Followers

i decree

donderdag 12 april 2012

12.04.2012

 12 april 2012

 
Blossom: Goede morgen aan jullie. Het is zeer vroeg en toch kon ik niet slapen. Dus ik dacht even kijken of jullie ook wakker zijn?

Galactische Federatie van Licht: Wij hebben geen behoefte aan slaap zoals jullie dat hebben. Toch genieten we van rusten en ons weer in evenwicht brengen.

Bloss: Mmm… Ik zou gedacht hebben dat jullie staat van Zijn altijd al erg in balans was.

Fed.v.L: En toch zouden we het plezier niet weg willen halen er zeker van te zijn dat we op volle kracht zijn. Net zoals bij jullie meditaties. Vaak hebben wij voorgesteld om waakzaam te zijn in deze kunst… want het brengt zoveel zegening voor de ziel. Er is nooit een tijd waarop dat niet zo is… alhoewel dat bij jullie misschien maar bij gelegenheid lijkt te zijn.

Er komen situaties op jullie planeet omhoog die iemand bij verrassing zal nemen ook al voelt die dat hij volledig is voorbereid. Niets dat wij bieden zal jullie klaar laten zijn voor wat er gaat gebeuren. Met deze woorden bedoelen we niet om scherp of streng te zijn… dat is onze manier niet…. toch vragen wij jullie om in kracht te zijn en verzamel sterkte bij elkaar om uit te dragen waar je voor hier kwam. Het maakt niet uit wat er misschien plaats vindt… we vragen jullie om standvastig te blijven in wie jullie zijn… in LIEFDE. Want door dat te doen is er niets waarvoor je bezorgd moet zijn. Als jullie in LIEFDE blijven begrijpen jullie dat alles wat plaats vindt louter de natuurlijke overgang is die gewoon zijn loop moet nemen.


Bloss: Deze dagen… met alle respect, ik ben iemand die de aard heeft van ‘wat zal zijn, zal zijn’ en als dit gebeurt zullen we zijn hoe we op dat moment zullen Zijn… in alles! Alhoewel voor de meesten van ons, zullen we ons hopelijk herinneren wat jullie ons hebben geboden en WETEN dat door standvastig te blijven in ons Liefdescentrum we precies doen wat we hier kwamen doen.

Fed.v.L: Voor de meesten van jullie in deze tijd VOELEN jullie dat je voortdurend het spel van wachten speelt. Er lijkt niets voor jullie ogen te veranderen, en toch adviseren we jullie dat alles niet is zoals het schijnt. Het is maar even iets later voordat jullie resultaten merken…. voordat jullie de vruchten plukken van jullie werken. Dit jaar waarin jullie zijn… zit in zijn tweede kwartier en alhoewel velen zichzelf al op hun hurken zien zitten… zien we dit als een wijze beweging. Als het naar zijn derde kwart gaat zal er nog maar weinig tijd zijn om adem te halen.

Bloss: Ik, samen met anderen zullen er naar uit kijken. Het zal interessant zijn om te zien welk scenario er wordt gespeeld… of misschien zal het veel zijn van wat er werd voorspeld? We zullen niet weten totdat het gebeurt. Zo gelukkig als ik nu in mijn leven ben, het kan niet snel genoeg komen. Het is meer een verlangen om op een vredige planeet te wonen waarop/wanneer we totaal vrij van alles kunnen zijn dat ons zo lang in ketenen heeft gehouden.

Fed.v.L: Dit is wat wij wensen voor jullie en ook WETEN.

Bloss: Ik zou duizend vragen kunnen stellen die me gevraagd zijn te stellen… maar dit is noodzakelijkerwijs niet jullie manier. Jullie schijnen aardig te kunnen zwijgen door jezelf niet in een ander zijn voorspellingen te verwikkelen… Dus wat zouden jullie willen aanbieden wat iets nieuws is om over na te denken… of hebben jullie in jullie visie alles aan ons gegeven wat je denkt dat nodig is?

Fed.v.L: We proberen jullie aan te bieden wat wij VOELEN dat het meest gunstige is voor jullie….NU. In het NU waar jullie je ‘later’ in bevinden… zullen we ons best doen om hetzelfde te doen. Dat wat we jullie bieden… onder die omstandigheden… kan misschien heel tam lijken en toch waar we, in jullie opinie raad voor gaven, is wat het meest gunstige is voor jullie om te weten. Welk goed zou het jullie doen als wij jullie ‘mogelijkheden’ zouden sturen die jullie misschien in de war brengen en versteld doen staan! (stun!)

Bloss: Interessant woord om te gebruiken…. stun!

Fed.v.L: Toch kozen wij dat wat het meest gepast is. Jullie denken zou alle soorten van ‘uitspelen’ oproepen dat jullie of je planeet op die tijd geen goed zou doen. Daarom voelen wij dat het niet zou helpen om dat te doen. Maar we kozen om boodschappen van Liefde naar jullie uit te zenden omdat dit en ALLEEN dit is wat jullie de meest soepele overgang naar de NIEUWE WERELD zou brengen.
Bloss: Yep. Roger dat! (dat is begrepen) Dus laten we nog een volgende (invals)hoek nemen… omdat we vanmorgen een beetje in een stilstand zitten… en dat is belachelijk! Als we samen in deze kamer zouden zitten… zou het duimendraaien worden voor me… Dit is gekkigheid, de wijsheid in ogenschouw nemend die jullie hebben te bieden. Dus laten we zeggen dat jullie in de kamer zaten… wat zou er dan gebeuren?

Fed.v.L: Ten eerste zouden we energieën moeten laten samensmelten anders zou het ons toeschijnen dat je veel lange nachten had gehad en moest slapen. Onze resonantie zou een beetje moeten bedaren en die van jou moest wat opgetild worden zodat wij minstens enige uitwisseling konden hebben. Ten tweede zouden we niet met jou spreken… het zou zuiver gedachtevorm zijn op de manier zoals we nu converseren. Ten derde… zouden we jouw thee niet kunnen drinken…


Bloss: Oh, die humor! Nou zie je, dit brengt me toch wat… Terwijl jullie dit allemaal zeggen, het is altijd voor mij zo geweest dat ik jullie voel als ‘Licht Wezens’. Moeilijk om mijn visueel in woorden te brengen. Ik zie jullie niet als humanoïde of ‘vrouwelijk oide’ of inderdaad ‘he-meroïde’(dat is een aambei, haemorroïde, maar ze bedoelt het mannelijke. vert) … Ha! Ik kon die grap niet laten… sorry!... zoals anderen misschien beschrijven waar ze door werden bezocht. Dus zeggen jullie dat het feitelijk niet JULLIE PLOEG is die de ‘beschaving van buiten de planeet zal vertegenwoordigen’?

Fed.v.L: Dit is juist. Toch is het niet zo dat wij uit het zicht zullen blijven. Onze vertegenwoordigers zullen meer van een niveau zijn dat acceptabel is in aanwezigheid.

Bloss: Dus wie zullen het dan zijn?

Fed.v.L: Dit zullen degenen zijn die aan jullie bekend zullen zijn als ‘De Geliefden’. Geleidelijk als ze meer en meer geaccepteerd zullen worden en bekend zullen zijn dat zij van een andere plaats komen en als er overvloedig Vertrouwen zal zijn…. dan zullen er ‘andere rassen’ worden geïntroduceerd. Beetje bij beetje.


Bloss: Dus, waar komen JULLIE dan hierin? Zullen wij JULLIE niet ontmoeten?

Fed.v.L: Inderdaad, maar toch een tijdje niet… Aarzel je?


Bloss: Door mijn denken over wie jullie zijn, denk ik. Ik voel wat jullie willen zeggen.

Fed.v.L: Wij kunnen niet zijn wat we niet zijn. Laat het ons op een manier zeggen die gepast is voor jou om ‘ermee om te gaan’.


Bloss: Cheers! Proost!

Fed.v.L: Wij die met jou spreken zijn van een niveau van Zijn dat verder ligt dan wat jullie Aardse atmosfeer in enige staat van stoffelijke vorm kan binnen gaan. Dus om iemand ons te laten ontmoeten, zou diens Wezen een bepaald niveau moeten hebben… een bepaalde vibratie… om een bepaalde tijd in onze energie ‘te wonen’.


Bloss: Cor dear! Lieve help! Geen wonder dat ik problemen heb om jullie soms door te geven!!

Fed.v.L: Toch vragen we jullie te begrijpen dat ook al zijn we van dit niveau van Zijn… we niet van jullie verschillen. Omdat we deel van jullie zijn en jullie zijn deel van ons.

Bloss: Ja, maar jullie ZIJN anders. Jullie hebben het net gezegd… we moeten best heilig zijn om zelfs maar even op jullie deur te kunnen kloppen.

Fed.v.L: Maar begrijp dat het aspect van JULLIE/ONS dat in deze tijd op het Aardeplan woont niet kan/niet is .. niet de volheid van jullie complete zelf kan zijn. Als jullie je heelheid zouden herinneren… dan zouden jullie je ook de onmogelijkheid herinneren voor jullie om in je volheid op planeet Aarde te ZIJN. In diens WAARHEID is jullie Licht resonantie te sterk… te stralend, om in staat te zijn de Aardse dichtheid binnen te gaan.


Bloss: Dus zelfs als we naar de 4de/5de dimensie op deze planeet gaan… zouden we niet in staat zijn om jullie dan ‘te bezoeken’?

Fed.v.L: Alleen door het aspect van jullie zelf een nog Hoger deel te laten ervaren van zichzelf. In de Hogere fase van jullie zelf waar jullie ingaan… zal er zoveel meer van jullie worden blootgelegd. Er zal een vrijheid van spirit zijn die jullie ervaringen zal bieden die jullie allang zijn vergeten. ‘t Gebruiken van veel van jullie zelf zal worden terug gevonden en dit zal jullie ziel voldoening geven. Want wij worden er toe gebracht te geloven dat menselijke stoffelijkheid dulden de ziel tot op zijn knieën kan brengen.

Dit is zoals we zeiden jullie volgende fase. Het Leven is oneindig. Evolueren… is terugkeren naar jullie oorsprong en alhoewel die volgende Goddelijke fase … vergeleken met nu… jullie zal laten voelen als of je terug bent in die oorsprong… mogen we zeggen dat jullie nu nergens dichtbij zijn. (nowhere close)


Bloss: Mmm! Niet zeker of ik blij ben met die woorden. ‘Nowhere close’. Alhoewel ik begrijp dat je dat op die manier zei vanwege hoe ver we nog moeten reizen, zelfs als we naar een dimensie gaan die al zo verschillend is als deze.

Fed.v.L: En toch, eens was het van zulke schoonheid. Eens WISTEN jullie op Aarde alles waar je nu opnieuw kennis van krijgt. Jullie zaten niet altijd ‘vast’ in zo’n dichtheid. Moeder Aarde moest niet zo’n hartepijn hebben te verduren. Vanwege de vrije wil was jullie planeet in een dimensie gezonken met zo’n geworstel. Het naar beneden vallen van het bewustzijn verbaasde zo velen die dit experiment in bestaan hadden gebracht.

Zij die ‘jullie beraamden’ zoals we eerder zeiden… hadden niet voorzien wat er nu is. Toch heeft het een doel gediend in die mate dat zo velen erdoor hebben geleerd. Dit hoofdstuk voor ontwikkeling is gedaan/klaar. Lessen werden ontdekt en geleerd en dit hoofdstuk is nu op zijn laatste pagina’s.

Dit zal velen in verwarring brengen… als we zeggen… waar je van droomt… wat je je voorstelt… visualiseert… voelt … wat het Licht van God is… om een beter woord te zoeken… dat gaat veel verder dan waar jullie toe in staat zijn te begrijpen zoals jullie NU zijn. Dit is zeer moeilijk om te beschrijven.


Bloss: Vertel me wat! Dus jullie zeggen bijvoorbeeld dat als iemand een bijna dood ervaring heeft en ‘God ontmoet’… ‘naar het Licht gaat’… dan is dat God niet of het Licht niet?

Fed.v.L: We zeggen dat beleving niet de volheid van het GodLicht is.

Bloss: Ik denk dat iemand die deze ervaring had er mee zou instemmen om het er niet mee eens te zijn.

Fed.v.L: Wat zij beleefd hebben wat voor hen is ‘Al het Weten en ZIJN in de aanwezigheid van GOD’ … is slechts een ‘deel’ van de GodLicht aanwezigheid. Zelfs als de ziel ‘uit het lichaam’ is, kan zij alleen een bepaalde mate van die aanwezigheid ervaren. Als de ziel evolueert in Hogere staten van zichzelf is zij in staat een ervaring van een Hoger niveau van GODLICHT uit te wisselen.

Bloss: Ik begrijp het. Toch nooit eerder over dat concept nagedacht. Dat zal enkele geesten verbijsterd laten staan!

Daarom blijf ik geamuseerd. Als jullie praten over het niveau waarin JULLIE wonen… zou het niet makkelijker zijn voor jullie en inderdaad voor de menselijke soort als jullie een raket wetenschapper hadden uitgekozen om als voertuig te gebruiken… zeker… zoveel meer zou kunnen worden bewerkstelligd voor degene die van een Hogere intelligentie zijn dan ‘lil’ol’me’(het kleine ikje) van Bognor Regis Sussex. Dit zal nooit worden begrepen! Niet in dit aspect van mij in ieder geval. Als ik mijzelf in de Nieuwe Wereld terugvind terwijl ik les geef over de technologie van teleportatie dan zal ik glimlachen als ik terugkijk naar dit ‘eenvoudig’ aspect van mijzelf dat geen belangstelling heeft in economie of politiek of iets van dien aard, maar er zeker wel van houdt om luidkeels een of twee liederen te zingen. Dank jullie voor vandaag… Ik bazelde hier zoveel verder…. Jullie lijken het gebouw al te hebben verlaten!!! In Liefde en Licht!!


http://www.blossomgoodchild.com/


mailto:bloss@blossomgoodchild.com.au 

http://blossomgoodchild.blogspot.com/


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar