Followers

i decree

zondag 20 oktober 2013

19.10.2013


Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 19 oktober 2013    Blossom:   Welkom mijn vrienden. Ik heb me afgevraagd wat de conversatie van vandaag zal inhouden. Alhoewel, als ik mag… er zijn een aantal dingen waar ik over wilde praten namens enkele lezers die me gevraagd hebben over Komeet Ison. Nu, ik zelf weet echt niks van alles waar deze naar toe aan het gaan is, dus daarom heb ik geen idee waar dit gesprek over zal gaan of…  is dat okay? Over naar jullie als ik mag?

Federatie van Licht:  Eerst verwelkomen ook wij jullie. Er is steeds veel Liefde en opwinding in en rond jullie planeet… waar we ook graag over willen praten. Maar nu commentaar over de komeet. Jij bent aardig correct, Blossom, in je antwoorden aan de zielen die dit vragen. Als er inderdaad een veelbelovend ‘ongeluk’  zou komen met dit reizende object… denk je dan niet dat wij er eerder over hadden gesproken?
Want bij deze omstandigheid kunnen we categorisch stellen dat er geen nadeel/kwaad zal worden ‘gestuurd’ naar jullie planeet terwijl die dichter naar jullie heilige zon trekt. Als men betreffende dat meer wilt weten, vragen we hen om vrees rond die zaak los te laten. Opnieuw… waar wil men zich op richten? En we zouden ook graag zeggen… samen met zoveel ‘voorstellen’ van Eventualiteiten voor de Aarde… het idee dat dit heel veel verwoesting zal veroorzaken voor jullie Moeder Aarde is gewoon weer een tactiek om vrees te verkopen.

Bloss: Ja een bepaalde heer heeft me geschreven die  naar de zaak had gekeken en hij was er helemaal niet mee eens omdat ‘tekenen lieten zien’ dat het iinderdaad het geval kon zijn volgens bepaalde astronomen enz. en dat de Waarheid hierover weer werd verborgen en dat er in feite iedere mogelijkheid is dat wij verdoemd zijn…  Merk alsjeblieft op … dat dit niet mijn gedachten of gevoelens zijn… ik geef alleen de boodschap door van bezorgde zielen.

Fed.v.L: Liefste zielen… Hoe men zo moet worstelen met die emotionele omwenteling betreffende vele, vele zaken als jullie ‘met Genade en gemak’ de NIEUW WERELD in kunnen lopen!
Wij hebben al eerder gezegd en we zullen daar mee doorgaan te zeggen… om in een NIEUWE WERELD binnen te gaan…. die ene die jullie al lang geleden voor de Aarde schiepen  met alles erop en alles dat er niet op is……….. denk je niet dat het bijna een ‘belachelijk’ plan zou zijn… om een einde te krijgen aan een periode die vervolgens op gevolgd gaat worden door een Gouden Periode en om dan te eindigen in massale dood…  verwoesting en chaos?

We vragen jullie om serieus NA TE DENKEN OVER WAAR JULLIE AAN DENKEN!!! 

Hoeveel somberheid en ondergang hebben jullie binnen gekregen bij je ontbijt, lunch en je diner??

Hoeveel meer willen jullie nog gevoerd worden?

Hebben jullie… onze beste vrienden… niet genoeg gehad om je te vullen?

Zijn jullie LichtWezens nog niet voldoende opgezadeld met dat wat totaal tegen de draad ingaat?

Wanneer houden jullie nou daarmee op?

Wanneer, beste zielen van planeet Aarde zullen jullie stoppen met denken waarover jullie denken?

JULLIE ZIJN LIEFDE…  IS DIT NU NOG NIET INGEDAALD?

Bloss: Ik moet jullie hier stoppen omdat ik een enorme grijns op mijn gezicht heb… want ik voel een echt andere energie bij jullie….  Een met zo veel humor.

Fed.v.L: We dachten dat misschien een andere manier van Lichtheid iemand kan helpen om ‘HET TE SNAPPEN!’
We dringen er bij jullie op aan… wij smeken jullie om … DIE VREES TE STOPPEN.

STOP MET DENKEN OVER DE MOGELIJKHEID VAN  IETS WAT TOTAAL GEEN LIEFDE IS.

NEEM GEEN JOTA OF WAARSCHUWING AAN VAN WAT ER IS GEZEGD…  ALS HET NIET GEZEGD WORDT IN/VIA LIEFDE.

Wij zijn ons bewust van commentaar dat sommigen naar jou geschreven hebben, Blossom… om ons te vragen om meer belangwekkend te worden want wij zijn ‘kennelijk’ zeer vervelend/saai als we doorgaan te spreken over deze zaak… over dit onderwerp… LIEFDE.

Toch zullen wij niet stoppen. We zullen nooit stoppen… totdat men het natuurlijk  ‘HEEFT GESNAPT.’

Totdat ieder een zich realiseert dat als je een jota vrees opzuigt.. je de volgende jota al weer schept.

De minuut…  op de minuut… wat betreft  ABSOLUUT ALLES IN JULLIE LEVEN… dat er een vermoeden van ongemakkelijkheid is… STOP  dan met wat het dan ook is dat dit gevoel veroorzaakt en VERANDER DAT. …
GA DOOR  op die plek van ongemakkelijkheid… de plek die je laat glimlachen.

STOP….  STOP …. STOP… MET HET JE ZORGEN MAKEN hier over en over dit en dat of het nou wel of niet gaat gebeuren. 

LEER… nu op deze minuut… dat ALLES DAT JE MOET DOEN, GLIMLACHEN IS! 

Niet met je mond… vanuit je hart… Als je hart glimlacht omdat je je in of als Liefde VOELT… dan heb je ‘HET GESNAPT’. 

Jullie zullen je realiseren dat er niets anders te doen is.
Hoe snel zouden jullie je wereld omwentelen als die bevrijd is van de energie van het je zorgen maken over dit en dat en al het andere en dan nog iets van hetzelfde?

Zeg wat je wilt zeggen, Blossom.

Bloss: Je kunt niets voor jullie verbergen, wel? Nou, ok dan. In alle WAARHEID…  soms ‘maak ik me zorgen’ dat er misschien geen Gebeuren komt! Wat als… Opnieuw… we zijn allemaal opgeklopt voor de volgende paar maanden… en  …NIETS… Nada…. Ik bedoel… wat brengt ons dat dan?

Fed.v.L: We stellen ons ‘zorgen maken’ voor? Is dat juist?

Bloss: Ha! Niet als we jullie woorden achten en als we niet meer van het zich zorgen makende soort zijn.

Fed.vL: Wat als… vanaf dit moment… deze seconde… ieder van jullie besloot om te stoppen met het zich zorgen maken… over het LEVEN?

Denk je nu dat toen jullie instemden om naar de Aarde te gaan… OM HIER TE ZIJN BIJ DEZE ONGELOOFLIJKE TRANSFERENTIE/OVERDRACHT  jullie hadden toen allemaal een vergadering en besloten dat je waarschijnlijk voordeel zou hebben als je je hele leven zorgen zou maken of er iets wel of niet zou gaan gebeuren?

NATUURLIJK NIET! 

Toch OMDAT JULLIE DE INTELLIGENTE WEZENS ZIJN DIE JULLIE ZIJN… is het veel eerder dat jullie een massa vergadering hadden en besloten dat jullie als vrijwilligers die uitgekozen werden, dat jullie misschien jullie hoofden hadden bijeengebracht en  OM DEZE VERANDERING TE LATEN GEBEUREN OP DE MEEST GLORIEUZE MANIER… DE MEEST GLORIEUZE OMLIJSTING.

Jullie waren degenen die lang geleden tot dit alles besloten … Laten we dat niet vergeten!

Het zou bijna gunstig zijn niet waar… om tot dit alles te besluiten om echt, echt, ECHT rampzalig te eindigen en dat dan degenen ‘die waren overgebleven’ hun best  zouden doen wat ze maar konden om de stukken op te pikken en PROBEREN  om helemaal overnieuw te beginnen? 

WORDT WAKKER MENSEN!

WORDT WAKKER!

WORDT WAKKER!

Verwijder deze saaie activiteit uit jullie leven, uit jullie denken.
SERIEUS!  SERIEUS!!  SERIEUS denk hier over na.

Waarom zouden jullie zoiets doen? Waarom zouden jullie dit allemaal kiezen om het slecht te laten aflopen?

WAAROM  WAAROM   WAAROM   WAAROM  WAAROM? 

JULLIE ZOUDEN HET NIET DOEN!

EN JULLIE DEDEN DAT OOK NIET!

Maar toch zijn jullie in het moeras van wanhoop gevallen en hebben gewild te geloven dat  wat het moeras van wanhoop je biedt…  goedkoop en voor de halve prijs.

LUISTER NAAR WAAR JULLIE OP ZIJN AFGESTEMD…  HEEFT DAT ENIGE ZIN VOOR DE INTELLIGENTE WEZENS DIE JULLIE ZIJN?

WIJ DENKEN VAN NIET!

Dus zeggen wij met zulke lol in ons Wezen… want wij zijn zo blij met deze scherts…

Bloss:  En ik ook… Ik kan niet eens zo snel schrijven…

Fed.v.L: Luister nu… en luister nu goed!

STOP MET HET JE ZORGEN MAKEN  over of HET GEBEUREN  wel of niet gaat plaats vinden.

Stop met je zorgen te maken over WANNEER dit gaat gebeuren.

AMEN!

Waarom maken jullie je zorgen?  … of het wel of niet zal plaats vinden.. Denk je nu dat het je zorgen maken een verschil maakt over of het wel of niet gaat gebeuren?

WEES VRIJ VAN DIT ALLES.

LAAT JE HART WETEN DAT HET ZAL GEBEUREN.
WANT JULLIE HARTEN WETEN HET… NIETWAAR?

Bloss: Nou, zoals ik al heel vaak gezegd heb… ja, mijn hart weet het. Het weet alleen niet wanneer… en het heeft weinig zin om opnieuw ‘vort vort!’ te zeggen… als deze ‘wanneer’ niet in de eerste 50 jaren of zo gebeurt!

Fed.v.L; Zou dat niet een beetje te gek zijn voor ons om de woorden imminent daarvoor te gebruiken?

Bloss: Denk ik ja! Ik weet dat jullie geen datums kunnen en niet zullen geven waar ik meer dan opgelucht over ben… of mijn hoofd kon op het hakblok. Verder nu… Een lieve vriend van me heeft pas jullie boodschappen van een jaar lang opnieuw bekeken en door alles heen heeft hij maar een vraag die hij me vroeg aan jullie te geven. Dus hier is die:
Als jullie zeggen: ”Alles is goed…” moeten we dan aannemen dat dit het ook voor de massa’s van de mensen betekent die zich niet bewust zijn van het imminente Gebeuren? Met andere woorden, zijn jullie tevreden dat slechts een miniscuul aantal mensen wereldwijd  bewust is? Geen enkel godsdienst lichaam(geloof,w.) en heel weinig spirituele bronnen spreken over zo’n happening… Zijn wij juist te concluderen dat het element van verrassing in dit geval niet zo’n slecht iets is?

Fed.v.L: We antwoorden hierop door te zeggen dat alhoewel ‘aannemen’ dat velen zich niet bewust zijn hiervan ... is dit niet het geval op een dieper niveau van het zelf.

Het feit is .. dat ieder van de zielen op deze planeet WEET dat Het Gebeuren zal plaats vinden… want iedereen stemde er mee in om hier in deze tijd te zijn. Of ze wel of niet zich hiervan bewust wilden zijn in het menselijke aspect van hun zielzelf die in deze tijd op Planeet Aarde woont… dat is een andere zaak.
Toch drukken wij uit dat ALS HET GEBEUREN PLAATS VINDT… Zal iedereen een herkenning van de WAARHEID hebben op de diepste plek van hun ziel.

Die herkenning zal voor sommigen gevoeld worden alsof ze die droomden… of misschien zelfs een déjà vu hebben… misschien zullen sommigen ONMIDDELLIJK veranderen van een ogre in een prins.  (=ogre is een sprookjesmonster.w.)

Zoals we zeiden en White Cloud was het daar mee eens… dat het ook zo zal zijn… dat sommige zielen hun stoffelijkheid zullen verlaten… hun menselijke vorm… op die tijd… want die openbaring zal hun hart laten stoppen met kloppen…. En sommigen… zullen letterlijk vergeten adem te halen. Maar NIEMAND  zal de GLORIE gaan missen. Geen enkele ziel zal ‘de boot missen’.

Bloss: Maar… velen zullen op dit moment zich gaan vragen… ‘Wat gebeurt er met de duistere zielen van deze planeet en alle wreedheden die ze andere menselijke zielen hebben aangedaan… duizenden menselijke zielen.’

Fed.v.L: En wij zouden dan antwoorden:… ‘Of je het graag wilt of niet… dat zijn jullie zusters en jullie broeders.’
… Dat is een moeilijke, nietwaar?

Bloss: Nou…. Om eerlijk te zijn… verraste jullie antwoord me niet… want in WAARHEID … zijn we allemaal Een…..  The good … the bad ... and the ugly!  (w. oftewel, de goede, de slechte en de lelijke!)

Fed.v.L: Maar… dit zegt niet.. dat plotseling alle vermoeden onmiddellijk zal worden verwijderd uit het zielen ‘veld’. Er is nog steeds de Goddelijke Wet die op Zijn plek zit. En wij zeggen op een manier van vriendelijkheid…. ‘JE OOGST WAT JE ZAAIT.’ Daar kun je niet aan ontsnappen.

Maar zoals we eerder zeiden…  ALLES IS NIET ZOALS HET SCHIJNT… en wij zetten er bij… in veel, veel gevallen.

Bloss: Dus om dit even bij elkaar op te tellen…  Jullie thema lied voor de dag zou dan zijn:  ‘Don’t worry … be happy’?(Maak je geen zorgen… wees blij’?)

Fed.v.L: Niet alleen voor de dag liefste vrienden…   Altijd.
LAAT LOS…   EN WEET!


Bloss:  Wow, dat uur ging zo snel… net als mijn typen… ik heb veel verbeter typos nodig om te corrigeren denk ik!   Intens prettig…. Dank jullie zeer…. In Liefde Licht… en zoals ze hier in Australië zeggen….    Geen zorgen, mate!!    (geen zorgen, maatje!!)


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar