Followers

i decree

zondag 14 augustus 2016

Nederlands -- Federatie van Licht met Blossom op 12 aug 2016
Federatie van Licht met Blossom op 12 aug 2016

Blossom: Opnieuw… hier zijn we vrolijk en wel! Dank jullie zeer voor je her-verzekering die je uitsprak de vorige dag.

Ik voel me ECHT veel meer vertrouwd. Wij Mensen gaan door zoveel ‘ups en downs’ om tot onze waarheid te komen! Dus, wat is er nieuw van jullie?
 ( August 8th channelling http://youtu.be/Gup5L0O6N7g )

Federatie van Licht: Wij zijn in de volheid van Liefdes Energie als we ons vandaag met jou verbinden. In de lucht… zoals jullie gezegdes zeggen… is veel opwinding en verblijdende gedachten die iemand naar de staat van Zijn brengen die nodig is voor de fenomenale veranderingen die gaan gebeuren.

EN GEBEUREN ZULLEN ZE.

Bloss; Mag ik hier zeggen… en ik handel met opzet als een negatieve Nelly… Maar, zo vaak is er een gegons (buzz) geweest… zo, zo, zo vaak… wat is er zo anders aan ‘deze keer’?

Fed.v.L: Niets! Hierbij, als er ooit een gegons geweest is betreffende verandering in al je Jaren… dat komt omdat die altijd gebeurt! Zo veel verandering neemt jullie naar Helderder dagen, die tot nu toe het tegengestelde lijken.
Bloss: Dat komt omdat we met het tegengestelde gevoed worden. Ik begrijp dat. Mensen voelen onze ‘Familie van ergens anders’ heel dichtbij, bijna tastbaar voor sommigen. Ik weet dat jullie altijd dicht bij ons zijn, maar, dat is een WETEN eerder dan het feitelijke VOELEN soms.

Fed.v.L: Dame Blossom…

Bloss: Daar voel ik me niet zo prettig bij!! Alhoewel het me laat grijnzen want daar ben ik ver van. Ik vind het niet erg ‘De Dame, Blossom’… een groot verschil!

Fed.v.L: Helemaal niet… Mogen we het wat prettiger maken door te zeggen dat het de naam is van iemand die wij kozen en adoreren…

Bloss: Adoreren? Echt? OK, dan…

Fed.v.L: Uitzoeken wat onbekend is voor je, is geen gemakkelijke taak. We zijn ons bewust dat je wilde vragen: “Wat kunnen we verwachten”. Maar je laat dat na vanwege het vaak gevraagd te hebben en kent ons antwoord… “Veel Verandering” … en je wilt weten op welke wijze?

We kunnen alleen woorden bieden die bemoedigen *(‘bewijzen van of bemoedigen’) en sterkte trekken uit het feit dat die veranderingen die komen… die opwindende tijden zijn bijna bij jullie.

(*Condone … can mean in this case  ' with the intended meaning "approve of" or "encourage,')

Bloss:  Nou waar heb ik dat eerder gehoord?

Fed.v.L: Die veranderingen GAAN gebeuren en jullie zullen nooit meer terug kijken. We kunnen niet specifiek deze opnoemen hoe die verandering gaat uitspelen… beetje bij beetje. Dat is onmogelijk. Want het is dat ieder van jullie zijn deel speelt en je schrijft het script terwijl je gaat… dat zal maken hoe het gaat worden.

Inderdaad is het een Goddelijk Plan… en dat zal zich uitspelen. Het kan dat niet niet doen. Maar de reizen die zich ontvouwen terwijl het uitspeelt met die specifieke rollen… is aan IederEen van jullie.

Weet dit… JULLIE HART ZAL TEGEN JE SPREKEN ALS NOOIT EERDER.

Er zullen omstandigheden gebeuren die iemand in de war maken en verbijsteren. Maar, diep van binnen WEET DAT ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN.

VOLG HET WETEN BINNENIN JULLIE.

Luister naar JOUW WAARHEID… want er zal veel ‘Uit-rekken van de Waarheid’ zijn in de verkeerde richting, om voor degenen die liever de donkere zijde van de kamer willen om te verdedigen en zichzelf verontschuldigen.

Bloss: Kun je dit uitweiden over wat je hier bedoelt?

Fed.v.L:  Zodat… dingen die de ‘gemiddelde mens’… en we bedoelen dat met respect voor een percentage/gemiddeld… het huidige waar genomene is zeer verschillend dan wat zij/hoe zij eigenlijk zijn. Velen zijn zich bewust hiervan. Maar, er zullen Waarheden blootgelegd worden die zelfs degenen die denken dat ze weten wat er is verborgen… dat niet weten! Veel meer dan het oog ziet wordt onthuld… langzaam maar zeker.

Als iemand ‘Schok Nummer Een’ accepteert, bereid je dan voor op ‘Schok Nummer Twee’ en zo voorts.

Het is tijd dat de WAARHEID naar buiten komt. Het heeft meer dan lang genoeg geduurd waarin het verbergen van zeer belangrijke zaken betreffende jullie ‘Sterren Familie’ werd achtergehouden.(weggehouden).

Daarom zullen zij er zijn die zullen proberen om ‘de Waarheid uit te Rekken’ zoals we zeggen, zichzelf een ‘geschiedenis van afkoping’ te doen door te ontkennen wat is en ‘WAARHEIDSGETROUW’ wat het niet is.

Bloss: Kun je uitweiden over ‘WAARHEIDSGETROUW’ wat het niet is?’

FEd.v.L: Er zijn zeer knappe/sluwe/intelligente Wezens op jullie Planeet op ‘heel hoge posities’ Hun Waarheid, die zij kennen is niet de Waarheid… en toch, zullen ze nog zeggen dat die het wel is… om te voorkomen dat ze vallen uit die Hoge positie.

Het is tijd nu voor de burgers van Planeet Aarde om HET RECHT TE HEBBEN OM TE ZIJN WIE ZE ZIJN.

HET IS TIJD VOOR HET DUISTER OM UITEEN TE GAAN EN ALLEEN HET LICHT ZAL OVERHEERSEN.

Bloss: Dus je bedoelt dat ‘onthulling’ gaat gebeuren?

Fed.v.L: Dat bedoelen we.

Bloss; Opnieuw en met alle respect… dit is eerder gezegd. Niet zo vaak door JULLIE zeggend dat het eraan staat te komen, alhoewel jullie er een beetje over gesproken hebben, maar de anderen… in al die jaren, heel vaak. Dat is niet spoedig!

Fed.v.L: En wij kunnen alleen de jigsaw puzzel laten zien die wij doen… daar mee komen de stukken bijeen en zoveel meer van de over alles heen scène heen kan worden gezien.

(Merk hierbij dat dit waarover werd gesproken en dat doe ik met een gehoor:
dit kan gezien worden hierop: 
http://youtu.be/MHcCPRvSMOc


Daarom is het waarom, zoals jullie weten, we jullie geen precieze tijdsframes kunnen geven. Want wij werken niet in de tijd.

Maar, sommige zeer belangrijke stukken zijn nu op hun plek gezet en zoals jullie weten, als je een jigsaw puzzel maakt, zijn er een paar ‘specifieke stukken’ op hun plek gezet… en dan kunnen velen eromheen keurig ingesloten worden.

Men had gewacht en gewacht op die precieze stukken die welke allemaal erom heen in die positie stonden om wachtend … op hun plek te vallen… zo snel daarna… te kunnen doen.

Bloss: Het ding is… Ik voel dat gegons. Maar ik ben zo oud -  geweest! Ik heb dat gegons zo vaak eerder gehoord en misschien word ik weer zo veel geveegd door die hype? Opnieuw! Opnieuw! Opnieuw! We zijn allemaal zo zeer, klaar voor de verandering.

Fed.v.L: EN DIE KOMT ERAAN!

Bloss: Ja, Kerstmis ook! Ik weet dat ik zo twijfelachtig bent. Maar hoe kan ik dit zeggen? Het is niet op een negatieve manier! Gewoon zeggen hoe het is. Gewoon realistisch zijn denk ik.

Fed.v.L: Zo realistisch… dat als we instemmen met het feit dat het schip dat aan jullie hemelen werd gezien, het echte is… kies je nog om te twijfelen?

Bloss: Ja. Begrijpen jullie waarom?

Fed.v.L: Door de onjuistheden… Want jullie weten niet wie je kunt Vertrouwen vanwege het ‘Bombarderen van onwaarheden’ die er zijn ingezet om die missie te vervullen. Om in verwarring te brengen.

Bloss: YEP! In mijn praatjes kan ik zo vertrouwd praten over wat er zal gebeuren… DAT MOET KOMEN uit een weten in mij. DAT LAAT ME VERTROUWEN OM TE WETEN DAT OP EEN DAG DISCLOSURE/ONTHULLING ZAL ZIJN…. GROTE SCHEPEN AAN DE HEMEL… HULP DIE ONS NAAR EEN HELDERDER WERELD ZAL BRENGEN… ZAL KOMEN. Niet om ons te redden. Niet om ons te behouden. Maar om met ons te werken. Om een helpende hand te lenen om deze Planeet weer in orde te maken…. IN WAARHEID… IN LIEFDE.

Fed.v.L: We spreken alleen over ONZE WAARHEID Blossom, zoals je weet. En we komen om dergelijke zaken te bevestigen. Of die nog worden geaccepteerd als jullie tijd verder gaat… het kan ons niets laten veranderen… noch zouden we dat willen. Dat wat wij aanbieden is om jullie te helpen vanuit de positie waarin WIJ zijn.

De positie waarin JULLIE zitten is anders dan die van ons en we kunnen de wolken weg vegen van twijfel waarin jullie jezelf zien ingesloten.

WE KOMEN OM VAN DIENST TE ZIJN… NIET OM EEN VRAAG TE STELLEN EN EROVER NA TE DENKEN ALS WERKELIJKHEDEN VAN ONS BESTAAN.

Bloss: Ik zet die op een magneet en plak hem op mijn ijskast!!

Fed.v.L: Er zullen ALTIJD degenen zijn die willen samenzweren en om iemands gedachten in de richting te brengen van wantrouwen en eenzaamheid van hart.
Toch zeggen we tegen jullie…

JULLIE ZIJN NIET ALLEEN.

JULLIE KUNNEN NOOIT ALLEEN ZIJN.

WIJ ZIJN JULLIE FAMILIE.

We moesten ons terughouden toen we voelden dat we te brutaal vooruit wilden gaan. Maar het was niet verenigbaar met de transformatie om dat te doen. We moesten geduldig zijn net als jullie. Want we voelden jullie smart en wanhoop.

Bloss: Wie weet wat er gaat gebeuren als het allemaal gaat beginnen? Men kan zich dat niet echt voorstellen. Maar, het GAAT komen. Onze wereld is in zo’n grote nood voor een massale opslag van het spreekwoordelijke! En hoe iemand kiest om daar op te reageren… is aan ieder een.

FEd.v.L: En mogen we er aan toevoegen alhoewel er chaos door verwarring zal zijn… onthoud in je denken, en onthoud in je hart… dat als die tijd komt…

JE ONS ZULT KENNEN … IN JULLIE HART.

LUISTER ALLEEN DAAR NAAR … want er zullen velen zijn die je proberen te overtuigen dat wij niet zijn die we zeggen te zijn.

Bloss: Zul je dan zeggen wie je bent?

Fed.v.L: Om te beginnen jullie zullen ons kennen Energetisch… en we zeggen je dat nu… dat zal meer dan voldoende zijn!

Bloss: Al die dingen zijn al gezegd terug in 2008. Dat kleine hondje is nog heel erg ‘deel van mijn Wezen’. Maar niet op een slechte manier zoals sommigen kunnen denken. Juist de dingen die jullie toen zeiden… over je aankomst… zijn aardig nog wat je nu zou zeggen. Ik voel me niet, om eerlijk te zijn, dat ‘Een Grote Show’ op het punt staat te gebeuren, spoedig dus. Maar misschien … gewoon misschien… is de tijd gekomen om de band op te starten… Dat kon een lange ouverture worden… maar wat doet het er toe, als als die zich maar opstart…

Fed.v.L: Liefste Blossom

Bloss: Eh, wat zegt u?

Fed.v.L: Liefste Lady Blossom…

Bloss: Ik dank u!

Fed.v.L: Beantwoord dit… Waarom neem je de tijd om deze conversaties te hebben met ons en ‘om ze uit te zenden’? 

Bloss: Goede vraag! Nee, echt, omdat ik diep in mij, alhoewel ik me dat soms afvraag en denk: ‘WAT ben je aan het doen, Blossom?’ …Ik WEET dat ik niet gek ben. Misschien soms een beetje kierewiet, maar niet gek. Ik ben een rationeel normaal Menselijk Wezen dat weet dat er hier meer bij zit en ik weet dat ik niet alleen ben om dit te weten. Deze LIEFDE die wij zijn heeft zin voor alles en ik denk dat jullie wezens/mensen juist het ijs op de cake zijn als het neerkomt op de ‘kern van de zaak’. Waarom vraag je dit?

Fedv.L: Omdat we wilden dat JIJ weet waarom. Want wij zijn ons bewust dat je soms erover nadenkt of dit allemaal geen bedenksels zijn van jouw imaginatie.

Bloss: Wie zei dat? Yep. Toch moet ik ‘daar naartoe gaan’, om naar MIJN WAARHEID te gaan… en als het zou zijn ik op mijn doodsbed zeg: “Nou, dat was allemaal een lading van ouwe knoeiers’… omdat er niets gebeurde… dan zo zij het. Maar… ik deed het beste te weten om te LEVEN IN MIJN WAARHEID!

Fed.v.L: EN ZO ZIJ HET.

Bloss: Yep. En zo zij het. Veel dank. In veel liefde… Ik teken nu af.

*Condone … can mean in this case  ' with the intended meaning "approve of" or "encourage,'

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.
The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar