Followers

i decree

donderdag 27 mei 2010

mei 27, 2010

En dit zal van een veel grotere grootsheid zijn dan jullie wereld ooit heeft gezien. En ja, we pikken op dit moment je gedachten op …. er zal geen datum gegeven worden.


Vrienden… onze toegewijde bondgenoten die zo’n monumentale positie hebben ondernomen in de geschiedenis van de planeet die we allen kennen als aarde… nu spoedig, ERG spoedig zullen we verenigd worden? (spoedig is ‘soon’)Blossom met de Galactische Federatie 27 mei 2010

Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl ) 4 pagina’s

Nou, goede morgen, vrienden van het Grote Licht! Vandaag in Australië, zoals jullie dat wel of niet weten, is het een prachtige zonnige winterdag en ik moet zeggen dat ik me de laatste tijd op de top van de wereld voel! Op jullie manier, zal ik je laten dicteren wat je voelt dat in deze tijd nuttig is voor ons…. Kom maar op!

Wij verwelkomen jou ook vanaf een plek van grote warmte en Liefde, want onze correspondentie heeft nu al een hele tijd plaats gehad in jullie aardse telling. Je suggereerde eerder in je gedachten dat we vandaag iets aan je voorstellen dat compleet nieuw is, iets dat tot nu toe onbekend aan je is, nietwaar?

Duidelijk kennen jullie mijn gedachten. Laten we hopen dat je alleen die oppikt die over jullie gaan… of moet ik misschien voelen dat ik al het denken moet stoppen.

En glimlach je dan als we zeiden dat dit zeer nuttig zou zijn voor jullie op aarde om dat te doen? Om je volledig over te geven aan het niets dat IS?

Nou zoiets voelde ik wel aankomen toen ik mijn woorden opschreef, ja, ik grijns nu. Maar weet je, hier beneden is er zoveel om over te denken. Er is altijd rommel in het denken, maar ik denk dat velen van ons zich trainen om alleen positieve Liefdevolle gedachten te denken, zo goed als we dat in deze dagen kunnen.

En dat is inderdaad zo. Want wij zijn in staat om dit over de hele wereld bij een energiepresentatie ‘op te sporen’. Weet je, want velen van jullie voelen je geërgerd, jullie vragen je af wanneer iets nou plaats vindt dat de wereld echt zou laten zien van wat er zich afspeelt. Er zijn velen die zich bewust zijn van zoveel dingen en velen die zich nergens van bewust zijn, lijkt het. Jullie willen dat zij die in slaap zijn wakker worden. Jullie willen dat zij die de diepten niet begrijpen van wat jullie wereld “heeft overgenomen”, plotseling alles te begrijpen. We zeggen je wat je al weet. Alles is zoals het moet zijn. We geven jullie moed om op de manier verder te gaan zoals jullie al aan het reizen zijn want dit voert jullie naar het juiste pad. Een pad dat naar thuis voert.

Altijd als je ‘thuis’ zegt springt mijn hart op. Ik denk dat het net zoiets is als reizen om iemand te ontmoeten aan de andere kant van de wereld die je Lief hebt en toch moet je de stoffelijke reis beleven voordat je hen kunt omarmen. Het is dat soort verwachting dat velen van ons voelen. Toch lijkt het soms voor ons dat alle vliegtuigen gestopt hebben met vliegen, dat treinen zijn gestopt en dat de bussen zoals altijd … te laat zijn! Ik WEET dat we aan het transformeren zijn… ik kan dat voelen… Er zit veel opwinding in wat velen zeggen dat dit jaar het jaar is waarop het Eerste Contact wordt gelegd, etc. Kunnen jullie een beetje vertellen over wat jullie voorzien dat gebeurt in de volgende zes maanden of zo… en … ja, met alle respect voor jullie, we weten dat jullie onze tijd niet delen… toch weten we dat je die wel kent… wat kunnen we verwachten in de komende dagen te ‘voelen en te zien’?

Aan jullie hemelen ervaren jullie al Lichten en reizende toestellen die zonder twijfel niet van jullie plaatselijke luchthavens zijn! Jullie zijn je bewust dat er velen meer wakker aan het worden zijn voor de overeenkomst met je zielzelf maar deze aantallen zijn heel veel meer dan jullie je realiseren. Dit is van veel vreugde voor De Federatie want dat laat ons zien dat ALLES dat gedaan wordt om jullie planeet bij te staan, van nut is en dat we niet falen in onze taak. Deze taak, zoals je weet, is al eonen het plan en nu het eind/begin ten laatste aan het gebeuren is, is er zoveel opwinding aan boord van onze schepen. Wij hebben een ‘fly over’(‘een in de lucht overvliegen’) gepland die zal verbijsteren. En dit zal van een veel grotere grootsheid zijn dan jullie wereld ooit heeft gezien. En ja, we pikken op dit moment je gedachten op …. er zal geen datum gegeven worden.

PHEW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zoiets als…. Pffff)

Toch zullen we op de man af zeggen dat als dit plaats vindt er veel viering zal zijn op jullie aardeplaneet en in jullie aardse hemelen. En daarbij zullen er veel vieringen zijn die plaatsvinden op andere planeten en in rijken want het zal het begin markeren van wat er staat aan te komen. En vandaar af zal er GEEN STOPPEN VAN ONS meer zijn. Het zou niet verstandig zijn om een tijd te onthullen, maar laten we zeggen dat de presentatie van deze gebeurtenissen de veranderingen zal laten gebeuren die velen nodig hebben om stormachtig op te staan. (wildly, zei hij)

Bedoel je widely (breed of uitgebreid)?

We bedoelen wat we eerst zeiden. Want als we eenmaal jullie beginnen te besproeien met onze Liefde en inzichten in zaken waartoe we in staat zijn om uit te voeren zal het een enorm plezier zijn om buiten te blijven om naar de show te kijken die niet zal ophouden. Want als we eenmaal beginnen blijven we bij jullie om onze aarde broeders en zuster door de deur te helpen naar de Nieuwe Wereld zoals we beloofd hebben.

We voelen dat velen van jullie geen weet hebben van of tot nu toe niet in staat zijn om de omvang te voelen van de Liefde die we voor jullie hebben. Jullie zijn, ieder van jullie, zijn de moedigste krijgers om de rol op je te nemen die jullie in deze tijd op de aardeplaneet hebben. Want wij zijn ons er bewust van dat alleen de sterksten… zoals we eerder zeiden… gekozen konden worden.

We vragen zoals we al vaak gedaan hebben aan jullie om waakzaam te zijn met jullie meditaties. Want door deze methode kunnen wij ‘orders’ doorgeven naar jullie die opgevolgd kunnen worden als alles in verbinding is.

Ik voel dat sommigen zich wat afvragen over het woord ‘orders’, alhoewel ik weet waar jullie vandaan komen. Ben je in staat om dit te verduidelijken omdat velen zich misschien niet prettig voelen om ‘orders’ te krijgen?

Inderdaad, we aanvaarden wat je zegt en we waarderen je behoefte om dit te regelen en te verduidelijken. Als je niet van deze aarde kwam… als je vrijwilliger was en geaccepteerd werd… zou je je bewust zijn in je van wat er van jou nodig was. Je tekende… zoals je wilt… voor bepaalde plichten die je zou uitvoeren als je jullie wereld zou binnen gaan in haar fase van transformatie. Elkeen stemde met alle Liefde toe in hun hart om deze plichten uit te voeren om het Ascentieproces bij te staan. We denken aan deze tijd met grote liefde want iedereen wilde zo veel ‘op zich nemen’ als hij mogelijk kon hanteren. En daarom, toen we spraken over het doorgeven van orders, bedoelen we gewoon dat we jullie ‘herinneren’ aan taken die je aanbood uit te voeren. Het zijn geen orders die je MOET opvolgen. Het zijn orders die je WILT opvolgen omdat ze deel zijn van en zelfs een van de hoofdredenen is waarom jullie in deze tijd naar de planeet kwamen.

Velen van jullie drukken gevoelens uit van “dat je weet dat je hier kwam om iets te doen, maar dat je nog niet ontdekt hebt wat dat is.” Jullie hebben frustratie gevoelens… het wachten schijnt te lang te zijn. Toch zeggen we dat het niet meer ver is en we bedoelen dit met jullie aardse termen. Dan zullen jullie wakker worden op een diepere wijze dan ooit voorgesteld. Dan zullen jullie loven die je bent om deel te zijn van dit wonderbaarlijke schema. Jullie zullen merken dat alle dingen op hun plek vallen. Jullie zullen lachen over het gemak waarmee jullie het tot stand hebben gebracht.

JULLIE LOPEN IN HET LICHT EN DE LIEFDE

JULLIE ZIJN LICHT EN LIEFDE.

Ik denk dat het zo moeilijk is voor te stellen waarover je spreekt. We kunnen gewoon niet weten wat je bedoelt. Maar ik weet dat als we in ‘het juiste plekje van ons hart’ zitten, er opwinding is en dat we binnenkort zullen giechelen als kinderen als we WETEN dat het GEWETEN wordt door degenen die het nu nog niet WETEN. En het feit dat ze dan ook WETEN laat ons dan nog harder lachen. Stel je voor… een wereld VOL mensen die lachen. Aarde zou als een helium ballon worden en sneller omhoog gaan dan jullie ‘Ascentie’ zouden kunnen zeggen!

En terwijl je deze woorden opschrijft, voel je dat dit werkelijkheid kan worden… deze lachende wereld van jullie?

Tijdens het schrijven, ja… maar nu je dat gevraagd hebt kwam ik terug naar de realiteit en de gedachte aan de stand van zaken in de wereld zoals die heden is en dan dat plaatje van de wereld die als een ballon zweeft in de blauwe hemelen en dan lijkt het niets anders te zijn dan wat het in deze tijd is.. mijn voorstelling.

Je bent je er bewust van, niet waar, dat je met ‘jouw’ woorden schrijft wat ‘wij’ je souffleren om op te schrijven?

Ja, dat ben ik… jullie kleine ‘cheeky chappies’ jullie! (brutale ventjes… zoiets)

Toch, terwijl je dat doet zijn wij in staat om door te geven wat we willen zeggen. Jullie voorstelling is jullie toekomstige werkelijkheid. Dit weet je. Toch voelen we de wens om bij je in te drukken dat deze voorstellende voorstellingen die jullie allemaal scheppen in je gedachten enorm ten goede komen als jullie WISTEN dat ze werkelijkheid zijn. Als jullie denken aan iets dat tastbaar is in jullie wereld.. zeg het eten van een sinaasappel… als je dat visualiseert… kan je smaak het speeksel al produceren alleen door de gedachte van het pellen van dat fruit.

Even geduld alsjeblieft terwijl ik de druppels van mijn kin veeg!! Whah!... Ik moet soms om mezelf lachen!!

Hoe amusant vinden wij soms jouw humor ook. Laten we doorgaan. … de werkelijkheid van jullie gedachte is ZO ECHT dat hij speeksel kan produceren alsof het eten van de sinaasappel feitelijk plaats heeft. Daarom is de suggestie die we jullie aanbieden dit om ieder verheffende beelden te visualiseren en ze een stap verder te brengen zodat je ze feitelijk kunt VOELEN WAAR te zijn. Zoals de gedachte van een sinaasappel speeksel produceert… laat de gedachten door het optillen van jullie planeet de harte plek met kracht produceren. VOEL DIT ALS JULLIE WERKELIJKHEID. Hoe meer je dit tot stand kunt brengen, hoe sneller jullie zullen omhoog gaan. Hoe sneller jullie omhoog gaan, hoe sneller jullie buren zullen ontwaken. Hoe sneller jullie buur wakker wordt hoe sneller hoe beter voor ALLES DAT IS.

Vrienden… onze toegewijde bondgenoten die zo’n monumentale positie hebben ondernomen in de geschiedenis van de planeet die we allen kennen als aarde… nu spoedig, ERG spoedig zullen we verenigd worden? (spoedig is ‘soon’)

Spoedig betekent??

Service Of Other Nations. (ze zeggen het immers toch niet. W.) Dienst Van Andere Naties.

Touché! En met dat bericht… voel ik dat het tijd is voor ons om af te sluiten. Het verbaast me steeds weer dat ons gesprek onvermijdelijk precies een uur is…. en toch hebben jullie geen tijd waar je bent.

Inderdaad no-time… alleen de ruimte van een moment naar het volgende dat voor altijd LIEFDE is. We zullen tamelijk spoedig weer contact hebben.

Mmm.. gebruikelijk iets om te zeggen… Ik sta klaar als jullie dat zijn. Zegeningen namens ons allen hier beneden… die geduldig op orders wachten!

In liefde en dank.


0

Federation of Light by Blossom Goodchild

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

00


0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar