Followers

i decree

zondag 27 maart 2011

26 March 2011

We zijn zoveel bewondering voor jullie allemaal tegengekomen. Jullie hebben een gezegde op jullie Aardeplan van iemand die ‘straalt van genoegen’. Zo VOELEN wij ons over jullie daden.

Onze vrienden… ziele broeders en zusters.. hervindt je kracht… VOEL je absolute standvastigheid in je missie die voor je ligt. WEET dat wat er ook voor je neer is gezet… dat jullie LIEFDE .. die JULLIE ZIJN… nooit zal wankelen.
JULLIE ZIJN HIER OM LIEFDE TE ZIJN.
OM LIEFDE TE ONDERWIJZEN.
OM LIEFDE UIT TE STRALEN.
OM LIEFDE TE KENNEN.

De Galactische Federatie van Licht
door Blossom Goodchild

26 maart 2011
Blossom: Nu hallo! Ik stop gewoon mijn Vertrouwen in jullie… in wie jullie zijn … en in wat jullie zeggen willen… schiet maar!
Federatie van Licht: Welkom aan boord! Felicitaties zijn aan de orde voor hen op jullie planeet die ‘eindelijk’ hebben begrepen wat we deze laatste tijd tegen jullie gezegd hebben. Het is geen gebrek van iemand als ze nog niet ontdekt hadden waarover we spreken, want dat is geen fout. Het is louter dat enkelen van jullie letterlijk ‘in de versnelling schoten’. Een plek waar jullie naar toe gewerkt hebben al een jaar lang in jullie termen. Het is met veel plezier dat we in staat zijn om deze verandering in jullie te herkennen. Want het is meer dan duidelijk als je naar jullie aurisch-veld kijkt dat deze verandering heeft plaats gevonden. Op zijn beurt verandert dit alles om je heen. En werkelijk… met een diepere capaciteit bevindt iemand dichtbij zich daar… maar het is ook goed voor jullie om te weten dat deze verandering zijn trillingen uitzendt op een grotere schaal. En daarom, WETEND dat jullie in feite ver en wijd een grote impact hebben en van dienst ZIJN op een manier die jullie zelf wensen en daarom veel voor elkaar krijgen, zeggen we dat er veel is wat jullie doen op de manier die jullie zelf niet beseffen.. . toch doet het ‘EEN WERELD VAN GOED!’ Dus vragen we dat jullie doorgaan met ‘werken’ om dit niveau van vibratie in je en om jullie heen omhoog te houden… want die schijnt helder en doet het geheel goed op een manier die jullie je niet kunnen voorstellen.
Bloss: Dat is echt fijn om te weten. Want velen VOELEN alsof ze niet genoeg doen… dat ze niet hun spel spelen… en toch WEET ik wat jullie eerder zeiden dat gewoon door LIEFDE TE ZIJN waar je ook bent, wat je ook verder doet… dan bereiken we veel.
Fed.v.L: Mogen we jullie allemaal in onze ‘ruimte’ uitnodigen? We zijn zoveel bewondering voor jullie allemaal tegengekomen. Jullie hebben een gezegde op jullie Aardeplan van iemand die ‘straalt van genoegen’. Zo VOELEN wij ons over jullie daden. Zo velen van jullie verspreiden je Licht. Het aantal ontwaakte zielen gaat steeds meer omhoog in een tempo dat zo prettig is voor ons allen die hier bij zijn betrokken. Hier moeten jullie weer van verzekerd worden. Hoe meer er ontwaken… door ieder van jullie die dat voorbeeld van LIEFDE IS… hoe meer energie van jullie planeet naar de ‘heldere kant’ zwaait. We zijn zo erg trots over de manier waarop jullie je gedachten aan de gang zetten terwijl het zo makkelijk voor ze zou zijn om ze los te laten en naar beneden te glijden de glibber helling af. Toch weerhouden jullie je daarvan om zulke dingen op te geven. Jullie hebben ‘HET PAD’ gevonden. Jullie hebben leren leven met veel zaken en laten de sterkere kant van jezelf naar voren breken. In deze dagen is er geen plaats meer voor zwakte en jullie zielen zijn zich daar bewust van. Daarom werden alleen de sterksten van de sterken gekozen om in deze tijd hier te zijn. Wij WISTEN dat deze tijd zou komen. We WISTEN dat de zielen op Aarde zouden OPSTAAN en het LICHT zouden worden van de GROOTSTE LIEFDE.
Kun je nu in je VOELEN waar wij over gesproken hebben? Waarmee wij geprobeerd hebben om jullie opnieuw mee te verbinden? Het was belangrijk voor ons om dat te doen. Dit was deel van het plan. Want het gaat niet om ONS die jullie verder moeten brengen naar de NIEUWE WERELD. JULLIE zijn het. Jullie hebben dit al steeds GEWETEN. Toch is het slechts nu dat deze Waarheid op begint te komen. Dit zegt niet dat wij niet direct naast jullie staan bij dit Grote Plan. We hebben niet van zo ver gereisd om gewoon jullie ‘daarbij te laten’. Helemaal niet. Wij zijn EEN. We zitten hier ALLEMAAL samen in.
We gaan door deze tijd heen terwijl we WETEN dat we samen zijn en het zal een tijd worden van grote vreugde.
Bloss: Whoop! Ik barst opeens in tranen uit bij die laatste zin! Dat heb ik al een tijdje niet meer gedaan. Ik VOELDE die ‘vreugde’ op het moment dat je dat zei. Ik VOELDE de VICTORIE van ons allemaal die samenkomen… EEN ZIJN…. na ALLES waarvoor we gekozen hebben om te verdragen voor de zaak van LIEFDE… dan zullen we ons moment van VOELEN hebben over de reden waarom we dit deden. Ik WEET dat er geen spijt zál en niet kán zijn voor dit alles. Hoe wens ik dat woorden meer adequaat konden zijn om GEVOELENS te beschrijven!! Om DINGEN DIE JE WEET te beschrijven!!
Fed.v.L: Onze vrienden… ziele broeders en zusters.. hervindt je kracht… VOEL je absolute standvastigheid in je missie die voor je ligt. WEET dat wat er ook voor je neer is gezet… dat jullie LIEFDE .. die JULLIE ZIJN… nooit zal wankelen.
JULLIE ZIJN HIER OM LIEFDE TE ZIJN.
OM LIEFDE TE ONDERWIJZEN.
OM LIEFDE UIT TE STRALEN.
OM LIEFDE TE KENNEN.
Begrijp dit. Want hoe meer die LIEFDE in je wordt (h)erkend… voor wat die WERKELIJK is. .. voor wat die ECHT is… hoe meer energie van die LIEFDE er naar buiten resoneert over de hele planeet waarop jullie wonen.
We vragen dat jullie je concentreren op ieder moment van je ZIJN in deze LIEFDE. We vragen je ook dat je alle zorgen en angsten aan de kant zet over wat wel of niet in jullie toekomstige dagen zal gebeuren. Wat er zal komen in de dagen die voor je liggen zal gebeuren op de manier waarop ze verondersteld worden te gebeuren. We kunnen dat als zekerheid vertellen. Wij staan aan het roer. We zullen nooit toestaan dat wat dit Universum heeft voorspeld om dat te laten tenietdoen. Want dat wat niet in het Goddelijke Plan zit kan de controle niet overnemen. Dat kan niet.
Opnieuw zeggen we… en weer opnieuw en weer… hoeveel ‘nieuws’ er al verspreid en verstrooid is via jullie media… allerlei vormen van communicatie… dat is gewoon niet wat het lijkt te zijn. We begrijpen waar velen zorg over hebben. WERKELIJK DAT DOEN WE! Toch vragen we jullie om dit feit te accepteren. Wij… vanaf waar wij staan… WIJ.. DE FEDERATIE VAN LICHT.. zijn ons veel meer bewust van alle mogelijkheden dan… met alle respect… wat jullie ons toevertrouwen. We willen op geen enkele manier verwaand klinken… dit is niet onze manier… toch wensen we dat jullie in je hart de WAARHEID vinden over wie wij zijn… en daarom accepteren dat het groter plaatje waarover we zo vaak spreken… nog veel veel groter is dan wat er ‘gewoon’ plaats vindt in deze tijd op jullie planeet Aarde.
We zullen ons op het feit richten en het erkennen dat velen zich gefrustreerd VOELEN over dat ze geen ‘werkelijk bewijs’ hebben gevonden dat … in jullie ogen… alle verschil zou maken voor iemands hoop en dromen op Aarde. Opnieuw benadrukken we ons.. je kunt denken dat je veel WEET van wat er aan het gebeuren is… toch weten jullie dat niet. Niet dat we terughoudend zijn. Daar gaat het helemaal niet om. Maar het gaat meer om onderscheiding. Dat waardoor we ‘door de wet’ niet aan jullie kunnen bekend maken.. dat is… geloof ons als we zeggen ‘dat komt door een hele goede reden’. De tijd komt spoedig genoeg… als alles dat nodig geweten moet worden voor de volgende fase in jullie evolutie, aan jullie gegeven zal worden.
Herinner je je hoe we in het verleden iets dergelijks hebben gezegd over dat ‘kleine puntje dat voor test 48 wordt gegeven aan iemand die alleen de werking begrijpt van test 7?’ Zo kunnen we dat beschrijven aan jullie wat betreft zaken van Universele verplichting in deze tijd. Het gaat er ook niet om dat we denken dat jullie onwaardig of incapabel zijn. .. het is dat het ons ‘verboden’ is om dat te doen, om de dingen op het spoor te houden.
Bloss: ‘Verboden’ lijkt me nogal een sterk woord om te gebruiken.
Fed.v.L: Toch is die een Waarheid. Mogen we tegen jullie zielen spreken? Want daar zijn we mee in contact. Sommigen van jullie zijn je bewust van dit feit!
Het is aan jullie om te ontcijferen of iets wel of niet resoneert met het diepste deel van je ziel. Vraag jezelf nu op dit moment… vraag jezelf nu… kan ik WAARHEID VOELEN in deze woorden? Antwoordt je hart je?
Bloss: Nou, die van mij wel! Toch, sorry dat ik onderbreek, omdat ik weet dat jullie niet alleen tegen mijn persoontje spreken.
Fed.v.L: Het is dat je hart sneller slaag als je dit vraagt… WEET alsjeblieft dat dit niet alleen maar de kracht van suggestie is. Dit is de energie die we door jullie heen brengen… om de diepste KENNIS in je te laten accepteren over wie wij zijn en om ons te VERTROUWEN. Dit VERTROUWEN is heen en weer geslagen in de tijd waarin we met Blossom hebben gecommuniceerd. Toch is dit niet noodzakelijkerwijs een slecht ding op de manier waarop velen van jullie dat veronderstellen. Het is alleen maar als iemand groeit in het KENNEN van zijn ziel… hun eigen deel in dit alles… dat er VERTROUWEN zal zijn wat ook iemand wel of niet doet. We komen niet om jullie iets te bewijzen. We komen niet om spelletjes te spelen. We komen alleen om jullie te helpen bij deze transformatie die er plaats vindt omdat het onze wens is om dat te doen.
Op Universeel niveau is er zoveel bij betrokken. We hebben bij meerdere gelegenheden tegen jullie gezegd dat we ‘De inspecteurs boven de inspecteurs zijn’. We vragen jullie om dit te VERTROUWEN als onze WARE positie. We vragen jullie om dit te VOELEN in de plek van je hart. Als je dit als een WAARHEID VOELT, dan zullen er GEEN TWIJFELS meer zijn dat wij in LIEFDE met jullie zijn. Als jullie dit WERKELIJK WETEN … dan zullen wij vertrouwen dat deze KENNIS … jullie zal bijstaan bij waarom jullie voorwaarts gaan. We zijn altijd in dienst. Wij, op onze plek… hebben een voortdurende draad die ONS aan JULLIE BINDT. Wij hebben voortdurend kennis van ALLES dat er gebeurt en we vragen je om dit te WETEN als een WAARHEID.
Bloss: Ik kan zeker mijn hart VOELEN razen en overlopen! Soms als ik hoor of lees wat anderen VOELEN en denken… dan heb ik een ‘buik’ WETEN dat we het gewoon niet ‘SNAPPEN’ dat grotere plaatje. We ‘SNAPPEN WEL’ het Liefdesding, ik WEET dat we dat doen… maar MIJN WETEN zegt me, dat we dat gewoon niet begrijpen en daarom komen er frustraties naar buiten. Ik kan wel zien waarom .. neem me niet verkeerd… velen zeggen .. ‘kom maar hier en probeer een paar weken in deze dichtheid’ en zie waarom zo velen verlangen naar wat nieuws of een onmiskenbaar bewijs van leven ergens anders. Leven ergens anders… dat schijnt veel verder ontwikkeld te zijn in Liefdevol gedrag dan dat van ons… Dat is de hoop waarom zo velen uitkijken naar jullie brede familie… een stralende toekomst… iets om ons aan te sporen. Een enorm grote Licht Pilaar zou niet verkeerd zijn, laat me dat jullie gewoon rustigjes zeggen!
Fed.v.L: En dit lieve mensen is waar jullie VERTROUWEN nog eventjes een beetje langer moet volhouden.
Bloss: Waarop de menigte antwoordde ’BOE!!’ Jullie weten het wel hè? Ik weet dat jullie dat weten… dat velen er zo’n genoeg van hebben om dit te horen. Ze willen actie… NU. Voor ons hier beneden… schijnt het wachten eindeloos te zijn soms… het wordt een beetje als ‘zou het ooit nog eens gaan gebeuren?’
Fed.v.L: En toch weten jullie dat als het gaat gebeuren dan zal jullie wereld op zijn kop staan! Jullie wereld, zoals jullie die kennen moet klaar zijn voor deze uiteindelijke verandering.
Bloss: Nou, dit is het dus zie je… zo velen VOELEN DAT WE KLAAR ZIJN. Zeker, er zijn nog mensen die in slaap zijn, maar er zijn er al zoveel wakker. VOELEN jullie dan niet dat dit zo is?
Fed.v.L: Lieve woordvoerster voor de gedachten van velen… we informeren je dat deze zaak niet alleen maar gaat over of er wel of niet genoeg ontwaakte zielen op jullie planeet zijn om ‘’het heetst van de strijd op zich te nemen’.
HET GAAT NIET ALLEEN OM JULLIE PLANEET.
Als dat zo was… dan zou het hele Ascentieplan een ‘theeparty zijn voor poppen’ in vergelijking met de grote initiaties die onderweg zijn op een schaal van overweldigende grootte. Daarom vragen wij jullie om te VERTROUWEN. Speel je spel op de beste manier waarop je VOELT dat je jouw deel kunt spelen. Dit vragen we van jullie. Omdat WIJ veel meer WETEN van dit verhaal dat plaats vindt. Als het TIJD is voor jullie om MEER TE WETEN en als jullie WEZENS klaar zijn om je aan te passen bij het volgende hoofdstuk… VERTROUW ons dan als we zeggen dat jullie geïnformeerd zullen worden over wat er vervolgens van jullie gevraagd wordt.
Jullie kan geen kennis gegeven worden die vooraf niet moet worden gegeven in deze tijd. Als de tijd daar is… dan zul je dat begrijpen WAAROM jullie niet in staat waren om die eerder te krijgen. Zoals we zeggen… het zijn geen spelletjes die we spelen. De positie waarin wij ons bevinden met jullie is een eer om toezicht op te houden. Er is geen plaats voor onbeduidende dingen in dit Goddelijke plan.
We vragen je om ten eerste JEZELF TE VERTROUWEN… en dan door dat VERTROUWEN… heen jezelf te vragen of je ONS VERTROUWT? Dat is alles wat we vandaag van jullie vragen.
Bloss: ‘Tijd om naar bed te gaan’zei Zebedee!!!! (komt uit een kinderprogramma uit mijn jeugd. ‘The Magic Roundabout’. Dat sprong opeens in mijn hoofd! Zebedee zat op een springbal en sprong rond op de plek. Ik ging dat vier keer deleten en kreeg een duidelijk ‘nee’. Misschien wordt de reden hiervoor me duidelijk gemaakt als andere diepe vragen van Universele diepte gesteld worden ook bekend worden gemaakt!!)
Mij, ikzelf, ik en zo vele anderen sturen jullie onze hartelijke dank. Praat de volgende keer als we praten, mijn vrienden. 
 
In Liefde en dank. 
Blossom
 

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar