Followers

i decree

maandag 22 oktober 2012

21-10-2012

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 21 oktober 2012    


Blossom: Hallo mijn vrienden, ik voel me dezer dagen zo ‘in vorm’. Ik word zo opgewonden bij het vooruitzicht om veel Hogere energieën te VOELEN en hoe dat zal zijn.  Zoals het is…  ik heb soms stenen nodig die aan mijn voeten zijn gebonden om me gegrond te houden…  commentaar hierop?

Federatie van Licht:  We komen bij je IN/ALS/DOOR LIEFDE, zoals we dat altijd hebben gedaan.  Ook wij zijn opgewonden en blij om te zien dat zo veel mensen op jullie planeet het zelfde VOELEN als jij. We kunnen dit zien door de kleuren die zo innig vibreren en we kijken ook terwijl ze samengaan met de kleuren die jullie Aarde binnengaan.

Zulke vreugde is nu aan het resoneren in zo velen dat we VOELEN dat DE VERANDERING  bijna al heeft plaatsgehad.


Bloss:  Ik merk dat jullie zeggen…. bijna…

Fed.v.L: Inderdaad… Want zoals je correct zei… dat wat je nu VOELT en mee resoneert is zo ‘mild’ in vergelijking met dat wat jullie je herinneren om te (gaan) ervaren. Het zal zo natuurlijk VOELEN voor iedereen… want het is zoveel dichter bij thuis… bij de ziel zelf.

Laat dat wat ‘naar je toekomt’ … ‘jou worden’ . En toch zeggen we… het is niet dat je ‘toevoegt’ aan wie jullie zijn… Jullie laten los die jullie niet zijn. Om te onthullen … wat er reeds is.


Bloss: Dat is interessant. Ik had er zo nog niet naar gekeken….

Fed.v.L:  Door de lagen weg te halen die je niet langer meer dienen…. stellen jullie je aan jezelf en aan IEDEREEN voor … WIE JULLIE ZIJN.

Terwijl jullie in je WAARHEID wandelen… terwijl je de essentie VOELT van die WAARHEID… herken je dat waarover je sprak…  de opgetogenheid van het zelf.. vanuit het zelf… sneller nu omdat het ‘allemaal al op zijn plek begint te vallen’…  Begrijpen jullie het proces?

Het is niet toevallig dat degenen van jullie die ontwaakt zijn nu klaar zitten in het voorste gelid van wat er gaat komen… om DAAR TE ZIJN.

ER ZIJN….   DAAR…. WAAR JULLIE BEDOELD WORDEN TE ZIJN.

Velen van jullie settelen zich op nieuwe plekken of ontdekken dat omstandigheden jullie misschien tegenhouden te zijn waar je dacht dat je bedoeld was te zijn. Het is gewoon dat jullie op de positie worden gestationeerd waarin jullie wens(t)en te zijn als de verandering bij je is.

Bloss:  Het is allemaal zo mystiek. Zo intrigerend. Ik begrijp nu dat we ‘het niet weten’ totdat we het ‘wel weten’….maar deze ‘verandering’ waarover jullie spreken… voor mij… ik denk erover als een verandering binnen het zelf om een veel meer Verlicht Wezen te zijn…. maar tegelijkertijd… stel ik me ook best een verandering voor op de planeet.

Fed.v.L: Wat er aan jullie wordt gepresenteerd… zal ieder van jullie zich doen gedragen op een manier waarin ze zichzelf gewend hebben te gaan zijn in de laatste jaren van deze decade. Dit is waarom we spreken, om terug te kijken en te zien hoe ver jullie zijn gekomen. Hoe veel hebben jullie je ontwikkeld in de ‘LICHTHEID’  van jezelf.  Al deze voorbereiding is geweest om jullie in de correcte verbinding te brengen met dat wat van jullie gebruik zal maken. (impose upon you)

Bloss: Impose?  Gebruik van ons maken?

Fed.v.L: We spreken er in termen over van ‘DAT HET ZAL GEBEUREN.’ Er is niets dat deze verandering zal tegenhouden te gebeuren.

Bloss:  Praten jullie over ’De Verandering’ als hetzelfde als het ‘Grote gebeuren’ waarover jullie hebben gesproken?

Fed.v.L: Inderdaad dat doen we. Want als dit GROTE GEBEUREN  plaats vindt… WANNEER het dat doet… kan het alleen maar GROTE VERANDERING met zich meebrengen…. VOOR IEDEREEN.

Bloss: Zullen er ‘tekenen’ zijn voor ons, als dit gaat gebeuren… of zal het ons bij verrassing nemen?

Fed.v.L: Dat zal geheel afhangen van het individu. Veel zullen WETEN dat het komt… Hun energie zal het in de lucht VOELEN…  zeg maar.  Toch zullen er velen zijn die niet van de frequentie zullen zijn die zijn/haar vibratie kan op pikken…  en daarom zal het voor velen als een grote verrassing komen.

Bloss: Soms voel ik me als een kind bij Kerstmis/(of sinterklaas bij ons)….  Ik kan het enorme geschenk al ingepakt zien ..Ik kan gewoon niet raden wat er in zit. Ik probeer me allerlei soorten dingen voor de geest te halen…maar totdat ik het pak open…. Zal ik het ECHT NIET WETEN…  ik heb net de woorden van een liedje gehoord: “Kijk, kijk, kijk naar de regenboog.’

Fed.v.L: Er zullen tekenen zijn. Opnieuw spreken we van “ongewone regenbogen.” Er zullen beelden aan de hemelen zijn die niet uit jullie geregelde dagelijkse waarneming zijn.

Bloss: Ik weet niet of het mijn verbeelding is die een loopje met me neemt of niet… toch zie ik nu, verbeeld ik me nu… grote wolkenformaties die beslist TEKENEN  zijn ERGENS VAN   door het GEVOEL dat we krijgen als we ze zien ‘bewegen/veranderen’. Een  soort GEVOEL van grote verwachting… maar wel van een geweldig soort. Doe ik dat,… neemt me dat mee?

Fed.v.L:  Het is een van de vele redenen die gekozen werden om met ons te werken… omdat jullie in staat ZIJN om die beelden op te vangen die we naar jullie doorzenden. Juist door het GEVOEL dat kwam bij wat we je lieten zien…  zie je WAAROM?  WAAROM we zo blij zijn VOOR JULLIE ALLEMAAL over wat er gaat gebeuren?

Bloss: Als je het zo zegt…. JA!  Omdat het zo GEWELDIG VOELT. Dus… om een beter woord te gebruiken…  ‘reverent’(?) (Eerbiedig?)  Ik weet dat dit wat vergezocht lijkt voor sommigen… maar alsof de wolken uiteengaan en er HET LICHT voor ons zal zijn…  en ik praat over …. HÈT   LICHT! 

Fed.v.L: Liefste zielen….  haal adem. Als jullie ogen smullen van dergelijke wonderen die jullie gaan zien….  denk er dan aan om te ademhalen…. Want zulke gebeurtenissen zullen zo adembenemend zijn… dan iemand dat kan vergeten!

Bloss:  Ik weet dat White Cloud dat in het verleden heeft gezegd, dat als ‘jullie schepen’ aan de hemelen verschijnen, sommige mensen hun lichaam zullen verlaten door de schok van dit alles. Het heeft dus nu zin waarom jullie zeggen ‘denk er aan om adem te halen.’.

Fed.v.L: En we zeggen tegen jullie dat als je die adem inhaalt jullie best een Euphoria (Euforie of prettig gevoel) voelen plaatsvinden.

Bloss: Waarachtig…  ik voel me alsof ik ‘omhoog ga’ terwijl ik schrijf!  Whoa Neddy! 

Fed.v.L: Toch gaan we nog even verder, omdat we weten dat je goed zit en gegrond bent. Terwijl deze verandering gebeurt in jullie…. is DIT wanneer je je ‘oude’ zelf herkent…  toch zal het dan het NIEUWE zelf worden….  weer!

We hebben heel vaak gesproken over dat jullie je de geschenken zullen herinneren die JULLIE zijn… toch zijn die weggesloten/verborgen geweest.

En enige reden hiervoor is vanwege het wegzenden van iemands WARE LICHT door de dichtheid van de energie op jullie planeet en waarin jullie eonen na eonen hebben moeten wonen. Een andere reden is omdat iemand in de juiste ‘status’ moet zitten om die te genieten….  Want als iemand ze zich herinnert als hij in een lagere staat van genade zit… dan kunnen die misschien gebruikt gaan worden om verwoesting te creëren en om beloningen aan het zelf te geven die niet verdiend werden en daarom zou er zo veel… zo heel erg veel scheef/verkeerd zijn verlopen… zoals is gebeurd in de dagen van de oude tijd.

Liefste vrienden… laat jullie hart opzwellen van genoegen. Laat het EEN PLEZIER ZIJN OM IN LEVEN TE ZIJN.

WEET dat er zo veel zielen zijn die niet HET PLEZIER hebben om op jullie Aarde plan te wonen op zo’n gretig moment in jullie tijd….


Bloss:  (Gretig schijnt hier een verkeerd woord te zijn… maar het wil niet weg!)

Fed.v.L:  Maar die zijn bij jullie… WIJ ZIJN ALLEMAAL BIJ JULLIE. En wachten zo heel geduldig op deze ENORME GEBEURTENIS die op weg is.

Bloss: Oh, ik hoop zo dat jullie gelijk hebben en dat ik gelijk heb over wat er voor me gaat komen door jullie! Ik denk dat als we  onszelf in de komende maand mei zouden zien, en we nog wachten en hopen… nou, laten we daar niet mee verder gaan.
………………….
Bloss: ???    Jullie zeggen niks.

Fed.v.L: Wij gaan daar niet (in) mee verder!

Bloss:  Whah!  Jullie humor komt soms in sprongen en huppen. Dat tilde me op!! 

Fed.v.L: Mischien moeten we zeggen dat het even een tijdje ontcijferen kostte in die jaren om het ‘te snappen’.. maar ik denk nu dat we dat doen. 

Bloss:  (Interessant, ze zeiden… “maar  ‘ik’ denk nu dat we dat doen”.  Ik zag het niet eerder totdat ik het overlas.)

Na dat kleine prachtige zinnetje neig ik er mee in te stemmen. Zoals jullie weten houd ik een kleine pauze vanwege mijn trip naar Amerika. (w: Bloss woont in Australië) Toch kijk ik er zo naar uit om dit te hervatten als ik terugkom. Dat is ‘mits’ dan… jullie laten me niet naar beneden zakken en trekken me noordwaarts op voor een snelle en gratis trip ‘Het  Universum rond’ ! 

Fed.v.L: Hoe dan ook… we zullen in je hart zijn… en in de harten van degenen die willen dat wij daar zijn.

Bloss: Waar?  In ons hart …. Of in Sedona?!!   (Bloss. Gaat naar Sedona in Arizona volgende week)
…………………………
Bloss:  Jullie zeggen weer niks???   Oh, ik snap het al…

Fed.v.L: Wij gaan er niet heen…

Bloss:  Maar opnieuw….  Ik zit nu op jullie humor/slimheid. Want ik kan dat op diverse manieren zien.

Fed.v.L:  En dit is onze bedoeling.
We verlaten je nu en trekken ons van je energie weg…. met veel blijheid voor de tijd die we met jou vandaag hebben doorgebracht… en inderdaad met ieder van jullie terwijl je deze woorden leest en ons in jullie hart laat zijn… wat onze verbinding met jullie zo sterk en zeker en GELIEFD maakt.

Bloss:  EN VAN JULLIE HOUDEN DOEN WE… HEB DAAR MAAR GEEN TWIJFEL OVER. Dank jullie zo zeer voor de vreugde die jullie brengen.

Fed.v.L: Dank JULLIE voor de vreugde die WIJ ONTVANGEN.

(rond  12 nov. is blossom weer thuis. Pas daarna volgt er een nieuwe channeling)  
Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar