Followers

i decree

zondag 15 maart 2015

Nederlands -- Blossom met de Galactische Federatie op 14 mrt. ‘15


Blossom met de Galactische Federatie op 14 mrt. ‘15

Blossom:  Hallo daar. Ik vroeg me af vandaag of ik jullie iets kon vragen over dat wat meer en meer ‘interessant” voor me wordt. Soms, als ik buiten ben tussen veel mensen, VOEL ik me alsof ik midden in een soort computerprogramma zit. Dat is de enige manier waarop ik dit kan beschrijven… en terwijl degenen die er naar kijken “Het Spel” best belachelijk vinden, op een of andere manier. Kunnen jullie hierover met me schrijven en me misschien wat duidelijkheid geven? Ik wil graag, indien mogelijk, dat jullie vandaag niet door mij heen spreken, omdat ik voel dat er vragen zijn die ik moet stellen. Oh! Sorry!  Goeie morgen! 

Federatie van Licht: en ook de Groeten uit de Grootste Liefde aan jou.
Deze zaak is inderdaad ingewikkeld … en niet iets waar je Lichtjes in kunt komen. Er is ruimte voor veel verwarring vanwege de enormiteit van de schaal waarop dit bestaat.
Ten eerste willen we graag ons richten op een bepaald document dat jou gezonden is om te lezen. Hoe liet dat jou VOELEN?  
Bloss: Zeer onprettig. Ik weet dat jullie gezegd hebben, als iets niet goed voelt, laat het dan los. Toch ben ik onzeker door het onderscheid tussen dat wat WAARHEID kan zijn … maar het is niet echt leuk om dit onder ogen te zien … en daarom, met dit specifiek document… veel ervan resoneert wel en veel niet.
Fed.v.L: Omdat het Waarheid is die gemengd is met onwaarheden. Het maakt niet uit waar het document over gaat of wie zegt waar het vandaan komt.  Als het je ECHT onaangenaam laat voelen… STOP DAN MET HET TE LEZEN!
Bloss: Ja, maar zoals ik zei… wat als het WAAR is en ik het gewoon niet wil weten?

Fed.v.L: Laten we hier helemaal duidelijk over zijn. Jullie oorsprong …is LIEFDE. Dit WEET je. Daar ‘hameren’ we steeds op. Daarom, wat niet met je resoneert … dat wat je onprettig laat voelen … kan niet van de Vibratie zijn die je nu bereikt hebt. Daarom, is het niet JOUW WAARHEID. Slechts dat wat met jullie resoneert … dat wat je je GOED LAAT VOELEN … dat IS WÁÁR VOOR JULLIE.
Bloss: Maar de verwarring is… wil ik gewoon niet met de Waarheid omgaan?
Fed.v.L: Je GAAT met de WAARHEID om. JOUW WAARHEID.
Door in het LICHT te blijven en met alles dat jou Gelukkig maakt … leef je JOUW WAARHEID. Niet die van een ander, … die van jouw/jullie. Als je je onaangenaam VOELT over IETS … dan komt dat omdat dat geen verbinding heeft met wie jij WERKELIJK bent.
Jij leest … dat deze Aarde van jullie en de mensen die haar bewonen … tot slaaf zijn gemaakt… zelfs in het leven hierna. Dit is allemaal een val… want jullie hebben een computer programma binnen in je… Juist?
Ja, gewoonlijk lees ik niet of ‘val’ ik niet voor dit soort dingen. Toch ging ik door dat niet GOED VOELEN heen, omdat ik zo vaak VOEL dat we in een of ander soort programma zitten en dit specifieke geschrift zoog me op. Het keerde mijn wereld 24 uren om… Toch kwam ik eruit en KENDE MIJN WAARHEID… en ik voelde dat veel ervan heel erg een …handel in vrees (fear mongering)was. Ik denk dat dit zo nu en dan goed voor het zelf is om te doen.
Fed.v.L: Waarom? Wat won je ermee… alleen onrust… intense onrust.
Bloss: Misschien liet dit me heel veel groeien.
Fed.v.L: Dacht je dat je dat deed?
Bloss: Nou, op een manier. Ik kwam er doorheen… werkte het voor mezelf uit. Dat liet me ‘meer’ zien over mezelf. Maar, het leidde me ertoe om meer te weten over ‘Het Spel’ wat jullie zeggen waar we inzitten. Die illusie. Iets ervan had zin vanuit dat gezichtspunt.
Fed.v.L: Liefste vriendin. Dus, je wilt er dieper in graven? We kunnen zeker begrijpen waarom. Maar, we zullen je tegenspreken door te zeggen… dat veel waar je over wilt weten… waar je niet toe in staat bent … omdat je erin zit.
De GEVOELENS  die je over Jou hebt.. .Jouzelf… Liefde … Geluk… Vreugde … Medeleven …Dankbaarheid… etc. ALLE GEVOELENS die jij JOU laat VOELEN… die laten je ook ‘het systeem verslaan’… zoals je wilt.
DIT IS WAAROM WE MAAR DOORGAAN OVER HETZELFDE ONDERWERP
WANT HET IS EEN MANIER OM JE VRIJ TE MAKEN.
En hoe vrijer jullie worden… hoe meer jullie ‘Het Spel’ begrijpen… en hoe meer je leert hoe je dit kunt spelen! En hoe beter je erin wordt… hoe meer je ‘er doorheen ziet’, door die illusie en wat samengaat met de WAARHEID van jezelf.
Bloss: Dus, ben ik me bewust van alle externe programmering/controle … via media… financiën… regeringen… alle leugens enz. Maar zitten we eigenlijk ook in een ‘intern’ programma? Zit er programmering binnen ‘onze werkingen’ die ons naar beneden halen? Die ons afhouden van het de WAARHEID zijn van ons Licht? Die onze GEVOELENS onderdrukt, enz?
Fed.v.L: Ons antwoord voor je is NEE. Niet op de manier zoals jij je dat voorstelt… als bij ‘inplanteringen’… zoals dit document suggereert.
Er is zeker een eis van degenen die in deze tijd niet met Licht resoneren… om zonder twijfel te overheersen en te onderdrukken en naar onderen te halen … Maar, dit wordt gedaan vanuit een externe tactiek die dan de interne werking kan beïnvloeden. Die zijn beide van het denken en de stoffelijkheid.
Bloss: Bedoel je dingen zoals chemtrails, vaccinaties, voedsel etc?
Fed.v.L: Ja, we bedoelen precies dit en nog veel meer. Er zijn subliminale (onderbewuste) werkelijkheden aan het werk. Men is zich niet bewust er door te worden beïnvloed. Heel veel door jullie media en inderdaad, de populaire muziek waar zo velen van de jongere generatie naar luisteren en door ‘worden gevoed’.
Het is belangrijk voor degenen die zich er van bewust zijn dat ze de beheersing verliezen om de jongeren ‘vast te houden.’ Velen worden er onbewust door ingezogen en we zeggen … dat dit Het Geheel niet dient.
We zeggen ook… dat we jullie de sleutel bieden. We hebben jullie dat op een bordje overhandigd… We hebben het voor je neus laten bengelen. We zeggen opnieuw…
DE ENIGE MANIER OM JEZELF VRIJ TE MAKEN … DE ENIGE WIJZE OM THUIS TE KOMEN … GAAT VIA LIEFDE.
Bloss: Ik begrijp het. Dat doe ik! Maar men moet echt sterk zijn om niet te bezwijken voor de ‘negativiteit’ die vaak wil regeren. Het VOELT soms als een nooit eindigende ‘strijd’.
Fed.v.L: We begrijpen waarom je dat woord gebruikt. Maar, we corrigeren je door te zeggen … dat het niet ’NOOIT EINDIGT’.
Bloss: Toch voelt dat soms zo. Neem me niet verkeerd… IK HOUD ERVAN OM GOED OP DREEF( of in goede conditie) te zijn. Het heeft allemaal zin als ik in goede conditie bent.. DAT SNAP IK… Het is gewoon dat ik niet altijd goed op dreef bent! En jullie vragen ons om dat te zijn … om te kunnen losbreken. Om de sleutel te kunnen grijpen, die in het slot te steken, open te draaien, de deur te openen en BAM!
Fed.v.L: We stellen je voor … dat hoe meer je je bewust bent van het verschil dat je maakt voor jou en daarom voor IEDEREEN… hoe meer je vastberaden bent om door de programmering te breken. Zoals we zeggen …’om het systeem te verslaan’. Er is geen andere manier.
IN ESSENTIE … NIETS EN NIEMAND KAN JULLIE BEHEERSEN WIE JE BENT…
WEET DIT!
Jullie spirits kunnen worden ontmoedigd…jullie GEVOELENS kunnen wederrechtelijk worden toegeëigend als je alles toestaat waarmee je gevoed wordt om je WAARHEID te worden!
Bloss: Ik ben geïnteresseerd dat je het woord usurped (wederrechtelijk toegeëigend) gebruikt ‘Overnemen om zonder rechten te bezetten’…
Fed.v.L: We gebruiken dit met opzet … zodat …dit is de bedoeling van degenen die… in deze tijd in hun hart … geen vrijheid willen In/Als/Via/Van Liefde. Hun bedoeling is om een ziel zich zo gedesillusioneerd te laten VOELEN…. zo ontevreden met hun lot. Zij willen dat Iemand ALTIJD DE STRIJD TOT OVERLEVEN VOELT… en het deel te verliezen dat Vreugde is … via de consequente versperring van het programmeren van alles dat ellendig en verwoestend is.
Bloss: OK, dus mag ik jullie vragen om wat meer te geven over ‘illusie’… gewoon een beetje meer waarmee ik in staat ben om dat te snappen?
Fed.v.L: Als jij zelf, Blossom in een toneelspel zit, op het toneel staat …ben jij je bewust dat je in een spel zit … in de saga, of in de komedie.. die wordt uitgespeeld,dat die niet echt is. Het is een uitvoering van iets. Je doet alsof, alsof je iemand bent. Je schetst iemand die je bent. Correct?
Bloss: Ja.
Fed.v.L: Dat is wat je doet op Aarde … een spel uitvoeren.
Bloss: Maar waarvoor? Wie is het gehoor?
Fed.v.L: ALLES! Iedereen! Wij hebben gesproken over Het Spel… Het Experiment om LIEFDE In/Als/Via/Van ZICHZELF.
Een ongelooflijke gelegenheid … om LIEFDE uit te drukken, omdat die nooit de kans had om eerder te worden uitgedrukt… in al haar verschillende vormen … in al haar verschillende Vibraties … van zichzelf.
De vrije keuze heeft haar naar de plek gebracht waar jullie nu in wonen. Om alle redenen van bewuste uitdrukking van het individuele… maar collectieve zielzelf.
Door de vrije keuze… werden er besluiten genomen om de richting te veranderen waarin het traject reisde. En dus… DIT ALLES WAT WIJ TEGEN JULLIE ZEGGEN … en zullen doorgaan te zeggen… sprong eruit voort.
Alles waar jullie voor naar de Aarde kwamen … sprong eruit voort…
OM ER MEE OMHOOG TE GAAN…
NAAR EEN HELDERDER PLEK…
EEN HELDERDER WERELD OM IN TE WONEN EN OM GELUKKIG IN TE ZIJN…
JULLIE BESLUITEN…
IEDER VAN JULLIE
Het is aan Ieder van jullie over hoe ze dit wilden laten gebeuren… op hun eigen wijze … in de vorm of niet!
Iedereen is deel van Het Geheel… iedereen SCHEPT het meest schitterende pad … ‘outta here’ (hieruit = Australisch)… zoals je zou zeggen.
ER IS GEEN KWESTIE NU DAT DIT ZOU FALEN… HELEMAAL GEEN TWIJFEL.
JULLIE ZIJN DE ONTWERPERS VAN DE NIEUWE, FRISSE, OPBEURENDE WERELD WAAR JULLIE IN WILDEN LEVEN.
JULLIE STELLEN VEILIG DAT HET PLAN OP ZIJN PLEK VALT.
Jullie stellen veilig dat er een groot verbond van de stoffelijke belichaming van LIEFDE … In/Als/Via/ERVAN … dat de tijd nu daar is om het te laten gebeuren … en dit voeren jullie uit met elk van jullie glimlach… elk van jullie vriendelijke gedachte, woord en daad.
Jullie leiden de weg naar thuis, beste, beste Zielen. Jullie zijn Degenen die de weg laten zien … en wij kunnen vanaf onze gefortuneerde positie zien … dat zij die achter jullie volgen … met bemoediging in hun hart en het WETEN in hun Wezen… dat ten slotte… na zo’n zeer, zeer, zeer lange reis … ze in het Licht lopen en in Liefde naar VRIJHEID.
Bloss: Ik VOEL dat we hier moeten stoppen. Dank jullie. Jullie hebben ME ECHT OPGEHEVEN … OPNIEUW. Omhoog waar Ik thuis hoor … in LIEDE … en echt… IK BEN IN LIEFDE!
Fed.v.L: We zijn zo Dankbaar voor de gelegenheid… IN LIEFDE.
Vertaling: Winny


0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar