Followers

i decree

maandag 5 september 2016

Blossom met de Galactische Raad van Licht 2 sept 2016                                                        

Blossom met de Galactische Raad van Licht
2 sept 2016

Blossom: Ik ben blij jullie dit te vertellen, maar ik verwacht dat je dat al weet, dat sedert vorige channeling, er een ceasefire/bestand is gekomen voor een 52 jaar oude oorlog in Colombia. Dus ik was aardig beïndrukt door die voorspelling, mijn vrienden. Goed gedaan, jullie. Zijn we klaar voor een sessie?

Federatie van Licht: Dat zijn we. En we danken je voor de accolades (kon ik niet vinden.w) en toch helemaal niet nodig. We willen gewoon graag helpen bij de doorgaande zaken die voor ons liggen, door jullie bewust te maken van ‘gebeurtenissen’ die wel of niet kunnen gebeuren… want in Waarheid ligt die niet in onze handen.

Bloss: Dit begrijp ik. Toch was ik hoe dan ook onder de indruk. Welke weg reizen we vandaag af?

Fed.v.L: Laten we zaken bekijken die waarschijnlijk van belang zijn voor jou. Het schijnt dat alhoewel er veel opwinding is in de ‘rijen’ zeggen we,.. dat velen onderworpen zijn en ‘op hun laatste benen zijn’ die horen bij dit ‘wacht spel’… zoals men het zou noemen.

Bloss: Echt? Ik heb er de laatste tijd niet zo veel over gehoord. Ik voelde alleen maar verhoogde verwachting, alhoewel ik me bewust ben van maar weinig mensen die echt worstelen en zien dat het Universum zijn geluk duwt!!

Fed.v.L: We weten dat voor sommigen dat innerlijke en uiterlijke chaos is. We spraken de laatste keer van een ‘opschudding’ en dat het heel mild werd begonnen. Dit kan heel veel verschillende vormen aannemen… want we spreken niet alleen over een wereldwijde schaal, maar ook over een individuele. Want zoals jullie je bewust zijn, vinden er veel verschuivingen plaats.

Bloss: Verschuivingen vinden plaats!

Fed.v.L: Het is dat tijdens deze keren waarop ‘verstoringen’ … ‘verstoren’ … om die ene voort te brengen… die gewenst is om ‘naar gekeken te worden’. Die kunnen verschijnen om op de meest bizarre manier aangeboden te worden, zodat iemand ‘die er mee moet omgaan’ er mee kan omgaan…. En toch zijn er opruimingen nodig… en dat wat wordt gepresenteerd zal zonder kwestie, de manier zijn van het Universum om te helpen een specifieke zaak te verkrijgen … voor iemands Hoogste goed.

Er is niets dat zichzelf aan een individuele ziel presenteert dat …in de lange term… niet gunstig is. Jij bent je zeer bewust dat het de houding is waarin men kiest om zijn leven te leven en de gelegenheden die ze presenteren… wat de gehele affaire een plezierige of niet-plezierige … een ecstatische of vervelende… een verdrietige of gelukkige enz… ervaring is.

Bloss: Ja, en ook bewust dat er extremen bij zitten. Want iemand die gekozen heeft om in een oorlog te leven, in een oorlogsgebied of in een honger status te leven is nauwelijks rond aan het gaan om geluk uit te zweten.


Fed.v.L: Toch is het ook zo …dat hun innerlijke Wezen … in de diepten van hun ziel … de gelegenheid heeft om te ‘schijnen’ en het maakt niet uit waar ze zijn. Je kunt vragen. Hoe kan een onschuldig kind dat zo lijdt aan gebrek aan ondersteuning… hoe kan het ‘schijnen’? En toch komt ‘schijnen’ in veel vermommingen voor. Lieve Zielen. Het effect dat dit kind kan hebben op een vrijwilliger uit een ander land… als ze die ziel helpen… raakt het hart zo diep dat het een schijnende ziel moet zijn dat dit kan laten gebeuren. Zie je?

Sommigen kunnen zich dit afvragen waarom iemand zou kiezen om hier beneden te komen om een dergelijk leven te beleven… en daarna dat het zo vroeg wordt weggenomen?

De Helderste Hoogste zielen komen naar jullie Planeet naar beneden en doen dat dan om de harten van velen te doen ontwaken. Met het grootste respect zeggen we… Als hun ‘taak eenmaal is gedaan’ is het gepast voor hen om hun leven eerder spoediger dan later te verlaten, dus om niet te veel te beschadigen aan hun ziel in een dergelijke situatie.

We vragen dat jullie je best doen om in verbinding te blijven met wie jullie zijn. Ja, beproevingen komen en gaan. Jullie hebben goede dagen, jullie hebben niet goede dagen. Maar, als je WEET … als jullie BEGRIJPEN dat eigenlijk ALLES DAT dat plaats vindt … ALLES dat zich aan je vertoont … voor je Hoogste Goed is… dan sta je VREDE toe om je Wezen in te gaan.

Je ‘vergeet’ om ‘super gestresst’ te zijn over een zaak … want je bent bezig je te focussen op de VREDE in het WETEN dat ‘wat het ook is’ … het gebeurt voor je Hoogste Goed.

Als men deze kennis ACCEPTEERT als WAARHEID … dan ontdekt men dat de situatie die niet specifiek van Vreugde was… zichzelf ontbindt met een snellere bedoeling… want de les werd geleerd/begrepen… om IN VREDE TE ZIJN… DE HELE TIJD… IN ALLE DINGEN.

Bloss: Met respect… gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vrede is niet iets dat velen ervaren op onze Planeet …om veel verschillende redenen.

Fed.v.L; We accepteren dat het niet altijd het gemakkelijkste pad is om op te lopen… en toch IS HET ZO!

Om het VREDES PAD af te lopen … op elk moment … is veel gemakkelijker dan het ‘stress pad’ af te lopen… niet waar?

Bloss: Oh, inderdaad! En met respect… ik zie mezelf niet als een stress konijn. Maar, als ik in gezelschap ben van zo iemand… denk ik dat het moeilijk is om zo te leven… dan herinner ik me… dat ik ook zo was!! En zo gaat het terug naar de houding in/van alle dingen.


FEd.v.L:  We laten je denken aan je moeder in de laatste paar dagen van haar overgang toen zij wilde ‘gaan vertrekken’ van jullie Planeet met tussenpozen… en toen ze eenmaal terugkeerde… met haar ogen als diamanten lichten… vertelde ze jou dat ze haar leven had doorgebracht met zich almaar zorgen te maken en dat dat nergens toe diende … want er was helemaal niets om je zorgen over te maken. Is dit niet zo, dierbare Blossom?


Bloss: Ja. Ik wil er graag aan toevoegen dat ik zeker ben dat mijn mum heel gelukkig zal zijn als ze veel stress konijnen zal helpen die dit lezen… om het stressen te doen stoppen! Gewoon geen punt.

Fed.v.L: Er is WERKELIJK HELEMAAL geen punt. We kunnen dat niet genoeg STRESSEN/BENADRUKKEN.

Bloss: Mooi! Nu terug naar het VREDES PAD.

Fed.v.L:  Wat er ook op jullie wereld gebeurt… en dit betekent ‘jullie’ wereld… aan elk individu… laat je innerlijke Waarheid je ‘de  weg wijzen’’. Als je eenmaal WORDT, eens opnieuw… als je opnieuw VOELT… dat de WAARHEID van wie je bent… dat je in het Hoger Bewustzijn komt … dat WERKELIJK … NIETS er eigenlijk toe DOET. Als je dat WETEN vasthoudt en VREDE kiest in plaats van de hele dag in en uit te ADEMEN …de rest van jullie dagen… wat een andere ervaring zou je tegenkomen.

Misschien zou je dat moeten proberen Liefste zielen?

Stel je voor… het VREDES PAD lopen met elke ademhaling! Wat …OP AARDE … zou er dan nog zijn om je zorgen over te maken?

Bloss: Nou, sommigen zouden zeggen… hun gezondheid, de gezondheid van hun kinderen, de gezondheid van hun ouders, hun financiën, hun relatie… of gebrek aan… hun hypotheek… hun gezinsveten … zal ik nog even doorgaan?

Fed.v.L: Daar is geen noodzaak voor… want wij lopen voor jullie uit. Dit Liefste Dame, is precies ons punt.

Bloss: Ik weet het, ik probeerde net om ‘er een punt van te maken’.

Fed.v.L; Neem even een moment, Ieder die dit leest… neem een moment … stop en haal adem… en adem…. en adem… Denk aan niks anders dan het woord PEACE/VREDE… doe het nu nog even langer… totdat je ECHT BEGRIJPT WAT WE JE ZEGGEN.
De volgende zin hieronder zal er altijd zijn voor je om te lezen… als je er klaar voor bent. Dus ga door met ademhalen intens en zeg het woord VREDE … met je ogen gesloten. Hoe velen van jullie zullen drie of vier keer ademen en dan denken: ‘Ja. ik snap het’. Hoeveel 20 keren? Hoe veel zouden zichzelf de eer doen en inderdaad de tijd om veertig diepe ademhalingen te doen voor het gevoel uit om door te gaan…. doorgaan… doorgaan… Altijd voelend dat ze verder moeten … verder moeten… verder moeten … Inplaats van te voelen om eraf te gaan, er af, eraf! (er uit?)
Met respect… er zijn er heel weinig die zichzelf ‘voldoende’ eren!
Men doet zijn werk… hier en daar… maar om ECHT zichzelf te eren … opnieuw zeggen we… dat zou zo’n merkbaar verschil maken dat men nooit meer achteruit zou kijken.

Bloss: Jullie zijn je bewust natuurlijk… dat ‘tijd’ in onze wereld onze gevangenis is?

Fed.v.L: Dat zijn we… maar jullie bouwen de en bouwden die.

Bloss: Tijd is iets waar we noodzakelijk niet veel van hebben. Of het raakt altijd op.

Fed.v.L: En ziende dat het helemaal niet bestaat… je hebt het zelfs helemaal niet!
Stel je voor… stel je voor… stel je voor… een ‘ruimte’ in jullie WEZENS waar je de tijd loslaat. Je DEED gewoon wat je wilde doen in die ruimte van NU.

Bloss: Dat zou inderdaad heerlijk zijn. Maar hier op Aarde … moeten rekeningen worden betaald. Het grootste deel zit in de ‘rat-race’ en moet werken… met weinig spelen. Wat zou het kosten ‘dat alles’ zal veranderen?

Fed.v.L: Iets groots! Opnieuw…precies ons punt!

Bloss: Wat betekent?

Fed.v.L: Dat betekent... je hebt gemerkt Blossom, dat door dit gesprek wij jou hebben gevoerd om vandaag ‘met ons te spelen’… om er toe te leiden …nadrukkelijk… naar deze plek/positie waarin we willen spreken.
We spreken tegen je van GROTE VERANDERING. We spreken tegen je van een NIEUWE WERELD. Maar het is met behulp van jullie ‘voorstelling’ dat de levens van Vreugde …onnadrukkelijk…schuldeloos…zullen gebeuren.
Er is vaak gesproken door mensen dat ze onze hulp nodig hebben. Maar, misschien kunnen we dit vandaag omkeren… en zeggen dat wij misschien die van jullie nodig hebben!
We hebben JULLIE nodig om de wereld beginnen te visualiseren en TE VOELEN die jullie willen. Daardoor dan… beginnen jullie erbij te handelen…en…zo WORDT het die.
De hele tijd dat men blijft ‘steken in de sleur’ en wonend en VOELEND DAT…des te langer zal De VERANDERING kosten.
WIJ HEBBEN JULLIE HULP NODIG! OM ONS TE HELPEN!
BEGIN ER GROOTS AAN TE DENKEN, LIEFSTE ZIELEN!
BEGIN JE GEDACHTEN TE VERANDEREN NAAR DIE WELKE JE WILT.
LEEF ZE…
WORD ZE…
HOUD VAN ZE.

Bloss: Ik vind dit best interessant, want vandaag en de laatste keer dat we spraken… hebben jullie iets ‘anders’ over je. IK WEET dat jullie het zijn. Ik kan dat zeker VOELEN. Maar, een andere ‘take’ (aanname of aanzet) op de dingen misschien?

Beste Blossom, liefste Zielen… WIJ ZIJN DIE WE ZIJN. Maar we kunnen ons uitdrukken op elke wijze die nodig is om andere aspecten … verschillende gezichtspunten … over te brengen.

Bloss: Yep. Dat snap ik. Ik weet het niet, ik moet lachen. Soms vraag ik me af waarom er geen ‘troep’(bende?) van jullie brigade… naar beneden kan komen naar degenen van ons die bereid zijn en willend en in staat zijn…en gewoon binnen wippen en hallo zeggen en ‘zich vermengen’ en dit ‘vermengen’ NORMAAL laten zijn!!

Zo velen van ons zijn zo klaar daarvoor. Om zich te vermengen met Hogere Energieën. Het hart doet soms pijn om de stoffelijkheid ervan eerder dan deze telepathie methode tussen twee werelden. Maar ik ben me ook bewust, door de mensen die me schrijven… dat ik heel gezegend ben om met jullie telepathie te doen. Velen zouden dat zeer Graag doen, maar ze zijn er niet toe in staat. Dus ik ben altijd in grote Dank daarvoor. Het is een beetje rare channeling vandaag…noch hier noch daar. Hah! Dat laat me lachen… dat telt het aardig bij elkaar op!

Fed.v.L: En weer, perfecte woorden. Want deze ‘onrust’ die velen voelen komt heel vaak door ‘noch hier noch daar’.  We willen zeggen… die ‘er tussen in-heid’ kan iemand laten voelen om buiten alles te zijn. Alhoewel, we vragen je om er op een andere manier naar te kijken…
Stap op het VREDESPAD en ga verder met lopen. Op ‘zijn tijd’ zul je komen naar ‘daar, vanaf hier’… of misschien komen naar ‘hier vanuit daar’ … het doet er WERKELIJK niet toe!

Bloss: Gewoon ter verduidelijking.,. voel ik nu dat je zegt dat we middenin zitten… een soort van naar boven/op gaan?

Fed.v.L: Correct. Misschien zouden wij het noemen ‘In Niemandsland’! 
Blossom, je kunt het voelen in je hart als we dit gevoel aan je geven … dat …
ER ZAL EEN TIJD KOMEN ALS VREDE EN HARMONIE HEERLIJK WONEN IN IEDEREEN.
Iemands(Hun) dagen zullen worden doorgebracht in de Zuiverste Liefde en Vreugde.
VOEL DIT.
WEET DIT.
WANT HET IS ZO
WE HOUDEN VAN JULLIE.

Bloss: Ik houd ook van jullie Ik zal geïnteresseerd zijn om dit terug te lezen… omdat ik natuurlijk met de stroom ben meegegaan. Maar het schijnt een beetje ‘over z’n plek te zijn heengegaan’ en ik kan me feitelijk niet herinneren hoe dit begon!
Veel dank, mijn vrienden… In Liefde en dank.


Here is the audo for this channeling read by myself and the Joe Pena.http://www.youtube.com/watch?v=U6thCupQ2q0
Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.
The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar