Followers

i decree

donderdag 28 november 2013

27.11.2013


Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 27 november 2013    Blossom:  Hallo daar. Daar gaan we weer.. .. de weken vliegen zo snel voorbij. Laten we eens zien hoe vandaag stroomt, zullen we? Iemand in de buurt? 

Federatie van Licht: Ja, natuurlijk en het wordt als een groot plezier gezien om opnieuw op deze manier bij jullie te zijn… met het WETEN dat deze boodschappen de harten van velen bereiken.

Bloss: Yep, het is best verbazend hoe jullie woorden een reis op zichzelf gemaakt hebben. .. Ik heb mezelf nooit in deze positie gezien. Alles wat ik ooit wilde doen, was op het toneel te staan!

Fed.v.L: Toch was dit al voor jou bestemd lang voordat je kwam en toen was het een zaak van het je te herinneren, dus… en een besluit of het nog steeds was wat je wilde. Het was enorm onderschat de kracht die dit nodig had.

Bloss:  Waarschijnlijk onderschat door mij… en misschien als ik had geweten wat er allemaal  bij betrokken was, zou ik dat aanbod misschien hebben afgeslagen! Maar in ALLE WAARHEID is het een eer om op deze manier te dienen en het leven zou waarschijnlijk zonder jullie zeer vreemd hebben GEVOELD!  

Fed.v.L: Het leven zelf, beste Blossom, moet op een gerespecteerde wijze verder bloeien wat niemand… zelfs niet degenen die denken dat ze het WETEN… zelfs niet degenen die WETEN dat zij WETEN…zich in hun meest verhoogde dromen heeft voorgesteld. We spreken tegen jullie allemaal met de KENNIS die WIJ hebben… want wij zijn ons er al bewust van wat er over jullie heen komt wat jullie leven  en je wereld voor altijd zal veranderen.

Wij concentreren ons opnieuw vandaag op de zaak van HET GEBEUREN. Want het zou niet juist zijn om plotseling die zaak te laten vallen en om over andere dingen te praten, omdat wij ons realiseren dat degenen op Aarde zo veel mogelijk informatie nodig hebben als wij bereid zijn om die aan te bieden.

Bloss:  Dat is juist… Sommigen zijn in verwarring betreffende degenen die achter blijven en zij die vertrekken… (ik weet niet zeker of dit de juiste manier is om dat zo te zeggen.) Zij maken zich zorgen over hun geliefden.

Fed.v.L: Maar er is geen noodzaak om je in iedere gang van het leven zorgen te maken. Hoe wensen wij dat dit begrepen wordt. Zelfs als iemand zich zorgen zou maken over waar hun volgende maal vandaan kwam, maken ze die zaak tot iets wat het niet is. Want je zorgen maken helpt niets. De energie die het ‘je zorgen maken’ draagt, belast de ziel alleen maar. Maar om te WETEN uit de meest diepe plek van iemands' wezen dat wat er ook voor je gebeurt …  achter je gebeurt.. of naast je gebeurt.. is louter een ogenblik in de tijd. … een belevenis … een beeld met een emotie eraan vast.  Te WETEN dat iemands zelf ‘boven alles’ staat dat werkelijk ‘ schijnt’ te zijn… brengt veel begrip over alles dat plaats vindt in iemands omgeving. Om los te laten wat je denkt dat je gelooft wat werkelijk is… is zeer voordelig.

Bloss: Maar dat is niet makkelijk om te doen! Misschien zijn jullie je niet bewust vanaf de plek waar jullie staan? Maar geloof mij.. vanaf hier bij de ‘grond controle’ kan het hart zo diep betrokken raken in zijn zoektocht naar het begrijpen van de waarom’s en waarvoor’s van ons bestaan en van hen die naast ons reizen… het is gewoon niet zo makkelijke om ‘los te laten’. 

Fed.v.L: Maar wij komen vanaf een andere hoek. Want het is niet zo dat men niet moet LIEFHEBBEN  en ZORG HEBBEN. Men moet dat in/voor ALLES DAT IS doen…  maar de onthechting ligt in het WETEN en accepteren van WAT IS… en naar de erkenning gaan van dat het gewoon IS WAT HET IS.

Bloss: We kunnen hier cirkeltjes maken. Want de emotie VOELT het grootste deel te zijn van onze reis. Ons grootste leer gereedschap is… als we ons zouden kunnen losmaken van onze emotie… dan VOEL IK dat ons WEZEN HIER … zich aardig leeg zou VOELEN.

Fed.v.L:  En we zouden terug antwoorden over deze zaak dat emoties LIEFDE ZIJN in al zijn/haar vormen.

Bloss: En ik zou dan antwoorden… dus waarom zouden we ons van Liefde afkeren?  Misschien zitten we hier niet op dezelfde pagina!

Fed.v.L: Wij bieden deze woorden aan. Julie KUNNEN je niet losmaken van LIEFDE. Jullie kunnen echter, je wel afkeren van de hechting aan emotie.

Bloss: Is dat zinnig?

Fed.v.L: Liefste Blossom.  Voor ons…  is dat inderdaad zo. Men kan emotie VOELEN en dat accepteren als zodanig… wees de blijheid, het verdriet, de boosheid, de gekwetstheid, de pijn… hoe het dan ook VOELT. Maar het zit in het WETEN wat het WEZEN ervan IS, waar men zich gewoon van kan losmaken en het dan verder door laten trekken. Wij zeggen niet dan men het niet moet VOELEN… verre van dat.. dat is ons meest belangrijke gereedschap. Wij zeggen dat men het GEVOEL kan erkennen en “HET GEBRUIKEN” zonder er aan vast te zitten. Want het zit in het eraan vastzitten waardoor men het zelf de volle belevenis ervan ontzegt.

Bloss: Ik weet gewoon uit een vorige belevenis dat het ’t best is om het daar dan te laten… en om dan dat “stuk chocola” te laten verteren… in plaats van de hele reep naar beneden te slokken en te wensen dat ik dat niet had gedaan.

Fed.v.L: Heel verstandig.

 Bloss:  Een metafoor van White Cloud waar ik me aan houd… omdat die zo verstandig IS. En waar nu naar toe van hieraf aan?

Fed.v.L: Wij willen graag harten en denken van degenen tot rust brengen die niet volledig begrijpen wat er gaat plaats vinden.

Bloss: Is iemand dat? Ik denk het niet!  Want velen van ons accepteren wel dat wat er voor ons ligt heel goed gaat uitwerken.. ten slotte… maar we hebben totaal geen WETEN van het gehele begrip van wat  er feitelijk gaat plaats vinden. Jullie wel?

Fed.v.L: Wij hebben inderdaad het begrip van wat er gaat gebeuren. Wij echter… hebben niet de KENNIS van hoe dit HET GEHEEL zal beïnvloeden.

Dit kunnen we niet voorspellen  en toch hebben wij de hart/kern snelheden van bepaalde gebeurtenissen onderzocht en dat laat ons nog steeds ‘in de lucht hangen’ voor het mogelijke resultaat van zulk een uitstorting/neerstorting van zuiverste Liefde. Want niemand kan zulke zaken voorspellen door ieder individueel besluit op het precieze moment van gebeuren hoe zij dat zullen omhelzen.

Toch stellen we vast dat als het gebeurt… zullen zij die WETEN in de ‘tijd die dan NU is’… instinctief WETEN wat te doen en hoe ze hun taken gaan vervullen… in/via LIEFDE.

JULLIE ZIJN DE STERKSTEN VAN DE STERKEN… 

JULLIE ZULLEN JE DIT HERINNEREN EN JULLIE ZULLEN OVEREENKOMSTIG HANDELEN.

Bloss: De zaak is, mensen… het is zo moeilijk je precies voor te stellen waar het op zal lijken… en wanneer… (Maar daar gaan we dus niet in). Sommige mensen vragen of het zal lijken op ‘The Rapture (de Extase) waarover wordt gesproken in de bijbel? Sommigen vragen of het de Tweede Komst van de Christus is? Zoveel is ‘aan onze verbeelding overgelaten’ en jullie kennen ons Aardlingen nu al goed genoeg… onze verbeelding… als die wordt losgelaten… die kan heel heftig zijn! 

Fed.v.L: En toch is het jullie verbeelding die helpt om te laten gebeuren wat er gaat komen.

Bloss:  Hoe dat zo? Omdat dit al zeker ‘op de kaarten staat’? Wat Het Gebeuren dan ook gaat zijn moet nu aardig in steen zijn gebeiteld. Dus hoe kan ‘onze verbeelding’ helpen?

Fed.v.L: Omdat het DOOR/VIA jullie verbeelding is dat de energie van wat er gaat gebeuren in staat zal zijn om voortgebracht te worden.

Bloss:  Jullie blijven dit zeggen.. dus kunnen we dat verduidelijken… of moet ik achterin de klas gaan zitten? Betekent dit dat er geen datum vastligt? Ik WEET dat jullie de datum niet kunnen geven… maar… heb jullie er wel een in gedachten? Ik bedoel.. is er een plaatje van Het Gebeuren op jullie ‘innerlijke scherm’ met een datum erboven en alle pijlen die wijzen naar ‘E day’? 

Fed.v.L: Hoe glimlachen wij om jouw analogie Blossom. En we waarderen je volharding  om zo veel mogelijk verduidelijking te krijgen als wij kunnen geven.

WEET DIT…  Er kan geen ‘datum neergezet’ worden… maar er KAN WEL een ‘tijdslot’ komen. En alles zit op koers dat dit gebeurt. De energie is enorm gestegen in de laatste tientallen jaren en er wordt aangenomen/verondersteld dat HET GEBEUREN door zal gaan in de tijd dat het slot gepland is.

Bloss: Wacht even…  wacht even… Ik weet zeker, ergens eerder… dat je toen zei dat Het Gebeuren zou doorgaan ondanks….  Dus hoe kun je dan nu het woord ‘verondersteld’(‘aangenomen’)  gebruiken.

Fed.v.L: Omdat dat is wat wij veronderstellen! We vragen jullie om er aan te denken dat nog nooit eerder een dergelijk ‘vertonen’ is gebeurd… En daarom staat alles ‘onder de veronderstelling’ dat het allemaal door zal gaan zoals gepland is.

Bloss: OK… dat slik ik. Sommige mensen zijn bezorgd over de chaos die het kan brengen.

Fed.v.L: ‘HET’ zal geen chaos BRENGEN. … ‘HET’ IS LIEFDE IN ZIJN HOOGSTE VORM… Er zit geen chaos in dat wat er komt.

Maar het kan wel chaos ‘veroorzaken’ vanwege degenen die verbijsterd zullen zijn en totaal uit hun doen zijn door een dergelijk fenomeen. En dan is het dat zij die WETEN het zullen gaan overnemen… in de juiste versnelling/gear gaan, zogezegd… en die met de zaak aan de slag gaan.

VREDE ZAL HEERSEN… WEET DIT.

Bloss: Ik merk dat je vermeed te spreken over The Rapture of over de tweede komst. Dat respecteer is. Want zoals ik aan mensen heb uitgelegd… er zijn gewoon enige dingen waar jullie niet bereid voor zijn om die te onthullen en ik ‘neem aan’ dat als dat het geval was… jullie je mond gesloten zouden houden ‘over dat kleine hondje’. 

Fed.v.L: Je ‘neemt dit als juist aan’ . Laten we het zo zeggen…

WAT ER GAAT GEBEUREN…  DAAR VLIEGEN JE DE SCHOENEN VAN UIT… ZOALS JULLIE MENSEN DAT ZOUDEN ZEGGEN.

WAT ER GAAT GEBEUREN… DAAR ZIJN GEEN WOORDEN VOOR OM DIT  GESCHIKT  TE BESCHRIJVEN.

WAT ER GAAT GEBEUREN… IS IETS WAAR JE MET JE VOLLE VERSTAND BIJ MOET ZIJN.

WAT GAAT GEBEUREN…  GEBEURT!

Bloss: Wat gaat gebeuren… is op pad?

Fed.v.L: En is dat altijd al geweest.. maar nu zit het aan het einde van zijn reis.

Bloss: Dit kan ZO morgen betekenen.. maar in de ‘geschiedenis van de tijd die is gegeven’  kon het ook betekenen in 2020.  We zullen gewoon moeten wachten en zien ‘neem ik aan’.

Fed.v.L: Beste vrienden…. zoals wij eerder gezegd hebben…  DIT ZAL GEBEUREN.

Wat zou de bedoeling van deze gesprekken zijn… het zou een hele zieke grap zijn als dit niet zo zou zijn.

Bloss: Aan de andere kant kan ik ook een absolute idioot zijn die veel volgers heeft! Maar mijn theorie hierover is… dat er te veel duizenden mensen over de hele wereld zijn die dit zelfde GEVOEL hebben en dit zelfde WETEN van binnen hebben dat wij van ergens anders komen. Dat wij van de sterren komen en hier zijn om een Goddelijke Missie te gaan  vervullen. En  voor degenen van ons die net zo VOELEN… WETEN wij dat we geen fruit takjes zijn… Wij hebben een band die ons ‘aan elkaar verbindt’ en die ons kracht geeft om door te gaan. Sommige mensen begrijpen dat echt niet…  NOG NIET.  Wij worden steeds krachtiger in aantal als er meer en meer van onze bemanning ontwaakt… en WIJ ZULLEN HIER MEE DOORGAAN … en WE ZULLEN SAMEN een kop thee drinken… en ik ZAL EEN cake bakken… wat HET GEBEUREN feitelijk is….  Want inderdaad is dat ook nog nooit eerder op de planeet gebeurd! IK HOUD VAN JULILE, MENSEN! 

Fed.v.L: En WIJ HOUDEN VAN IEDER VAN JULLIE.  Een bewaakte ketel kookt nooit.


Bloss: Ik bewaak die niet….  Ik bak een cake! In LIEFDE en DANK VOOR ALLES. (Of voor HET AL)


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar