Followers

i decree

woensdag 14 november 2012

12-11-2012


Blossom schrijft:  Hey there!  Honey, I am home.  Liefje ik bent thuis in het oude land van OZ. Wow! Wat beleefde ik een tijd in Sedona, en ik ben niet in staat om het helemaal te beschrijven….  Het was gewoon een van die magische belevenissen die ECHT vanuit het hart gevoeld werden. 

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 12 november 2012    

Bron: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG160nov12.html

Blossom:  Nou, hallo jullie. Ik ben terug en kan ik zeggen wat een vreugde het was om jullie door me heen te hebben laten spreken op de laatste Sedona Conferentie.  Dat was me wat. Dank jullie. Dus… waar naartoe, vanaf nu? 

Federatie van Licht: Naar een plek in jullie zelf die spirit verlicht. Vooruit gaan naar een gelijktijdig bestaan met alles dat de zuiverste vibratie van Liefde is. Jullie bieden jezelf nu een vrijheid aan wat je een compliment kunt noemen samen met je vastberadenheid om veilig te stellen dat jullie ‘dit in orde krijgen’. Jullie zijn zolang in je vertrouwen doorgegaan en toch zeggen we je dat in de dagen die komen… ‘vertrouwen’ niet aan de orde van de dag zal zijn…’bewijs’ zal het wel zijn.  

Blossom: Bewijs van wat precies?

Fed.v.L: Bewijs van niet alleen wat je met wijd open ogen ziet… ook bewijs van dat wat je van binnen VOELT in jezelf. Jullie hebben vraag na vraag naar ons gebracht en toch moet het GEWETEN worden dat ALLE antwoorden bevredigend zullen zijn. Laat jezelf NU elk moment IN VREUGDE ZIJN.  Als jullie dat willen doen zul je een Nieuwe Golf van Liefde beleven die binnenkomt. Dat zal jullie helpen te begrijpen wat jullie op het punt staan te ontmoeten. Want zien jullie, liefste zielen… wij die gekomen zijn om bijstand te bieden aan de voortgang van deze transformatie zijn nu op een punt waar we gewoon wachten  op een ‘go ahead’.  Naar een ‘gaan!’… om naar voren te komen. 

Blossom: Ja maar… naar voren komen om wat te doen?

Fed.v.L: Te doen wat we kwamen doen. 

Bloss: En dat is? 

Fed.v.L: Van behulp te zijn.  Een constante verstandhouding met jullie hebben zodat jullie kunnen WETEN WIE JE BENT… als we jullie daar aan herinneren. 

Bloss: Ik moet dan zeggen… jullie doen dan een goeie job want ik ben er zeker van dat jullie je bewust zijn van de Liefde die beleefd werd tussen iedereen, in al die tijd dat ik weg was.

Fed.v.L: En zeiden velen niet dat het zo is zoals het altijd moet zijn? Maar toch, wie creëerde dat niveau van Liefde? Ieder van jullie. Alles dat jullie moeten doen is dat niveau vasthouden. 

Bloss: Ik kan misschien zeggen dat dit niet zo makkelijk is als je niet in zo’n omgeving bent.

Fed.v.L: Toch is dat jullie taak, nietwaar?
JULLIE  WETEN HET…. LAAT JEZELF GEWOON ZO BLIJVEN. 
Binnen in je Wezen ben je als  een bloeiende bloem. Jullie hebben het zaad gekoesterd en voelden dit groeien. Het moet nu de zomer van jullie groei zijn. De schoonheid van de bloem die jullie zijn moet in volle bloei staan. Jullie zullen het verschil in je VOELEN. Het is gebeurd…. Toch.. zullen we het zo zeggen… dat alhoewel het nu in de volheid van zichzelf is… wacht het op het Licht van de Zon om zich in zijn volle schoonheid te laten zien. Als eenmaal dat Licht erop schijnt… zal het zich in zo’n andere schakering laten zien.
WEET DIT.
VOEL DIT in jullie harten. 

Bloss: Wij doen ons best. Bij mij is het zo… zoals bij velen… ik overpeins nog wat er gaat gebeuren aan het eind van dit jaar. Als we daar zijn, zullen we het weten. Ik ontmoette veel mensen die er zo ZEKER  van zijn dat er iets groots zal gebeuren op de 21ste december… zij WETEN het gewoon. Ik niet! Ik hoop echt dat het licht van Grote Liefde onze planeet zal instromen en een verschil zal maken voor alles, in alle dingen. 

Fed.v.L: Toch  heb je twijfels.

Bloss: Hebben jullie die? 

Fed.v.L: Wij ervaren de energie van twijfel niet. Toch zeggen we tegen je dat wij lang met deze reis hebben gereisd. We hebben onze Wezens ingezet om van dienst te zijn om deze verandering te laten plaats te vinden. Wij hebben 100% van ons WETEN en onze LIEFDE gegeven aan dit project want we zien dit als een waardevol project. Er is geen enkel ding dat nog langer zorg geeft over zijn voortgang. Maar we zeggen jullie ook… dat het wijs is om alle verwachting weg te halen… voor wat er gaat gebeuren… of hoe dit gaat komen… jullie zijn niet in staat om dit te bedenken.

Bloss: Waarom niet? 

Fed.v.L: Vanwege het enorm grote effect dit zal hebben. Het zit niet in jullie creatieve besef van deze tijd. Maar als eenmaal “de Happening’ aan iedereen is aangeboden… dan zal ieder een op zijn eigen wijze… in zijn/haar eigen tempo… besluiten maken die de planeet zal doen voortgaan naar zijn eigen rechtmatig verwachte positie. 

Bloss: Ik weet dat ik niet moet doorgaan vragen te stellen… want door dit te doen, verlaagt dit de vibratie op de zaak… toch… kunnen jullie ons ten minste niet vertellen of het leven dan ongeveer als altijd zal zijn, met een lichter VOELEN … als je snapt wat ik probeer te zeggen?

Fed.v.L: Het leven kan niet en zal niet hetzelfde zijn na Het Gebeuren. 

Bloss: Dus… zullen we bijvoorbeeld nog steeds de dingen doen die in onze agenda geboekt staan voor het volgende jaar?

Fed.v.L: Oh, ja…  want het leven zal niet stoppen. Dingen zullen niet plotseling ‘er niet meer zijn’. Toch zal er een groot verschil zijn in jullie houding en dit zal jullie dingen laten veranderen die in je agenda staan!

Bloss: Het zou zo veel makkelijker zijn als we het zouden weten. Toch zal ik het nu maar loslaten, want het heeft geen zin om over oude grond te gaan. Ik moet echter zeggen… gewoon in de laatste week schijnen er veel ontslagen te zijn van top mensen en alhoewel ik aan die kant alles niet ‘snap’… het voelt wel goed en als dan de laatste voorbereidingen gebeuren, dat  de verkeerde dingen verwijderd zijn. 

Fed.v.L: We staan voor je met kennis van alles dat moet zijn. We hebben rustig en subtiel achter de schermen gezeten om veranderingen te laten gebeuren op een manier die onmiskenbaar is maar tegelijkertijd heel erg onopgemerkt.  Dit is de wijze waarop het heeft moeten gebeuren. Maar in de tijd die komt zullen we niet meer zo ‘ongezien’ zijn. Onze bijdrage aan het Goddelijke Plan zal voor iedereen volmaakt duidelijk worden gemaakt Er zijn velen van jullie die een tijd een ander pad zullen nemen want  de loutere herkenning van de WAARHEID zal velen doen tollen/duizelen.
Maar… vertragingen kunnen niet langer worden vertraagd! Het in de nieuwe ruimte gaan van het zelf zal iemand gelegenheden geven om in verbinding te treden met alles dat is. De keus is aan jullie. Zo velen van jullie zijn voltooid/gecompleteerd en bereid om deze Nieuwe Golf te ontvangen… die op zijn beurt nieuw begin zal meebrengen… nieuwe begrippen… nieuwe niveaus van perceptie. 
Bij deze GROOTSE verheffing van de ziel en alles dat is… ..  zal iemand in staat zijn om samen te smelten met energieën die eens buiten bereik waren. Door deze nieuwe ogen zal men in staat zijn om alles te zien waar men naar verlangd heeft, zo lang als men zich kan herinneren. 

Bloss:  Ik denk dat er niet lang meer gewacht zal worden… Zal ik nog steeds met jullie op deze manier communiceren?

Fed.v.L: In een bepaalde mate. Maar het niveau van communicatie zal van een makkelijker manier zijn. Dit zal zich voortzetten in een nogal andere vorm van communicatie als iemands energie zich aanpast aan het Hoger niveau en een ‘samen zijn’  zal zich met gemak verbinden.

Bloss: Ik weet dat er zo velen zijn die vurig wachten om met jullie uit de eerste hand te communiceren, zeg maar.  Zal dit ook mogelijk zijn?

Fed.v.L: Degenen die ons in hun hart kennen… zullen inderdaad zij aan zij bij ons zijn in de dagen die komen. Er wordt gezegd dat velen van ons tussen jullie inlopen… wij zeggen… dat velen van jullie in staat zullen zijn om op dezelfde manier tussen ons in te lopen. 

Bloss: Maar dit zal niet zijn… zeg maar in maart of zo? Ik neem aan dat dit soort van ‘samensmelten’ nogal een tijd zal kosten om zich te vervolmaken.

Fed.v.L: Dit zal geheel afhangen van de ‘reactie van de wereld’! Hoe meer zullen kiezen om DE WAARHEID te accepteren, hoe sneller de veranderingen zullen gebeuren. Het zal allemaal afhangen van het niveau van energie dat doorgaat omhoog te gaan als deze Nieuwe Energie jullie bezoekt. Eenmaal geïntegreerd met de ziel zelf zal er een grote betekenisvolle verandering zijn die van binnen gebeurt… maar dit veel aan de buitenkant laat veranderen.

Bloss: Het is zo intrigerend .. men kan nauwelijks wachten om  ERIN TE ZITTEN. Toch is nog steeds een deel van me dat denkt dat ik misschien in een heel groot sprookje gevallen ben… want het is behoorlijk moeilijk voor me om me voor te stellen waarover jullie spreken. Ik kan zoiets snappen wat je zegt en toch… hier zit ik als ‘normaal mens’ gewoon weken voordat deze zogenaamde verandering gaat plaats vinden en de dingen VOELEN niet zo anders. 

Fed.v.L:  We willen je vragen om die laatste opmerking te betwijfelen. Kun je eerlijk zeggen dat je hetzelfde VOELT zoals je dat in deze tijd vorig jaar deed?

Bloss: In deze tijd vorig jaar, zei ik tegen jullie‘Ga weg’… om een hike te gaan doen!!  ( een lange voettocht maken)

Fed.v.L: Kijk dan nu naar het niveau van jou in het Vertrouwen in alle dingen.  Onthoud dat vanuit ons oogpunt we geen tijd hebben. We vragen alleen om de ontwikkeling aan boord te nemen… de progressie die er gemaakt is… of de schaal van bereiking in het GROTE GODDELIJKE PLAN. 
Voor ons is het dat we er bijna zijn… en dat is hetzelfde voor jullie.

Bloss: Maar met alle respect denk ik dat het enige jaren geleden was toen jullie zeiden: ‘Alle systemen go’ en we werden allemaal heel opgewonden… en… 

Fed.v.L: En we meenden wat we zeiden. Met alle respect ook naar jou lieve Blossom, zoals we zo vaak eerder tegen je hebben gezegd… als je in die positie zit… de vibratie waarin je ons totaal begrijpt… zul je waarderen dat we je nooit een keer hebben ge‘egged’ (= opgehitst). Onze reis met jullie is helemaal in WAARHEID geweest want wij zijn van Waarheid. Dingen die jij verkeerd hebt ‘geïnterpreteerd’ daarover zal gelachen worden met ons aan je zijde die zeggen: “Nu, zie je nou?”

Bloss: Daar kijk ik naar uit. Een goeie ouwe lach met jullie zal een traktatie zijn. Ik vraag me af hoe jullie mijn onwetendheid soms tolereren.

Fed.v.L: Wij zien dat niet als onwetendheid. … misschien is het een beetje naïef. Toch is dat gewoon waar je zit… waar velen van jullie zijn… of aannemen dat je daar bent.  Maar met die bloem die in bloei staat in jullie… is het al in volheid.. alles is bekend.. jullie hoeven het alleen maar te WETEN. 

Bloss: Dus zullen we ‘het weten’…  als die Lichtenergie komt…. Onmiddellijk? 

Fed.v.L: Dat geeft geen eenvoudig ja/nee antwoord. Want dit zal allemaal afhangen van het individu. Jullie wereld, zoals jullie die NU kennen, heeft vele zielen die erin leven… toch resoneert ieder op zijn eigen niveau van begrijpen. Dit hebben ze zo gekozen en zullen doorgaan dat te kiezen. Daarom.. zal het niet zo zijn dat iedereen het plotseling ‘helemaal snapt’… sommigen misschien. Maar sommigen kunnen ‘meer snappen dan waar ze eerder waren’(wat ze eerder deden)…  maar nergens dichterbij, zo gevorderd als degenen die vele manen geleden al wilden ontwaken. 
Hier zit geen oordeel bij. Dat kan niet zo zijn… want iedere ziel zal in zijn/haar eigen persoonlijke verheffing meer dan gelukkig en alert zijn voor het niveau waarop ze zijn om daar binnen te gaan… en ook met het weten dat dit zo zal doorgaan. 

Bloss: Ik denk zelf… ik kon heel goed duidelijkheid gebruiken over wat er bezig is en vandaar af verder gaan. Hoe anders zal het zijn als jullie in staat waren om ons ‘daar binnen te laten’, voordien.

Fed.v.L: Hoe anders inderdaad… daarom kunnen we het niet doen.
Ga in je hart binnen liefste mensen. VOEL HET WETEN IN JE.  Als jullie dat VOELEN … weten jullie dat er geen twijfel is. Die gebeurt alleen maar als je je gedachten  daarmee laat bemoeien, als er verwarring binnenkomt. Beheers je gedachten en zend ze naar de ruimte van je hart zodat ze daar kunnen settelen en herken de WAARHEID die je hart uitzendt. Er zijn geen woorden nodig voor een gedachte… alleen maar VREDE.  Een Vredige Vrede die alleen kan worden GEVOELD in de stilte van het weten van je ziel dat alles inderdaad in orde is en iemands geworstel en beproevingen zullen spoedig gaan stoppen als men zich IN LIEFDE verenigt MET LIEFDE. 

Bloss: Dank jullie, zoals altijd, voor jullie tijd… ik weet niet zeker wat ik nu nieuw geleerd heb totdat ik het heb teruggelezen. Toch dank ik jullie vanuit mijn hart voor je geduld en begrip… en voor jullie leiding en opheffing. In Liefde en dank. Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar