Followers

i decree

maandag 22 mei 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 21 mei 2017Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 21 mei 2017

Blossom: Mijn Liefste Wezens van ergens anders! Hier zijn we dan weer. Eigenlijk heb ik een beetje een dilemma over waarvan ik dacht dat je me mee kon helpen. Een zekere heer is erg vurig om de Waarheid te horen over deze Aarde of die van ons plat is, onder een koepel zit enz. Ik heb hem verteld dat dit niet ‘mijn positie’ is om deze Waarheid naar buiten te brengen… ALS het een Waarheid is/was! Om redenen van mijn veiligheid en de timing van het Goddelijke Plan… samen met veel andere redenen is het waarom ik voel dat het niet aan mij is om hierin te graven. Hij schreef me dit terug:

“Na al die jaren jouw blog te lezen denk ik, ik ga rond en rond in cirkels dat heeft me laten schreeuwen om eraf te gaan – of minstens heeft het me geërgerd dat als men verondersteld had het ‘oor’ te hebben van hogere entiteiten, dan kan men naar beneden komen en vuil worden met specifieken. Het is een beetje zoals rondlopen in de grootste bibliotheek en uren doorbrengen om de planken te bewonderen en de kleur van het karpet.”

Ik snap wat hij bedoelt over de bibliotheek en dat liet me erover nadenken. Toch is er iets in me dat goed voelt om niet naar bepaalde zaken te vragen. Ik denk dat je weet hoe ik me voel en wat ik bedoel. Dus liever dan er over door te rammelen zal ik het aan jullie geven. Dank je.

Federatie van het Licht: Welkom, liefste Blossom en iedereen die op deze reis met ons mee loopt. Ten eerste zeg ik dat voor degenen die niet communiceren met ‘Hogere Wezens’ … op deze wijze… want inderdaad jullie zijn allemaal in staat tot communicatie… is er een begrip tussen beide partijen over hoe communicaties zouden moten worden uitgevoerd. Je hebt het juist, Blossom omdat er inderdaad VEEL onderwerpen zijn waarvoor we niet zijn voorbereid om die te bespreken. We ‘laten dingen liggen’ in een bepaalde agenda omdat dit niet aan ONS is … voelen wij… om erin te graven. Er zijn vele, vele, vele Waarheden die nog uitkomen… zoals we eerder zeiden. Waarheden die totaal praktisch de gehele bevolking van het Menselijke ras zouden verbazen. Maar, deze WAARHEDEN zijn zeker niet voor ons om te onthullen… IN DEZE TIJD.

Blossom: Betekent dat je dat wel op een latere datum doet?

Federatie van het Licht: Niet noodzakelijkerwijs. Want als de tijd juist is zul je van deze dingen getuige zijn, direct uit het paard zijn mond… zogezegd. We zullen dan meer dan gelukkig zijn om die met hulp via iemands gedachten, door zulke dingen heen te brengen. Maar opnieuw zeggen we… we zijn hier om je op een lijn te brengen met je WARE zelf door DE LIEFDE TE KENNEN DIE JULLIE ZIJN. We zijn niet hier om angst en verwarring te brengen.

Wat die heer betreft…. Hij zit op zijn gekozen pad. Zoals ieder is. Dit betekent niet dat de Waarheid die hij zoekt dezelfde Waarheid is die een ander misschien uitzoekt.

Blossom: Maar, zoals ik het eerder met jullie heb proberen uit te werken… of is iets een Waarheid of het is het niet. Of de Aarde is plat of die is rond. Maar, jullie zeggen dat het kan zijn wat je het wilt laten zijn.

Federatie van het Licht: Dit is juist. Want dat kan. De zaak hier hoort bij het feit dat jullie op Aarde ‘denken’ dat jullie ‘geplaatst’ zijn op EEN specifieke plek… een specifieke situatie… en dat je daar zult blijven totdat het tijd is voor je om verder te gaan. We begrijpen dat op Aarde ZIJN met zijn ‘gebrek aan begrijpen’… dat voor jullie dit begrijpen iets anders is dan dit concept, wat is ‘t ‘denken verbijsteren’.

Blossom: Dat betekent zoals jullie eerder hebben gezegd dat we in en uit parallel levens kunnen springen en uit andere Dimensies?

Federatie van het Licht: Dat precies bedoelend. En in ELK Parallel leven/Universum/Dimensie … zijn er dergelijke overeenkomsten die jullie laten ‘voelen’ dat je altijd in het zelfde zit.

Blossom: Hoe kun je ons het beste helpen om dit te snappen? Waar kon je het op laten lijken? Want ik voel dat ‘t zo moeilijk is om te snappen.

Federatie van het Licht: Omdat je er in betrokken bent, in je Menselijke vorm. Toch zijn er ook keren waarop je uit je Menselijke vorm springt en Zuivere Energie wordt… en als gewenst ‘voor een gelegenheid’ kun je die Zuivere Energie ook in iets ‘buigen’ dat totaal anders is, maar tastbaar… voor een tijdje die nodig is … en nodig om in die andere situatie te ZIJN.

En om het nog meer te compliceren, zeggen we dat … dat alles zou plaats vinden zonder je Menselijk Wezen vorm, om zelfs te merken dat je weg was… want er is geen tijd… in essentie.

Blossom: Nee, zeg (Far out!= niet te vertalen) Ik ben gaan begrijpen dat absoluut alles mogelijk is en ik denk dat dat is wat je bedoelt met: door de Aarde kan alles zijn wat je het wilt laten zijn.

Federatie van het Licht: Dit is zo. Jullie en iedereen, met alle respect vanwege conditionering… beperken je geloof in die mate dat verwarring in overvloed daar is… vanwege het kleine raam waarin je besloten hebt waar jullie in leven.

Blossom: Toch, besloten we dat niet. Zoals je zegt, conditionering, indoctrinatie, wetten, geschiedenis hebben ons geleid naar het geloof dat dit zo is. En er zijn velen die dit leven en sterven al veel jaren, denkend dat deze Aarde HET is. Dan, als het klaar is … is het aan de Hemel en voor sommigen, in hun geloof… de hel… en dat is het dan! Minstens voor mij in dit leven, voel ik me gezegend om breder geopend te worden naar bredere horizonten.

Federatie van het Licht: Oh! Hoe wensten we om in staat te zijn ‘Alles’ aan je uit te leggen. Maar, ‘Alles’ is buiten bevattingsvermogen, omdat je woont in de dichtheid van de Aarde.

Blossom: Ik kan jullie frustratie voelen om maar zelfs te beginnen met wat je wilt zeggen. Blijf het proberen! Dus, velen van ons zijn zo vurig om verder het konijnenhol in te springen. Alhoewel we voelen dat we verloren zijn in een doolhof, de meeste tijd!

Federatie van het Licht: Voor degenen die dat geloven: ‘Dit is het’ en de Hemel in afwachting is en men daarna gelukkig leeft… DAT, Liefste Blossom… is wat ze zullen krijgen. Totdat er tijd is als ze klaar zijn om iets anders te onderzoeken. Of, al het andere. Maar opnieuw, we willen niet in verwarring brengen… dat is alleen een aspect van henzelf die dat accepteert. De veelvoudige diamant die ze zijn… vertrekt voor duizend andere avonturen.

Blossom: Dus om terug te gaan naar de platte Aarde, als ik mag? Zeg je nu dat er een is en dat iedereen onder een grote koepel leeft, enz?

Federatie van het Licht: We zeggen dat er natuurlijk een is! Die moet er zijn… omdat er alles is! Iedere mogelijkheid! Voor degenen die kiezen om ‘in die wereld te zijn’… dat geloof stelsel… dat hun Waarheid is. Want zij die kiezen om te geloven dat de ruimte maar door en door gaat… die reikt in andere galaxies enz. Dat is ook een Waarheid.

Blossom: OK. Maar, hoe komt het dan dat we allen in dezelfde wereld leven, als onze Waarheden totaal anders zijn? Ik kreeg je antwoord al door…. Geef het door aan ons!

Federatie van het Licht: Omdat Alles een illusie is. Niets is werkelijk. Dus men kan hun eigen wereld ‘maken’ tot wat ze geloven dat ze het willen zijn.

Blossom: Of niet!

Federatie van het Licht: Jullie, op de Aarde geloven dat je erin gevangen zit. DAT BEN JE NIET. Jullie spirit is vrij. Jullie ziel is vrij. Het is alleen weer, omdat je gelooft dat het niet zo is…dat het niet zo is!

Blossom: Maar, we VOELEN ons hier soms gevangen… door de sociale regels en regelingen. Zo IS het op de AARDE.

Federatie van het Licht: Met alle respect, Blossom, zo is de manier omdat ‘t Bewustzijn dat je bent, dat ‘zo heeft gemaakt te zijn.’

Blossom: Dus, wij hebben het zo ‘gemaakt’ door te leven als een bewustzijn…. zijn we, als ‘individuen’ in staat om er aan te ontsnappen?

Federatie van het Licht: Dat is PRECIES wat jullie AAN HET DOEN ZIJN.

WAT JE HIER KWAM DOEN.

Als individuen ontdoe je je van wat gedaan werd. Jullie bevrijden jezelf van de banden die je zelf schiep… als ervaring.

Jullie nu, omdat ieder hun denken verandert… bevrijden je van de conditionering van ‘hoe het is’ en transformeren dat in hoe het zal gaan zijn. Maar, DEZE KEER … wens je een heel nieuwe ervaring.

Blossom: Hebben we die Liefde Licht ervaring dan niet eerder gehad, dan?

Federatie van het Licht: Jullie hebben iets dergelijks gehad. Jullie hebben veel denksets gehad van leven, waarop veel LiefdeLicht is ervaren… bijvoorbeeld in Lemuria, Atlantis en andere. Jullie leerden als collectief waar de valkuilen waren en waarom.

Dit is waarom rond deze tijd… jullie aan de kant van voorzichtigheid ronddwalen en maken het zeker dat de zelfde ervaringen niet weer worden herhaald … omdat ze heel veel verwoesting brachten en het ‘evolueren’ op een ander pad zette.

Maar realiseer je, dat doet er niet toe. Het was gewoon een andere ervaring en men heeft alle tijd in de wereld om weer te proberen en opnieuw.

Maar als ze zeggen… deze keer… zal het een ander verhaal worden. Het Collectieve Bewustzijn heeft een keerpunt bereikt waar bij deze NIEUWE AARDE stijl ‘in tact’ zal blijven. Als de basis/fundering is gevestigd, zal die opgebouwd worden en niet meer kunnen worden neergeslagen.

Blossom: Hoe kun je dat garanderen?

Federatie van het Licht: Wij natuurlijk, kunnen dat niet, precies. Maar… zeggen we… het is ‘beschikt’ dat het zo is.

Blossom: Dus, ik googled ‘ordained’ (beschikt) om zeker te zijn…. ‘officieel beschikt’… door wie?

Federatie van het Licht: Het Collectieve Bewustzijn van Iedereen. (of van ALLEN)

Blossom: En het is nu, dat WIJ van de Aarde de basis/fundering voor deze Nieuwe Aarde neerzetten?

Federatie van het Licht: Correct. Met elke ademhaling.

Blossom: Maar… alleen voor degenen die er in ‘wilden leven’? Want velen kunnen nog kiezen om in een ander soort Dimensie van deze zelfde Aarde te leven. Is dat juist? Zijn andere Dimensies gewoon een andere uitdrukking van deze zelfde Aarde?

Federatie van het Licht: Sommige. Zeggen we dat er Dimensies zijn voor alles… vele dimensies voor elke ervaring.

Blossom: Dus wat zeggen jullie dat een Dimensie is?

Federatie van het Licht: Een makkelijk te maken ruimte.

Blossom: Lach! Ik dacht dat het in een echt gecompliceerde paragraaf ging die mijn denken zou opblazen en me opnieuw in verwarring zou brengen. Maar, nope(nee)! Precies en to the point en het lijkt me, heel accuraat. Omdat, met alle respect… niet al jullie antwoorden zijn dat. (Precies en to the point, bedoel ik)!

Federatie van het Licht: En daar is ook een reden voor. Er zijn zij die ons zien als ‘beating about the bush’(op de struik slaan) en niet altijd de benodigde antwoorden geven.

Blossom: Ja, er zijn velen die zo voelen. Ik vraag me dat soms af. Maar ik accepteer ook dat er inderdaad een reden achter zit. En die reden is?

Federatie van het Licht: Zoals we eerder zeiden, Blossom. Er zijn sommige dingen die niet moeten worden onthuld in deze tijd… en sommige dingen die niet door ons worden onthuld… en sommige dingen zijn voor jullie, voor jullie zelf om te ontdekken… en sommige dingen die gewoon niet gepast zijn voor ons om er bij betrokken te worden.

Misschien zeggen we, dat ‘De Bibliotheek’ waarover die heer sprak, zoals in alle bibliotheken, veel categorieën heeft voor iemand om in te graven. Sommigen gaan naar de Fictie. Sommigen naar Het Feitelijke. Sommigen naar het Geschiedkundige, het Geografische, het Opvoedende. Noem het maar op! Toch vroegen we jou, liefste, liefste Blossom om de bibliotheek binnen te gaan en je te richten op het LIEFDE materiaal… en dat heb je gedaan! Want daarom zijn we voor altijd naar jou Dankbaar ‘om te blijven bij je woord’.

Blossom: HA! De Liefde die door kwam in dat laatste deel van de paragraaf, had me mijn tranen direct laten vloeien en DAT … hielp me om te weten dat ik het goed doe… in jullie ogen1 Dank jullie zeer voor dit gesprek. Het stroomde met gemak en Genade… en ik HOUD VAN JULLIE.

Federatie van het Licht: Blijf standvastig in de LIEFDE die je bent Liefste Zielen. Op een dag… zal al deze verwarring totaal zin hebben. In Liefde en dank aan IEDEREEN om de gekozen avonturiers te zijn.

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.
The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: 
Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – 
Website

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar