Followers

i decree

vrijdag 16 december 2016

Nederlands -- Blossom op 15 december 2016


Blossom op 15 december 2016  
Blossom: Hallo mijn vrienden. Het is Kersttijd hier op Planeet Aarde zoals jullie weten en ik voel dat dit onze laatste channeling van dit jaar is, vanwege verplichtingen en tijdstoewijzing! Dus kan ik deze gelegenheid nemen om jullie te bedanken voor alles dat jullie doorgebracht hebben dit jaar en om zo velen te helpen bij het omhoog brengen van onze Vibratie.
Federatie van Licht: Zij die wonen, zoals gekozen op Planeet Aarde in dit onschatbare seizoen. Het is met het grootste plezier om naar jullie toe te brengen… woorden… die dan IN VOLHEID GEVOELD KUNNEN WORDEN DOOR HET ZELF… wat vergroot en opheft.
Bloss: Het woord ‘speculeren’ komt in me op. Maar, die past niet bij een zin.
Fed.v.L: Je loopt op ons voor, Blossom. We speculeren inderdaad de huidige situatie op jullie Planeet en we vermoeden dat dit goed is. Alhoewel, voor sommigen kunnen ze misschien niet goed voelen. We bieden jullie sterk deze (volgende) woorden aan… waar je ziel mee kan resoneren en die kan begrijpen.
Breng naar voren, je grootste geschenken. Laat die schijnen vanuit je wezen als een Baken van Licht in stormige zeeën.
Jullie hebben nu zo dapper een centraal kenmerk bereikt in jullie transformatie en iedereen die koos om dat te doen zal met sprongen naar voren komen.
De frequentie die bereikt is laat iets dergelijks plaats vinden… waarin… de wonderen van jullie zelf gemakkelijk beschikbaar zijn.
Bemoedig jezelf door het WETEN dat de strijd is gestreden.
HET LICHT SCHIJNT NU DOOR ZOALS NOOIT EERDER TEVOREN.
Jullie moeten WETEN en toestaan om het door je lichaam te laten absorberen. Dat jullie bekrachtigt en zoveel hoop geeft aan jullie Planeet en de gehele mensheid.
Niet langer zullen jullie je bedreigd voelen… want in de LIEFDE waarin je weet dat je bent… is er zoiets niet. Niets en niemand kan jullie beschadigen… en laat je dat niet anders geloven.
JULLIE… LIEFSTE ZIELEN VAN DE AARDE… ZIJN MACHTIGE WEZENS VAN LIEFDE EN LICHT.
JULLIE ZIJN HIER OM TE SCHIJNEN… en jullie Vibratie, terwijl die in zachtere, lieflijker, exotischer begrippen is… neemt je zicht mee naar Hogere mogelijkheden die jullie laten zweven/verheffen.
WEES VAN GROTE VREUGDE IN DEZE TIJD VAN HET JAAR. Terwijl jullie kalender opnieuw aan het eind van een Era/hoofdstuk komt…verwen je gedachten in dergelijke Helderheid van aard.
Inderdaad is dit voor jullie voorbij gevlogen. Toch zijn gebeurtenissen door dit jaar heen die schijnen plaats te hebben gehad bijna eeuwen geleden. Dit komt omdat jullie meer en meer in het NU leven. De huidige tijd van elke dag verbindt zich met je Hogere Vibrationele begrippen en daarom wat zelfs maar een week geleden beleefd werd, schijnt een paar jaren geleden te zijn… want elke gedachte… elke ademhaling neemt je mee naar voren… in een nieuwe tijdszone waarbij alleen het NU van belang is en jullie begrip begrijpt dat nu wat meer.
Jullie toekomstige dagen die uit deze nieuwe Dageraad voortvloeien, brengen verandering voort op een schaal die nog nooit eerder is gezien.
Het domino effect van bepaalde opheffingen en Waarheden die naar buiten komen zullen de bal laten rollen jullie NIEUWE WERELD in.
Er zal een mengsel van GEVOELENS en emoties zijn als Waarheden worden onthuld…en toch denk eraan… voor alles dat er gebeurt is er een  tegenstelling, dus wordt niet neerslachtig.
Indien Waarheden naar voren komen… zullen jullie kracht vinden waarin je te weten bent gekomen. Jullie zullen een aanvaarding hebben… voor, zeggen we alhoewel er veel zal schokken… maar dat wordt al geweten op een collectief niveau.
ALLES IS AL GEBEURD… ALLES. Het is gewoon zaak om daarin te stappen wat volgt na dit moment in de tijd.

Alle scenario’s liggen aan jullie voeten… en toch als collectief… WETEN JULLIE NU … dat het begrepen is en overeengekomen is dat het tijd is om verder te gaan. Het is tijd om deze oude manier van denken achter te laten en om in een nieuwe situatie te gaan, waarna men de werkelijkheden kan snappen die worden gepresenteerd en handel ernaar op een manier waarin de Goddelijke Bron meer en meer gevoeld wordt door/via/als/ je eigen Goddelijkheid.
Adem nu diep in…
En laat los…
Haal weer in en VOEL door je WEZEN heen dat je bent.
Door dat te doen, ben je maar een ademhaling weg van het je verbinden met ONS… om bij ons te ZIJN.
Meer en meer van jullie… terwijl de Vibraties omhoog gaan, zullen onze aanwezigheid KENNEN op een veel meer tastbare wijze. Jullie zullen jezelf terugvinden op ons ‘craft’ (of ‘voertuig’)  en je prettiger voelen in die tijd. Jullie hebben een positie verkregen waar in je ‘downloads’ zult herkennen en ze accepteren… ook al weet je niet wat die zijn in die tijd.
Meer en meer zal ieder van jullie je Verlicht voelen door hun eigen doen en je geëerd voelen om dat te voelen.
Opnieuw benadrukken we…
JULLIE ZIJN MACHTIGE WEZENS VAN LICHT.
BETWIJFEL DAT NOOIT.
GROEI IN DIE WAARHEID.
Liefste zielen, onze diep Geliefde vrienden… jullie hebben zoveel Licht Energie verankerd in jullie Planeet… Degenen uit andere werelden kijken naar alles dat er gebeurt en loven je voor jullie LICHTWERK.
Jullie kwamen naar je Planeet om er grote verandering te maken en het is duidelijk als je er Energetisch naar kijkt… dat door volharding… de taak is tot stand gebracht.
Er is veel dat staat te gebeuren dat louter het laatste aanraakt… WEET DIT …als het anders lijkt!
Zulke opwindende tijden staan te komen en wij worden daarom opgewonden met jullie. Want het resultaat van die veranderingen is niet te geloven… verder dan je je kunt voorstellen. Maar, als je volledig leeft in die resultaten… hoe zul je dan in Vrede zijn… in het weten dat elke stap op het pad… ieder tegenslag… elke inspanning als je voelde dat alle sterkte je had verlaten… het waard was en je wilde het overnieuw doen en weer… als je dat moest… om zulke standaarden van het zelf te bereiken.
Maar wees verzekerd… er zal geen terugkeer zijn.
Jullie zullen je vleugels spreiden en vliegen… en op een soort… we bedoelen dit letterlijk.
Bloss; Op een soort? Maar letterlijk?
Fed.v.L: We bedoelen dat Alles mogelijk is als je WEET dat dat het is. Daarom, ALS je weet dat je kunt vliegen (want doen velen van jullie dit al niet in je veronderstelde droom staat?) dan zullen jullie dat. Jullie hebben geen vleugels nodig… want je ziel is vrij om te gaan waar ze maar wil… en dit kan gedaan worden ook met je stoffelijke lichaam… als meer en meer van het zelf weer wordt begrepen.
Neem momenten door deze feesttijd heen om je LICHT te Bieden aan IEDEREEN die voelt dat zijn Licht is verflauwd tot een mate dat het hen praktisch heeft verlaten. Geef Liefde aan iedereen op jullie Planeet die zich zo erg verloren en alleen voelt. Wier wanhopige gedachten hun hart op een pad naar beneden meenemen. Neem hun hand … in je gedachten en leid hen in de Lichtende straten van Liefde. Geef hen veel vertroosting…omgeef hen… omhels hen in jullie weten van Licht-Liefde en laat het door hun Wezen worden geabsorbeerd… Laat hen Dit VOELEN…dit  te worden en om nooit meer terug te kijken naar de verduisterde paden beneden.
JULLIE ZIJN EEN ENERGIE.
JULLIE ZIJN EEN LIEFDE.
Daarom zijn jullie ons… wij zijn jullie… wij zijn allen elkaar… en om te leven in dit weten brengt het HOOGSTE GOED VOOR IEDEREEN.
We zullen onze babbels met jullie in het nieuwe jaar hervatten. Maar we zullen jullie nooit verlaten… geen van jullie… want we zijn EEN ENERGIE.
WEES VREUGDE EN LACHEN… WEES VAN/IN/ZOALS/DOOR LIEFDE.
Veel dank Liefste Blossom.
Bloss: Nee, Nee! Dank aan JULLIE … In zulke Liefde voor jullie… aan jullie. En zo is het.
Fed.v.L:  En zo is het.


Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Vertalling: Winny

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar