Followers

i decree

vrijdag 5 oktober 2012

05-10-2012 5 oktober 2012

Blossom: Weer opnieuw een hallo aan jullie. Ik weet dat het aan ons is om onze Nieuwe Wereld te creëren en voor mij lijkt dat het meer is hoe ik me erin wil VOELEN … om een leven te leven dat ik voor mezelf wens en voor verbetering van iedereen. Toch dacht ik dat het aardig kon zijn als jullie ons wat dingen geven om te visualiseren wat betreft waar we naar toe werken, al creërend.  Dat kan ons misschien een beetje sneller helpen!

Federatie van Licht: In Liefde en Dank zijn we hier om vandaag met je te spreken. Velen van jullie VOELEN de immense/intense energieën die zich verder opbouwen terwijl ze door jullie atmosfeer heen filteren. Jullie merken meer verbinding met je Hoger zelf… zodat je in staat bent om meer Blijdschap te vinden op regelmatige basis. Als het geen Blijdschap is dan is het Dankbaarheid, als het geen Dankbaarheid is dan is het Vrede.

Dit is anders voor iedereen… en tegen hen die zeggen: “Zo VOEL ik me niet. Ik VOEL me ellendig” … zeggen wij tegen je dat je gewoon de intensheid van de Hogere energie in je omhoog laat brengen dat verwijderd moet worden. Dat is alles. Als je eenmaal vrij van lasten bent die je niet dienen… dan zul ook jij de Blijdschap enz.. VOELEN waarover wij spreken.

Als jullie deze Vreugde VOELEN… stellen we voor om deze een anker te geven… door de uitdrukking ervan te erkennen. Dit is een meest opmerkelijk VOELEN rondom je gehele Wezen en je VOELT je bijna huppelen!

WEET dat wat je NU VOELT op deze wijze, dat is gewoon de startknop… terwijl deze Blijdschap zich verspreidt en zich uitbreidt in jullie zelf… zullen jullie de dagen vinden  om op dergelijke manier uit te spelen wat je niet werkelijk had verwacht. .. want het GEVOEL en plezier dat een enkel moment zal brengen… zat echt niet in jullie bevattingsvermogen.

Jullie zullen ook merken dat je GEVOELENS naar anderen zich hebben uitgebreid naar LIEFDE. Een algemeen over alles heen zich welbevinden komt in het zelf omhoog en als dat wordt gewaardeerd, is het een natuurlijk gebeuren om je daarbij te verbinden met de harten van degenen om je heen.

Dit is een volmaakte en toch … oh zo’n gemakkelijke wijze om de vibratie van de planeet op te tillen, waarvoor jullie kwamen om dat te doen. We hebben gemerkt dat velen gecompliceerde zaken hebben en dat jullie je denken twijfels en angsten hebben  toegestaan om een berg te maken uit een molshoop, zoals jullie dat zeggen.
TOCH IS EENVOUD DE SLEUTEL.
LIEFDE IS DE SLEUTEL.
LIEFDE VOELEN  is juist ALLES wat er moet gedaan worden. … op elk moment…bij elke zaak… betreffende elke ziel.

Hoe bevrijdend is het om al je zorgen los te laten en gewoon te VERTROUWEN dat alles in orde is en dat alles doorgaat in orde te zijn.
Hoe glorieus is een GEVOEL als je WEZEN WERKELIJK accepteert dat je hier bent om LIEFDE TE ZIJN om je taak te voltooien.

Liefste vrienden van ons… we zijn zo afgestemd op het lied dat JULLIE HARTEN zingen. De dageraad van de Nieuwe Era is bij ons en zoveel opwinding komt hieruit voort.

Bloss:  Het is echt opwindend op zoveel niveaus. Dus we kunnen de verandering snel VOELEN  gebeuren in ons, hoe snel zullen de dingen van buiten veranderen?

Fed.v.L: De dingen zullen veranderen overeenkomstig het tempo van iemands WETEN. Als men de geschenken accepteert die van binnen zijn ontwaakt en hun waarde vrijgeven dan zullen er meer en sneller nieuwe technologieën en ontwikkelde systemen op hun plaats verankerd worden. Jullie zullen je zoveel herinneren van wat je eens wist. Daarom terwijl herinneringen voorin je denken in gaan klikken, worden die  in een ogenblik gemanifesteerd.

Bloss: Zullen onze huizen en bomen en parken en zeeën enz. allemaal zo’n beetje het zelfde voor ons zijn?

Fed.v.L: Uiteindelijk zullen ze er anders gaan uitzien. Jullie huis zal naar persoonlijke wens, behoefte en gemak aangepast/vervaardigd worden. Jullie transport zal hoog ontwikkeld zijn, anders dan wat dat nu is.
Wat betreft Moeder Aarde’s transformatie… ja de dingen zullen anders verschijnen omdat er nieuwigheden zijn van veel voor Haar omdat zij geboorte geeft aan een rijkere grond en zuiverder wateren.  De kleuren om je heen zullen niet hetzelfde zijn als nu… en toch zoals bij de zonsopgang en zonsondergang, dan zullen die zich in alle schakeringen van kleur laten zien om de glorie in jullie te vergroten.

In de tijd verderop… zoals waar White Cloud over heeft gesproken… het zal normaal worden voor degenen uit andere werelden om zich in die van jullie te integreren… en het zal ook zo zijn dat jullie vakanties niet beperkt zullen blijven naar landen alleen op de planeet.
Er zal ook een delen van manieren/gebruiken zijn. Elkaar dingen leren uit hun cultuur. Maar zoals we zeiden dit zit niet in de ‘onmiddellijke toekomst.’

Bloss: Het is best moeilijk om je dit voor te stellen, in alle eerlijkheid. Toch ben ik er zeker van dat het zal zijn zoals het nu is. Het was nog niet zo lang geleden dat computers nog niet bestonden… en kijk nou eens naar ons! Dus neem ik aan dat we aan al die nieuwigheid zullen gewend raken, beetje bij beetje?

Fed.v.L: Zeker. Het is van belang dat jullie je herinneren dat alles waar je mee te maken krijgt deel van het plan is en dat er geen een ding is dat buiten jullie vermogen ligt om er mee om te gaan. Het maakt niet uit, hoe dit op die tijd kan verschijnen..

Bloss: Die zinnen… als jullie dat zo uitspreken… dat laat mijn denken als een wervelwind draaien.

Fed.v.L: Alleen als je uit vrees komt. Opnieuw willen we dit zeggen.
ER IS NIETS TE VREZEN. NIETS.

Bloss: Toch, als jullie zeggen ‘er is geen ding dat buiten jullie vermogen valt om er mee om te gaan. Het maakt niet uit, hoe het ook op die tijd kan verschijnen.’ … het is natuurlijk voor mij om een ‘beetje bang’ te zijn, omdat dit alles kan betekenen!

Fed.v.L: Precies… en dat doet het ook! Toch is dit wat we herhalen.
ALLES DAT KAN GEBEUREN… maar toch als dat ‘ALLES’ gebeurt… WEET dan dat ALLES GOED IS. (IN ORDE IS, OKAY IS.w.)
WEET dat het gewoon deel is van het plan om jullie door het volgende deel te krijgen van het plan… en dan weer het volgende, en dan weer het volgende.
ALLES WAT JULLIE DOOR DIT ALLES HEEN MOETEN DOEN…  IS OM IN LIEFDE TE ZIJN!
BEGRIJPEN JULLIE DIT?

Bloss: Ja, dat doe ik. En ik zal mijn uiterste best doen om me dit NU en ALTIJD te herinneren.
Fed.v.L: De transformatie van jullie planeet die op dit moment gebeurt is een die bekendheid aankondigt door de werelden heen. Wij zijn net zo verlangend als jullie om die gade te slaan terwijl deze door zijn verschillende fasen gaat. Alle ogen zijn gericht op jullie Moeder Aarde. Alle energie wordt naar Haar toegezonden. Wij WETEN dat alles in orde zal zijn en tegelijkertijd zijn we zeer alert om zeker te stellen dat alles zo gesmeerd zal verlopen als maar kan. Er zijn zij die elk ogenblik …’in gebed’ doorbrengen en dit al lange tijd gedaan hebben… zodat dit gebeuren met gemak en genade plaatsvindt.
Oh, die vreugde als de feitelijke verschuiving is gebeurd.

Bloss: Toch is dit wel een die geleidelijk gaat, ja?

Fed.v.L: Zo is het geweest en zal dit zo doorgaan en toch zeggen we het op deze wijze:
Als iemand door leer/schoolklassen gaat… dan gaat hij elk jaar een graad verder. In de eerste paar weken van het ervaren van de nieuwe graad… kan men zich een beetje uit het lood geslagen voelen omdat men vaardigheden leert van een andere niveau en dingen zitten niet meer op hun gewone bekende plaats. Misschien zijn er nieuwe leraren.. nieuwe omgevingen… en toch is de speelgrond, de gymzaal, de hal, ze zijn allemaal hetzelfde… Dus is er NIEUW en onbekendheid die samen zijn gemengd met het oude en bekende als men zich aanpast aan de Hogere grond. Maar na een paar weken VOELT men zich al weer veel meer thuis. Ze VOELEN zich prettig en op hun gemak en als ze terugkijken naar hun klas van het jaar ervoor… die studenten lijken zoveel jonger en men voelt dat het moeilijk is zich voor te stellen dat zij ook ooit zo waren!
In deze nieuwe wereld, liefste vrienden… zal elke ademhaling die je doet er een van LIEFDE zijn voor het zelf en voor het bestaan van zelf en van IEDEREEN.

Bloss: Opnieuw… moeilijk je voor te stellen. Nou, ik kan het me voorstellen… maar moeilijk vast te pakken dat het op een bepaald punt werkelijkheid zal zijn, omdat zo veel mensen gewend zijn om te worstelen.

Fed.v.L: Jullie wereld heeft gevangen gezeten in een versperring van wantrouwen om hen die wanhopig zijn om te willen heersen (in controle willen zijn) … jullie afschermen van de schoonheid van wat echt is. Als jullie voor jezelf die schoonheid ervaren … als jullie je VRIJ VOELEN… en jullie hebben er geen idee van als je gevangen zit achter de tralies die je vastzetten… hoe vrijheid voelt… maar als jullie WERKELIJK VRIJHEID VOELEN, GELIEFDE ZIELEN… zullen jullie je zo verheugen verder dan wat jullie kennen wat vreugde is.
Jullie zullen begrijpen WAAROM je door die worstelingen en omwenteling moest gaan en door alles dat jullie ziel heeft gebeukt en gewond.

ALLES ZAL ZIN KRIJGEN VOOR JULLIE  en hoe gelukkig zullen jullie zijn te WETEN dat zelfs al WIST je het niet in die tijd…  IEDER MOMENT WAS HET WAARD.
NIET ALLEEN VOOR JEZELF… MAAR VOOR ALLEN.
EN WE BEDOELEN IEDEREEN!
ALLES zal  op een betere positie zijn door deze transformatie waarvoor jullie zo moedig naar beneden kwamen om die te bewerkstelligen… vanuit de meest prestigieuze plaats.
OH, GELIEFDE MENSEN… neem een moment of twee, of drie of vier… om de GROOTHEID te VOELEN van WIE JULLIE ZIJN en WAT ER GAAT KOMEN.
VOEL dit in je hart en laat het tegen je ziel spreken. Jullie ziel zal reageren met een inhouden van de ademhaling als erkenning van deze WAARHEID.
De kracht die zich verzamelt in het plan… de stuwing die zich aan het opbouwen is… de vereniging van zielen in LIEFDE,  die scheppen zulke vibraties van geluk… en  dit alles is HOE HET WAS BEDOELD.

We zitten in de richting. We staan in verbinding met de sterren en de planeten. We zijn in verbinding met elkaar.
Ga naar buiten als dit mogelijk is en strek je armen uit… open je hart naar de hemelen en bedank. Terwijl ieder van jullie dit doet, verbinden jullie je inniger met elkaar en versterken de band die als EEN verenigt.

VOEL DIT….. WEET DIT….  HOUD ERVAN, WANT ZO IS HET.
Weet OOK dat wij deze energie VOELEN die jullie naar buiten zenden, want wij zijn EEN IN LIEFDE  met jullie. Het kan niet anders zijn.
Want er is alleen LIEFDE.
DAT IS ALLES DAT ER IS  …  en  OOIT ZAL ZIJN.
LIEFDE…. LIEFDE… LIEFDE…. LIEFDE…. LIEFDE.
VOEL DE WAARHEID ERVAN
WEES IN HAAR WAARHEID.
WEES JULLIE ZELF
WEES LIEFDE.

Bloss: Ik heb het! HOUD VAN JULLIE.  In Liefde en Dank.

Fed.v.L: Inderdaad. En we menen dat letterlijk…  WEES IN LIEFDE… IN DE DAAD.
Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar