Followers

i decree

maandag 26 maart 2012

26.03.2012

 26 maart 2012

 
Blossom: Een goedemorgen voor jullie. Ik ben blij met jullie te kunnen praten, indien de tijd gepast is voor jullie?

Federatie van Licht: Zoals altijd is het een plezier. Zou je zo vriendelijk willen zijn om naar onze status te willen vragen?


Bloss: ‘ows’, jullie status van de laatste tijd?

Fed.v.L: Het is meer dat we VOELEN dat het goed zou zijn voor velen dat ze begrijpen dat we uit een toestand van aanvaarding komen, van wie wij zijn. De rol die we in deze tijd in de onverdeelde aandacht op de planeet spelen, moet er een zijn van grote deelname in het totale perspectief. Daarom zien we het als waardevol voor jullie zelf om ook een diep inzicht te verkrijgen in de rol waaraan ook ieder individu deelneemt…. vanuit het perspectief van de Aardeziel. We vragen of jullie je rol juist spelen? Hebben jullie de tekst gerepeteerd en zijn jullie nu klaar om op te treden? Want inderdaad zal het heel spoedig de tijd zijn waarop sluiers worden opgetild en iemand’s kracht hem er doorheen moet dragen.

Zijn jullie klaar voor die verandering? Zijn jullie klaar om in positie te gaan en de kennis op te eisen over alles wie jullie zijn? Standvastig op jullie planeet Aarde te staan? Op te staan voor alles dat je hart WEET?


Als je hart je dat vraagt kun je dan met jouw Waarheid zeggen:“JA IK BEN KLAAR” ? Omdat het NU is… in deze dagen die net bij jullie om de hoek liggen. Dat je moet WETEN dat je inderdaad in de positie bent waarop je hebt gewacht. Jullie kwamen om te dienen en een dienst op veel grotere schaal dan waarin je ooit dienst hebt gedaan, dat zal er van je verlangd worden.


We vragen je om niet zwak te raken door bullebakken. We vragen je om je hoed vast te houden. We vragen je om sterkte te vertonen bij alles waar je getuige van bent en in alles waar je op voorbereid bent om mee te delen. We sturen je heel graag atomen Hogere energie die jullie hierbij zullen helpen.


Ja, jullie hebben al zo lang gewacht, toch vragen we ons af of je WERKELIJK de consequenties hebt overzien van je presentaties?


Voor hen in een positie van veiligheid en LIEFDE, voor hen die WETEN wie wij zijn, zeggen we tegen jullie … pak jezelf bijeen op de manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Hiermee bedoelen we … BEREID JE VOOR! Praat met jezelf… we denken dat dit BEKEND staat als een peptalk. Begin dit op regelmatige basis te doen.


We stellen voor dat je het twijfelende deel van je denken overtuigt… “Ik ben een krijger van LICHT. Dat wat eraan staat te komen, is waarom ik hier ben. Ik ben sterk. Ik ben hier om te helpen. Ik zal graag de Waarheid vertellen. Ik ben NU klaar voor alles dat komt en ik zal bij dit Ontwakingsproces helpen door alle twijfels en angsten van anderen heen. Ik zal niet in vrees en twijfel wegzakken omdat anderen zich nog niet hebben geopend voor de WAARHEID van hun ziel. Ik zal er zijn om hen bij te staan.

IK BEN NU KLAAR om te doen wat ik hier kwam doen. IN WETEN, IN WAARHEID, IN LIEFDE.’

Bereid je op die manier voor. Met woorden die daarmee resoneren. Bouw je WETEN op dat zo lang als een fantasie werd gezien, en die zal nu heel spoedig jullie werkelijkheid worden.

WEET dat jullie hart ervoor klaar is. Daarvoor kwamen jullie. Vul je ziel regelmatig met Liefde op een bewust niveau zodat sterkte blijft gehandhaafd.

De LIEFDE die wij hebben… voor jullie moeder Aarde en alles op haar, heeft geen grenzen. Jullie zullen deze vibratie van LIEFDE VOELEN naar buiten stralen door wat wij vertegenwoordigen voor jullie. Geen kunstmatige kopieën zijn in staat om de WAARHEID te resoneren op een manier die direct tot je hart spreekt. Laat alle verkeerde opvattingen los. Alle geruchten. Alles dat is uitgeroepen om iets te verkondigen wat het niet is. Want wij vertellen jullie….. Liefste Familie… als we opnieuw met jullie samensmelten… als we in de komende dagen naar jullie planeet terugkeren om ons weer met jullie te verenigen….


DAN KOMEN WIJ SLECHTS IN LIEFDE


Dit zal duidelijk zijn en kan niet over het hoofd worden gezien. Verheug je in gedachten. Verheug je in je hart. Visualiseer de tijd waarop wij opnieuw dichtbij jullie zijn in een stoffelijke representatie.


VOEL deze werkelijkheid het Bestaan in. Veranderingen die plaats vinden terwijl we communiceren bereiken hun toppunt-status. De ommekeer van gebeurtenissen waar je van hoort zullen fenomenaal groot zijn, vergeleken met dat wat je als enorm hebt gezien in de voorbije dagen. Want dat wat aan jullie op zoveel niveaus van je bestaan wordt onthuld… is van een grootheid die veel en veel groter is dan zij die denken waarover wij spreken… zich voorstellen.


Dat wat wordt onthuld zal het omhoog komen van het bewustzijn zijn. Als velen horen wat er in het geheim achter de schermen is gebeurd… zal hun Ontwaken de Waarheid herkennen. Alhoewel ‘nieuw’ voor het oor… zal veel een belletje doen rinkelen… en als eenmaal de processen van het denken zich hebben gesetteld en bemoediging hebben gebracht, dan zal de aanvaarding van WAARHEID de volgende fase laten beginnen.


Bloss: En die is?

Fed.v.L: Dat er tijd is om de ketel op het vuur te zetten!

Wees wakker Beste Mensen. Lach in je hart en in je ogen… altijd NU. Houd het WETEN in je ziel zachtjes vast want de plek waarin je jezelf ontdekt is een van grote eer. Er zijn veel ‘afgunstige’ zielen die graag in jullie positie zouden willen zitten, maar ere zij JULLIE dat jullie zijn waar je bent. Bouw op deze stuwkracht van LIEFDE verder. Vervul je bestemming en ga door deze transformatie heen met gemak en Genade met dat waarin je specificeerde.


Er zullen tijden van zulke grote verwarring zijn dat de wereld het best bekeken kan worden alleen vanachter je beddegordijnen. Het is dan dat jullie je herinneren om diep in te ademen en je Zwaard van Licht de hemel in steken om te worden opgeladen. In deze tijd is het dat je dagelijks moet drinken uit de Golden Chalice(Gouden Kelk). NU is het zover dat je er aan moet denken om je batterijen niet alleen zo nu en dan op te laden, maar tweemaal daags.


Ja, het Licht zit in jullie en zal en kan niet vertrekken, maar het is onvermijdelijk dat in tijden van grote verandering, zoals die nu bij jullie zijn… je zwakkere momenten zult hebben door vermoeidheid en kwetsbaarheid. Daarom staan we erop, dat jullie je VOORBEREIDEN. Door dit te doen… ontstaat er weinig schade aan de ziel.


Deze woorden bieden we echt niet aan om je bezorgd te maken… slechts om je

VOOR TE BEREIDEN. We willen niet dat jullie je zelf bij tijd en wijle uitgeput zien zijn en dat je zegt: “Nou, ze hebben ons dit deel nog nooit verteld.”

En wij zeggen ‘deel’ omdat dit alles zal zijn wat er is. Een klein deel van de verandering. Als je gaat verhuizen… ben je opgewonden over de verandering, maar ook al gaat alles zo gesmeerd mogelijk, het betekent niet dat er niet veel werk bij is betrokken. Denk er aan dat het evenwicht van jullie zielen nodig is. Want dit zal enorm helpen om het meest gunstige resultaat te krijgen bij het hanteren van een gegeven situatie.


Zonder twijfel, zonder kwestie… in deze tijd… zullen degenen die klaar zijn om ons met open armen te ontvangen… zulke vreugde in hun ziel hebben. Deze dagen zullen je bijna laten zweven in waardering voor jezelf… door het luisteren naar de innerlijke jij die zo nu en dan heeft geworsteld om zijn Waarheid te begrijpen.


Jullie innerlijke vreugde zal niet te bevatten zijn. Dit zal op zijn beurt helpen bij wat er moet worden bewerkstelligd. Want deze vreugde draagt een energie met zich mee die van besmettelijke aard is. Dit is niks nieuws… toch zal het zo schijnen vanwege de hoogtes waarop die de energie van anderen kan bereiken welk misschien niet zo duidelijk VOELEN als jullie zelf.


Beschouw jullie zelf BEKEND te worden als ‘GELUKKIGE MENSEN’. Sluit een pact met jezelf om iedere dag een “Gelukkig Mens’ te zijn. Dit is jullie kant van de dingen. Wij kunnen hierbij helpen, we kunnen leiding bieden… toch zoals we eerder zeiden… we kunnen het niet voor jullie doen. Dit is jullie grootste rol:


GELUKKIG TE ZIJN.


Je kunt niet gelukkig zijn behalve als je met LIEFDE gevuld bent. LIEFDE en Gelukkig zijn, zijn peultjes in een dop. Hoe gelukkiger je zelf laat worden… hoe vreugdevoller je openlijk wordt… hoe meer LIEFDE je uitdrukt naar degenen om je heen… hoe moediger je uitzicht is… hoe meer je zaden plant voor degenen die zelf te bang zijn om te zijn zoals jullie nu zijn.


Voorbeelden van LIEFDE zijn jullie grootste geschenk aan jezelf en aan anderen.


DAT IS ALLES DAT JE HOEFT TE DOEN, DE HELE DAG DOOR EN ELKE DAG…. WEES VOORBEELDEN VAN LIEFDE… en daarom WEES WIE JE BENT.


Hoe makkelijk herkenbaar zullen jullie zijn voor elkaar. Is dit al niet zo?


De Waarheid is iemands glimlach en iemands ogen die zonder woorden tegen iemand spreken. Want het hart doet op deze manier al het spreken. Gewoon door een glimlach. Jullie weten dit. Jullie knikken en zeggen: “Ja, ze hebben gelijk.” Dus glimlach nog meer en als je glimlacht WEET dan dat je hart spreekt. Besteed meer tijd aan het toestaan van je hart om te spreken… in de stilte van zichzelf.


Al deze dingen kunnen jullie doen om jezelf te helpen terwijl we de nieuwe tijd binnen gaan. In de nieuwe vibratie. Als we je bezoeken… bij de eerste paar keren dat we op een spectaculairder herkenbare wijze komen… zullen jullie harten inderdaad op een Hogere vibratie resoneren terwijl we in elkaar opgaan. Maar het is nog steeds jullie positie om in deze ‘staat’ te blijven als we eenmaal vertrekken. Bij de terugkeer… zal meer worden gedaan vanwege de resonantie factor die er tussen ons is gekomen.


Zoveel opwinding is overvloedig daar op veel “Woon plekken’. Als jullie je geest tot rust brengen en ‘je afstemmen’… zul je veel VOELEN en ‘zien’ dat er plaats vindt.


Vol stoom verder zou onze ‘treffende zin’ naar jullie zijn.


Bloss: Waarachtig… ik denk dat jullie ontwikkelder zijn dan met stoom te werken!

Fed.v.L: En toch als altijd, kiezen wij onze woorden wijs en zien geen punt om ze te verspillen.

Bloss: Tickety Boo… Ik had een grappig plaatje van een ET met een puntmuts op die meer cokes op de machine deed met een snelheid in knopen!!! ‘Kristallen’ en ‘gedachte’ denk ik dat die meer bij de orde van de dag horen. Bedankt voor de herinnering van de Kelk en het Zwaard naar de hemel enz….. zou het erg vinden om deze ‘handige hints’ op de stenige grond te laten vallen. In Liefde en dank.


http://www.blossomgoodchild.com/mailto:bloss@blossomgoodchild.com.au http://blossomgoodchild.blogspot.com/
Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Originals and translations of Galactic Messages available on0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar