Followers

i decree

maandag 28 januari 2013

28.01.2013Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 28 januari 2013    Blossom: Welkom mijn vrienden. Nou, in Waarheid kan ik een tekst uitspreken over uitdagingen die ik en velen, lijkt het, staan te beleven.. en we praten echt met dooddoeners over Ascentie. Wat ****  Ascentie?... maar we gaan over dezelfde grond als bij de laatste communicatie. Dus denk ik, dus wil ik weggaan van dat alles en de energie veranderen door  enkele vragen die iemand me schreef… en dat is… zoals je weet, ongewoon voor ‘ons’ om te doen. Is dat goed voor jullie?
Federatie van Licht: We zien dat wat jij besluit vandaag het meest juiste is voor het geheel in deze tijd. Schiet maar… zoals men zou zeggen.
Bloss:  Jolly Dee! Ze vroegen: “Lijken mensen eigenlijk hetzelfde op andere planeten, behalve misschien de details zoals de huidskleur of de lengte of ledematen?”
Fed.v.L: We zeggen dat er variabele soorten zijn. Sommigen zijn onherkenbaar voor de menselijke vorm en velen zouden aanzienlijk onaangenaam verschijnen met de attributen van hun dekmantel. Aan de andere kant zijn zij wier uitstraling een zuivere Lichtvorm is waarvan de regenboogkleuren verbijsterend zijn. Er zijn er wier verschijning jullie zeker afschuw zouden brengen.… Er zijn sommigen wier verschijning zeer op die  van jullie lijkt.
In dit Universum alleen al zijn er zoveel soorten. Scheppers zijn altijd aan het scheppen!  Als je zou zien hoe veel verschillende soorten je al kunt zien op planeet Aarde alleen al… stel je dan voor… als je dat kunt… om de grote hoeveelheid te zien die er in ALLES DAT IS  moet zijn,
Bloss: Dank je hiervoor. Om met dat soort verder te gaan… “Zijn beschavingen op andere planeten meestal spiritueel ontwikkeld, of minder ontwikkeld dan die van ons?”
Fed.v.L: Nu is hier een vraag waar je over na kunt denken. Leven zelf gaat verder met zich te ontwikkelen. Nieuw leven wordt altijd geschapen als nieuwe planeten opduiken uit de diepten van niets. Daarom is het niet mogelijk, in het algemeen, om hierop te antwoorden. Er zijn inderdaad velen die enorm verder ontwikkeld zijn dan jullie planeet Aarde. Er zijn miljoenen.
Bloss: Wat? Miljoenen?
Fed.v.L: Inderdaad. Misschien ben jij naïef lieve Blossom over de grootte van de  ‘ISheid ?’ (Hij zegt ‘ISness’)
Bloss: Duidelijk ben ik dat!  Ga verder, vraag ik je.
Fed.v.L: Het zit voorbij woorden, opnieuw, om proberen uit te leggen wat je gevraagd hebt. Want jullie op Aarde kijken soms naar de sterren omhoog en VOELT je in ontzag over alles dat je ziet.. laat staan dat je een idee hebt van alles dat je niet kunt zien.
Maar kijk hier eens naar… ALLES …ABSOLUUT ALLES BEN JIJ…. Omdat JIJ deel van dit alles bent.
Bloss: Dus, zou je zeggen dat een deel van mijn Hoger Zelf deel van een LichtWezen is op een of andere planeet maar ook deel van enkele monstrueuze reuze mieren op weer een andere? …..…Jullie aarzelen met je antwoord?
Fed.v.L: Door te proberen om zo’n complexe materie in een simpele ‘ja of nee’ vorm te zetten. Laten we het proberen.
Jullie zijn EEN energie. Er is maar EEN energie. Toch zijn er vibrationele niveaus van die ENE energie. Dus het kan zijn dat het segment van het zelf dat JIJ bent, dat jij NU KENT hier op Aarde… op een Hogere vibratie zit dan laten we zeggen… een soort van niet-bewuste reuze mieren.
Bloss: NIETbewuste? Is er een planeet met zulke levende dingen?...  Leven zij als ze geen NIET-bewustzijn hebben?  Nog meer… dat gaat naar het volgende :wat is NIET-bewustzijn? Laat staan…  Oh, hallo… hersenen worden opgeblazen, het komt eraan!
Fed.v.L: Wij vinden niet dat het dient om je hersenen op te blazen!  Toch vinden we wel dat het dient om ons uiterste te doen om in bepaalde mate bij iemands onderzoek te helpen… afhankelijk van het onderwerp.
Dus als jij vraagt is er zoiets als NIET-bewuste Wezens op een planeet zouden we antwoorden… Er is alles dat mogelijk is, dat bezig is… en onthoudt dat er niets is dat niet mogelijk is.
Laten we proberen bij de zaak te blijven die gevraagd werd. Je doel.. zoals je wilt… is om het Hoogste niveau van Liefde te bereiken die er is. Jullie kwamen eruit… jullie zijn het … maar ‘Het Spel’…
Bloss: Ik VOEL me altijd vreemd als je ons bestaan een ‘spel’ noemt of een ‘experiment’. Toch ‘snap ik het’. 
Fed.v.L: Verder gaand… ‘Het Spel’ kost jullie alles dat je bent… om er terug naar te keren.
Bloss: Herinner me er niet aan dat ik dat op mijn Kerstlijstje zet. Ik bedoel echt… wat is het punt? Waren er misschien op een dag enige Hogere Wezens zich aan het vervelen en dachten ze: ”Ik weet het.. laten we eens een planeet creëren waar de Wezens erop zich niet herinneren wie ze zijn en bindelings moeten ze hun weg naar huis weer terug vinden?”
Fed.v.L: Jullie werden geschapen om een uitdrukking te zijn van DE SCHEPPER.  Vanuit het aspect van de scheppers van het Menselijke Wezen.. zoals je weet door vorige communicaties.. waren jullie een experiment van de vrije wil…
Bloss: Waarvan jullie zeggen dat die naar de Swanee ging!!  (ik denk naar de zwanen, of naar de Filistijnen)
Fed.v.L; En vanwege dat… bieden wij jullie de peddel aan! Want wij kunnen hier niet zitten gadeslaan dat jullie planeet.. noch de Wezens erop.. zich zelf vernietigen. Dit is eerder gebeurd en dat dient het hele plan niet.
Bloss: En dat is?
Fed.v.L: Om jullie naar huis te brengen.
Bloss: Ik durf het niet te vragen…. En dan wat?... uit angst dat er menselijke verbranding gebeurt!!  Terug naar… ben ik deel van het Licht Wezen en de Reuze mier?
Fed.v.L: Natuurlijk… maar dat wat je WILT ervaren op een bepaalde tijd in je bewustzijn is dat wat je op een gegeven moment VOELT dat je bent.
Begrijp dat nog een deel van jullie Hoger Zelf toestaat dat een aspect van zichzelf iets compleet anders beleeft… toch is het nog steeds deel van je… nog deel van je Hoger Zelf.
Bloss: Dus je zegt dat ons Hoger Zelf deel van ons is dat is onze God Zelf? … GULP!
Fed.v.L: Nee.
Bloss: Oh! Ik dacht dat je ja ging zeggen.  Wat dan… als je in staat bent om dat in woorden te zeggen… is het verschil tussen ons Hoger Zelf en onze God Zelf?
Fed.v.L: Je Hoger Zelf is toegankelijk voor je… vanuit jou… Jullie God Zelf BEN JIJ.
Bloss: Mmm… is er een raket geleerde in het huis? Als mijn Hoger zelf toegankelijk is VOOR mij… VANUIT mij.. en mijn God Zelf IS mij… Eh…der??
Fed.v.L: Je God Zelf is JOUW essentie. Ieder van jullie hier op Aarde… ieder levend ding IS GOD, GOD moet in ALLES ZIJN want zonder God zou er niets bestaan.
Bloss: Ik moet zeggen dat mijn interpretatie van GOD, LIEFDESENERGIE is.
Fed.v.L; Je Hoger Zelf is echter een tastbaarder aspect.. maar we gebruiken dat woord ‘tastbaar’ in vergelijking met het God aspect. Liefste mensen… het is zo erg gecompliceerd… want er kunnen vele, vele niveaus van bestaan zijn in alle vele, vele niveaus van LIEFDESENERGIE.
Bloss: Om eerlijk te zijn… zonder dat ik dit allemaal teruglees… ik weet niet helemaal zeker of we wel of niet verder zijn gekomen in deze materie. Toch ga ik verder. ‘Is spirituele ontwikkeling noodzakelijk een functie van technologische ontwikkeling?’
Fed.v.L: Nee. Zoals je zult weten uit zaken op jullie Aardeplan. Het zou geheel afhangen van in wiens handen de ‘blauwdruk’ zou vallen voor zo’n technologische ontwikkeling. We kunnen merken dat je hersenen bijna beginnen op te blazen, Blossom?
Bloss: Nou gewoonlijk doen we een uur… dus, blij om nog een tiental minuten te gaan.
Fed.v.L; Mogen we dan voorstellen dat we die tijd ‘OpLichten’ van zijn zwaarte?
Bloss: Zeker… dat vind ik prima…  Licht maar op!
Fed.v.L: Liefste vrienden… onze broeders/zusters/familie. WEET dit in je hart. Velen van jullie beleven grote contrasten in wat jullie WETEN zoals Liefde en wat zich heel erg anders presenteert dan dat WETEN.
Let op jezelf  ‘als je doorgaat naar de andere kant’. Want alles dat je beleeft op een diep niveau van je ziel is jullie leiding-radar en…
DIE LEIDT JE OVER DE BRUG.
Bloss: Whoa… Dat is goed om te horen.
Fed.v.L; Ben jij niet jezelf Blossom… het feit uitdagend dat er iets feitelijks gebeurde op de datum van 21 december zoals we je hebben verteld?
Bloss: Inderdaad… inderdaad. En nog wat meer voor de zeer hobbelige weg… inderdaad!
Fed.v.L: In deze tijd van zelf-twijfel en als je hart huilt… en de verwarring in je denken het overneemt…
STOP! Sluit je ogen… adem… zie het Gouden Licht in je… Zie het om je Wezen heen.. Adem weer in… in dit Gouden Licht van Liefde … dit Licht van wie jullie zijn… en KENNEN… LIEFDE.
Weet dat alle beloftes… voorstellingen en dromen over een NIEUWE WERELD… EEN GOUDEN PERIODE…  bij jullie vingertoppen staat….  GA DOOR MET DOORGAAN.
Bloss: Als ik een dollar had voor de keren dat ik dat de laatste tijd heb gezegd… toch is dit alles wat ik weet om te doen.
Fed.v.L: JULLIE ZULLEN ‘het Beloofde land’ KENNEN … want het is van jullie.
WEET HET… WEET HET… WEET HET.
Dit WETEN is de SLEUTEL. Dit WETEN is wat jullie daar laat komen.
En iedereen van jullie… op je eigen tijd… zal er komen.
Bloss: Phew! Dank voor vandaag… Dank voor alles. In een woord… DANK!  In Liefde en Licht. 


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar