Followers

i decree

donderdag 5 december 2013

04.12.2013


Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 4 december 2013    Blossom:  Goede morgen aan jullie. Als het okay is dan wil ik direct beginnen, omdat er enkele dingen zijn de ik graag wil ophelderen, als ik mag? Maar eerst, laat ik mijn manieren niet vergeten. … gaat het goed met jullie?
Federatie van Licht:  Wij VOELEN inderdaad de mooiste energieën in ons hele bestaan. Wij zijn ons bewust van een iets dat je wilt ophelderen en dat is het ‘gonzen in je hoofd, is dit juist, ja?
Bloss: Inderdaad, het is net alsof ik vijf sterke koffies heb gedronken en ik drink helemaal geen koffie. Ik probeer te mediteren om het tot rust te brengen maar dat schijnt zelfs nog het GEVOEL te versterken.
Fed.v.L: Is dat GEVOEL onplezierig?
Bloss: Het is niet pijnlijk… maar moeilijk om te laten rusten. Ben ik juist te denken dat ik wordt gedownload met BIG TIME (IETS GROOTS?)
Fed.v.L: Het is een kwestie van prioriteiten wat betreft in welke klasse we uitleggen wat er aan het gebeuren is. Je bent juist te zeggen dat er wordt gedownload in je… maar ook zijn er feitelijke veranderingen die gebeuren in je brein. Er zijn delen van je hersenen die lang slapend zijn gebleven, die nu worden geactiveerd zodat er nieuwe starten kunnen plaats vinden. Die veranderingen verhogen je zintuigen en alhoewel  een beetje onprettig in de tijd van de ‘opening’.. ze zullen je zeker goed dienen.
Bloss: Mag ik vragen wat ze precies zullen onthullen?
Fed.v.L: Ze zullen je meer volledig in je zelf laten ontwaken. Ze zullen de krachten her-openen die eenmaal tot groot voordeel waren maar die al honderden, zelfs duizenden jaren waren afgesloten. Deze activeringen bereiden je/jullie voor op DE NIEUWE JOU.  Alle stukjes zullen op zijn plek vallen als HET GEBEUREN eenmaal plaats vindt en jullie zullen knikken met groot begrip. Want de energieën die dit Gebeuren zullen vergezellen zullen op hun plek ‘klikken’ door de activeringen die in je hersenen plaats vinden. Ze zullen je heel veel herinnering terugbrengen. Net zoiets als een chemische reactie… als er twee chemische elementen samen smelten in een… veroorzaakt dat een begin van opbruisen en een keten van gebeurtenissen volgt. Opnieuw… moeilijk om te beschrijven… maar het makkelijkste om te zeggen is dat alhoewel jullie dit soort symptomen ervaren… de ‘werkelijkheid’ daarvan zal niet eerder ‘dagen’ tot het laatste ingrediënt is toegevoegd om ze volledig tot volheid te activeren.   
Het is moeilijk voor jullie om alles te bevatten dat IN je plaats vindt op ‘dat ogenblik’… en inderdaad is het nodig voor de voorbereiding van geest, lichaam en ziel om het van te voren te laten gebeuren.
Geeft dit je niet een soort van ‘ZIJN’ nabijheid? 
Bloss: Daar zit hoop! En wat dan over dat diepe slapen… maar om in die slaap zo bewust te zijn van ‘iets dat aan het gebeuren is’ dat ik het nauwelijks kan pakken? Is het dit opladen, downloaden, zijladen….  wat er in die tijd gebeurt? Want dit gooit me zeker van m’n  sokken… meestal midden op de middag en twee en een half uur later worstel ik om ‘bij te komen’.
Fed.v.L:  Er gebeurt veel. Maar het is niet alleen ‘informatie’ die wordt ontvangen.. het is ook zo dat jouw ‘Hogere Blossom’ … ergens aan het werk is… die past zaken aan om zeker te zijn dat het allemaal gesmeerd gaat lopen als de tijd daar is. Velen van jullie zijn aan het werk terwijl je slaapt. Velen van jullie brengen je energieën in evenwicht… zullen we zeggen… verspreiden die gelijkmatig over jullie planeet.. zodat HET GEBEUREN net zo gesmeerd gaat plaats vinden als mogelijk is en jullie geen wereld krijgen die omkiept.
Bloss: Is dat dan een mogelijkheid?
Fed.v.L: Dat was het eens… maar er is veel evenwicht hersteld en energieën zijn nu veel meer in verbinding… dus is het een heel klein procentje dat zegt dat het zou kunnen gebeuren… als het anders was zouden we er niet mee verder gaan.
Bloss:  Je zegt ‘wij’.. hebben JULLIE er veel mee te maken?
Fed.v.L;  Oh. Ja zeker. Daarom zijn we zo opgewonden… want het komt nu zo heel dichtbij.
Bloss:  Dat ‘klinkt’ en VOELT voor mij ook zo opwindend… maar een paar meer verduidelijkingen als ik zo brutaal mag zijn Velen zijn heel bezorgd om ‘te worden achtergelaten’ als de tijd komt. Ze voelen dat ze het nog niet helemaal ‘hebben gesnapt.’ Ik weet dat jullie vorige week spraken over sommige mensen die blijven en ik VOEL nog niet dat we ergens heen gaan maar dat we op de planeet blijven om haar naar volle gezondheid terug te brengen. Ik VOEL dat wij degenen zijn die de veranderingen gaan maken, en daarom zou het niet van veel nut zijn als we ergens anders waren. Er zijn zoveel gedachten die men  heeft over deze specifieke zaak en geloof me ik ben Socrates niet… maar ik vraag me het soms af. Kunnen jullie eigenlijk helpen om dit ECHT voor ons duidelijker te maken?
Fed.v.L: Ten eerste… jullie gaan nergens naar toe…
Bloss: Toch zeiden jullie… Eigenlijk wil ik niet eens interrumperen…. 
Fed.v.L: Toen wij spraken over iemand die zou worden achter gelaten… spraken we louter over een energie niveau. Denk je werkelijk dat het haalbaar is om plotseling de meesten van jullie bevolking omhoog te krijgen en te laten verdwijnen? Dit is niet waarom jullie hier zijn.
Als we zeggen dat jullie een nieuwe wereld ingaan… jullie zijn al op weg …  Zelfs in jouw hoofdruimte, Blossom.. jullie VOELEN het verschil in energieën.  Een lange tijd geleden spraken we over het verhuizen als analogie… nog steeds op dezelfde planeet… maar op/in een andere locatie… misschien dichter bij degenen die op dezelfde golflengte zitten!
‘Woorden, woorden, woorden zijn zo ontoereikend’ en DAT liefste Blossom moet onze aanhaling van de eeuw zijn.
Velen van jullie VOELEN de verandering al in je… en als dat niet zo is..  nog niet…  toch zullen jullie dat.
Jullie GAAN NAAR BOVEN… NIET WEG!  Er is een enorm verschil! Met ‘andere’ woorden… jullie zullen verschuiven van de ene ‘ruimte’ naar een andere. 
Die ‘ruimte’ is al gevestigd… door JULIE.. ieder van jullie zet dit door. Jullie gaan daar al gewoon jullie weg.
EN … HET GEBEUREN.. is als het gooien van een dubbele zes en dan landen op een andere worp en weer een dubbele zes scoren…  en dat zegt dat je drie keer rond het bord kunt gaan…  Dit zal JULLIE DOEN GAAN.. JULLIE WEZENS…  in een uitbreiding van jezelf welke ‘DAT’ begrijpt.
Bloss:  ‘DAT’ is? 
Fed.v.L: JEZELF..   JULIE ZELF… LEVEN… REDEN OM TE LEVEN… MAAR HET ALLERMEEST…
LIEFDE! LIEFDE!  LIEFDE!   LIEFDE! LIEFDE! 
Jullie zullen onvoorwaardelijke LIEFDE in een ogenblik ‘begrijpen’ … toch adviseren we dat het nog geen volle tijd is… op dat ogenblik… want zoals we hebben gezegd.. dat zou jullie kunnen opblazen.
Bloss: Ik moet gewoon vragen….   omdat ik zei dat ik dat zou doen als het ooit op zou komen… iemand schreef me kortgeleden om te vragen waarom een ziel de planeet wilde verlaten via menselijk verbranding..  verwoestend voor de achtergelaten familie… enz.. en echt, ik bedoel.. zeker is dat ze er niet uit wilden gaan met een bang/klap(explosie)!  (Sorry ik kan het niet helpen dat ik dat zeg)
Fed.v.L: Het is inderdaad wat je een ongewoon fenomeen kan noemen… om tot in die mate te verhitten… maar zoals je correct antwoordde, Blossom… de ziel zou dan seconden van te voren zijn vertrokken… wat de ziel bij veel gelegenheden doet want dat zou te veel zijn voor haar om mee om te gaan als ‘het stoffelijke’ het zijne doet. We zouden zeggen dat er een fout zit in de her-bedrading.. en het kan zijn dat de ziel koos weg te gaan op die essentiële tijd van haar reis en toch was er dan geen overeenkomst over hoe, want dat was niet belangrijk.
Bloss:  Je zei ‘her-bedrading’ niet gewoon ‘bedrading’.
Fed.v.L: Dat is juist… want bij het ‘her’ bedraden zou een circuit fout zijn .. wat zeer  lijkt op jullie elektrische draden en pluggen die een zekering opblazen en die dan in brand vliegt. Met alle respect natuurlijk. 
Bloss: Dank je. Sorry voor de afdwaling.  Ik wilde alleen die gelegenheid niet missen…
Fed.v.L: Dus keren we terug naar de ‘onvoorwaardelijke Liefde’s ervaring’. .. onze berekeningen ‘nemen aan’ dat het grootste deel (van de mensen) als dezen de verbijsterende energieën zullen VOELEN die ook zullen ‘afwerken’ in het WETEN waar dit naar toe leidt… Maar er zullen sommigen zijn… die gewoon wat anders zullen kiezen.
Het is nuttig te WETEN dat er een keuze is in deze zaak. En wij vragen jullie om je ook het feit te herinneren dat niemand plotseling zal weg komen met opzettelijke daden die  niet dienen.
Maar ..  in vreugdevol weerklinkend LICHT .. zeggen we tegen ieder van jullie… VRAAG JEZELF WERKELIJK AF… HEBBEN JULLIE JE LEVEN GOED GELEEFD? VANUIT JE HART? 
Wij verwachten niet dat jullie in dit antwoord heiligen zullen zijn. Want jullie hebben veel moeten verduren in deze Aardse ervaring…om gewoon juist dat te doen… ervaren!
Toch vragen we jullie jezelf af te vragen over je intentie… is jullie intentie naar jezelf en een ander van/in Liefde?
Er is geen volmaaktheid in jullie Aardse zielen… want de dichtheid waar jullie in wonen heeft veel van je vermogen geblokkeerd om zo te zijn… dus opnieuw vragen we je om jezelf af te vragen… is je bedoeling LIEFDE te zijn? … Zelfs op de dagen waarop je niet VOELT dat je die bedoeling behoorlijk hebt uitgedragen?
Wij zeggen voor miljarden van jullie dat het antwoord ja is…   MILJARDEN … dus wij hopen dat dit jullie zorgen om TE WORDEN ACHTERGELATEN… beantwoordt.
Bloss: Maar de rest van ons gaat niet ergens heen?
Fed.v.L: We herhalen…  JULLIE GAAN NAAR OMHOOG …. NIET WEG.
Dus, we zeggen dat DE BRUG (het boek De Bridge dat Blossom schreef, dus wordt de overgang bedoeld)  waarover we spreken DOOR de sluiers gaat.. niet er voorbij…  alhoewel we in die termen ook spraken.
ER IS NIETS TE VREZEN BEHALVE DE VREES ZELF.
DAT WAT ER GAAT KOMEN IS ONGELOOFLIJK… VERBIJSTEREND… BEHAAGLIJK… EN GLORIEUS
IEDER IS DEEL VAN DIT GEBEUREN….
IEDER HEEFT EEN DEEL TE SPELEN… .
WAT IS JULLIE ROL?
We zeggen tegen jullie… BEREID JEZELF VOOR… want jullie leven zal zo vergroot/verhoogd worden…
Op geen enkele dag zullen jullie je duimen gaan zitten draaien en je afvragen waarom je hier bent en wat je zult doen en waar je naar toe zult gaan…
IEDERE DAG zal schitterend zijn in zijn ontwikkeling om VOLLEDIG … DE MENSEN TE WORDEN VAN DE NIEUWE WERELD.
We vragen  dat jullie je niet bekommeren over de ‘wat alssen’ want de ‘wat alssen’ bestaan niet. Het wat NU is alles dat jullie hoeven te WETEN want in elke levende ademhaling zit het NU van dat moment van alles wat er is… en op dat moment….
WEET DAT ALLES GOED IS.
WANT DAT IS ZO!
WIJ ZIJN EEN IN LIEFDE.
WIJ ZIJN EEN LIEFDE.
WIJ ZIJN EEN.
WIJ ZIJN.

Bloss: INDERDAAD. WIJ ZIJN….  Klaar en wakker… en met veel dankbaarheid.. tot aan de volgende keer.  ‘Houd van jullie. 


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar