Followers

i decree

zondag 6 januari 2013

05-01-2013Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 5 januari 2013    Blossom:  Nou, hier zijn we weer! Zo snel de dagen voorbijgaan! Hoe willen jullie vandaag beginnen? Ik weet zelf helemaal niet waarover we gaan spreken. We spraken over LIEFDE en we gaan door daarover te spreken denk ik. Het VOELT allemaal een beetje raar vanwege waar we vanaf nu mee verder gaan en wat onze missie is!

Federatie van Licht:  We genieten ervan om duidelijk te zeggen dat het onze missie is om jullie te helpen begrijpen wie jullie zijn!  Dit heeft een uitdijend effect om de planeet Aarde op te tillen naar een Hoger niveau van rijke bronnen die jullie ALLEMAAL ZULLEN LATEN WETEN dat LEVEN…  LEVEN IN AL ZIJN GLORIE… heel veel beter zal worden dan jullie heden denken dat het kan worden.

Wij hebben de laatste weken van jullie tijd energieën zien uitputten. Sommigen hebben de behoefte gehad om zich in een hoekje terug te trekken. Die hebben de behoefte om een deken over hun hoofd te trekken en om nooit meer op te duiken… zo sterk was hun teleurstelling over dat er ‘niets ‘gebeurde op die datum waar zij ‘hun leven’ op hadden gefocust. Anderen zijn alle verwachtingen van zichzelf te buiten gegaan en beleven een NIEUWE AARDE. Het zijn ZIJ zelf die in de volgende fase zijn VERANDERD in hun zelf en zij krijgen zoveel vreugde en wonder uit elke moment van gedachte.

Er zijn er ook… zeggen wij… net als jij zelf Blossom… die er midden tussen in zitten. 

Zien jullie, liefste mensen… hoe DEZE TRANSFORMATIE JULLIE EIGEN PRIVÉ REIS IS?

Bloss: En toch is het heel erg EEN globale reis, overal! 

Fed.v.L: Inderdaad dat is zo.  Toch is het via ieder persoon ‘die hun eigen stukje doet’ dat het geheel laat ronddraaien…  omdraaien! 

Wij willen alleen maar optillen, opheffen. We zijn ons  bewust dat velen ONS zien wat hun verlangen/bezorgdheid veroorzaakt… vanuit hun teleurgestelde gezichtspunt. Ze stellen AL hun hoop en VERTROUWEN op ONS. Vanuit ons perspectief is niets dat wij gezegd hebben van richting veranderd. ALLES dat wij jullie hebben geboden is uit onze Grotere Kennis voortgekomen van wat is/wat kan zijn/ wat er zal zijn.

Zeiden wij niet tegen jullie: ‘Verwacht het onverwachte?’ en nu dat wat jullie niet verwachtten is gekomen…. Het is aan ieder van jullie om HOE ZE KIEZEN om WAT IS te accepteren !

Het zit diep in jullie WEZEN lieve mensen dat jullie de WAARHEID kunnen vinden van wat er gebeurde. Want wij zeggen tegen jullie… iets ENORM GROOTS gebeurde op die aangezegde datum waar zo velen van jullie je op verlieten.

Als iemand de meest geweldige cake proeft… het zijn de vele ingrediënten die de smaak geven. Maar… wat is het dat de cake misschien anders dan anderen laat smaken? Een ingrediënt die anderen daarvoor niet hebben gebruikt. Een die eerder niet in het ‘mengsel’ heeft gezeten. Sommigen zijn er zich gewoon niet bewust van, want zij zagen niet dat die er in de kom bij werd gevoegd. Ja… de cake smaakt heerlijk… maar dat deed die altijd. Sommigen weigeren in deze tijd gewoon te denken dat dit toegevoegde ingrediënt zo subtiel zou zijn. Ze kozen te denken dat die er helemaal niet is.

Toch, zijn er mensen die dat WETEN!  Ze zagen ook niet dat het ingrediënt werd toegevoegd… En toch lieten zij zichzelf HET FEIT accepteren  dat er iets NIEUWS werd toegevoegd. En het is dit iets dat HET HELE VERSCHIL maakt. DUS AL HET VERSCHIL ZO ANDERS dan de manier waarop de dingen eerder smaakten. Als deze cake is gegeten en verteerd… dan is dat wat de werkelijke invloed zal laten schijnen. Wees geduldig met jezelf liefste mensen. Alles op zijn tijd.

Bloss: Mmm!  Ik denk niet dat deze laatste verklaring heel makkelijk aankomt voor velen!

Fed.v.L: Toch stellen we voor dat iemand in de WAARHEID ERVAN kijkt. 

Bloss:  Geduldig zijn is iets wat wij hier beneden VOELEN dat we veel gedaan hebben…. en sommigen hebben de wil om verder te gaan verloren. 

Fed.v.L: Om met wat… verder te gaan?

Bloss: Verder te gaan met geloven. 

Fed.v.L: In wat?

Bloss: Jullie te geloven.

Fed.v.L: Maar wij zijn hier niet voor een populaire wedstrijd lieve mensen. Zij wier geduld is afgelopen en die door dit proces hebben besloten dat wij van geen nut meer zijn voor hen, nemen in deze tijd gewoon een ander pad.

Bloss: Ja… snap ik… maar zeker wil men dat meer mensen ‘jullie boodschap krijgen’ die tegengesteld is dan om die te hebben van mensen die deze eens zo scherp … afwentelden.

Fed.v.L: Blossom… het maakt voor ons niet uit hoe iemand op hun reis wil lopen.  Alles wat wij willen is dat ze LIEFDE in zichzelf vinden om de wereld te scheppen waar  iedereen in wil leven. We kunnen niet iemands ambities en dromen ‘vasthouden’ en verwachten dat ze altijd het ‘Op onze manier doen’. Dat zou zeker niet zijn wat wij willen. 
Wij willen dat een ziel hun eigen WAARHEID vindt via welke weg ook ‘hun boot drijft’. 

Bloss: Maar… zeker… is het wenselijk voor meer en meer mensen om ‘op jullie afgestemd te zijn’? 

Fed.v.L: Waarom? 

Bloss: Want dan kunnen we onze vereniging met groter gemak manifesteren… en sneller.

Fed.v.L: Maar… wat wij aan het doen zijn…. is wat wij aan het doen zijn. 
Op dezelfde wijze koos jij door te gaan om met ons te communiceren… wij gaan door met jou te communiceren… omdat wij VOELEN dat het gunstig is voor het geheel… voor de opheffing van de mensheid en inderdaad jullie planeet. We kunnen het resultaat van iets niet controleren. Ieder individu is in controle van zijn eigen resultaat… Deze NIEUWE WEG zal meer en meer duidelijk worden voor iedereen terwijl ze zichzelf laten meestromen met de NIEUWE ENERGIEËN. 

Sommigen kunnen deze VERANDERING VOELEN… deze vorm van Verlichting gebeurt alleen bij een select aantal. Dit wat wij zeggen is niet hoe het was. We zeggen dat iedereen… het maakt niet uit in welke fase je bent op je reis naar binnen…  een GROTERE LICHT energie ontving in hun WEZEN. 

Gewoon  omdat het niet gebeurde op de manier die men ‘verwachtte’ betekent dit niet dat het niet gebeurde. Maar totdat men volledig compleet is in de onderscheiding tussen het oude en het nieuwe… zullen ze maar weinig tijd hebben om hun nieuwe realiteit te ontdekken. Maar… ontdekken zullen ze het. 
Beetje bij beetje zal men de subtiliteiten merken die er gebeuren. Men zal herkennen dat ze niet langer bezorgd zijn over kleinigheden die hen eens opaten. Ze VOELEN nu het grotere plaatje… gewoon door aan hun GEVOEL toe te geven… het WETEN…  dat er een VERANDERING is gebeurd… in hen. Binnenin hen zelf. 
Er is een combinatie van ‘zien’ en ‘begrijpen’ die doorgaat naar een plek van ‘Vrede’. 
Voor degenen die zo bitter teleurgesteld werden… inderdaad gedesïllusioneerd… gaan we verder om onze ‘verkenners’ te verkrijgen, ze uit te zoeken en hen opheffing te bieden van hun ziel. Hun verslagenheid is zuiver tijdelijk… voor hen die LICHT KENNEN .. die kunnen er niet lang weg van draaien… niet voor lang. 

Wat wij zien als van het meeste belang is niet dat jullie ‘met ons willen samengaan’… alhoewel we zonder aarzelen zeggen dat dit ook zal gebeuren als alles op zijn plek zit. 
Wat wij willen is dat jullie je hart openen naar een nog Groter Bewustzijn… voor WAT IS.  Want in dat besef ontdek je WIE JE BENT. Als dit klaar is zal er weinig behoefte voor iets zijn dat wij zeggen om je reis te verhogen/verheffen… want jullie zullen alle kennis in je vingertoppen hebben. 

Bloss: OK… over reizen sprekend…. Iets kleins wil ik graag naar jullie brengen. Vorig jaar zei ik dat ik naar Engeland zou gaan om mijn moeder te bezoeken voor het eerst in bijna 9 jaar.  Jullie hadden commentaar toen,  (deze februari) dat het misschien niet nodig zou zijn om zelfs maar een kaartje te kopen. Ik kreeg dat met een plagende energie, maar kennelijk … het is openlijk duidelijk dat we nergens dichtbij dat soort van ontwikkeld transport zijn. Dus, … dat laat me zo verward achter omdat waarom zeggen jullie dat?... en in alle eerlijkheid.. dat laat me de ‘kwaliteit’ bezien van mijn werken met jullie. Ik ben geïnteresseerd in hoe jullie dit beantwoorden.

Fed.v.L: Liefste Blossom. Hoe respecteren wij jouw wens voor WAARHEID. Op die tijd toen dit werd besproken vonden we dat het belangrijk was voor de verwachting van NIEUWE MANIEREN die in iemands focus moesten blijven. Mogen we hiervan  zeggen…. we zeiden niet, als we ons dat herinneren, dat dit zeker het geval zou zijn. Dacht je dat het dat wel was?

Bloss: Nee.

Fed.v.L: Dan, wat jij geloofde, heb jij geschapen.  We zijn ons bewust dat je niet helemaal overtuigd bent van ons antwoord.

Bloss: Neem me niet verkeerd, ik ben een nummer één fan van ‘gedachte die de werkelijkheid creëert’.  … Maar voor mij… ik kon dat niet zien gebeuren in die episode tijd…  als ik aanneem dat we over teleportatie praten. 

Fed.v.L: We vragen ons af hoeveel mensen hetzelfde VOELDEN als jij. Hoeveel mensen dachten: ‘nou, ik betwijfel dat… maar laten we gewoon afwachten en zien.’ 

Bloss: Hmm! Ik begin te VOELEN waar dit naar toe gaat.

Fed.v.L: NAAR BOVEN! Zie je niet dat HET NIET AAN ONS IS om deze dingen teweeg te brengen? … HET IS AAN JULLIE!

Bloss:  Je bedoelt door de gedachte in ons hoofd te creëren van ‘teleportatie’?

Fed.v.L: Precies! Maar is het niet zo dat jullie op ons wachten opdat we komen en jullie laten zien hoe dat wordt gedaan? 

Bloss: Nou ja… ik kan zelfs niet eens goed op een fiets rijden!

Fed.v.L: Blijf bij ons, in deze zaak want die is van belang. JA… zonder een schaduw van twijfel hebben wij de middelen… de technologie… het hoe met alles… om precies daar te zijn waar we in een ogenblik willen zijn… en voor ons… wij hebben ook de mogelijkheid om ‘daar te zijn’ in welke vorm we ook willen ‘verschijnen’. Zoveel dit een ongelooflijk fenomeen is voor jullie… het is heel sterk een zaak die er toe doet voor ons.  Want zoiets… als iemand de werking begrijpt… van het ‘hoe’… dan schijnt het niet langer een onmogelijkheid te zijn. Maar… voor jullie persoonlijk Blossom… jij WEET dat dit mogelijk is. Is dat niet zo? 

Bloss: Ja zeker. Maar geen idee HOE dit bereikt wordt.

Fed.v.L: Hoe vaak visualiseer jij jezelf teleporterend naar een specifieke bestemming?

Bloss: Nauwelijks ooit… eh… nooit! Ik maakte een grap daarover toen ik op mijn reis naar De States was vanwege dat gedoe van de douane en zo… 

Fed.v.L: Dus je geeft toe dat je dit niet in je mogelijke radar hebt zitten?

Bloss: Oh, terwijl ik dat zeg… ik weet dat het mogelijk is, maar ik besteed er niet veel gedachten aan…  of misschien niks! Dus zeggen jullie dan… dat al die dingen waarvan wij denken dat JULLIE dat met je mee brengen, betreffende  ‘de technologie daar buiten’… moet door ons allereerst worden gevisualiseerd in de gedachten.

Fed.v.L: Natuurlijk. Al die dingen waar jullie op hopen MOETEN  IN  JE DENKEN EERST EEN WERKELIJKHEID WORDEN. 
GEEN HOOP….  (maar) EEN WETEN. 

Bloss:  Maar… duizenden van ons… misschien zelfs miljoenen… ik heb geen idee van aantallen… denken dat JULLIE bij ons komen in onze werkelijkheid…. En ik moet zeggen… IK ZIE GEEN SCHEPEN.

Fed.v.L: Maar velen wel!  Hoe meer van jullie die vereniging creëren… hoe sneller dat zal gaan gebeuren.
Wat we gaan zeggen tegen je kun je best raar vinden.

Bloss: En dat is nieuw en anders, want…? 

Fed.v.L: We vragen je om de HOOP los te laten. 

Bloss:  Yep. Dat is nieuw en anders.

Fed.v.L: HOOP is iets dat je echt WILT dat gebeurt. Het geeft iemand het GEVOEL van verandering ten goede, nietwaar? 

Bloss: Inderdaad… dus in Aarde’s naam, wat bedoelen jullie? 

Fed.v.L: We bedoelen dat we willen dat jullie… bijvoorbeeld DE HOOP loslaten … dat wij komen en ons verenigen als een familie. We vragen jullie om HOOP TE VERANDEREN IN WETEN dat wij komen om ons te verenigen als een familie. DAAR ZIT EEN GROOT VERSCHIL IN…  EEN WERELD(van verschil), ANDERS… dan HOPEN en WETEN… Zie je dat? 

Bloss: Ja, dat zie ik.  Dus uiteindelijk zijn we er doorheen gegaan…  om niet te spelen met de harte touwtjes en te klagen …. Dat is het niet…. maar hoe VERANDEREN we HOOP IN WETEN? 

Fed.v.L: Door een dieper deel van jezelf te bezoeken. Door alle verwachtingen los te laten WAT KAN ZIJN…. en gewoon WAT ZAL ZIJN… LATEN ZIJN… WANNEER  DAT ZO IS! 

Bloss: Ik begrijp wat jullie zeggen. Ik heb dit gesprek pas gehad… dat het maakt niet uit hoe veel we ‘ons naar beneden gezakt VOELEN’ door onze eigen keuze natuurlijk… er is nog steeds DIT DIEPE WETEN  dat HET GEBEUREN…  het ‘drinken van een kop thee van mij met jullie ‘… OP EEN DAG werkelijkheid ZAL ZIJN. 

Fed.v.L: Ja… we accepteren dit WETEN… maar mogen we vragen hoeveel HOOP er nog bij betrokken is? 

Bloss: Nou, ik…  als we de hoop loslaten….

Fed.v.L: En vervangen door WETEN…  

Bloss: Yep! Ik snap het.  Echt, ik snap het nu… Dank jullie… ik zal absoluut daar naartoe werken…  Maar zeker is het niet een zaak om jezelf te overtuigen.

Fed.v.L: Helemaal niet. Het is een zaak van overbrengen (transferen) van waar men op hoopte… naar het krijgen ervan! 

Bloss: Hoe? 

Fed.v.L: Door naar de diepste plek te gaan waar alle informatie is opgeslagen en ‘de map eruit te halen’ van dat wat je wilde scheppen.  Als je die file(map) opnieuw bekijkt zul je zijn WAARHEID herinneren en niet langer meer ‘hopen’ dat de wijze van jullie wereld ‘zo en zo’ zal zijn…  als je het eenmaal WEET …  kun je het scheppen. 

Bloss:  En krijgen we dat diepe in onszelf door te mediteren? 

Fed.v.L: Natuurlijk… en door veel andere methodes…  Vreugde…  liefde… lachen… dienst… geven…. ontvangen… zullen we nog verder gaan? 

Bloss:  Nope… ik heb de strekking al.

Fed.v.L: Hoe gelukkiger je wilt zijn… hoe makkelijker en spoediger je WEET! 

Bloss: Dank mannen/dames  (ze zegt chaps/chapesses)! Ik ga zeker mijn best doen. Zoals met al jullie wijsheid die je ons bood, ik VOEL dat het op een dieper niveau van onszelf moet worden ontvangen… Niet zeker hoe ik dat moet doen… anders dan gewoon ‘vragen om te zijn.’

Fed.v.L: We hebben zoveel meer te zeggen, na een tijd, als je dat wilt.

Bloss: Oh, inderdaad dat wil ik…. En ik denk dat ik voor velen spreek. In Liefde en dank aan jullie.   


mailto:bloss@blossomgoodchild.com.au 


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar