Followers

i decree

dinsdag 27 september 2016

Nederlands -- Blossom met de Galactische Federatie van Licht -- 27 sept 2016
27 sept 2016
Blossom:  Nou, het is interessant. Ik heb het tweemaal geprobeerd en het is niet dat jullie niet in de buurt waren … het was meer dat mijn hoofd, voordat we begonnen, niet op de juiste plek zat om met jullie te praten… moeilijk uit te leggen. Misschien een te harde schil voor al die codes enz… Dus probeerde ik jullie te laten stromen, maar, het scheen dezelfde grond te zijn…met alle respect aan jullie. Maar, ik voelde me vandaag veel beter, dus ik dacht dat ik wilde zien wat er gebeurt. Wat denken jullie?
Federatie van Licht: Welkom aan jou Blossom. Het schijnt dat je hersen capaciteit gewoon niet in de stroom zat om met woorden te werken die we uitbrachten.
Bloss: En toch, waarover jullie pas hebben gesproken is heel interessant geweest. Denk eraan, ik moet toegevendat ik me een beetje verloren voelde de laatste tijd… weet niet waarom.
Fed.v.L: Kunnen wij een suggestie doen?
Bloss: Nou, zeker.
Fed.v.L: De veranderingen die heden gebeuren zijn transformerende Energieën die in en rond je zijn op een Hoger niveau. Dit is niet nieuw. Maar wat WEL nieuw IS, is dat er een opheffen is naar een Hoger niveau om je heen. Een feitelijk heffen. Een overdragen van jullie Energieveld naar dat in een Hoger soort. Dat wat eerder niet mogelijk was. Deze overdracht laat iemand onvast/onbestendig worden omdat het ’het verlies is’ van de oudere Energieën die goed gediend hebben, maar nu moeten worden losgelaten
De Hogere Energieën waar men letterlijk nu in stapt zijn van grote dienst en men zal zich voelen alsof hun benen onder hen weg gehaald zijn. Alsof men op lucht loopt… als het nieuwe zelf zich heeft gesetteld in dit nieuw gevonden niveau.
Bloss: Nou, dat klinkt als een aardige uitleg voor mijn lagere. Dat neem ik aan. Dank je. Zoals ik zei… toen we dat eerder probeerden de vorige week, ik voelde me gewoon alsof we over dezelfde grond liepen. Ik weet niet zeker wat het is dat ik jullie vraag…weer iets nieuws en anders… opnieuw? De codes waren interessant maar, het voelde alsof jullie punt was dat het begrijpen van die dingen er wel of niet toe doet… behalve dat we alles terugbrengen naar onze fundering… LIEFDE. Iets schijnt er gaande te zijn. Iets in de lucht waar ik niet helemaal mijn vinger op kan leggen?
Fed.v.L: Liefste Zielen van de Aarde … jullie zoeken altijd naar voldoening in jullie ziel.
Bloss: Zouden jullie dat niet doen? Het is een steeds doorgaande zoektocht.
Fed.v.L Wij hoeven niet te zoeken… want wij hebben die voldoening. Maar, dat zou niet gekend zijn als ‘zelf’ voldoening. Want het is, zeggen we… algemeen. We accepteren alle dingen in het gehele WETEN dat alles dat overal gebeurt… precies …doet/zich gedraagt/ Is…als alles dat zo bedoeld is te zijn. Het gaat door in zijn volgende fase van zichzelf… omdat dat is wat alles doet. Elke verandering is een fijnere verbetering van zichzelf.
Bloss: Maar niet alles verbetert. Sommige dingen worden erger!
Fed.v.L: Maar die verbeteren in een ergere situatie.
Bloss: Dat klinkt raar.
Fed.v.L: Omdat dat is wat ‘hun roeping’ is. Om erger te worden. Dus gaan ze verder met verbeteren totdat wat het ook is… zijn piek bereikt en dan van koers verandert of gewoon ‘uitsterft’…als we het zo mogen stellen?
Zo zie je, Blossom, absoluut alles dat je doet… absoluut elke gedachte die je hebt… gaat door met zichzelf te verbeteren. Dat is wat Leven is.
Met alle respect… zo velen van jullie leggen dit verkeerd uit. Als dingen niet ‘tickety boo’ zijn … zoals jij zegt Blossom… voel je soms dat je faalt. Zo velen voelen dat je niet genoeg doet… jullie dienen niet Hoog genoeg voor het Groter Goed. Jullie voelen of je je kostbare tijd op Aarde verspilt… willen meer van dit, of meer van dat. Wensen een groter, helderder bedoeling. Willen voelen dat je je merk hebt achtergelaten op de Energie van de Aarde als je er verder doorademt.
Bloss: Inderdaad. Zouden jullie dat niet doen?
Fed.v.L: We weten dat we dat zouden doen… gewoon door daar te Zijn. Er is een gezegde…’Zoek en je zult vinden’. Wat is het dat men zoekt?
Bloss: Je hebt dit eerder gevraagd, herinner ik me. Nou, Blijdschap, Zuivere Liefde… denk ik.
Fed.v.L: En waar is dat wat je zoekt?
Bloss: Nou, ik kijk binnen in… maar vaak als ik daar kijk is er een opmerking die zegt ‘Ben gaan vissen, ben gauw terug!’
Fed.v.L: Het is nooit weggegaan.
Bloss: Jawel. Of, als het er niet is, dan is het niet altijd beschikbaar… en je kunt niet zeggen ‘Maar Blossom, het is er wel’… want soms als ik echt kijk… is het nergens te vinden. De belachelijkheid waarop onze Planeet wordt bestuurd… de leugens en het bedrog… dat poppetjes gedoe waar we aan onderworpen zijn, schijnt soms zo onrechtvaardig… zo hopeloos… dat geluk niet naar buiten wil komen om te spelen. Met respect… jullie zijn geen aardling geweest, dus weten jullie niet echt hoe dit iemand kan beïnvloeden. Jullie zijn niet onderworpen geweest aan chemtrails, vergiften in het water, voedsel… zelfs in tandpasta!! Dat kan iemand helemaal naar beneden halen.
Fed.v.L: En je weet dat we gaan zeggen… dat hoeft niet zo te zijn.
Bloss: Ja, ik weet wat jullie gaan zeggen… en ik zal je het laten zeggen… opnieuw.
Fed.v.L: Dat wat jullie zijn is veel groter dan elke tandpasta!
Bloss: Lachen. Ik lach echt. Ik had dit zeker niet verwacht. Goed werk mensen… My, my hoe heeft jullie zin van humor vele triljoenen mijlen afgelegd sedert we elkaar voor het eerst ontmoeten.
Fed.v.L: Zo grappig als je dit kan vinden … wij zijn ook heel serieus, Blossom. Jouw denken… al jullie prachtige verbazend brilliante intelligente denkens zijn veel groter dan elk chemisch middel dat kan zijn ontwikkeld om jullie Energetische Wezen te doorkruisen. Een gedachte… in de juiste richting kan zulke dingen weghalen.
Bloss: Dat moet dan wel meer zijn dan een gedachte.
Fed.v.L: Nee, dat is niet waar. Wat kan het nog meer zijn?
Bloss: Een weten!!??
Fed.v.L: Een Weten. Een Wens. Je bent juist. Maar die komt eerst uit de gedachte… alles komt daaruit.
Bloss: Ik weet dat dit juist is. Maar, bijvoorbeeld, ik heb soms ‘virus draden/dingen’ van een mug (Als ik die ooit te pakken krijg, heeft die het gehad) en dat heeft niet alleen ECHT effect op mijn stoffelijke lichaam… maar een symptoom kan ook mijn denken maken in ‘Ik geef NERGENS meer om’. Dat is een feit!
Fed.v.L: Wie zegt dat?
Bloss: Onderzoekers… en IK! Neem mijn woord ervoor… het gebeurt. En dit is maar een klein ding, alhoewel erg onprettig. Ik ken mensen die zich volledig bewust zijn van gedachtekracht en toch enorm lijden onder het stoffelijke plan… en het doet er niet toe hoe sterk hun WETEN is… de pijn of de ziekte zakt niet weg. Dit soort dingen die we allemaal moeilijk vinden te begrijpen… om te overstijgen. Samen met een triljoen andere dingen!
Fed.v.L: Liefste Blossom…
Bloss: Liefste vrienden…
Fed.v.L: Liefste Blossom…
Bloss: Breng het me… welke onthulling je ook uitbrengt.
Fed.v.L: Je bent juist. Wij hebben aan geen van de toestanden geleden die GEKOZEN zijn om in de menselijke vorm te leven moest je ‘door/uit leven’. Daarom kunnen we geen commentaar geven over we wel of niet anders gedaan zouden hebben, als we het leven zouden gekozen hebben om te ervaren op Planeet Aarde. Daarom is alles dat we kunnen doen… uitdrukken wat we weten… en dat is… dat verder dan jullie stoffelijke beschikking… in een andere dimensionaal niveau van jullie zelf… jullie magisch alles kunnen overwinnen.
Bloss: Ahha! Nu, dit is de zaak … ‘op een ander dimensioneel niveau’…Ik bedoel… we willen graag weten hoe je al dit spul uitzoekt… hoe je de magie kunt vinden op DIT specifieke dimensionale niveau waarin we wonen! Echt eerlijk, wie ergens anders leeft is niet te gebruiken voor ons als die wel of niet het hier en nu is waarin wij wonen en dat kan beïnvloeden.
Fed.v.L: Toch is het dat juist, Blossom. Het kan wel.
Bloss: Nou, het kan misschien een beetje te groot voor mijn schoenen hier zijn… maar jullie gaan zeggen dat we die kennis naar beneden kunnen laten stromen in deze dimensie.
Fed.v.L: Correct.
Bloss: Zie je, en hoor dit alsjeblieft van de bescheiden plek waarop ik sta, dat zeg… dit is waarom ik de vorige dag problemen had… Want we praatten over alles telkens weer en nu weet ik wat jullie zullen zeggen… want je hebt het al gezegd. Mijn probleem is dat ik volledig begrijp WAT je zegt en ik BEN HET ER MEE EENS. Maar ik ben niet in staat om wat je voorstelt te laten… werken. Als ik in staat WAS om … telkens dat het virus ontwaakte, bijvoorbeeld… ik dit kon overwinnen. Maar dat kan ik niet. Terwijl ik zelfs weet wat jullie hebben geadviseerd. Dus waar laat ons dat zitten? Niet op de zonnige kant van de straat. Voor wat goed is dit alles te WETEN en niet in staat te zijn om het naar voren te brengen? Zoals je kunt merken… ik ben helemaal niet voor het gaan…ik zit in een fijne, fijne houding op dit moment… Ik probeer je gewoon te vertellen hoe het eruit ziet/voelt.
Fed.v.L: Dus vertel ons dan misschien … wat dat WETEN in je is dat je laat WETEN  dat wat wij zeggen juist is… ook al zeg je dat het niet zo is?
Bloss: Ik zeg niet dat het dat niet is. IK WEET DAT HET DAT IS! Maar weet niet zeker hoe je dit moet laten gebeuren. Hoe vaak heb ik gevraagd aan jullie HOE? HOE? HOE? Herinneren we ons wie we zijn?
Fed.v.L Ongeveer honderd keer per honderd.
Bloss: En hoe vaak hebben jullie daarop geantwoord?
Fed.v.L: Het zelfde numerieke getal.
Bloss: En dus waarom ben ik/zijn wij dan niet in staat om ‘daar te komen?’
Fed.v.L: Liefste Blossom… waar ben je van plan aan te komen?
Bloss: DAAR!
Fed.v.L: Waar is daar?
Bloss: Vertel me dat mensen. Waar gaan we allemaal naar toe… die in het hart gevoelde reis die ons verder meeneemt… Zeggen we dat die ons naar huis laat gaan?
Fed.v.L: Je bent altijd thuis met elke ademhaling van Goddelijkheid die je inhaalt. Je denkt gewoon dat je dat niet bent, omdat je je niet bewust ben van de WAARHEID van die zin.
Bloss: Ik weet dat het WAARHEID is. Ik ben me bewust dat het WAARHEID is… maar ik voel me niet thuis met elke ademhaling. Niet hier beneden… op Planeet Aarde.
Fed.v.L: Omdat je dat niet VOLLEDIG erkent als DE WAARHEID Blossom. Je zegt dat je bewust bent… Je accepteert dit als Waarheid. Maar je KIEST niet om het te VOELEN als de WAARHEID… met elke ademhaling die je in en uit ademt.
Bloss: Ben ik lui?
Fed.v.L: Helemaal niet. Maar, als jij KIEST om dit WETEN te erkennen uit een AL WETEND deel van je Wezen… het Weten dat God/Liefde is … Het is daar… En Is jou!
Bloss: Maar, wat houdt me tegen om te lopen, te ademen, te leven in die Goddelijke staat? Wat doe ik niet?
Fed.v.L: Je doet niets dat je niet zou moeten doen. Jij… zoals we zeiden in het begin… gaat perfect naar de ervaring van elk moment waarbij je ademhaalt.
Bloss: Dat beantwoordt mijn vraag niet.
Fed.v.L: Dat doet het wel, Blossom. Want met elk apart moment dat je op Planeet Aarde bestaat, word je die Goddelijkheid die je zoekt.
Bloss: Maar ik ben het al, nietwaar?
Fed.v.L;  Ja, je bent het.
Bloss: Maar ik ben vergeten hoe het moet zijn, ja?
Fed.v.L: Ja en wij zijn hier om je dat te helpen herinneren?
Bloss: Hoe komt het dat het zo moeilijk is?
Fed.v.L: Dat is het niet. Het is deel van de droom… deel van het plan.
Bloss: Welke? Van de droom of het plan?
Fed.v.L: Van beide… want de droom is deel van het plan.
Bloss: Vandaag is het een prachtige zonnige dag hier in Noosa. Ik zag walvissen die zichzelf opgooiden terwijl ik wandelde met mijn hond op het strand. Ik voel me zo goed. Gisteren…voelde ik me hopeloos. Werd de virus geactiveerd? Hormonen? Energetische overdrachten? Ik bedoel… WHAH!! Wie heeft de antwoorden voor de ups en downs die we beleven? Wie trekt er aan de touwtjes? Wie draait de knop om op de roller coaster? En ze zeggen wij zijn hier voor dat ritje? De hemelen erboven. Er moet een ECHT goede reden zijn voor ons briljante intelligente denken om te besluiten hier te komen. Mensen die uit het lichaam ervaringen hebben, zeggen dat onze Planeet zo uniek is en een van de beste om ’t ‘zelf’ te ervaren. Dat kleine pixeltje van een ‘ruimte tuig’ die door de ruimte gaat… spinnend en draaiend… waarvoor? Ik weet dat ik dit eerder heb gezegd… maar… echt… waar gaat het allemaal om Alfie?
Fed.v.L: Het antwoord daarop liefste Blossom, ken je ook.
Bloss: Op een hoger niveau van mezelf?
Fed.v.L: Van binnen… diep van binnen.
Bloss; In de tussentijd… gaan we verder met ademen… gaan we verder met reizen… verder met lachen als we dat kunnen. Het is plezierig geweest… en altijd goed om in aanraking te komen, na een paar pogingen waarop het niet kon. Leuk. Veel dank natuurlijk.
Fed.v.L: Met zulke diepe dank voor allen om ons binnen te laten… diep van binnen.


Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.
The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 Vertaling: Winny

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar