Followers

i decree

zondag 14 oktober 2012

13-10-2012 13 oktober 2012


Blossom: Hallo mijn vrienden. Het is best grappig hoe sommige van jullie ‘fans’ schrijven en commentaar geven op het feit dat jullie over LIEFDE blijven praten en zich afvragen wanneer jullie ‘je opname gaan veranderen’, zogezegd. Willen jullie daar commentaar op geven?

Federatie van Licht: Gegroet en gejuich naar jullie…  Naar Een en Iedereen. We hebben niet veel te zeggen betreffende die zaak anders dan ‘WE HOUDEN VAN JULLIE!’ Met alle respect voor iedereen… zij die onze conversaties herhalingen vinden zijn degenen die nog niet ‘We hebben het’… hebben en daarom is er juist behoefte aan herhaling!

Men neemt zo snel aan dat ze ‘verlicht’ zijn geworden en zeggen steeds weer tegen veel mensen dat ze een ‘Zeer spiritueel mens’ zijn… en toch zijn het die zelfde zielen die over sommigen negatief spreken als hun rug is gedraaid. En zo is het dus dat er doorgegaan moet worden om in te hameren dat LIEFDE IS WIE JULLIE ZIJN… ZODAT JULLIE HET OOK GAAN WETEN EN HET IN VOLHEID WORDEN.

ALS jullie terugkeren naar DIE LIEFDE ZIJN… DAN zullen jullie een ‘Zeer spiritueel persoon’ zijn. Want zie je, lieve mensen, een ‘zeer spiritueel persoon’ heeft niet de wens om iemand te vertellen dat hij dat is!  Want een ‘Zeer spiritueel mens’… is het gewoon!

Blossom: Ik VOEL me nogal prettig in deze dagen met wat het ook is waar jullie over willen spreken ik heb nauwelijks iets dringends om te vragen…. En ik ben meer dan gelukkig om het aan jullie over te laten. Maar… het duurt niet lang meer voor het eind van het jaar er is. De temperatuur loopt op en harten flakkeren. Hoe is het met JULLIE en JE GEVOELENS… nu?

Fed.v.L: Wij overpeinzen ‘verstoringen’ die ‘nu elke dag’ aanstaande zijn.

Bloss: ‘Verstoringen’ klinkt een beetje verstorend.

Fed.v.L: Toch hebben jullie op kamerdeuren soms staan ‘AUB niet storen.’ Dit betekent gewoon ‘onderbreek niet.’  Dus daarom zeggen wij… alles is in orde…  elke dag NU kunnen er onderbrekingen zijn van de norm en  als die eenmaal zijn geïntroduceerd..zal men nooit meer de norm kennen zoals die normaal is/was.

Bloss: Dat klinkt opwindend. Ik ben me bewust van ZO velen die naar de hemel kijken en vanuit hun hartstilte roepen “Ga nou door!” Dus wat jullie hier ook mee bedoelen, wees verzekerd dat er velen van ons zijn die bij voorbaat al kwijlen van verwachting!

Fed.v.L: We kunnen verder gaan om Waar voor de vorm te zijn en herhaaldelijk zeggen dat WIJ IN LIEFDE KOMEN.
We kunnen vergeving van jullie vragen voor degenen die zoveel wijdverspreide ongemakken hebben veroorzaakt in hun vele controversiële vormen.

We kunnen van jullie dit verwachten van wie wij zo trots hebben ontdekt dat JULLIE  ‘KRIJGERS VAN HET LICHT’ ZIJN.

Jullie zijn zo lang ‘undercover’ (geheim of verborgen gezeten) geweest. In de komende dagen zullen JULLIE als de voorzaten van de toekomst… voort marcheren als EEN. Er zal een begrijpen zijn door je ziel… dat  JULLIE NIET ALLEEN ZIJN.

Velen van jullie hebben je zo ‘vergeten’ gevoeld… zo ‘niet begrepen’. Toch zeggen wij nu tegen jullie door te Weten wat er gaat komen…. zal jullie hart kern kloppen met kracht en met herkenning van waarom jullie hier zijn. Jullie zullen alle GEVOELENS hebben losgelaten die de WAARHEID hebben onderdrukt van WIE JULLIE ZIJN.

Vanuit binnen in jullie… van ieder van jullie… zal DE JOU OPRIJZEN DIE HIER IS OM TE DOEN WAT JULLIE KWAMEN DOEN.

Niet langer zal er meer in twijfel trekken zijn. Niet langer KAN er twijfel zijn. Deze kan niet meer binnenkomen in dat wat jullie zullen WETEN.

Want wij zeggen ‘ALS EENMAAL ALLES BEGINT… ZAL NIETS JE MEER DOEN STOPPEN’.

Jullie zullen een verschil VOELEN in je wakker zijnde ademhaling. Voor hen die hun doel in het bestaan niet konden vinden…. Zal er een opspringen zijn in je stap en een sprong in je hartslag.

DE NIEUWE WERELD is nu zo dichtbij. Het is gepast voor ons om dit nu op die manier te beschrijven. Jullie zijn als een architect.. de plannen zijn getekend… de laatste ‘Okay’ is erop gestempeld. Jullie hebben nu het ‘ga ervoor’ en alles wat er te doen is om het te gaan ‘opbouwen’. Het werkt allemaal al op papier. Het ontwerp is smetteloos. Alles wat er nodig is zijn de ‘materialen’ om dit in de werkelijkheid te scheppen.

Bloss:  Mijn hersenen VOELDEN niet helemaal goed over het woord ‘materialen’..  kunnen jullie dit verduidelijken?

Fed.v.L: Precies zoals we gehoopt hadden, vraag je dit. Want wij zullen erin voorzien.

Bloss: Jullie bedoelen geen materialen zoals stenen en cement, wel?

Fed.v.L; Nee, zeker niet. We bedoelen dat we voorzien in die ‘extra oomph’ (geestdrift, vitaliteit) zoals jullie dat zeggen… om voor iemand een verschil te VOELEN in zichzelf… om deze Nieuwe Wereld op te bouwen.

Als je brood bakt… is er een ingrediënt nodig om het te laten rijzen. Noem ons daarom ‘De/Het Gist’  in dit project. We zullen die extra hulp bieden om de plannen op te heffen, zoals het moet.

Bloss: Spreken jullie hier over een ‘Hogere Energie’ waar je ons van voorziet? En als dat zo is… welke vorm krijgt die dan?

Fed.v.L; Wij accepteren dat, wat wij aanbieden in deze tijd, misschien geïnterpreteerd wordt als wat andere manieren. Dus zullen we ons graag verduidelijken. Er zal een BEPAALDE MERKBARE VERANDERING zijn…. 

Wij spreken van een geleidelijk proces en we ontkennen dit niet. Toch zeggen we ook dat er ‘IETS STAAT AAN TE KOMEN’ dat men zal markeren als ‘Het beginpunt’….  Het ‘Moment waarop alles begint’, zoals je wilt.

Bloss: Ja… dat vind ik goed. Ik weet dat jullie je kruit niet kunnen verliezen en jullie moeten ook de verrassing niet bederven… toch racet mijn hart nu en VOEL ik me best… emotioneel!

Fed.v.L: Laten we wat meer uitleggen. Om dit project te voltooien… moet er nog veel meer worden onthuld op het precieze moment in de tijd die op een lijn staat met het grote totale plaatje. We kunnen alleen maar snippers ‘toevoeren’ terwijl ze zich ontvouwen… op tijden waarop we heel zeker zijn dat ze op de correcte wijze worden ontvangen.. zodat de volgende fase van het plan doorgaat/slaagt.

Laten we jullie verzekeren dat de aanbiedingen die zichzelf presenteren…  als eenmaal de dingen gesetteld zijn vanaf de eerste opwinding van dit alles… die(aanbiedingen) zijn er om jullie naar Grotere Hoogtes te brengen. Jullie zullen merken dat je gaat zeggen: “Is dit echt aan het gebeuren?”

Bloss: Op welk niveau bedoelen jullie dat? Neem me niet kwalijk… maar dat kan alles betekenen vanaf teleporteren tot aan onmiddellijke manifestatie…naar…

Fed.v.L: Precies. Dat kan ALLES betekenen… en dat DOET het ook! Maar… terug naar het begin… jullie zullen die wonderen niet kennen behalve als je hart op de juiste plek zit.

LIEFDE … Want dit is waar die hoort. Dit is waar deze woont.
Terwijl jullie meer en meer de frequentie VOELEN van de Hogere Waarheid van jezelf… als jullie daarin geworteld raken… heel sterk als iemand verhuist naar een nieuwe buurt en begint te ontdekken waar alles ergens is… totdat dit uiteindelijk allemaal zo bekend begint te worden als het kleinste plekje van die trilling … zullen jullie jezelf meer en meer prettig VOELEN met dat wat jullie willen scheppen.

Velen van jullie ‘dromen’ van deze Nieuwe Wereld… deze ‘Gouden Periode’ .. toch zal die veel meer zijn dan jullie droombewustzijn. Want terwijl jullie ‘terug’ evolueren naar waar jullie eens waren.. zul je in staat zijn om een wereld te scheppen die voorbij je hoogste gedachten zal zijn in deze ‘fase van jullie zelf’.

Wat jullie gaan creëren, liefste mensen, zal jullie als een kind laten VOELEN dat hun ogen laat smullen van de tafel met koekjes en pudding en ijsjes!

Bloss:  Wat? Een beetje een vreemde analogie.

Fed.v.L: Heb je de uitdrukking van een kind vergeten als ze dat doen?

Bloss: Nee. Ze weten niet wat ze het eerst op hun bord moeten leggen.

Fed.v.L: Zo is het!
We kunnen erbij zeggen… dat er groepen zullen worden gevormd.  Bepaalde vaardige zielen zullen samenkomen om ‘de gedachte van gedachten te creëren’. Er zal heel veel enthousiasme komen. Zo veel plezier.

Herinner je, terwijl je een nieuw project gaat beginnen… hoe iemand dan de scherpte en vastberadenheid heeft als een baby die leert lopen.

DIT ZAL VAN JULLIE ZIJN….  duizend keer verveelvoudigd. Jullie harten zullen in een nieuwe fase gaan van zichzelf waarnaar ALLES dat wordt ondernomen gedaan zal worden met dergelijk vuur… en we zeggen dit tegen jullie.. Het meest kostbare geschenk van alles… in deze GEHEEL nieuwe fase… is… dat niets ervan VOELT alsof het GEDAAN WORDT OM HET ZELF TE DIENEN. Iedere gedachte en daad wordt gedaan IN LIEFDE VOOR ELKAAR.

Wat op jullie afkomt zal je op een ander niveau laten VOELEN en BEGRIJPEN…  gewoon exact wat jullie voor elkaar betekenen.

Stel je voor dat jullie EEN bal van losgewonden wol zijn… Als eenmaal ‘Het Gebeuren’ begint… zal het zijn alsof de steken worden weggeworpen en rij na rij… worden jullie ALLEN deel van dezelfde schepping. Jullie zijn altijd de wol geweest… maar NU pas… zullen jullie jezelf CREËREN  in de EEN… HEID.

Bloss: Ik dacht dat u ging zeggen  EEN VEST!  Pff! Ik ben NOOIT een fan geweest van die draderige kledingsstukken!!! 

Fede.v.L: Alles dat we nu tegen jullie zeggen…  dat BELOVEN WE JULLIE … krijgt zin als de dagen voor je verder gaan. Zou je deze woorden teruglezen vanaf je toekomstige positie dan zou je de ‘kaken zijn opengevallen’, vanwege de accuraatheid van wat wij zeggen. en toch… voor jullie in ‘deze/jullie tijd’ … kun je alleen maar de zaken waarover we spreken bedenken/raden…

Jullie WETEN misschien nu niet precies wat er gaat gebeuren in de stoffelijke werkelijkheid over wat er voor jullie ligt… toch is alles wat je hoeft te doen je ogen te sluiten… VOEL ONZE WOORDEN ALS WAARHEID… en het niet fysieke deel van je is daar al. Omdat jullie dat kunnen VOELEN… Daarom WETEN jullie het… maar ’jullie  tijd’ moet jullie zelf nog inhalen.

Bloss: Over tijd sprekend… het schijnt dat die op is vandaag.

Fed.v.L: ALLES wat is… is LIEFDE… Als jullie dit in WAARHEID WETEN… dan vibreer je met die LIEFDE… die in ALLES is… Laat jezelf NIETS ANDERS ZIJN DAN LIEFDE.

Bloss: IK HOUD VAN JULLIE … Echt, dat meen ik…  DANK JULLIE! 
Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar