Followers

i decree

vrijdag 11 september 2009

7 september 2009 Channeling 41 Blossom Goodchild in het Nederlands

Verhelder jullie wereld … en de wereld die jullie aan het co- creëren zijn … met de kleuren van de regenboog die afkomstig zijn van de energieën die jullie aanbieden aan de ruimte waarin jullie verblijven en aan de zielen die jullie tegenkomen.

Verhelder en Licht op.

Blossom (B): Hallo, oh niet aardbewoners!! Ik wordt heel vaak gevraagd aan jullie zoveel dingen te vragen. Het zou voor mij niet realistisch zijn om deze allemaal te vragen. Jullie zijn je waarschijnlijk volledig bewust dat op dit internet systeem dat wij gebruiken er een bestand van informatie is over ALLES. TE VEEL als je het mij vraagt ... maar dat deden jullie niet ... daarom ga ik het jullie vragen! Ik heb het gevoel dat er begeleiding nodig is, omdat sommige mensen schijnen ... met alle respect ... zo belachelijk in beslag genomen te worden door alle informatie (veel conflicterend) ... in plaats van TE LEVEN! Deze computer wereld is helemaal goed en goed voor sommige dingen, maar aan de andere kant, heeft het er niet voor gezorgd dat we vergeten zijn hoe naar “buiten te gaan en te spelen”? Elk advies over de beste manier hoe om te gaan met deze gehele Ascentie grap (als ik zo vrij mag zijn) zou van harte geaccepteerd en heel erg gewaardeerd worden. Het begint allemaal een beetje onbeheersbaar te worden ... en dit is alleen nog maar het begin en jullie weten wat ik bedoel?

Federatie van het Licht (FL): Liefste ziel, inderdaad wij zijn als één in gedachten met jouw sentiment. Daarom is er veel dat wij over deze zaak willen verwoorden. Een zaak waarvan we willen zeggen dat die aanzienlijk is.

INTERPRETATIE van dat wat “naar beneden”wordt gebracht tot jullie aardse vibratie kan erg misvormd worden afhankelijk van het begrip van de ziel die A) het nieuws channelt, en B) diegenen die dat lezen. In jullie wereld heb je een spreekspel dat het Chinees Fluisteren heet, is het niet? Wat origineel “uitgedeeld is” is niet hetzelfde als wat terugontvangen wordt als het een paar keer de kring rondgeweest is!! Opnieuw geven we dit woord INTERPRETATIE. Als jullie echt zouden luisteren naar jullie harten als jullie nieuwe informatie ontvangen, dan zouden jullie erg snel vermoeden dat wat het waard is om mee door te gaan en dat wat niet.

We vragen je te accepteren dat er zeer intelligente krachten aan het werk zijn, die niet ten bate van jouw ziel contact met je maken, maar zij plaatsen heel slim in praktijk de angsten en de controle waarvan zij het nodig vinden die in omloop te brengen … dat wat diegenen met minder kracht beginnen te geloven als komende werkelijkheid. Hebben wij in het verleden van jouw dagen ook niet met je gesproken … met betrekking tot de uitkomst van de toekomstige dagen, die gebaseerd is op dat wat jullie van jullie planeet kiezen te creëren?

Mogen we iets suggereren? Het zou voor velen zeer heilzaam zijn een tijdje lost e laten … voor een redelijk geaccepteerde periode … en geen informatie, die is gegeven met betrekking tot zaken die voor ons liggen, te lezen of er in te duiken.

Het zou nog veel heilzamer zijn voor iemands ziel en voor de gehele planeet om misschien een ketting van madeliefjes te maken … of om bij een beek te zitten en de energie van de bomen en de kleintjes van de natuur in te ademen. Buiten … daar waar iemand de goedheid van de lucht kan absorberen, de zoetheid van een roos ruiken. Zoveel, van iemands dagen worden nu bepaald door een stoel en een scherm en de intensiteit dat dat met zich meebrengt … probeer te ontcijferen wat er werkelijk gebeurt en wat niet.


We willen met een glimlach zeggen … dat iemand zo belemmerd kan worden door het zoeken op de machine dat ze de glorie die plaatsvindt in de hemelen missen!!!!

Liefste zielen … Hebben jullie overwogen hoe jullie levens er uit zouden zien, als deze computers voor een tijdje zouden “crashen” … allemaal? Wat zouden jullie dan doen? Op wie zou je dan steunen voor je “fixatie”?

JULLIE ZELF!

Jullie schijnen jullie zelf te vergeten. En jullie zelf is degene die alle antwoorden op ALLE dingen heeft en toch zijn velen van jullie vasthoudend in het heinde en ver blijven zoeken. LAAT DE PANIEK LOS. Laat het streven om het antwoord te vinden, van wat werkelijk de komende tien jaar van jullie tijd gaat plaatsvinden, gaan. Neem de tijd om van de dag … de nacht te genieten. Neem de tijd om met vrienden om te gaan. Neem de tijd om te Lachen. LAAT HET GAAN. Creëer en maak jullie zelf en anderen en jullie planeet helemaal vol met pure blijdschap. Zuiver opnieuw jullie gedachten omdat inderdaad velen van hen behoorlijk besmet zijn door verhalen, die zijn afgeleid om iemand slaafs te maken.

Wat in de toekomst gaat gebeuren, zal op dezelfde wijze gebeuren als dat wat voor jouw vandaag gebeurd is. Elk moment van HET NU zal eenvoudig ontvouwd worden en jullie zullen ER IN LEVEN. Dus zodoende is jullie toekomst NIET VERSCHILLEND van geen enkele dag ... op geen enkele wijze. Jullie blijven doorgaan met ademen, eten, drinken, slapen, en op dezelfde manier ... dit zullen jullen ook doen in de dagen in jullie NIEUWE DAGERAAD. Het is een geleidelijk proces. Zien jullie dat niet? Begrijpen jullie dat niet? Hebben we onszelf niet duidelijk gemaakt? Het is een proces! Het gebeurt NU ... Deze toekomst waar jullie over nadenken. Deze NIEUWE WERELD die jullie aan het creëren zijn, wordt NU gecreëerd.

Dus we willen jullie adviseren hier verstandig over na te denken. Is deze nieuwe wereld, waarin jullie verlangen te leven, een wereld waar de gehele populatie eventueel “poorten”in hun hoofden hebben om “contact te maken” ... “te bellen” om de machine aan de lijn te krijgen???? OF ... zal deze nieuwe fase waar jullie naartoe bewegen, er één worden waar jullie precies hetzelfde doen ... jullie maken contact ... jullie bellen ... met jullie HOGERE ZELF. Jullie grotere creatie die jullie hebben gecreëerd ... VAN JULLIE ZELF. Jullie zijn nu allemaal afgestemd op de werking van de mechanische technologische netwerken en velen van haar wonderen ... Laat jullie zelf niet teveel in beslag nemen door dit alles van dit schitterende amusement en vergeet niet de waardevolle tijd die iemand kan besteden met precies hetzelfde te doen ... maar met je eigen connectie ... naar elkaar ... naar het alles. De verbondenheid NAAR elkaar ... Met elkaar … Van elkaar …

B: En geen rekeningen!!!

FL: We hebben de vooruitgang van deze computers bestudeerd ... en hun toepassingen ... We hebben hetzelfde gedaan met de menselijke soort … we zouden willen zeggen dat als er een keuze was geweest … het zouden jullie mensen zijn geweest die we heel graag hadden willen omarmen. Jullie aantrekkingskracht is heel veel groter dan enig intellectueel geavanceerde “chip” die vele antwoorden zou kunnen hebben en toch … Deze antwoorden moeten op enig moment geprogrammeerd worden, of niet?

Laat ons dan naar de overeenkomst kijken liefsten. Jullie programmering is groter dan welke kennis welke machine dan ook aankan. Voor jullie als “LEVEN” … als Ziel(en) wezen, zijn binnenin jullie de antwoorden … de antwoorden op dit alles.

B: Ja, maar we hebben dit de laatste keer aangeraakt … kan niet altijd de juiste pagina binnenin de oude hartplaats vinden, waardoor ik een beetje gefrustreerd achterbleef.

FL: En we willen tegen je zeggen … dan laat het zijn … het antwoord is nog niet klaar om zichzelf aan je te presenteren en hoe meer je de gefrustreerde gevoelens toestaat het binnenste in de knoop te maken … hoe meer het antwoord achter slot en grendel blijft.

Heb je overwogen liefste ziel, liefste vrienden, dat iemand kan op school niet een onderwerp op zich nemen en op dag twee verwachten het examen af te leggen … hoe meer iemand leert … hoe meer iemand antwoorden vindt, maar het is een stap voor stap proces. Zodat aan het einde van de termijn veel is verworven en de gestelde vragen zijn die waarvoor iemand ook de antwoorden zal hebben vergaard.

Te veel van jullie wensen universiteitsexamen te doen terwijl zij in de eerste week van de kleuterschool zitten. Dit brengt ons weer terug bij het spelen! Vraag jezelf … Vind werkelijk het antwoord … wanneer was het voor het laatst dat je met blote voeten door de velden rende? Wanneer giechelde je voor het laatst zo hard dat jouw zijden zeer deden. Wanneer maakte je je GEEN ZORGEN als je karweitjes achter liet? HET IS TIJD OM PLEZIER TE HEBBEN. Als je in deze nieuwe wereld plezier wenst … zou het dan niet een goede intentie zijn te starten om meer en meer van deze frivoliteit te creëren?

Creëer gelach. Wij willen zeggen, dit is één van de beste helende medicijnen … veel van haar ontwerp had deze intentie … en toch houden jullie het gesloten in een fles en staan alleen de dop toe om op een “speciale” gelegenheid eraf te komen. Daarna is het terug naar de serieuze kant, omdat iemand zeker verder moet gaan.

VERTROUW OP JEZELF om je te vertellen wat is wat. Als het je behoefte is om nieuwe “berichten” te ontdekken dan vragen we je om bespeurend te zijn. Het is makkelijk, mijn vrienden. Als je leest … Hoe is je hartgevoel? Dat is alles wat vereist is. Heel vaak hebben we dit gesuggereerd.

VOEL JE WEG NAAR DE NIEUWE WERELD.

OMDAT JE GEVOELENS JOUW WAARHEID ZIJN. Er is nooit iemand geweest die dit kon ontkennen.

Jullie weten … in sommige werelden nemen we zielen niet waar op basis van welke outfit ze gekocht hebben bij welke winkel, maar op basis van hun kleuren zoals zij VOELEN. Schijn jullie kleuren van WAARHEID en LIEFDE.

Verhelder jullie wereld … en de wereld die jullie aan het co- creëren zijn … met de kleuren van de regenboog die afkomstig zijn van de energieën die jullie aanbieden aan de ruimte waarin jullie verblijven en aan de zielen die jullie tegenkomen.

Verhelder en Licht op.

B: Dank jullie. Ik vind mezelf soms vastgeketend aan deze machine. Jullie hebben zo gelijk … Ik beschouw de NIEUWE WERELD zeker niet als een plaats waar het zonlicht ophoudt omdat niemand zich meer druk maakt om naar buiten te gaan en te spelen. Ik voel dat we aan het eind van deze sessie komen. Goed voor mij … Ik heb dingen te doen … vind mijn emmer en mijn schep zijn topprioriteit. Opnieuw bedankt.


Veel Liefde Licht GELACH end Gouden Stralen. In liefde en altijd bedankt.

Original Site:
www.blossomgoodchild.com

TRANSLATIONS:

http://federationlight.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
http://flinspanish.blogspot.com/ - ESPAÑOL

By courtesy of Carl
Email: luisavasconcellos@hotmail.com
(To the kind attention of Carl)


0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar