS JULLIE.

Alles dat nodig is, is om je over te geven aan de LIEFDE die jullie zijn.

LIEFDE in haar totale vorm.

WEES LIEFDE.

ALLEEN MAAR LIEFDE.

DAN HEB JE WAT JE WENST.

ZO EENVOUDIG ALS DAT.

Bloss; Maar wij maken het zo complex.

Fed.v.L: Doe dat dan niet.

Bloss:  Waaratje. Het was een interessante channeling vandaag. Ik voel misschien weer dat we de slagboom hebben opgetild. Hebben jullie nog iets te zeggen voordat we afsluiten?

Fed.v.L: Wij wensen alleen het geheel te dienen. We willen dat… omdat we EEN zijn. Het is een fascinerend concept van WAARHEID … en indien dit is begrepen … is er niets zo schitterend.

Bloss:  Tickety Boo … (Voor mekaar) Ik ga dit nu terug lezen en luisteren naar wat jullie zeiden … en zie hoe ik me hier over  voel. Veel dank.
  • Kleine voetnoot. Ik luisterde de recording af. Een beetje vreemd voor me terwijl zij doorkwamen en zeer snel spraken en inderdaad met ‘mijn’ deftigste stem! Het is vreemd voor me om er naar te luisteren. … maar, het bevestigt dat zij het zijn, niet ik… want, terwijl ik een beroepsactrice ben… geloof me… als ik dit vervalste … zou ik het veel beter gedaan hebben!  Ik moet erom lachen! En … nee, ik woon niet in een vogel-kooi.


Opname weergave:      
 (Het geluid kwam niet door, alleen de tekst, maar daar wordt nog aan gewerkt, gaf ze net aan. w)


Gegroet opnieuw aan jullie Liefste vrienden … we brengen naar jullie …van ons … onze Energie van de meest intense en meest prettige LIEFDE die we hebben.

Jullie kunnen je afvragen waarom wij tijdelijk van tactiek veranderen? En toch, we dachten dat het zou zijn … misschien voor een nieuwe interesse … misschien door naar ons te luisteren … in plaats van ons te lezen … kunnen jullie een nieuw advies oppikken, die misschien wel op de pagina staat en toch wordt gemist.

We stellen voor dat jullie je ogen sluiten en naar je hartsruimte gaan. Want daar is het dat alle LIEFDE kan worden ontvangen.

De Dame door wie wij deze boodschap heen channelen vraagt aan ons … of wij inderdaad de Federatie van Licht zijn … want het voelt heel anders dan andere keren… al waren het maar weinig … dat we op deze wijze zijn doorgekomen… en we zeggen …inderdaad, wij zijn de Federatie van Licht en we willen nu… veel vaker doorkomen via de stem van dit voertuig.

Er wordt geweten dat zij erin heeft toegestemd … op een ander niveau… en zij is blij om dit door te geven.

Dus, wij willen graag met jullie praten over wonderen die komen in dit jaar van jullie 2015.

Zo geweldig. Zo’n pracht zal jullie ogen overkomen… vanuit de hemelen. Ja, we weten hoe lang … hoe geduldig jullie wilden te zijn.  Jullie hebben losgelaten … nietwaar … het bewijs te willen hebben? Want jullie zijn verder in jezelf gekomen … door het weten wie jullie zijn.

Het is niet nodig dat we voor jullie verschijnen… want jullie weten dat wij van WAARHEID en LICHT zijn.

Dit is niet waarom we zullen komen … om iets te bewijzen. De reden dat we aan jullie hemelen komen is omdat de tijd nu hier is.

Dit betekent niet noodzakelijk in jullie ‘morgen’… en toch … we zeggen ... tot na vijf van jullie jaren … zal men zeker terug kijken en veel fenomenen hebben zien gebeuren.

Zijn er sommigen van jullie die denken: ‘We zullen geloven als we het zien?’ dit is eerlijk commentaar, eerlijke gedachte … Maar, in het weten van je hart zit het weten al… er is geen geloof stelsel nodig. Want velen van jullie zijn al deel van deze Federatie van Licht.

Wij zijn inderdaad een grote operatie. We kunnen niet in aantallen beschrijven hoeveel vloten er zijn … hoeveel verschillende stammen/rassen … zullen we zeggen … er bij ons zijn. Toch zeggen we … of er wel of niet stammen zijn die met elkaar instemmen … wij zijn allen Een familie. Want wij zijn allen Licht… is het niet zo?
Hoe meer jullie het Licht willen erkennen dat jullie zijn … hoe meer jullie de reden begrijpen erachter, waarom jullie hier zijn.

Jullie hoeven hier niet te zijn om grote gebouwen-structuren te maken … Grote compagnieën die massaal gematerialiseerde materie produceren.

Wij zeggen niet om dit te doen. Toch zeggen wij dat ieder die in deze tijd op dit Aarde plan woont en er voor kiest om zijn zielzelf te erkennen … reden heeft om hier te zijn.
Om het Licht te verankeren als niets anders. Om dit te cementeren in het Energie veld van geliefde Gaia.

Meer en meer dezer dagen terwijl jullie in elkaars ogen kijken… zijn jullie je bewust dat jullie broeders en zusters van Licht zijn. Jullie voelen het in je hartsruimte nietwaar? En terwijl jullie dat doen maken jullie verbinding met ALLES DAT IS.

Dit WETEN waarover wij telkens weer spreken ... is niet dat je je plotseling bewust wordt van alle kennis. Dit weten is een VOELEN van binnen in jezelf… dat jullie precies daar zijn waar je bedoeld bent te zijn … precies!

Liefste vrienden op de Aarde … we vragen dat jullie jezelf VERTROUWEN bij wat jullie ondernemen.

Bij jullie Zegeningen en bij jullie Dank vragen wij dat jullie je GEVOELENS VERTROUWEN terwijl die in de diepte van dit WETEN groeien.

Men hoeft geen student te zijn. Men hoeft niet veel materiele materie te hebben … want dit doet er in het denken niet toe … Alleen de hartsruimte doet er toe… En als jullie diep daarin wonen… zijn jullie meer rijker dan de materie.

Begeleid jezelf er doorheen. Loop in vertrouwen … want jullie kunnen VOELEN dat je op het juiste pad bent. En als je vermoeid raakt … Rust dan… Herwin je Energie… Pak jezelf weer op en ga door … op je eigen tempo… in je eigen WAARHEID … dat is alles dat je hoeft te doen.

Dit voertuig (Blossom dus) vraagt opnieuw … zoals het weten waarom de tactiek moest veranderen? Want zij heeft dit helemaal niet verwacht … en deze Energie op deze wijze is voor haar best anders… naar haar toe.

We VOELEN dat we over een tijdje … veel meer op deze wijze kunnen doorgeven.

We VOELEN dat het tijd wordt om op die wijze te werken … en dat, betekenend … Soms zo en soms hoe we met het oude werkten… via woorden op papier.

Het voertuig communiceert met ons, dat het allemaal wat eenzijdig is op deze manier … want zij is niet in staat om haar stukjes, puntjes en beetjes er tussen te krijgen.

We glimlachen … Er is veel gelegenheid hiervoor in de komende dagen.
Zegeningen van de Hoogste Liefde naar jullie.

Totdat wij weer op deze wijze spreken …

WE HOUDEN VAN JULLIE.(vertaling winny)   

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar