Followers

i decree

zondag 2 december 2012

02-12-0212


Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 2 december 2012    

Bron: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG163dec2.html


Blossom: Ik weer. Nou, ik moet zeggen dat ik in een hele ‘rustige’ ruimte zit en het maakt niet uit  wat er aan de gang is… wat ik moet doen enz… mijn hart is gelukkig en ik vind mezelf in een hele ‘gechilde’(ontspannen) toestand. Ik vind het heerlijk…  Zo goed als alles wat ik moet doen ‘maakt me niks uit’ . Niet zeker hoe ik dit moet uitdrukken.

Federatie van Licht: Warmste groeten naar jou Blossom en naar IEDEREEN die de tijd neemt om deze gesprekken te lezen. We zeggen dat de energie nu aan het ‘verveelvoudigen’ is tot een graad waarin iemand zich soms nogal opgetogen kan  VOELEN. 

Stel je voor… stel je gewoon voor dat dit is hoe je je VOELT op de onderste tree van de ladder… Erken dat het dit opmerken is, terwijl elke hoogte weer wordt verkregen en het GEVOEL dat er bij hoort… dat is waar jullie zo lang op hebben gewacht om te VOELEN. 

En hebben we niet STEEDS gezegd dat het allemaal gaat over het GEVOEL. 

Bloss: Dit VOELT  zeker goed, dat is zeker. 

Fed.v.L: En het zal doorgaan om beter en beter te VOELEN terwijl JULLIE in staat zijn om je aan de Hogere energieën aan te passen die door aan het komen zijn.

Bloss: Nogal wat mensen hebben gevraagd of ze ‘iets kunnen doen’ rond de tijd van 20 tot 24 december? Als ze bijvoorbeeld aan het werk zijn….  of auto rijden… moeten ze stoppen met wat ze doen? Velen nemen een pauze om ergens te ZIJN waar ze rustig kunnen zitten in die tijd… kunnen jullie wat suggesties geven wat voor ons het meest gunstige is?

Fed.v.L: Nou, dat zal afhangen van wat men ‘verwacht’ dat gaat gebeuren! Want zij die oogkleppen op hadden door alle dingen die hun Waarheid verbergen… tegen hen zeggen we, dat ze onbewust zullen blijven van alles tot aan dat moment in de tijd, waarop ze MOETEN gaan erkennen dat er iets inderdaad aan het gebeuren is. Anderen zullen de voortdurende opbouw voelen … zoals jullie nu…

Wij willen jullie geruststellen… want velen hebben die zorg…

JULLIE ZULLEN PRECIES DAAR ZIJN WAAR JE BEDOELD WORDT TE ZIJN… JULLIE KUNNEN NIET ERGENS ANDERS ZIJN. 

Liefste zielen van Licht… jullie die het geheel hebben begunstigd door je onbaatzuchtigheid en het jezelf geven om ‘vol te houden’ waar jullie voor kwamen om te bewerkstelligen. Laat vanaf dit moment vooruit… je ogen zien… je oren horen… Want dat wat gaat komen kan jullie alleen dat deel van je laten zien dat je bereidwillig zult accepteren.

Bloss:  Sorry… Kun je dat verduidelijken? 

Fed.v.L;We bedoelen hiermee… dat het aan jullie is om een open hart en een open geest te hebben. Grijp het moment aan. Houd met het volgende rekening…

JULLIE ZIJN HET. JULLIE ZIJN HET GEBEUREN.

Bloss:  Oh!

Fed.v.L: In de zin van dat als je er niet ‘was’ het weinig zin zou hebben dat er iets gebeurt want JULLIE zijn het… ieder van jullie die het grote over al gebeuren WORDT als dit gebeuren gebeurt. Want… de transformatie in JULLIE is dat wat de grootste verandering van vorm geeft. 

Jullie zullen niet in staat zijn om de oude wegen te VOELEN…want het Licht dat je hartsruimte binnengaat en je je ALLES laat herinneren dat je bent… zal alles wegsmelten wie je niet bent. 

Dus, we herhalen door te zeggen dat alhoewel ja… er zal een immense bijdrage worden geleverd door krachten van Licht wat VER Ver buiten jullie bevatting ligt van dat wat Licht eigenlijk is…  

JULLIE zijn het … JULLIE PRACHTIGE WEZENS VAN LIEFDE –LICHT die HET GEBEUREN tot het enorme succes zullen maken dat het zal worden. 

Wij zijn zo erg opgewonden voor ons allemaal. Toch zitten wij op de rand van onze stoelen met het WETEN wat er gaat gebeuren en we wachten vooruitlopend  om te zien hoe schitterend en transparant jullie de verandering in jezelf zullen accepteren. 

Oh, geliefde vrienden… jullie hebben geen idee van de LIEFDES VONK die jullie tussen de ogen zal treffen! 

Geniet van elke spontane reactie. De Hemelen zullen ‘binnen in jezelf’ worden onthuld. 

Wat jullie dachten dat onbekend was zal worden herinnerd en dat wat jullie aspireren te worden… kun je worden met alleen al die gedachte.

Dit ALLES … ALLES dat zich aan je laat zien… kan een heel vergrotend effect op jullie WEZENS krijgen als JULLIE WETEN dat LIEFDE… LIEFDE ZIJN… LIEFDE TOESTAAN….  om te worden ingeademd en aangeboden… inderdaad de gehele belevenis zal maken… een eens in een levenstijd fantastisch iets!   

Bloss: Dit is zo erg opwindend… en zo spoedig al. Ik neem aan dat we door deze tijd heen in contact blijven.

Fed.v.L; Dit kunnen we niet noodzakelijkerwijs bevestigen. Want zonder het spel te veel weg te gaan geven… het kan voor een korte tijd misschien niet mogelijk zijn… of inderdaad noodzakelijk moeten zijn. Maar blijf gerust… als dit het geval is… zou het in geen tijd zo zijn dat we opnieuw kunnen hervatten. 

HIER ZIJN JULLIE GELIEFDE MENSEN… OP DE RAND VAN DE GROOTSTE TRANSFORMATIE DIE OOIT OP JULLIE PLANEET HEEFT PLAATS GEHAD… EN JULLIE… IEDER VAN JULLIE HEEFT DIT MOGELIJK GEMAAKT.

RIJS OMHOOG. HEF JE GEEST OP, LOOP IN JEZELF EN INTRODUCEER DE NIEUWE JOU AAN HET ZELF. 

Want wij zeggen… dat wat gaat komen… als het eenmaal gedaan is… zal men het zelf bijna onherkenbaar zien. De JOU waar je naar hebt verlangd om in volheid te zijn, zal in jullie kunnen bestaan.
De energieën die zich gaan samenvoegen zullen de Hogere Zielzelf toestaan in het stoffelijke te wonen op een manier wat niet eerder zo heeft kunnen zijn. 

STEL JE DAAR DE VREUGDE VAN VOOR.

HET ZIJN VAN JULLIE… JULLIE ZIJN!  GEWOON ZIJN!

Zielvrienden…  wees vriendelijk voor jezelf en bereid je zachtjes voor op dat wat gaat gebeuren. Laat alle gedachten los die ‘het zelf opjaagt’. Zoveel  onbeduidendheden zijn  naar zoveel vergrote verwarring gekeerd met verachting voor het zelf…. In ALLE WAARHEID .. als men gewoon zijn ‘trekken’ herkent… en die dankt en toestaat om door te gaan zonder de aanhechting van het zelf… en die kleine overtredingen bekijkt… dan zou men  vrijheid ontdekken van zoveel waarvan je bevrijd zou willen zijn! 

Bloss: Dank je. Dat waardeer ik. Toch kan het een beetje makkelijker gezegd dan gedaan zijn.

Fed.v.L;: Toch is er niets anders te doen, dan LIEFDE TE ZIJN… EN DAT MENEN WE. 

DIT ZIJN JULLIE/DIT IS HET ANTWOORD OP DAT ALLES… VOOR ALLES. 

Je vindt dit moeilijk te accepteren Blossom, nietwaar? 

Bloss: NEE… helemaal niet. Ik ben het er helemaal mee eens… waarom vroeg je dat?

Fed.v.L: Vanwege de condities waar men zich in bevindt en de gedachten niet toestaat om te ondermijnen of inderdaad HET FEIT te onderschatten… dat  LIEFDE… ALLEEN LIEFDE… het ENIGE IS DAT MEN NODIG HEEFT OM ZICH OP TE CONCENTREREN.  Want als dit gedaan wordt kunnen er geen GEVOELENS meer zijn van iets anders dan welke de WAARHEID vasthouden van dat wat jullie zijn…  LIEFDE. 

ALS JULLIE HIERVAN ZIJN… WAT WE JULLIE VERTELLEN IN ALLE WAARHEID EN BEGRIP… JULLIE ZIJN HET… DAN IS DAT ALLES DAT JE MOET ZIJN.  Want als jullie buiten die WAARHEID staan … dan ben je er nog van… toch ontkennen jullie je het plezier om er VAN TE ZIJN. 

Door jezelf daar opnieuw terug naar toe te brengen…  wat je niet bent… kan niet bestaan. Want jullie kunnen alleen maar ZIJN wat je bent…. LIEFDE. 

DIEN JEZELF GOED IN DEZE LAATSTE DAGEN VAN HET OUDE.

WEES HEEL DANKBAAR VOOR ALLES DAT IS.

Bloss: Sprekend van dankbaarheid… Ik wil dit moment graag aanpakken om JULLIE TE DANKEN voor al de ondersteuning die jullie ons hebben geboden. Ik WEET door emails die ik kreeg hoe veel jullie gediend hebben en veel mensen mee geholpen hebben op hun reis door  de LIEFDE die jullie voor ieder van ons hebben. Jullie voorbeeld van ‘LIEFHEBBEN’ is buiten alles en vanuit mijn hart bied ik…  ECHT jullie zoveel waardering voor ALLES dat jullie gedaan hebben… voor ONS ALLEMAAL. 

Fed.v.L En mogen we daar aan toevoegen… dat er geen moment in JULLIE tijd is waarop wij geen dank geven aan ieder van jullie voor jullie voortreffelijkheid bij dit Goddelijke plan. 

Het moest zo zijn dat alleen de sterksten van de sterken gekozen werden in jullie positie.. en soms hebben velen van jullie zich ontkracht GEVOELD in hun sterkte… toch trokken jullie jezelf uit het moeras en kwamen voortdurend terug op je voeten.. . vaak vermoeid en je afvragend waar je op Aarde de kracht kon vinden om door te gaan. Toch vonden jullie die sterkte niet op Aarde… jullie vonden die in jezelf en jullie WISTEN dat het GODDELIJKE energie was die NIET IN GEBREKE ZOU BLIJVEN VOOR JULLIE . 

DAT WAT JULLIE IN JE HART WISTEN … DIE ‘SAFETY VALVE’ WAS HET DIE JULLIE TOESTOND DOOR TE GAAN… DAT…. - - 

Bloss: Sorry om hier in te breken… safety valve? Is dat het goede woord?

Fed.v.L: We voelden je aarzeling en toch natuurlijk… hebben we ooit de noodzaak gehad om onszelf te corrigeren? 

Bloss:  Nope/nee. Dat is mijn werk, niet?? 

Fed.v.L: We drukken ons met dit specifieke woord uit want inderdaad zeggen we dat jullie innerlijke WETEN om je pad te vervolgen… is jullie ‘safety valve’ (=veiligheidsklep) geweest. Want het heeft jullie laten doorgaan hoe dan ook… en dat leidt jullie altijd verder naar veiligheid. Want zonder dat WETEN in jullie systeem.. als men dat zou negeren dan zou men inderdaad zijn pad hebben verloren.

VOEL NU IN JE DE VERANDERING… DE VOORBEREIDING VOOR HET OPLICHTEN. 

We zeggen in scherts dat er weinig noodzaak is voor de lichten die men jullie bomen laat verfraaien in deze Yule tijd.  (kersttijd of midwinter zonnewende tijd/ winny)  

JULLIE ….  JULLIE ZIJN HET LICHT… EN JULLIE… JULLIE STAAN OP HET PUNT IN GEPLUGD TE WORDEN IN DE MEESTER GENERATOR!  

BEGIN NU OM JE HART HARDOP TE LATEN ZINGEN IN DE GLORIE VAN DAT WAT ER GAAT GEBEUREN. 

VOEL DE LIEDEREN VAN DE ANDERE HARTEN EN SCHEP HET GROOTSTE ORKEST KOOR VAN LIEDFE DAT OOIT GEKEND WERD.

Want als jullie je VERENIGEN met elkaar in LIEFDE.. en denk dan hierover als je  deze spectaculaire HOGERE LIEFDESENERGIE inademt….   Verbind jezelf met elkaar… en die hartsruimte.  VOEL.. het ritme van jullie MOEDER AARDE  en wordt in HAAR aangepast. (in harmonie komen) 

VERENIG JE ALS EEN… WANT DAT ZIJN JULLIE. 

Maar om die EENHEID TE VOELEN dat is het waarom jullie hier zijn om dat te verkrijgen. 

ACCEPTEER TEN SLOTTE… DAT DOOR AL DIT WACHTEN HEEN… ZAL JULLIE REDEN OM ALLES DAT JULLIE ZIJN… ALLES DAT JULLIE ZIJN GEWEEST… ALLES DAT JULLIE ZULLEN ZIJN….  ZICH ZELF AAN JULLIE PRESENTEREN IN EEN EUFORISCHE VERTONING VAN BLIJHEID EN LIEFDE, ZOALS JULLIE NOG NIET IN STAAT ZIJN GEWEEST OM DIT IN DE MENSELIJKE VORM TE BELEVEN. 

DRINK DIT IN. DRINK HET OP.

GEEF JEZELF TOESTEMMING OM OP HET HOOGSTE NIVEAU VAN JEZELF TE RESONEREN EN MAAK JE GEEST LEEG VAN ALLE DISCREPANTIES  OM JE VOORDEEL TE DOEN MET WAT ER GAAT KOMEN TOT ZIJN GROOTSTE, VOLSTE CAPACITEIT.

WIJ ZIJN MET JULLIE….   ONZE ‘BETROTHED’ ? GEHUWDEN

Bloss: Eh… zijn jullie zeker van dat woord?  Ik ben een zeer gelukkig getrouwde vrouw, maar dank je in ieder geval!!!!  

Fed.v.L: Dit weten wij. Toch gebruiken we deze term van het ‘trouwen’ van onszelf met onszelf. Een belofte aan elkaar die we vervullen. Een samengaan van werelden en harten.

WIJ HOUDEN VAN JULLIE. WIJ HOUDEN VAN JULLIE. WE HOUDEN VAN JULLIE.

Bloss: Dat kan ik VOELEN….  Whoa! Mijn hart wordt plotseling overstroomd met water. (White Cloud  gebruikt altijd water als een metafoor voor Liefde) en de overstroom pijp ervan schijnen mijn ogen te zijn!! 

OK… Ik ga nu even heel stoutmoedig zijn….   een penny  voor een pond….   Jullie zeiden ooit dat White Cloud deel van de organisatie is van de Federatie van Licht. Hij zei ooit dat hij zou onthullen wie hij ECHT is als de tijd rijp is..  is dat zo?  Mag ik nu weten wie hij Werkelijk is alhoewel dit zeker geen zorg voor me is… want IK HOUDVAN HEM zonder meer. 

Fed.v.L: Dat wat wij willen erkennen in deze zaak is niet tot de volste breedte die jij het antwoord misschien wilt laten zijn. Toch zullen we tegen je zeggen dat je liefste geliefde vriend die bij jou bekend is als een native Amerikaanse indiaan… veel meer is dan hij zichzelf ooit zou ‘presenteren te zijn’.  Hier zijn vele redenen voor… en we zeggen als troost… dat als je dat zou WETEN .. dan zouden JIJ en HIJ niet deze relatie hebben die je op deze bepaalde tijd hebt… omdat als je WIST .. (op je huidige menselijk niveau)  zou het dingen voor JOU  gaan veranderen en niemand wil dat nu laten gebeuren. We zeggen ook… dat we dit helemaal niet als een spelletje willen zien…  het is gewoon zo dat bepaalde dingen wat jij en velen betreft lieve dame… een ‘plaats’ moeten hebben om op die plek geëerd te worden. 

Bloss: Dat is Echt OK… het was alleen een moment waarop ik dat vroeg en IK HOUD VAN verrassingen dus ik wilde dat ene aantrekken …  omdat ik in Waarheid er echt geen idee ervan heb en het maakt me ook niet uit. Ik ben aan het wauwelen. 

Fed.v.L: Dan gaan we rechtdoor naar het punt door het af te maken met deze verklaring.

DAT WAT JE BENT IS GOD.

ALS JE VOOR JEZELF DE WAARDIGHEID VAN DEZE  WAARHEID KUNT ACCEPTEREN…. DAN LAAT JE GOD, DIE JIJ BENT, ….   JIJ…. ZIJN.

Bloss:  Laten we dat even in het Swahili zeggen? Nee, serieus, ik snap het…  DANK JULLIE DANK JULLIE    DANK JULLIE. 

Fed.v.L: Ook omgekeerd dank aan ieder die zo meesterlijk het Goddelijke plan uitdraagt, verder draagt. 

IN LIEFDE GEVEN WE EN ONTVANGEN WE.

Bloss: In liefde en dank.

Melding van Blossom:  Ik ben weg van 3 tot 11 december… dus ik wil geen channeling meer doen tot nadat ik terug ben. Ik wil er een op de 12de doen als alle dingen op een lijn staan! Ik vraag iedereen vriendelijk om me zoveel mogelijk niet te emailen in die tijd. Ik kan dan ook alleen ontvangen, niet antwoorden.  Veel dank.  

mailto:bloss@blossomgoodchild.com.au 


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar