Followers

i decree

woensdag 27 april 2011

25 april 2011
NIETS…. HELEMAAL NIETS… KAN JULLIE STOPPEN OM TE DOEN WAT JE VERKOOS TE DOEN. 


De ketenen die jullie WEZENS beperkt hebben om je uit te breiden tot in het onbekende, smelten weg. Ze hebben geen keus in die zaak. Voorbij dat waar jullie je nu bewust van zijn… ligt een wereld waar je al in woont. 

Deze wereld is het die jullie zullen baren.. in de werkelijkheid van NU… jullie zijn het die jezelf naar de plek zullen brengen waar je al in bent… en toch weten jullie het niet.

De Galactische Federatie van Licht 
Blossom Goodchild

25 april 2011
Blossom: Welkom jullie lieve vrienden van de hoogte! Als tegengesteld aan mij die gewoon hoog (in het leven zit!) Velen van ons VOELEN echt die Hogere energie waar jullie over hebben gesproken. Het gooit je gewoon van de sokken!
Fed. van Licht: En wij zeggen dat er heel wat meer is waar dit vandaan kwam.
Blossom: Waar komt het vandaan?
Fed.v.L: Het komt van een plaats met de hoogste Liefde. Want echt dat is deze Nieuwe Energie. Het is LIEFDE die naar jullie door wordt gefilterd en hierdoor komt het dat zo velen van jullie zich zo ‘IN LIEFDE’ VOELEN.
Bloss: Het laat ons ook VOELEN dat we uiteindelijk ergens in onszelf aankomen. Nou, in ieder geval voor mij. Ik heb al een lange tijd de leringen gevolgd van White Cloud en van jullie en het schijnt nu allemaal bij elkaar te komen. Het is echt nogal ontzagwekkend bedacht als je erover na denkt.
Fed.v.L: En mogen we zeggen dat over een tijdje… jullie tijd… er veel gedachte bij is gekomen. Zulke transformaties worden niet opgeroepen en er onmiddellijk mee gehandeld. Dit zou voor jullie en ons bekend staan als krankzinnigheid. Het is meer de zaak van een zielWEZEN dat klaar is om zijn nieuwe plek in te nemen… zijn nieuwe positie in zichzelf en in zijn galaxy. Jullie merken de intense veranderingen in de GEVOELENS die je beleeft en erkennen dat het niet alleen anders in jullie VOELT… jullie VOELEN en bevatten dit WETEN waarover we gesproken hebben… op een VOELENDE manier. .. vergeleken met de manier waarop je dat nodig vindt in woorden te beschrijven. Want is het niet zo dat woorden ontoereikend zijn om te schetsen wat er op zielenniveau aan het gebeuren is… voor de ziel?
Bloss: Het GEVOEL is dat van opwinding enz. en toch is het een soort van VOELEN van openbarsten in het hart. Het is ABSOLUUT een GEVOEL dat iemand laat WETEN dat iets doorgaat, maar dat tegengesteld is aan ‘het zien’ ervan. Wat kunnen we verwachten behalve verwondering? Ik blijf maar denken aan die pilaren van Licht en dus kijk ik verder om die aan onze hemelen te zien.
Fed.v.L: Al zo lang nu zijn zielen van de Aarde waakzaam gebleven voor hun Waarheid en boden ons hun Liefde en toewijding aan voor de zaak. We eren jullie vanuit onze positie… want wij zijn ons er heel bewust van dat soms…. Het VERTROUWEN in ONS en in zichzelf niet altijd een makkelijk pad is om te volgen. Maar dat was in de dagen die nu voorbij zijn. Als jullie deze Hogere energie in je opnemen en deze in jullie energieveld integreren… zullen twijfels die er altijd zijn geweest, uiteengejaagd worden. Want het zal een solide begrip worden dat elke nieuwe dag die vreugde aan het hart zelf brengt.. grotere wonderen zullen uitdrukken dan iemands hart en denken kan visualiseren. Deze Hogere energieën zijn jullie aan het voorbereiden om deze wonderen te ontvangen, want het kan alleen door opwaardering dat ze beleefd kunnen worden. Het niveau van zielen Liefde MOET van een bepaald kaliber zijn om in staat te zijn om deze attributen te verkrijgen. Ze komen eraan. Er zullen zich wonderen ontvouwen die jullie verbluft zullen laten zijn. Alles dat jullie hebben ‘geloofd’ zal aan je bewezen worden op zo’n manier dat ‘geloof’ oplost en WETEN zijn plaats inneemt.
Bloss: We kijken er natuurlijk naar uit… toch zijn we allemaal van binnen in ons WEZEN gegroeid en accepteren NU dat wij het zijn… die hier zijn… hier op de grondvloer om te doen wat er gedaan moet worden. Er zijn veel niveaus en veel stukken die moeten worden uitgespeeld… toch zitten we er allemaal samen in… en ik… tenminste… denk dat het wonderbaarlijk is.
Fed.v.L: De praktijk zal het moeten uitwijzen…. (Hij zegt: het smaak van de pudding zit in het eten ervan).. is dat niet wat jullie zeggen? Het zal niet lang meer duren voor de poorten zichtbaar zullen worden voor degenen die klaar zijn om er door te gaan.
Bloss: Door naar wat?
Fed.v.L: Voorbij de grenzen die jullie tegen hebben gehouden. De ketenen die jullie WEZENS beperkt hebben om je uit te breiden tot in het onbekende, smelten weg. Ze hebben geen keus in die zaak. Voorbij dat waar jullie je nu bewust van zijn… ligt een wereld waar je al in woont. Deze wereld is het die jullie zullen baren.. in de werkelijkheid van NU… jullie zijn het die jezelf naar de plek zullen brengen waar je al in bent… en toch weten jullie het niet.
Bloss: Dus… jullie zeggen dat de NIEUWE WERELD waar je over spreekt… waar we in aan het ascenderen zijn…. al in bestaan is en dat we er al in leven?
Fed.v.L: Dit is zo. De meer ontwikkelde staat van jullie WEZEN bereidt jullie huidige staat van ZIJN voor om zijn Hogere staat te worden. Het infiltreert zijn Hogere energie naar jullie toe vanuit de Hogere plaats van het individuele zelf. Dus vragen we jullie om dit geschenk te accepteren van het zelf. Hoe meer jullie dit als Waarheid (h)erkennen en dat VOELEN.. hoe meer het Hoger deel van jezelf in staat is om samen te gaan met het deel van jullie waarvan jullie ‘denken’ dat die in deze tijd op je planeet leeft.
Bloss: ‘denken ..leeft’?
Fed.v.L: Precies. Want jullie hebben goed geleerd dat wat je denkt… is.
Bloss: Dus is het zo dat jullie ons vragen om onszelf ‘te denken’ in onze nieuwe vorm?
Fed.v.L: Denk en WEET dat jij dat bent. STEL JE DAT VOOR. VISUALISEER HET. WORD HET.
Laat het grootste deel van jullie begrip … door LIEFDE… je verlokken om de volgende fase van ZIJN in te gaan. Want het is het meest prachtige vertoon van dat wat jullie weten wat ‘leven’ is. Is het niet zo dat sommigen zich bekommeren over in welke omvang hun leven gezien wordt als volledig geleefd te worden? We zeggen met absolute zekerheid tegen jullie dat zij die kozen om hun zelf te zijn.. en tegen allen die in vertrouwen over De Brug zijn gegaan.. dat jullie een schittering van Licht zullen ontmoeten die jullie manier van leven zal zijn. In dat Licht zullen jullie wonen en WETEN dat wie jullie zijn… LIEFDE is. Er kan geen onderschatting van GEVOEL zijn op dit nieuwe vlak.
Bloss: En zeg me, zullen we de ‘wij’/’ons’ herinneren die we nu zijn? De vragen die we hadden… de twijfels… de… alles over ons NU? Zullen we terugkijken en lachen over onze onzekerheden? Zullen we terugkijken en trots zijn over ‘hoe we er doorheen kwamen’?
Fed.v.L: Dat zal voor sommigen als op een droom lijken. In jullie ervaring waar je ziel nu in deze tijd zit, is het vaak zo dat als iemand ’s morgens wakker wordt ze zich alleen ‘snippers’ van een droom herinneren die ze de vorige nacht hebben gehad. Zo zal het voor sommigen zijn. Voor anderen… zoals in jullie huidige slaapstaat… zal er geen herinnering zijn… en toch voor een groot deel… zal er zich veel worden herinnerd. Want het is zo… dat herinneringen van wat er eens was… nooit ECHT vergeten zullen worden, om vast te houden wat het meest zuivere is in die staat van gelukzaligheid… en om het overlijden dat jullie prachtige Aarde is overkomen nooit weer te laten gebeuren. We zeggen dat overeenkomstig de registraties.. zij haar tijd heeft uitgediend… deze ondergang. Lessen van enorme grootte werden geleerd en zijn begrepen. Door jullie hele geschiedenis heen werd er geoordeeld dat aanvaard overlijden een goede zaak diende. Voor sommigen kan dit misschien een beetje ‘off the mark’ (‘snel door de bocht’) zijn om op die manier dat te zeggen. Toch,WETEN jullie nu nog niet dat alle dingen die gebeuren een reden hebben? ALLE DINGEN. Alles dat ooit gedacht is.. en wat meer… gedaan is… is er om een reden.
Bloss: Waarachtig! Dat is best een grote bewering. Alles dat ooit GEDACHT is heeft een reden!!!! Bizar!! Ik kan niet helemaal de enormiteit overzien van die bewering.
Fed.v.L: Het is nogal simpel. Want elke gedachte is deel van het bewuste geheel. Bewustzijn is een collectieve gedachte. Dus… heeft elke gedachte bijgedragen aan de staat van bewustzijn van deze tijd op jullie planeet. .. en daarom heeft alles een reden om gedacht te worden.
Bloss: Het woord dat bij me opkwam was… ‘daarom heeft alles een reden om ‘thunk’ (gedacht)te worden. Ik grinnikte omdat ik jullie corrigeerde in je grammatica… wat een eerste is! (thunk is een schertsopmerking voor denken.vert.)
Fed.v.L: We waarderen je bedachtzaamheid. En zo komt het nu allemaal bijeen… zie je? Het bewustzijn van jullie planeet gaat omhoog… als geheel… omdat zuiverder gedachten worden ‘thunk’. ..
Bloss: Oh, jullie winnen… laten we dat in ons privé woordenboek zetten…
Fed.v.L: Dat waarderen we… omdat dit woord ‘correct’ voelt voor ons. De zuiverder gedachtevorm van iemand van jullie laat de Hogere energieën infiltreren en staat zo het Hoger bewustzijn van EENheid toe om in de Hogere niveaus te gaan die wachten. Niet zo lang geleden… het niveau van bewustzijn … voor de meesten op jullie planeet, was veel lager ... Dat zegt niet dat er geen goedheid was… maar wel dat er maar weinig begrip was over het geheel… van het geheel. Als meer en meer ontwaken… zullen gedachten van een lagere vibratie niet langer meer bijeenkomen… want het Hogere denken laat ze niet binnenkomen. Gedachten van een Hogere vibratie ‘surfen nu over de golven’ en houden daarom de standaard van bewustzijn op een Hogere grond. Altijd… gaan ALLE gedachten/bedachtzaamheid.. omhoog… En laat het GEWETEN worden dat het ieder van JULLIE is die dit LAAT GEBEUREN. JULLIE DOEN HET... IEDER VAN JULLIE!
Luister naar wat je Hogere staat je toefluistert. Merk de manieren op die jullie staat van ZIJN verbetert. Wees blij met je zelfwaarde. Jullie zullen niet langer afbreken wat een Hoge status waard is… want jullie hebben geleerd om de LIEFDE te ZIJN die zo de essentie is van Genade. Als je dit ondermijnt… zoals jullie dat NU WETEN… dan ondermijn je de KRACHT VAN LIEFDE.
De KRACHT DIE LIEFDE geeft aan jullie kan door niets worden over overtroffen. Als jullie WETEN dat je ZUIVERE LIEFDE bent… dan WEET je dat NIETS JULLIE KAN STOPPEN om te doen wat je hier kwam doen.
VOEL je en omvat je deze woorden, lieve zielen, meest fijne vrienden… horen jullie ons?
NIETS…. HELEMAAL NIETS… KAN JULLIE STOPPEN OM TE DOEN WAT JE VERKOOS TE DOEN.
WE KENNEN de keuzes die jullie maken en doorgaan te maken. Daarom zijn we zo erg verrukt door wat er plaats vindt. Jullie ‘SNAPPEN HET’. Sommigen van jullie ‘HEBBEN HET AL GESNAPT’. We slagen in onze missie. We zitten op de home run. (spelterm:weg naar huis) De keuzes zijn aan jullie… en jullie kiezen voor LIEFDE.
HOE HOUDEN WIJ DAAROM VAN JULLIE. HOE DANKEN WE JULLIE VOOR JULLIE DEEL OP DIT GODDELIJK MOMENT.
Hoe zullen we jullie dit laten WETEN? Door jullie te tonen dat ALLES wat we ooit tegen jullie zeiden ONZE WAARHEID is en dat we alles gemeend hebben dat we ooit zeiden. Want het is onze WAARHEID. Er is geen andere weg voor ons om te zijn. WE BELOVEN jullie dat op een dag… een van jullie dagen… jullie deze WAARHEID VAN ONS ZULLEN KENNEN.
Bloss: En ik zal waarschijnlijk menselijk ontbranden door al die opwinding!!!! Liefde en liefkozing voor jullie! Met dank. xxx 

 


0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar