Followers

i decree

maandag 12 januari 2015

Nederlands -- BLOSSOM GOODCHILD'S ENVELOPE MEDITATION


Hieronder is de vertaling van de 17 minuten Engelse tekst met meditatie.


(Langzaam: ) We vragen jullie drie keer langzaam en diep adem te halen.
We vragen… dat jullie alle spanningen loslaten in je lichaam…   
Door gewoon … de negativiteit en de stress los te laten
1min17   … met de gedachten die niet dienen.
Diepe uitblazing ….. ….

1:40 Denk, met je ogen gesloten, en kijk naar boven ... en blijf denken om diep uit te blazen met de woorden die we je geven……….
Stel je jezelf nu voor terwijl je langs een pad loopt …     Er is niets te zien aan elke kant….. 
Je focust je gewoon op wat vóór je is…   wat schijnt ‘niets’ te zijn.
Blijf doorlopen op een vredige en ontspannen manier… naar dit niets… 
Terwijl je gefocust blijft… zie je een stip van gouden licht.
Terwijl je nadert wordt het licht groter en helderder…en als dit het gebeurt….
Penetreert het je gehele Wezen … en het vult je met Liefde …
En vreugde …  (er komt een vliegtuig over…)
Als je in het licht kijkt… wordt je een poort getoond… Merk de vorm ervan op … de kleur en hoe het eruit ziet….
Blijf doorlopen en als je kijkt, presenteert het zichzelf in een kristalen vloeistof regenboog kleur – vorm

06:00 min   Je realiseert je dat de deur niet zal worden geopend… en toch als je klaar bent … stap je er gewoon doorheen.  …
Als je dat doet voel je het verschil in je stoffelijkheid … je voelt je lichter… je voelt meer blijdschap,…. want je voelt meer van je ware zelf.

7:06 Je hebt het gevoel van velen die binnengaan in deze ruimte, samen met jou.  Er is een gevoel van een ..’habbod’(?) van opwinding … een gekeuvel… als je doorgaat met lopen…
Je voelt alsof je begint te glijden/zweven… alsof je op lucht loopt…  Ook voel je een belevenis van omhoog gaan … en als je dat doet… voelt je ziel zich lichter en lichter…
Langzaam begint je wezen zich te draaien terwijl het omhoog gaat…
Totdat je jezelf terugvindt terwijl je de kleur binnengaat van hemelsblauwe energie…
Voor je is een tafel die van marmer is gemaakt en op deze tafel ligt een enveloppe…   Je loopt er naar toe en pakt het op en houdt het dichtbij je hart …je kunt de energie voelen die in de enveloppe zit. Want dit is zo juist verbonden aan je zielzelf.

Je begint jezelf voelen omhoog gaan met je lichaam dat rust in de lucht in een horizontale positie. Met die enveloppe nog steeds bij je hart…adem je zachtjes en rustig terwijl je zweeft.

Laat kleuren je visie binnenkomen, die vervagen en pulseren heen en weer.  En je kunt voelen dat je hart een beetje sneller slaat, terwijl de wijsheid en kennis over je ware bedoeling in deze tijd op het Aardeplan het is die door je wezen wordt geabsorbeerd.

Alles dat je hoeft te doen is om Dankbaarheid te voelen en te geven. …
Blijf heel vredig op deze plaats…

En beetje bij beetje dé-materialiseert de envelop, en de energie ervan gaat je hartruimte binnen … als dit gebeurt neem dan een tweetal diepe ademhalingen in …
Wees je bewust van de glimlach op je gezicht…. Wees je bewust van de energie die je nu voelt… Een Hogere hernieuwde energie van Liefde…Geef opnieuw je dank terwijl je naar de Aarde spiraalt… 


Je bevindt je buiten de kristallen deur en loopt het pad terug af van waaruit je begon… maar je bemerkt nu dat elke kant vol is van het helderste Witte Licht… Bedank opnieuw en buig je hoofd misschien in eerbied voor je Zelf en het Al… Wij zenden de grootste Liefde naar je toe.
In Liefde zijn wij EEN.(vertaling winny)                                     

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar