Followers

i decree

dinsdag 8 september 2009

30 augustus 2009 Channeling Blossom Goodchild in het Nederlands

Aan allen die deze woorden lezen … laat HET GODDELIJKE dat jij bent HET GODDELIJKE VOELEN, dat is alles. En door dit mengsel … samen als EEN bewegen we dieper in het Licht...Channelling 40.


Blossom (B): Eigenlijk niets te zeggen. Ik wil je er gewoon voor laten gaan.

Federatie van het Licht (FL): Wij zijn ons bewust van jouw gesteldheid vanavond lieve dame en toch willen we je zeggen dat om door te komen in z’n Hoogste vorm, we begrijpen dat jouw hart plaats dit alleen verlangt. Daarom accepteren we de plaats waar we onszelf in bevinden, zowel jij als ik.

B: Is dat “wij” in plaats van “ik”? Het was niet zeker welke je mij wilde laten neerzetten.

FL: En we willen zeggen dat het niets uitmaakt. Wat van grote belangrijkheid is, is dat waarover wij spreken. Er zijn er velen nu dezer dagen die hebben gehoord over hetgeen wij aanbieden en hierom vinden wij onszelf heel bescheiden. De vooruitzichten voor verdere ontwikkelingen zijn enorm en wij verbinden gesprekken met jou op een manier waarvan wij voelen dat die voor velen geschikt is.

Wij zijn ons ook bewust van een groot schoollokaal dat onderwijs verschaft aan al diegenen van de vele verschillende niveaus van begrip en thans hebben we onze bewoordingen op z’n manier ontworpen, dat het op vele niveaus, afhankelijk van de fase van ontwikkeling waarbinnen elke afzonderlijke ziel zich heeft ontwikkeld, kan worden begrepen.

B : Ik denk dat ik hier soms een beetje een probleem mee heb ... ik heb ... omdat White Clouds leringen ... de afgelopen jaren probeerden om de indoctrinaties van de religie van mijn kindertijd te verwijderen. Ik heb gewerkt aan mijn ontwikkeling om niet over anderen te oordelen en hen toe te staan te zijn precies waar zij zijn op elk moment. Ik heb GEPROBEERD veel dingen over het ervaren van dit menselijk bestaan te begrijpen. Vandaag liep ik langs de rivier en het zoemde van de “menselijke activiteit”. Een mooie zonnige zondagmiddag, echter als ik keek ... het was niet zo dat ik elk ding of lichaam beoordeelde, maar het is dat alles zo surrealistisch lijkt. Babies, honden, oude mensen, kinderen, spatten in het rond en zo kan ik steeds doorgaan ... maar ... waarvoor? Wat is dit alles? De Ascensie ... de helft van de bevolking weet hier niets vanaf. Ons is verteld dat we hier zijn om blijdschap ... Liefde ... te ervaren. Ik begrijp dat ... maar...waarvoor? Ten behoeve van wat ... ascensie? En dan wat? Meer blijdschap en Liefde om uit te drukken en te ervaren ... en ... wat dan? ... Zal het allemaal heel anders VOELEN in de Nieuwe Wereld? Omdat in deze oude ... heel eerlijk, ik schijn de laatste tijd de clou te missen jongens!

FL : Wat denk je dat de clou is?

B : Ik hoopte dat je mij dat zou kunnen vertellen. Zoals ik al zei, ons is verteld door velen dat het is om blijdschap te ervaren. Wel, misschien hadden de scheppers van deze menselijke ervaring dit voor ons in gedachte ... maar ik vraag me af of zij het zo gemakkelijk vinden om momenteel hier te zijn en dat te doen. Heeft niet veel van ons collectieve bewustzijn ons energieën voortgebracht die deze blijdschap ongedaan maken? Ik heb momenten van blijdschap, natuurlijk, maar op een permanente basis? Voor mij …. Niet eens in de buurt. Ik zal nu stoppen.. jouw buurt.

FL : Allereerst willen we dankbaarheid voor het leven uitdrukken. Mogen we een andere kant van de munt, zoals jij zou zeggen, met jou delen? Mogen wij je assisteren in het begrijpen dat hoe je dingen ervaart binnen je menselijke vermogens is slechts een klein deel van jouw gehele zijn? En blijf je altijd herinneren dat je hier vrijwillig bent. Dat waar je niet “thuis bent” op dit “moment” is veel groter dan je gedachten kunnen voorstellen. En toch zeggen we dat in een adem of twee ... jullie ... als deze grootse menselijke Wezens een zone kunnen binnengaan, die van de allergrootste kwaliteit van leven is. Een wereld die je versteld zal doen staan. Je zal plaatsen kunnen verder dan je sprookjesvoorstelling zien. Je zal zangvogels kunnen horen die een melodie zingen die niet vergelijkbaar is met het geluid dat menselijke oren gehoord hebben. Wij zeggen je ... je kan deze ervaring NU in je menselijke vorm hebben, door over te schakelen naar een andere frequentie.

B : Dus ik geloof. Ik ken mensen die verbazingwekkende ervaringen hebben gehad met hetgeen waarover je spreekt. Dus, vertel me, waarom is het dan alleen voor enkelen en niet voor anderen mogelijk om deze “zones” binnen te gaan?

FL : Geloof je dat dit alleen het geval is voor bevoorrechte enkelen?

B : Nee, ik weet we zijn allemaal gelijk. Waarom kunnen enkelen “daar komen” in hun geest en anderen niet?

FD: Vanwege “het verraad” van het zelf.

B : Dat woord lijkt een beetje vreemd om hier te gebruiken. Leg het alsjeblieft verder uit.

FL : Door de tijd heen heeft men …laten ons het zo zeggen….nog een “jumper” toegevoegd. Nog een laag geplaatst. Men raakte gewend aan het hebben van deze lagen over zich heen en voelde onnodig ongemak als ze zouden worden geadviseerd ze te verwijderen. Dus maakte zij hun keuze en bleven in hun comfort zone. Intussen steeds meer toevoegen bovenop dat wat men al afschermde van hun naakte Waarheid. Uiteindelijk tot op dit punt in het aardse experiment van jouw planeet, heel veel “jumpers” zijn toegevoegd, waardoor men vergeten is hoe het VOELT te zijn als de simpele Waarheid. Geen bedekking, geen verstoringen, alleen de kale feiten, zullen we zeggen. Enigen van jullie hebben dit eerder begrepen dan anderen, dat deze lagen verwijderd moeten worden. Het is zo gemakkelijk toegankelijk als dat, liefste. Verwijder de “jumpers”.

B: Echter, enkele zielen waarbij dit gebeurde zouden willen zeggen dat zij veel dingen niet begrijpen en zeker die “zone” waarin zij kunnen binnengaan niet begrijpen. Zij hebben niet bewust de “jumpers” verwijderd.

FL : Nee, en toch, hun ziel zelf heeft een fase in z’n evolutie bereikt die de draad heeft ontrafeld. Tien jaar na tien jaar. Leven na leven.

Liefsten van de aarde, jullie moeten behoorlijk verteerd raken door het feit dat wij van andere plaatsen steeds woorden om jullie te assisteren aanbieden en in de meeste gevallen dezelfde dingen herhalen. Hoe we verlangen ... met alles wat we zijn ... voor jullie begrip van bepaalde zaken. Er zijn nu eenmaal dingen die wij niet kunnen uitleggen en toch zeggen we JULLIE WETEN HET.

B: Maar we kunnen het niet vinden. Dat is het frustrerende gedeelte. IK WEET het is mogelijk om andere “ruimtes” binnen te gaan. IK WEET ALLES, ABSOLUUT ALLES IS MOGELIJK. Wat ik niet WEET is hoe dit alles te bereiken en toch zeg je wij WETEN ALLES. Dus waarom WETEN wij niet hoe, dat waar wij naar verlangen binnen te gaan, te bereiken.

FL : Je drukt op de verkeerde knoppen.

B : Welke zijn de juisten? Waar zijn de juisten? Je zal gaan zeggen “binnenin jezelf”, is het niet?

FL : Zie je wel? Je WEET! Je WEET dit ook. Je kan geen plaatsen bereiken die niet geschikt zijn voor jou binnen het tapijt van jouw aardse leven dat je aan het weven bent. Je zou kunnen voelen dat een bepaalde ervaring je leven zou kunnen veranderen. Ja, dit zou zo kunnen zijn. Echter zou het de levensveranderende ervaring zijn, waarvoor je hier kwam om aan te werken?

Het zou, door dit zo te doen, kunnen betekenen, dat je een paar lagen “springt” en de belangrijkste ervaring waarnaar je al drie of vier levens naar toe aan het werken bent, volledig mist? Dit is wat wij bedoelen met, wanneer wij zeggen dat vanwaar je bent je kan niet alles begrijpen. Je bent niet in staat het grotere plaatje te overzien, omdat je leeft en ademt in maar een hoek van een stuk van een puzzel.

Laten we enige van jouw knopen ontwarren. We hebben vele keren gesproken met betrekking tot het loslaten van alle gedachten die je vastbinden. Hoe kunnen we uitleggen HOE? Hoe begrijp je HOE alleen maar te ZIJN? Alles, ALLES met de rivier van Liefde mee te laten stromen. HOE kunnen we je assisteren met te VERTROUWEN dat als je dat doet, als je HET GODDELIJKE toelaat het over te nemen… HET GODDELIJKE dat je bent… je gewillig precies gebracht zal worden naar de plaats in jouw hart waar ieder van jullie VOELT te willen zijn?

Dit is wat je ons probeert uit te leggen Blossom is het niet? Dat je hart niet op een plaats is die je wenst het zou zijn.

B: Ja, ja, ja !!! Is dat omdat het op weg is naar ergens waar het wel wil zijn?

FL : Inderdaad, het beweegt altijd dichter naar deze plaats, en daarom is het gevoel van “waarvoor” zo sterk. Omdat het nog niet op de juiste plaats is, waardoor het niet volledig tevreden kan zijn, omdat voor velen van jullie het NIEUWE thuis in de nieuwe vibratie is en daardoor komt veel verwarring aan de oppervlakte.

B: Maar het punt is, het laat me niet erg VOELEN … laten we zeggen “Goddelijk” “spiritueel” … en is dit niet de tijd dat we verondersteld worden dat deeltje van onszelf te krijgen. Worden we niet verondersteld te bewegen naar een meer Liefdevolle ruimte binnenin onszelf en richting anderen en alles dat er is? Ik VOEL dat gewoon meestal niet op die manier. Zo, veel mensen spreken over de wonderbaarlijke manier waarin zij de nieuwe vibraties kunnen voelen en zij voelen zich zo gezegend enz….nop! Ik kan niet zeggen dat ik dat kan. Mis ik hier dan DE CLOU? Wat krijg ik niet …en meer tot DE CLOU, waarom?

FL: Je bent maar een stem die de GEVOELENS van velen uitdrukt. Op dezelfde manier een ander is maar een stem die hetzelfde doet. Jullie kunnen niet allemaal TEGELIJKERTIJD HETZELFDE ERVAREN. Alleen omdat je zei dat je niet “Goddelijk” VOELT betekent niet dat je de boot mist lieve vriendin. Het betekent alleen maar dat je een ervaring hebt. En die ervaring wordt duidelijk op het geschikte moment en dan zal je lachen en zeggen… “Als ik alleen maar had gezien wat ik nu zie”, maar je kan het NU niet zien, omdat je in de menselijke dichtheid bent en veel dingen zijn zinloos voor je, door al die “jumpers” die de mensheid heeft gekozen om te dragen.

B: Heb je nooit momenten zoals deze dan? Als je gewoon voelt “het zat te zijn” met dit alles?

FL : Wij niet.

B: Hebben anderen… laten we zeggen “soorten” in je voertuig of in andere voertuigen, of waar anderen dan ook mogen wezen, anders dan deze planeet…dagen dat ze voelen “ het zat te zijn”?

FL: Waarlijk het is een menselijke conditie die is opgebracht door het gedurende de gehele tijd opstapelen van vele vele energieën. Het was geen ingebouwde eigenschap! Je ziet het… we maakten je aan het lachen.

B: Dat is iets waar ikzelf trots op kan zijn…het kost niet veel om me aan het lachen te maken. Het is alleen ‘s nachts als ik wakker lig en me afvraag hoe veel langer dit alles nog verder zal gaan. Dat wachten…dat wachten op onszelf om te arriveren…als dit logisch is. Ik weet ik heb gekozen om hier te zijn, en toch hoe langer ik hier ben hoe meer ik me niet gevestigd VOEL. Mijn ziel wil zich allen ZO GRAAG thuis VOELEN.

FL: We zeggen aan iedereen die zich momenteel ook zo VOELT… Het is niet ver weg. Jouw Waarheid leidt je naar thuis. We komen momenteel om met je te zijn, omdat we WETEN dat het deze laatste dagen van de oude wereld niet vlak zeilen zal zijn. Wees geleid door jezelf. Voel DE WAARHEID in je hart. WEET DEZE WAARHEID zal het pad naar huis zijn. Het kan niet verborgen worden. Het kan niet verkeerd zijn. Dat GEVOEL dat je niet kan verklaren is jouw WETEN dat … dat GEVOEL is WAARHEID.

B: He bedankt jongens. Had alleen wat opluchting nodig. Vraag nu is … Zal ik mijn opluchting delen met de rest van de wereld???

FL: We zouden ja willen antwoorden.

B: Makkelijk voor je om te zeggen!! Wederom bedankt.

FL: Aan allen die deze woorden lezen … laat HET GODDELIJKE dat jij bent HET GODDELIJKE VOELEN, dat is alles. En door dit mengsel … samen als EEN bewegen we dieper in het Licht.

B: En we zullen het hierbij laten denk ik. In Liefde en bedankt.


Original Site:
www.blossomgoodchild.com

TRANSLATIONS:

http://federationlight.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
http://flinspanish.blogspot.com/ - ESPAÑOL

By courtesy of Carl
Email: luisavasconcellos@hotmail.com
(To the kind attention of Carl)


0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar