Followers

i decree

zondag 11 maart 2012

11.03.2012

 11 maart 2012

 
Blossom: Ik had geen plannen om vóór morgen nog te gaan channelen, toch nadat ik naar een bepaald interview had gekeken voelde ik de ‘oproep’ zo sterk dat ik andere plannen aan de kant zette en… nou… hier ben ik… ik laat het verder aan jullie over.

Federatie van Licht: We willen op dit moment in de tijd met je in communicatie zijn, niet om dringend een boodschap te geven maar omdat je op een plek zit om ons te ontvangen en waar we over willen spreken. Zullen we zeggen dat jouw receptoren met brullende cilinders staan?

Bloss: Jullie zeggen ‘voortdurend’ in mijn hoofd .. dus ik neem aan dat jullie me een vraag willen stellen die steeds maar in mijn hoofd omging toen ik naar het interview luisterde… en die (wat jullie al weten) was …. HOE HOE HOE HOE HOE HOE HOE HOE herinneren we ons wie we zijn? Ik weet dat ik dit eerder vroeg en jullie zeiden dat we ons moesten voorstellen hoe we Licht uitstralen… maar wat nog meer? Er is een grote sleutel die we verloren hebben… we staan voor de deur… het sleutelgat is er… We kunnen het Licht VOELEN schijnen.. Maar WAAR IS DE SLEUTEL? De sleutel waarvan jullie vragen om die te vinden? Het wordt nu overal gehoord: ‘Herinner je wie je bent, wie jullie zijn! Als je WEET dat alle krachten zullen terugkeren en we deze Aarde kunnen transformeren naar haar Hogere plaats.’

Zijn jullie in staat om ons meer advies te geven over hoe je dit doet? Hoe laten we dit gebeuren? Ik voel dat dit echt belangrijk is.

Fed.v.L: En dat is correct… het is van groot belang. Toch met Gratie willen we jullie lieve woorden van bemoediging bieden om precies zoals jullie dat nu doen, verder te gaan. We kunnen voor jullie niet een knop indrukken en dan “Hey Presto, je herinnert je nu volledig wie jullie Werkelijk zijn!”.. Zo gaat het niet. We kunnen jullie wel zeggen om dat van binnen te vragen… En ga door met vragen om JEZELF te laten zien wie jullie zijn. Het kan niet zo zijn als in een klas er een les is met een leraar en een zwartbord. Het kan niet op die manier worden uitgelegd. Het is alleen als een individuele ziel klaar is dat de totale herinnering van hun originele geboorte in hun hart zal stromen en inderdaad….

DIT ZAL IEMANDS WARE ONTWAKEN ZIJN.


Vraag beste zielen, vraag aan het GODDELIJKE om je te sleutel laten zien. Zoek en gij zult vinden. Begrijp dat de sleutel juist door je zoeken aan je getoond zal worden. Wij zijn alleen maar hier om je er aan te herinneren dat de sleutel gezocht moet worden en we vragen jullie om IN JE HART TE WETEN dat ER EEN SLEUTEL IS. Jullie kunnen dat VOELEN. Jullie WETEN DAT. Jullie kunnen die GEVOELENS niet ontkennen… ook al wordt de boot in stormachtige zeeën heen en weer gegooid, zullen jullie, door manoeuvreren die boot weer in kalmer water te krijgen, en dan VOEL je de Vrede in je die gewoon WEET.


Bloss: WEET wat? Jullie praten over deze KENNIS en ik begrijp dat een beetje… kun je daar meer dieper op in gaan?

Fed.v.L: Het WETEN in iedere ziel is de WAARHEID. Een Waarheid die niet weifelt. Andere Waarheden kunnen veranderen… terwijl het zich ontwikkelt en evolueert. Dit heeft meer te maken met iemands begrijpen van grotere begrippen. Toch… DE WAARHEID… is iets in jullie dat deel is van jullie zelf. Het zit buiten je spreken… daarom is het zo moeilijk voor ons om dat uit te leggen.

Bloss: Probeer het dan op alle mogelijke manieren.

Fed.v.L: Dit verlangen dat in de harten van velen woont …. die wens om zich te verbinden met het Hoger zelf… een Hogere zin van bedoeling… dit Hogere Weten…

DAT IS WAT JULLIE ZIJN…. JULIE ZIJN DIT HOGER ZELF…. DEZE HOGERE ZIN VAN BEDOELING… DIT HOGER WETEN… JULLIE ZIJN HET VERLANGEN DAT JULLIE WENSEN.


Jullie willen jezelf… niet een verlangen om te WETEN… want jullie WETEN het al. Jullie denken dat dit WETEN van de Hogere zaken ‘daar buiten je’ is, dat wacht om naar je toe te komen… Dit kan niet verder van de Waarheid af zijn. Alles dat jullie willen zit niet omhoog in de sterren waar jullie harten naar toe gemagnetiseerd worden… dat is louter je vroegere woonplek, jullie thuis van Waarheid. Jullie VOELEN … velen van jullie… dat je naar huis verlangt… maar het is het verlangen zelf waar je toe bewogen wordt… en dat zit niet in de galaxies… HET ZIT IN JULLIE.


DIEP IN JULLIE LIGT ALLE WAARHEID…. ALLE WETEN.


Bloss: Ik ben me bewust dat jullie hier eerder over gesproken hebben… toch is dit waar ik jullie vraag om ons bij te helpen. We schijnen te worstelen om precies te vinden waar dit van binnen ligt. .. Hoe krijgen we er toegang toe? Dit is werkelijke wat we zoeken… hoe kunnen we toegang krijgen tot deze kennis van wie we Werkelijk zijn?

Fed.v.L: We kunnen jullie dit vertellen… Je kunt er geen toegang toe krijgen door drukke bijen (busy bees) te zijn. Jullie kunnen je niet herinneren wat van de grootste waarde is als je dat deel aan de kant wenst te drukken dat je roept en als jullie weigeren er naar te luisteren. Ja, natuurlijk wonen jullie op Aarde en op Aarde is veel te genieten. We vragen jullie niet om te stoppen met die prettige dingen. We vragen jullie om volledig te beschouwen waar jullie allemaal aan deelnemen… en om dat uit je dagelijkse leven te verwijderen waarvan je weet dat het je geen dienst doet. Met respect voor waar jullie wonen en de diverse ondernemingen daarvan… kunnen we veilig zeggen dat er veel is wat heel goed zou zijn om dat los te laten… toch schijnen jullie te denken dat je er niet zonder kunt leven.

Denk in je geest/hoofd dat je op een eiland zit waar geen afleidingen zijn… alleen de zee en de hemel.. het bos en de vissen in de zee. Het fruit aan de bomen en de temperatuur van het weer. Stel je voor dat je daar een lange periode bent. Stel je voor dat je er misschien twee maanden lang bent… zonder het gezelschap van een ander menselijk wezen. Denk nu stevig na over hoe dit zou gaan VOELEN in jullie werkelijkheid… het rumoer zou weg zijn… het gehaast en gerep van het leven dat jullie gecreëerd hebben om te ‘overleven’ , dat zou er niet meer zijn om je van je voeten te stoten. Jullie zouden alle tijd hebben in de wereld om adem te halen… Jullie konden nadenken over de schoonheid van de natuur… jullie konden in stilte zitten met jezelf zonder te worden onderbroken… dagen en dagen en dagenlang… alleen jij …. In aanraking met jezelf… Jezelf vragen stellend en niet worden beïnvloed door de gedachten van iemand anders of de interpretatie van die vraag… alleen jij… om te luisteren naar je eigen antwoorden.


ZO ONTDEK JE WIE JE BENT. Door jezelf het respect te geven dat je verdient om dat te doen.


Bloss: Toch denk ik dat jullie weten dat hoe graag wij ook naar ‘dit eiland waarover je spreekt’ gestraald willen worden, dat dit niet zal gebeuren… en daarom zullen mensen zich misschien gefrustreerd voelen over wat jullie voorstellen.

Fed.v.L: Maar, zeiden we niet om ‘je dat voor te stellen’? Er is niemand van jullie die kan zeggen dat hij er de tijd niet voor heeft. Zelfs de meest drukke van jullie zouden onredelijke excuses opgeven aan het zelf als ze zouden zeggen dat ze gewoon geen tijd hebben. We antwoorden: “Oh ja, natuurlijk hebben jullie dat wel.” Jullie hoeven alleen maar prioriteiten te stellen voor wat het uiterste belang heeft. En dan zeggen wij: om jezelf naar een eiland te brengen in je hoofd…. Dat zou nummer een zijn op onze lijst.

Natuurlijk… we weten dat jullie begrijpen dat het niet nodig is om naar een eiland te reizen… maar de analogie gebruiken die we hebben voorgesteld kan zeer nuttig zijn…. en in een half uurtje tijd kun je je veel maanden voorstellen en daarom kan jullie ZIJN al de voordelen beleven van die maanden voordat je zelfs maar je tanden hebt gepoetst! De dingen die we jullie voorstellen… samen met alle andere dingen die we hebben voorgesteld, zijn gedaan om jullie te helpen je dit te laten herinneren. WIJ KUNNEN DIT NIET VOOR JULLIE DOEN. Noch zouden we dat willen. Want een gedwongen concept van weten zou niet dienstig zijn. Alle concepten over wie jullie zijn… worden in jezelf gevormd.


JULIE ZIJN LICHT


JULLIE ZIJN LIEFDE.


Dit hebben we jullie ingedruppeld bij ieder moment van communicatie. Beschouw het LICHT… KEN DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN.


Bloss: Terug naar regel een… HOE? We proberen het echt.

Fed.v.L: En dit is alles dat van jullie wordt gevraagd.


Bloss: Maar is dat genoeg? Omdat jullie doorvragen om ons dat te herinneren en wij blijven zeggen: “We proberen dat.” Zullen we ons alles in een keer herinneren?

Fed.v.L: We vragen jullie om de mogelijkheid te beschouwen dat velen zich tegelijkertijd dat herinneren… een massa ontwaking van die grootte… maar niet iedereen. Zeker zij die dat verhoogde niveau in zichzelf al hebben en die klaar zijn voor de verandering. En als voorbeeld zullen jullie hen leiden….’

Bloss: Zo hoopvol zijn we nu. We leiden door het voorbeeld van Licht. We tonen de weg door een voorbeeld van Liefde te zijn….

Fed.v.L: Broeders, zusters… Familie van EEN… wees niet bekommerd dat jullie nu nog niet zijn wie je bent! Alles staat al op één lijn en het maakt niet uit hoe de zaken lijken te zijn…. Als je VERTROUWT hierop als jullie je toevertrouwen aan dit WETEN dan komt er Vrede in je in de hartsruimte. We vragen jullie om in die Vrede te blijven. We vragen jullie op jezelf te VERTROUWEN in die Vrede en WEET dat alles zich aan het ontvouwen is zoals het moet.

De meest duistere dagen zijn voorbij. Kies om JEZELF TE KENNEN door jezelf de tijd te geven om in te schatten wie jullie zijn. Hoe kun je JEZELF KENNEN als je nooit over jezelf nadenkt? Want teveel gedachten zijn voor zaken die voor de behoeften van de ziel overbodig zijn en toch heeft men die aan boord genomen voor een bedoeling om te leven! In Liefde zeggen wij… houd vast… grijp je vast. Herken wat Werkelijk je ziel dient… en laat het belang van dingen los die niet belangrijk zijn.

Wat van het uiterste belang is… boven alle onbeduidendheden die jullie zien als “hoge prioriteit” .. is het je opofferen van jezelf aan jezelf. Boven alles is het om je hart te dienen. Hoe velen van jullie doen dit?
Vanaf dit moment … bij alle dingen… vraag jezelf af: “Dien ik mijn hart? Is dit het hart dienen? En jullie hart, beste vrienden… zal snel antwoord geven door het GEVOEL dat het je als antwoord terug geeft.

Als jullie de hele tijd je hart dienen zul je verandering merken. Jullie zullen de verandering om je heen merken. Jullie omstandigheden… jullie levensstandaard… jullie standaard van gedachten.

Jullie zullen het gaan VOELEN alsof je hart een ‘make-over’ een opknapbeurt, heeft gekregen. Het zal met een nieuw ritme beginnen te slaan. Een Hogere Vibratie. Want door het dienstig zijn aan je hart dienen jullie je Hoger zelf. … die ook in je zit en de plek waarnaar je begint uit te kijken naar die sleutel. Alleen zetten we daarbij… dat de sleutel daar niet is verborgen… hij wordt uitgestald… Toch hebben jullie dan nieuwe ogen om te zien wat er al die tijd al aan jullie werd getoond.
De taal van jullie ziel spreekt zachtjes. DE GEVOELENS IN JULLIE barsten los met uitdrukking door je ogen. Deze taal LICHT je hele gezicht op en spreekt zonder woorden… het is Licht… die door je ogen heen straalt. Het spreekt duizend woorden uit in een blik. Het is Liefde die je direct aankijkt. En hoe weten jullie dit? Omdat je HET VOELT. Er worden geen woorden uitgesproken om jullie te overtuigen. Daar is geen behoefte aan.. het GEVOEL alleen laat je weten wie het is… Wie jullie allemaal zijn…. LIEFDE… SLECHTS ALTIJD EN ALTIJD …. LIEFDE.

Bloss: De tijd is voorbij… Ik weet dat dit het is voor vannacht. Als wij van oog tot oog kunnen zien zullen we in jullie ogen kijken en jullie zullen ons kennen zoals wij jullie zullen kennen…. In de WAARHEID wie we zijn… Geen twijfels, of verwarring meer…. LIEFDE.
Roger, over and out! (radiotaal). In Liefde en dank.

Het interview waarnaar ik keek was dit: http://www.youtube.com/watch?v=uC4t1FEk5LE (1hr 30m)


http://www.blossomgoodchild.com/mailto:bloss@blossomgoodchild.com.au http://blossomgoodchild.blogspot.com/
Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Originals and translations of Galactic Messages available on0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar