Followers

i decree

woensdag 6 februari 2013

05.02.2013
Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 5 februari 2013    
Blossom: Hallo… en zoals White Cloud altijd begint…  een zeer warm welkom voor jullie, mijn vrienden! Zonder kwestie maken de nieuwe energieën verwoestingen als je die zich laat mengen met de oude! Maar ik zie duidelijk nu wat er gebeurt wat betreft de verwijdering van het oude dat je steeds in je gezicht raakt, totdat je dat weghaalt. In mij zit een WETEN dat het Goddelijke Plan heel goed uitwerkt terwijl we ons voorbereiden om los te barsten in de Nieuwe Aarde… in een glorieuze zonneschijn. Willen jullie daar commentaar op geven?

Federatie van Licht:  Welkom aan iedereen. Inderdaad is dit zeer wat er aan het gebeuren is. Als men zichzelf op één lijn stelt met een Hoger aspect van het zelf, is het nodig om los te laten wat niet langer meer dient. Vaak hebben we dit uitgedrukt, toch als dit aan het gebeuren is… is het nauwelijks zo plezierig om te ervaren als je gewoon de woorden leest.
Aan de andere kant… laten we zeggen dat als het IS gebeurd… zullen de woorden waarmee we NIEUW LEVEN en een NIEUWE PERIODE hebben uitgedrukt… zoveel  plezieriger zijn te ervaren dan als je alleen de woorden leest! Hier moeten jullie naar kijken.
Maar, tegelijkertijd… als je dat wilt… KUN JE HET NU AL BELEVEN!
Want dit, waar we over spreken, is wat wij een GEVOEL noemen. Jullie kunnen op dit moment kiezen om  te WETEN en te HOUDEN VAN wat JIJ BENT… of je kunt kiezen om aan de lagere vibraties toe te geven die aan je hart trekken…die willen vasthouden aan hun dierbare leven want ze zijn zo lang bij jullie geweest dat ze hun uiterste best zullen doen om te blijven. Maar JE WEET dat ze dat niet kunnen. Het is niet de makkelijkste taak om omstandigheden los te laten…. Of inderdaad de zielen… waar je uit bent gegroeid en toch is het niet alleen noodzaak als iemand besluit om door te gaan. In feite … is het essentieel!
Hoe meer je je NIEUWE ZELF (h)erkent… hoe meer je WEET dat het oude moet gaan… en als ‘de knop’ wordt omgedraaid, kan dat iemand achterlaten in een doelloos rondzwemmen, onzeker over wat wat is.
OPNIEUW BENADRUKKEN WIJ HET FEIT… BLIJF BIJ JE GEVOELENS.
Wat laat jullie JE GOED VOELEN?

Bloss:  Ik VOEL echt zo’n mengsel van emoties, maar toch WEET IK/VOEL IK op een niveau dat nieuw voor me is, dat ‘er een verandering aankomt’.

Fed.v.L: Een Verandering is al gekomen, liefste Blossom.  De Verandering heeft zoveel doen verschuiven in jullie wereld en banden van duisternis losgemaakt. Maar het is aan jullie om te accepteren en je te realiseren dat als deze negatieve aspecten die diep geworteld zaten, vrij worden gelaten uit jullie Aarde atmosfeer.. dat zij een effect  moeten hebben terwijl ze zich, op hun weg naar buiten, vermengen met het nieuwe….

Bloss: Maar toch is dit met elke verschuiving gebeurd, waar we over verteld zijn… of is dat niet zo?

Fed.v.L: Natuurlijk.

Bloss: Zal er een tijd komen waarin er geen verschuivingen meer zijn?

Fed.v.L; Nee. Maar begrijp dat als jullie en je planeet naar Hogere vibraties stijgen… jullie LIEFDE zullen beleven op een hoger niveau van zichzelf voor het zelf. Achter je laten wat zijn taak heeft gedaan en dit laten wegvloeien. Dus, ‘verschuivingen’  in de dagen die komen… als men opduikt in DE GOUDEN PERIODE zal dat niet onplezierig zijn want er zal een tijd komen waarop niets meer onplezierig is om achter gelaten te worden. Men zal gewoon naar boven doorgaan met een Hogere begrip van het zelf. En dat kan alleen maar vreugde brengen.
Mensen van de Aarde… Voor degenen van jullie die GEVOELENS van VERLORENHEID ervaren, in hun gedachten van wat er feitelijk plaats vindt… of GEVOELENS van ‘ is er nu eigenlijk iets gebeurd?’.. of GEVOELENS  van ‘verlies van hoop en vertrouwen’… we vragen jullie om diep in jezelf te zoeken en te WETEN…
DAT INDERDAAD DE HOOGSTE TRANSFORMATIE IS GEBEURD, NU!
PRECIES HIER EN NU!
Jullie wilden verandering op jullie planeet, niet waar? En nu is die daar… maar velen van jullie willen dit aan de kant schuiven omdat het niet is wat je verwachtte hoe het zou zijn. Zeiden wij niet tegen jullie om het onverwachte te verwachten?

Bloss:  Ja, dat accepteren we allemaal. Maar… voor velen van ons was DE VERANDERING die we ‘verwachtten’ … wat betreft hulp om de planeet te helen, het helen van zielen erop, nieuwe technologie waarmee je dat kunt doen… een teken van een of andere soort zodat we WETEN dat we geen idioten zijn…  Jullie kennen dat soort dingen!... en toch is het interessant om te zien dat voor zover… daar is dus niks van waar… maar toch is er die verandering in ons.. een GROTE VERANDERING… als we die willen erkennen en daar bij willen blijven!

Fed.v.L: En daarom liefste vrienden.. zien jullie dat niet?  Snappen jullie het niet? Hebben jullie nog steeds je ogen gesloten?
Deze verandering, als je DAT VERSCHIL’ erkent in jezelf… is het nou juist! Precies al die dingen waarvan je dacht dat die DE VERANDERING zouden zijn. Want terwijl JULLIE  je ontvouwen…  als JULLIE worden…  als JULLIE je opheffen… als JULLIE het oude loslaten… als JULLIE WETEN WIE JE BENT….  AL DIE ZAKEN WAAR JE NAAR VERLANGT…  dan zullen JULLIE die teweeg brengen.

Bloss: Ik neem aan dat we dat ZULLEN laten gebeuren… zelfs zo ver gaan om ‘jullie te ontmoeten’ of minstens een massale vertoning van toestellen, enz…. doordat wij de vibratie genoeg omhoog doen gaan zodat dit kan gebeuren? Er is veel door anderen hierover gesproken. Maar om eerlijk te zijn.. waarom gaven jullie ons al die beloftes in het verleden, terwijl JULLIE WISTEN dat wij nog niet van de juiste vibratie waren om dat te laten gebeuren.

Fed.v.L: Er is een simpel begrijpen van het NU en het misverstaan van TIJD. Wij leven niet in tijd. Wij leven in het NU en wij WETEN wat er zal gaan gebeuren en wat ER ZAL ZIJN. 

Bloss: Maar, vlak voor 21 december en op andere keren hebben jullie woorden aan ons een piek gekregen alsof er iets gaat gebeuren… en wij werden allemaal zo opgewonden… en toen… whoop! …. sterft dit allemaal weer… en weer gaan we normaal verder… dat heeft voor mij gewoon geen zin.

Fed.v.L; Voor ons…  heeft dat totaal zin. Want de ‘hype’ waar wij op bouwen wat betreft veel dingen is ONZE WAARHEID  van wat er feitelijk gaat gebeuren.

Bloss: Nou… ok.. maar… bijvoorbeeld… voor kerstmis spraken jullie veel over HET GEBEUREN, DE HAPPENING…. Jullie bespraken het telkens weer… en het kwam bij ons op dat het elke minuut kon gebeuren…  bijvoorbeeld 21 december..   NU… spreken jullie er nauwelijks over.  Dat is wat ik bedoel…. Dat begrijp ik gewoon niet… en ik ben hier niet alleen in, hoor, dat weet ik zeker.

Fed.v.L: Liefste Blossom…  lieve ALLEMAAL… het is onze wens om jullie ‘hyped up’ (‘opgeklopt’) te krijgen, zoals je dat zegt… want als jullie over iets ‘hyped up’ zijn..  dan verhogen jullie je eigen vibratie. Stel je voor wat de invloed is, en masse,  als jullie allemaal samen ‘hyped up’ raken. Stel je voor hoe de vibratie van jullie als EEN wordt die de planeet en je bewustzijn opheffen.

Bloss: Ja…  maar dan… als er niets gebeurt.. zeker dat dit geen zin heeft… want, echt… vallen we dan niet allemaal naar beneden.. en nemen alles om ons heen mee?

Fed.v.L: Helemaal niet.

Bloss: Hoe dat dan? Is het dan niet twee stappen naar boven, en vijf weer terug?

Fed.v.L: Wij zien dit niet zo  Want bij ieder omhoog rijzen en val.. komt jullie kracht… jullie WETEN dieper te zitten in je hart.

Bloss: Daar ben ik nog niet zo zeker van. Velen zouden zeggen dat dit minder wordt!

Fed.v.L: Wij betwijfelen dat. Want ja… men kan zich dit afvragen… en iemand kan werkelijk momenten krijgen van verlies van wat hij weet dat de Waarheid is… maar alleen maar zo’n kort moment in zijn WEZEN. Maar zou je niet zeggen, Blossom dat je altijd weer bent terug gestuiterd… met een sterkere plaatsing van dat WETEN in je hart? 

Bloss: Ik denk dat als de tijd verder gaat… na al die jaren.. na alles waar we doorheen gingen… met mijn WETEN …dat op een dag ‘dit allemaal’ zin zal hebben en dat ik zo, zo, zo tevreden over mezelf zal zijn omdat ik besloot om te blijven hangen, misschien zelfs soms maar aan één draadje.. , zal maken dat het gewoon Tickety Boo (voor mekaar) zal zijn! 

Fed.v.L; Stel je dit voor…  Stel je voor dat vannacht in je slaap.. je droomde dat je in een klas ‘ergens’ zat….   Er waren velen in die klas die je bekend waren… Sommigen heel nabij voor je.. anderen gewoon bekende gezichten.. sommigen niet bekend maar toch kende je hen…  Jullie kregen toen instructies van wat er zou gaan gebeuren terwijl je in een bestaan zat op Planeet Aarde, in deze veelbelovende tijd. En terwijl je werd geïnformeerd over gebeurtenissen… groeide jullie opwinding.
Iemand’s WETEN dat men gewoon simpel OP AARDE moest ZIJN.. OM ER TE ZIJN… OM DEEL TE ZIJN VAN DEZE GROTE VERANDERING… dat vulde iemands Wezen met zo’n eer en LIEFDE.
Terwijl je daar zit… en geïnformeerd wordt van DIT GODDELIJKE PLAN…. Kun je niet wachten om daar te komen.
Denk daar over na.
DENK AAN HET GEVOEL VAN GEKOZEN TE ZIJN UIT ZO VELEN OM IN DEZE TIJD OP AARDE TE ZIJN.
JULLIE…   DE STERKSTEN VAN DE STERKEN!!!
En toen… kwam je bij het deel van de droom… waarin je verteld wordt dat JULLIE ALLES DAT JE NET VERTELD IS…  JE NIET ZULLEN HERINNEREN.  Besluit je dan plotseling om je terug te trekken? Besluit je dan dat jij niet diegene bent voor die job?  HELEMAAL NIET!  Je raakt helemaal niet van streek door deze informatie… want jullie WETEN dat dit deel van het plan is!!!
Dan worden jullie verteld… dat, terwijl iedere ‘fase’ van het plan zich aan je onthult… je je herinnert… jullie herinnering komt weer terug…. En dat je DIT WETEN ZULT HERKENNEN DOOR DE LIEFDE DIE JE IN JEZELF VOELT.  Want die trekt je steeds dichterbij de LIEFDE die JE KENT daar in die klas in die droom.
JULLIE WORDT HET GODDELIJKE RESULTAAT GETOOND.
Terwijl jullie dit wordt verteld…  omringt het HELDERSTE LIEFDESLICHT de klas ruimte. Niet langer kun je die bekende gezichten zien… je kunt niets zien… want JIJ BENT DAT LIEFDESLICHT en op dat moment BEGRIJP JE ALLES!
Je VOELT die bekende gezichten omdat zij jou zijn. Op dat moment van ALLES….  IS ALLES BEKEND.
Het licht verdwijnt en je bent weer terug in de klas. Het herinneren van een belevenis die bij je zal blijven… en die zichzelf aan je zal onthullen… als het GODDELIJKE PLAN..  dit plant.
Jullie ontwaken op een morgen uit een prachtige slaap. Jullie WETEN dat je een droom had…. En zoals velen…  kun je het niet allemaal meer omvatten… slechts vage beelden en GEVOELENS hier en daar.
En nu, onze meest Geliefde Familie… we zeggen tegen jullie met diepe LIEFDE en WETEN:
DIT WAS GEEN DROOM!
We wilden vandaag hier eindigen… Dat lijkt misschien een beetje abrupt… maar we KENNEN de betekenis van dat besluit.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE!

Bloss:  En wij HOUDEN VAN JULLIE. In Liefde en dank! 


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar