Followers

i decree

maandag 7 februari 2011

7 February 2011

 Denk er ook aan dat LIEFDE ALLES WEET. Dus hoe meer je de volheid van LIEFDE herinnert DIE JULLIE ZIJN…. hoe meer je je van jezelf herinnert… wat weer op zijn beurt je antwoorden zal geven waar velen van jullie naar zoeken. 
Wij zeggen en hebben vaak gezegd dat ALLE antwoorden in je liggen… 
En inderdaad, deze nieuwe onderneming waar jullie allemaal bij zijn… dit nieuwe pad… zal je dat op die manier laten VOELEN … uiteindelijk met ALLE zielen. 
Het zal zijn dat je niet alleen je verbindt met rozenblaadjes van JULLIE roos, maar dat jullie je ook verbinden met rozen uit dezelfde bos. Elkaar in Liefde herkennen. 
 Herkennen dat jullie allemaal vastzitten aan de zelfde stam. Herkennen dat alhoewel je een individu bent… je deel bent van dezelfde Goddelijke creatie. 

De Federatie van Licht 
door Blossom Goodchild


7 februari 2011
Blossom: Nou, goeiemorgen beste vrienden. Het is nog vroeg specifiek voor een channeling, toch voel ik me opgeladen en klaar ervoor. Ik hoop dat jullie beschikbaar zijn en zoals altijd klaar om je deskundigheid te brengen over dit ‘levende’ iets.
 
Federatie van Licht: Onze deskundigheid wordt heel snel die van velen van het menselijke ras. Een ras dat koos en gekozen werd om in deze tijd zich alle kennis te ‘herinneren’ waar wij jullie gewoon aan herinneren. Als jullie je hart verder openen VOELEN jullie meer van de Liefde die jullie zijn. Dit is deel van jullie herinnering en toch ‘denken’ jullie dat het iets nieuws is!
Denk er ook aan dat LIEFDE ALLES WEET. Dus hoe meer je de volheid van LIEFDE herinnert DIE JULLIE ZIJN…. hoe meer je je van jezelf herinnert… wat weer op zijn beurt je antwoorden zal geven waar velen van jullie naar zoeken. Wij zeggen en hebben vaak gezegd dat ALLE antwoorden in je liggen… en we zijn ons er bewust van dat er een worsteling is om deze essentie te KENNEN. Maar, zien jullie die? Hoe meer jullie je wakker maken voor dit wonderbaarlijke Licht in je, hoe meer KENNIS naar voren komt… niet door ons…. Door JULLIE!
Alles dat je moet weten… weet je al. Dat wat je niet hoeft te weten is niet waard om energie aan te besteden en toch glimlachen we om velen van jullie die de wens hebben om dingen te moeten weten die onnodig zijn.
De LIEFDE die jullie is, deze Liefde waar jullie meer en meer deel van worden in je ontwakende uren, is slechts een fractie van de LIEFDE die je WERKELIJK bent. Jullie kunnen jezelf niet in een keer overladen met deze Hogere energie van Liefde vanwege het feit dat het je zou omverwerpen als je dat in één dynamiet lading zou ontvangen. Toch openen jullie jezelf beetje bij beetje voor zijn roep. Jullie absorberen het in je harteplek en als het daar eenmaal in gesetteld is dan begint het zichzelf aan je te presenteren met zijn Goddelijke essentie. Op een manier dat je wankelt van heerlijkheid en lacht want jullie “Snappen het” eindelijk en jullie hadden er geen idee van hoe wonderbaarlijk ‘HET’ zou gaan worden.
Bloss: Kun je er wat meer over uitleggen? Van dat we… LIEFDE zijn… niets anders.. en toch zeg je dat we een Hoger niveau van Liefde absorberen… maar, is het niet al in ons?
Fed.v.L: Een zeer goede observatie!! Het is niets nieuws voor je te weten dat je LIEFDE bent, alhoewel het een tijdje zal kosten om het meeste volledig te bevatten. Men vergeet in zijn dagelijkse routine… deze LIEFDE die je bent. Want is het niet zo dat het banale van de gedachten zo vaak gericht kan worden op dat wat ‘geen’ LIEFDE is? Toch, elke gedachte of die nu negatief of positief is… IS van LIEFDE… omdat er niets anders is.
Bloss: Ok… dus zeg maar iemand was met de opbouw bezig van een enorme boosheid naar iemand anders en wenste dat hen kwaad zou gebeuren? Ik bedoel… dat DIT zeker niet LIEFDE zou zijn?

Fed.v.L: Zeker wel. Want er is alleen LIEFDE.

Bloss: Dus zeg je dat het LIEFDE is maar op een lagere frequentie?

Fed.v.L: Precies.

Bloss: Nou, hoe laag precies gaat die frequentie?

Fed.v.L: Naar de meest lage die er is. Kijk hier even naar en denk er intens over na vanuit de warmste plek van je hart. In jullie wereld spreek je over duistere mensen. Er wordt veel gesproken over alles dat ze doen, iets ervan is gegrond, iets anders niet. Toch, als je WERKELIJK begrijpt dat WIJ ALLEN EEN ZIJN… ook zij die schade toebrengen aan hun broeders en zusters…. De zielen die aan de macht zijn en wreedheden toebrachten aan velen die onbekend zijn… zijn ook JULLIE broeders en zusters. Niet alleen zijn ze deel van JULLIE familie… ZE ZIJN EEN ANDER DEEL VAN JULLIE! Want er is absoluut niets anders dan de energie van LIEFDE waaruit ALLES voortkomt.

Bloss: Velen zullen dat moeilijk vinden te accepteren.

Fed.v.L: Dan hoeven ze dit niet te accepteren. Vragen we jullie niet altijd om in je EIGEN WAARHEID te ZIJN? Als wat wij zeggen geen WAARHEID is voor iemand, dan is het gewoon niet hun WAARHEID… in deze tijd!

Laat ons vragen… hoe zien jullie deze nieuwe wereld waar jullie in gaan? Jullie is verteld dat het door jullie wordt geschapen en dat hij van de grootste LIEFDE zal ZIJN zonder ruimte voor haat, hebzucht, enz. die daar binnen kunnen komen. Om dit kaliber ziel te kunnen ZIJN kan men geen kwaad toebrengen aan een ander levend ding. Denk je daarom niet dat het een goede plek is om te beginnen hen te VERGEVEN die in zulke duisternis zitten? Want deze zielen zijn deel van jullie ziel. Willen JULLIE op zo’n plek zitten… een stukje van je dan? Dus zou het niet het meest heilzaam zijn voor iedereen om nu LICHT te zenden aan degenen die zulke ‘angst’ brengen aan anderen? Maar is het niet hun eigen angst? Angst om niet de Waarheid te ZIJN die ze zijn? Zij hebben een lange tijd geleden hun pad verloren en de schade die gedaan is, is verreikend geworden. Toch zeggen we tegen jullie… WIJ HOUDEN VAN HEN en we stellen voor dat als jullie in een wereld willen leven waar niet zoiets is als oorlog en onrust… dat jullie hetzelfde doen.

Bloss: Ik weet terwijl deze woorden doorkomen dat het natuurlijk waar is. Ik vraag me af hoeveel mensen daar klaar voor zijn? Niet omdat jullie zegen dat het heilzaam is maar omdat hun hart het WERKELIJK meent. We gaan sterk met dit nieuw begrip door die jullie uitbrengen en ik denk dat er velen zullen zijn die nu alert hun LIEFDE naar degenen zenden die zo erg verloren zijn. Dat deel van onszelf dat hersteld moet worden uit het diepste van alles uit de laagste energie van LIEFDE en het optillen tot alles wat het kan zijn. Dank jullie.

Fed.v.L: Dus, om nu het antwoord af te maken… de LIEFDE die op een HOGER niveau doorkomt naar jullie planeet is gewoon een HOGER NIVEAU van jullie zelf dat zich verbindt met het aspect van LIEFDE dat jullie zelf zijn in deze tijd op het aardeplan. Vanwege het trillingen getrek van jullie aarde in die hele tijd… kon een bepaald niveau van deze LIEFDE niet geaccepteerd worden op jullie planeet.

Een betere manier om uit te leggen… het kon zich niet versmelten… want de dichtheid is van een ander kaliber en het was niet mogelijk om die te vermengen. Maar vanwege het buitengewone oprijzen in de vibratie als geheel, is dit Hoger niveau nu in staat om te combineren met dat wat zichzelf optilt en daarom de grootste samenwerking aller tijden laat plaatsvinden.
Herinner je dat jullie ALLES ZIJN, ALTIJD.

IEDER DEEL van jullie is DEEL VAN ALLES…. ALTIJD.

Op dit specifieke moment… terwijl jij Blossom deze woorden schrijft… en als anderen dit lezen… beleven jullie een minuut aspect van de hele jij die je bent. Jullie zijn gefocust op dit kleine, maar zeer belangrijke deeltje van jullie dat dit moment als mens beleeft op planeet Aarde. Er zal weer een volgend klein, maar zeer belangrijk deel van jullie zijn die hetzelfde doet in een ander deel van jullie planeet en inderdaad ook op vele andere planeten. Toch is het maar een deeltje van het geheel.

Bloss: Sorry dat ik onderbreek… Hoe werkt dit in verband met iemands Hoger zelf? Want ik VOEL dat je net sprak over aspecten van een mens zijn Hoger zelf als tegengesteld aan de ‘EENheid’ van ons allemaal. Hoe moet ik het zeggen… eh… is ons Hoger zelf.. zeg maar het Hoger zelf van Blossom Goodchild… het Hoogste deel van Blossom Goodchild en het aspect van haar op Aarde… of is Blossom Goodchilds Hoger zelf niet een individueel Hoger zelf… is het HET HOGER ZELF van iedereen te samen… bijvoorbeeld, is het zo dat het ‘GOD’ is waar we allemaal deel aan hebben? Ik leg dit helemaal niet goed uit… kennelijk!! Maar zien jullie wat ik zeg?

Fed.v.L: Je vraagt of het ‘t Hoger deel van jou zelf is waarover we spreken dat toegang geeft, het HOOGSTE is dat er is?

Bloss: Ja, ik bedoel zijn er triljoenen van Hogere zelven die dan Hoger in die uiteindelijke energie gaan van zuivere LIEFDE… de LIEFDE waaruit we voortkomen… De LIEFDE aan de top van de ketting, zogezegd?

Fed.v.L: Je mentor White Cloud heeft hier lang geleden met je over gesproken. Het is louter een kwestie van het verbinden van puntjes, als je wilt. Ja er is een ‘positie’ waar het Hoger aspect van een mens van hem zelf is. Toch is er inderdaad ook een positie VEEL meer Hogerop waar die mensen niet langer meer gescheiden zijn. Laten we proberen omdat uit te leggen…. Twee worden een… een beetje verderop de schaal… die ene die eens twee was… zal opkomen en een worden met een andere die eens twee was… begrijp je dit?

Bloss: Ja, ik begrijp dit concept helemaal. En vanuit wat ik geleerd heb van White Cloud is dit waar onze ‘zielegroepen’ verschijnen. We versmelten ons met onze zielengroep.

Fed.v.L: En toch doen jullie dit op veel niveaus. Iemands zielengroep is een enorm groot legioen van zielen van elke groep. Dus kunnen we zeggen dat ‘verder omhoog’ … zielen legioenen samensmelten van twee in een en zo verder.

Bloss: Ja ik begrijp dat. En ‘boy’… het is altijd zo’n vreugde om je voor een eerste keer te verbinden (opnieuw) met een lid van jullie groep… hier beneden!! Jullie “Roos” zoals White Cloud het zou zeggen. Jullie ziel weet dat je net een rozenblaadje hebt ontmoet van je roos. Daar is zo’n herkenning.

Fed.v.L: En inderdaad, deze nieuwe onderneming waar jullie allemaal bij zijn… dit nieuwe pad… zal je dat op die manier laten VOELEN … uiteindelijk met ALLE zielen. Het zal zijn dat je niet alleen je verbindt met rozenblaadjes van JULLIE roos, maar dat jullie je ook verbinden met rozen uit dezelfde bos. Elkaar in Liefde herkennen. Herkennen dat jullie allemaal vastzitten aan de zelfde stam. Herkennen dat alhoewel je een individu bent… je deel bent van dezelfde Goddelijke creatie.

Bloss: Nou. Ik voel dat dit het opeens is. En ja, zoals gewoonlijk… lamp aan… het uur is voorbij. Dank jullie hiervoor. Het is zo verfrissend.

Fed.v.L: Het is niks anders dan plezierig voor ons om de herinneringen van ieder van jullie op te frissen. We bieden onze LIEFDE aan zodat je dieper kunt VOELEN dan ooit tevoren. We WETEN dat dit mogelijk is in deze zeer opwindende dagen. Schijn het licht dat jullie zijn naar buiten over de zeeën van duisternis. Want door WERKELIJK degenen te vergeven die zichzelf hebben misbegrepen, vergeven jullie WERKELIJK jezelf voor het misbegrijpen van hen die misbegrepen!

Bloss: Prachtig gezegd. IK HOUD VAN JULLIE !!!!! En dat doen we allemaal. In Liefde en Dank.

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar