Followers

i decree

donderdag 17 februari 2011

17 February 2011

 Terwijl jullie jezelf in de lichtere vibraties van jezelf voelen gaan, zal het je in staat stellen om downloads te accepteren waar je letterlijk op hebt gewacht. 

Wat zal helpen is dat jullie accepteren dat:
IEDER VAN JULLIE EEN OPPERST WEZEN IS! HET GAAT OM WAT JULLIE ZIJN IN DIT ASPECT VAN DE MENSELIJKE VORM, WAT VERSTERKT WORDT. 
DE GENADE VAN JULLIE ‘VOLLER’ ZELF WORDT JULLIE VERLEEND… EN DAAROM VERGROOT DIE DE ASPECTEN VAN JULLIE WAARHEID DIE NIETS ANDERS ZIJN DAN ZUIVERE LIEFDE.


De Galactische Federatie van Licht 
Gechanneled door Blossom Goodchild
17 februari 2011
Blossom: Hallo ‘jullie daarboven’. Ik voel heel veel in deze zone en ben klaar voor een praatje als het jullie past?
Federatie van Licht: Het is voor ONS WEZEN een vreugde om in staat te zijn onszelf te verklaren in deze manier van dienst voor jullie planeet. We hebben veel nagedacht over hoe de voortzetting van deze communicaties moet gaan en hoe ze het best kunnen door gaan. Mogen we onze dank tonen aan iedereen die in hun hart heeft gesloten wat wij het meest geschikt achtten te schilderen voor jullie om jullie zielen meer van Licht te laten zijn en een dieper begrip te laten hebben. Het zou nadelig zijn scheen het, toen we er over dachten om dit communiqué even te laten rusten, en daarom besloten we dat we onze kanalen nog een tijdje langer open zouden laten blijven dan werd verwacht in deze fase.
Bloss: Oh! Zat het dus in jullie plan om een tijdje te stoppen?
Fed.v.L: In overeenstemming mat de Goddelijke Wet kunnen we alleen maar bieden wat wij voelen dat verheffend is. We hadden ons vergewist dat iemand misschien voordeel had van een pauze in onze dienst, om gedachten te verzamelen en om zijn/haar positie in het grote schema van dingen opnieuw te beoordelen. Want ieder mens heeft zijn/haar deel te spelen en het is essentieel nu… in deze tijd… om het zelf te begrijpen en waarom het zelf hier is. We vroegen ons af of het misschien een tijdje zal zijn zoals het herhalen voor de examens uit… zonder de examens dan… want er is werkelijk geen toets die moet gehaald worden.
Bloss: Toch zeggen jullie dat je anders hebt besloten.
Fed.v.L: We hebben gesproken over de gevolgen daarvan en toen besloten we dat we door zullen gaan. Toch concentreren we ons op dat waarvan wij denken dat in deze tijd waardevol is voor jullie op de planeet. Dat betekent niet dat we ons bewust zijn van zaken die daaraan tegengesteld zijn. We zijn ons van alles bewust. Maar hoe wij daar op willen reageren is onze zaak en mogen we zeggen dat er veel is waarover we stil willen blijven om ons te houden aan onze verantwoordelijkheden… ons deel in dit grote Goddelijke plan.
Bloss: Dus dan nu… wat is waar jullie graag over willen spreken? Ik voel een ‘verschuiving’ die er is of al is gebeurd vandaag en misschien zijn we nu weer een niveau verder naar boven gegaan.
Fed.v.L: Het zal zijn dat er veranderingen gaan plaats vinden in het Meester Plan. Dit is toegestaan en dat zal dus zo zijn.
Bloss: Welk soort veranderingen?
Fed.v.L: Van het soort dat degenen onder jullie zo ijverig door de velden laat ploegen terwijl ze het kaf van het koren scheiden…. voor degenen onder jullie die de ziel zelf niet laten plattrappen door wat er zo erg hard probeert om dat wel te doen… voor de doorgaande ondersteuning van soortgelijken van ons die met jullie in contact zijn gebleven en jullie die zo eerbiedig jezelf laten zien als deel van ons team…. om dienst te verlenen als jullie harten laag waren.. om je Licht te laten schijnen als je voelde dat de vlam bijna uit ging. Jullie krijgers die gekozen werden om hier te zijn in deze tijd gaan nu in jullie zelf. Zeer spoedig lieve mensen, zal het Licht waar wij over hebben gesproken op jullie aarde gaan schijnen.
Bloss: Eh… een beetje verward… het Licht?
Fed.v.L: Werkelijk, het Licht wie wij zijn. Jullie hebben ons beschouwd met/in vele verschillende aspecten. Jullie hebben nagedacht over de waaroms en waarvoors van waarom we hier zijn, wie we zijn en om het doel van onze doorgaande communicaties.
Bloss: Alhoewel we ons dat afvragen denk ik dat de meesten van ons aardig weten dat jullie door me heen gebabbeld hebben om ons te helpen intenser te begrijpen wie we zijn, over de volheid van Liefde die in ons is en hoe we ons daar voor kunnen openen. Is dat niet waarom jullie hier zijn?
Fed.v.L: Dit is natuurlijk een zaak. Toch voegen we er vrolijk aan toe dat er veel meer in zit dan dat.
Bloss: Wat dan… als ik zo brutaal mag zijn?
Fed.v.L: Dat wat jullie zijn… dat wat jullie van je Ware zelf beginnen te herinneren komt met een snelheid aan de oppervlakte wat heel plezierig is en zeer overeenstemt met alles dat voor jullie wereld is gepland. Daarom, terwijl jullie vibraties omhoog gaan, is het zo… dat jullie in staat zijn om te aanvaarden, dat wat in het verleden niet mogelijk was, om zich op een lagere frequentie tot jullie te richten. Jullie hebben de kennis gekregen over de veelkleurige ‘Licht Pilaren’ waar we over hebben gesproken en toch zeggen we jullie dat die direct door ons worden afgeleverd en werkelijk zullen verbazen en verbijsteren.
Bloss: Verbijsteren?
Fed.v.L: Ja, Blossom…. Verbijsteren. Want de grootheid van datgene zal niet kunnen worden gezien als iets anders dan wat het is…
EEN TEKEN VAN ONS.
We zeggen tegen jullie allemaal dat het een begin zal zijn van een dieper begrip in jezelf dat in jullie meer VERTROUWEN… meer VREUGDE…. zal voortbrengen, want VREUGDE zit in hoe jullie gemaakt zijn… toch is dit die hele tijd onderdrukt om de spirit van jullie Waarheid van binnen te ontmoedigen. Het zal zijn dat hoe meer van deze LICHTEN verschijnen… hoe meer zielen uit hun verbijstering komen en WERKELIJK zullen herkennen wie ze zijn. Een geschenk van ons aan jullie. Zoals we zeiden… ze zullen een energie bevatten die een ‘kracht’ zal geven die jullie op zoveel manieren zal helpen. Het lijkt misschien wat op een elektrische stroom die de zinnen een zetje kan geven.
Terwijl de tijd zo snel gaat in jullie wereld, merken velen van jullie een verschil in jezelf. Velen hebben misschien een beetje problemen om de oude patronen los te laten. Het is geen gevecht dat nodig is tussen het oude en het nieuwe. Het is gewoon een dankbaarheid voor het oude zelf en dit los te laten in het niets van waar het kwam. Wees dankbaar voor de dienst die het heeft gebracht en laat het vrij. Want echt het is nu de tijd om in je Hogere lichaam te gaan. Tijd om de kracht in jezelf te erkennen die klaar is om zich te verbinden met de energie die aan je geleverd wordt en samen kunnen deze energieën de kern van Moeder Aarde bekrachtigen… Haar plan… dat van Jullie en van Ons.
Deze pilaren/kolommen die we naar jullie zenden zullen ook intelligentie bevatten. Velen van jullie hebben al een lange periode van je tijd, misschien vanaf dat je een jong kind was… gevoeld dat er ‘meer is dan wat je ogen zien’ en hebben zich toch in een menselijk lichaam vast voelen zitten dat niet in staat was om alles dat je bent te ‘bevatten’. Het is moeilijk om het GEVOEL uit te drukken waarvan wij WETEN dat zo velen van jullie gevoeld hebben. Terwijl jullie jezelf in de lichtere vibraties van jezelf voelen gaan, zal het je in staat stellen om downloads te accepteren waar je letterlijk op hebt gewacht. Alsof je iets verwacht in je brievenbus en dat het nooit kwam. Jullie vroegen je af of het kwijt was geraakt omdat die wachttijd eindeloos leek, toch in deze opwindendste van alle tijden… zijn deze brieven onderweg.
Bloss: Wow! Toen je dat zei kon ik mezelf werkelijk opgewonden voelen worden… Jaren geleden sprak White Cloud over ‘informatie’ die in mensen was gedownload. Soms kwamen in readings ‘andere Wezens’ door en ‘KNALDEN’ ‘mijn ‘vingers’ op iemands voorhoofd. De energie was fenomenaal als dit gebeurde en mensen vroegen dan wat er plaats vond. White Cloud zei dan dat er informatie werd geïmplanteerd en dat het net zoiets was als een envelop afgeven met jullie orders erin en dan zou het zoiets zijn als: ‘alle systemen Ga!!’ Dit maakte zo’n verbinding met waarover jullie spreken. Is dit wat jullie bedoelen?
Fed.v.L: Opnieuw zeggen we… en zoveel nog meer.. We laten je een contactdoos zien … het zal net zo zijn als twee die ‘ín elkaar vastzitten’, de verbinding zal worden gemaakt en de reactie zal werkelijk zijn die van ‘de nieuwe jou’, ‘de nieuwe jullie’. De JULLIE die in staat is om de frequentie van deze kennis te accepteren die er voor jullie is. Andere zielen zullen andere downloads krijgen omdat ieder een individu is en zoals we zeiden ‘hebben ze een rol om uit te voeren’.
Bloss: Toch komt deze informatie uit hetzelfde “Licht”?
Fed.v.L: Er zal niet alleen maar een Licht zijn. Ze zullen verschijnen met verschillende intervallen op verschillende delen van jullie planeet… en mogen we je er op opmerkzaam maken dat er geen ontkenning zal zijn voor wat ze zijn. Ze zullen niet worden ‘ondergedekt’ of verkeerd verklaard worden. Niet langer zal het een geheim zijn… ons bestaan zal heel gewoon worden (ook: openbaar worden) en jullie wereld zoals jullie eens geloofden dat die is, zal jullie getoond worden zoals die WERKELIJK is.
Bloss: Deze informatie waar zo velen op hebben gewacht om die te krijgen en nog meer… wanneer mogen we die envelop openen… wat is het wat we kunnen verwachten? Ik VOEL dat ik wil zeggen dat het als een grote golf is… een activering als de verbinding plaats vindt… maar ik stel me even voor, als het met mij gebeurt… dat ik niet opeens een omhoog geschoten wetenschapper wordt… of misschien wel een goeie kok!!
Fed.v.L: We laten de informatie van een omhooggeschoten wetenschapper voor degenen die al hoge wetenschappers zijn.
Bloss: En de recepten voor hen die al koks zijn denk ik… Hey Ho!
Fed.v.L: De informatie die wordt gedownload aan zielen zal van het soort zijn waar de specifieke ziel al mee op de hoogte is. Het zal niet zijn zoals waar jij met ons grapjes over maakt… want er moet al een soort begrip zijn voor een bepaald soort onderwerp. Daarom is het waarom bepaalde talentvolle mensen al ‘gekregen’ hebben en dat ze dit voor hun geboorte besloten hebben zodat de ziel deze geschenken kan uitvoeren… om in deze tijd, waarin ze versterkt kunnen worden met het individuele om het geheel te versterken.
Bloss: Ik snap wat jullie zeggen,,, maar ik weet niet…. Er moeten veel mensen zijn die zullen lezen en denken: “Nou, ik ben ‘zo en zo’… Hoe kan ik toch worden gedownload met meer informatie over ‘zo en zo’ en wat wordt er dan beter van? … Zien jullie wat ik probeer te begrijpen?
Fed.v.L: Dat zien we. Wat zal helpen is dat jullie accepteren dat:
IEDER VAN JULLIE EEN OPPERST WEZEN IS! HET GAAT OM WAT JULLIE ZIJN IN DIT ASPECT VAN DE MENSELIJKE VORM, WAT VERSTERKT WORDT. DE GENADE VAN JULLIE ‘VOLLER’ ZELF WORDT JULLIE VERLEEND… EN DAAROM VERGROOT DIE DE ASPECTEN VAN JULLIE WAARHEID DIE NIETS ANDERS ZIJN DAN ZUIVERE LIEFDE.
We benadrukken opnieuw… ieder van jullie moet een rol spelen. JULLIE ZIJN ALLEMAAL GELIJK. Zou de schepper iemand boven een ander verkiezen? .. Meer geven aan de een dan aan de ander? … dat kan niet zo zijn…. WANT JULLIE ZIJN ALLEMAAL EEN.
Ieder zal een envelop te openen hebben. Kan het je helpen begrijpen als we zeggen dat… als we zeggen dat verschillende enveloppen verschillende orders zullen bevatten… er zijn er die geaccepteerd hebben, zullen we zeggen ‘belangrijker taken te hebben dan anderen om uit te voeren’. Dit maakt hen niet groter of minder dan een ander, het gaat om de dienst die uitgedeeld werd volgens de talenten die passen bij die gegeven taak. Sommige rollen kunnen groter ‘lijken’ dan andere, maar in de ogen van degenen die WETEN is er niet een ding dat een mindere dienst is dan een andere, want het is het samen doen en het DEEL ZIJN VAN het hele plan dat het plan laat werken. Als iemand denkt dat hun deel niet uitmaakt, dan zouden ze zichzelf veel wantrouwen aandoen want het komt juist door de deelname van iedereen dat het GODDELIJKE plan op zijn plek valt.
Voel je opgetild. Waarover wij spreken zal aan jullie bekend gemaakt worden.
Bloss: Oh, goed! Want zonder op deze optillende channeling een domper te zetten….
Fed.v.L: Dan doe dat niet. VERTROUW op jezelf en op ons Blossom. Als je zelf ziet dat waar wij over spreken zo’n LIEFDEVOLLE verbinding zal zijn want wat jij al die tijd hebt GEWETEN dat de WAARHEID is… zal uiteindelijk worden bewezen. Niet alleen aan hen die dat altijd hebben GEWETEN, maar aan hen die dit nooit hebben beschouwd als een mogelijkheid.
Mogen regenbogen van Licht jullie hart en geest aanraken en jullie zinnen vullen met een GEVOEL van de aanwezigheid van het GODDELIJKE in jullie. Want dat is wat jullie zijn.. we komen om je daar eenvoudig aan te herinneren.
Onze WEZENS zijn bruisend van LIEFDE voor jullie en voor de opwinding die voor jullie ligt.
Bloss: En mijn WEZEN doet hetzelfde terug en ik stel me voor dat ik met duizenden ben die dat ook doen.
In Liefde en zulke dankbaarheid. xxx

Vertaling: Winny

Federation of Light by Blossom Goodchild

http://folpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW/Boogy
http://folinrussian.blogspot.com/ - RUSSIAN / Elizabeth
http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE/ Takuya
http://flingerman.blogspot.com – DEUTSCH / German
http://flinspanish.blogspot.com – SPANISH / Adriano Guille H
http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS / Alex Frigeri

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar