Followers

i decree

zondag 22 september 2013

19.09.2013


Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 19 september 2013    
Blossom:   Nou, hallo daar, mijn ET maatjes!  Ik stel me voor dat jullie mijn energie oppikken dat ik zo veel sterker ben in de laatste paar dagen en zoveel meer mij!  Poe! Ik dacht dat jullie misschien met ons kunnen praten over verschuivingen, omdat soms hoe hard men ook probeert, men niet in staat is om te 'verschuiven’(veranderen). … en dat men zich voelt gevangen zitten in een ‘niet gelukkige.. wat heeft het allemaal voor zin’ plek… en dan op een morgen wakker wordt en dat het zo duidelijk is dat er een verschuiving heeft plaats gehad. Iemands persoon en houding zijn dan zoveel helderder, maar er is niets veranderd in die … nacht. … kennelijk toch wel.

Federatie van Licht:  Wij verwelkomen jou in ‘onze ruimte’.

Bloss:  Dat wens ik me!

Fed.v.L: Maar is het mogelijk. ‘Onze ruimte’  is meer een staat van denken…een ‘ruimte van de geest’ waarin heel weinig ons Wezen kan afleiden van onze bedoelingen om Liefde te geven.

Bloss: Je zegt ‘heel weinig’.. Ik zou gedacht hebben dat er ‘niets’ zou zijn dat jullie kon afleiden?

Fed.v.L: We zeggen dat het menselijke gedrag ons soms nog steeds kan schokken tot in onze kern.

Bloss: Ik ben het met jullie eens daar. Zie je, voor ons hier beneden… is er zoveel dat doorgaat te shockeren, onderdrukken en vernederen… en ik zelf heb nog niet eens door gekregen hoe je in de vibratie van Liefde kunt blijven waarvan IK WEET DAT IK DAT BEN…  dat WE ALLEMAAL ZIJN.  Is het makkelijker voor jullie door waar jullie zijn?

Fed.v.L: We zouden zeggen… het is niet zo door waar we op welke ‘plek’ zijn… want we zijn   ‘in geen ruimte’. Toch is het zeer waar, waar we in ons Wezen zijn. Want eigenlijk liefste zielen… dat is alles dat er is. Er is nergens anders waar meer werkelijkheid is dan in JULLIE WEZEN.

Bloss: Zo hypothetisch… als ik genoeg bevoorrecht was om een bezoek te brengen aan waar jullie wonen, waar zou dat dan zijn?

Fed.v.L: Nou dat is een interessante vraag. Want WIJ ZIJN OVERAL. ONZE ENERGIE IS OVERAL.

Bloss: Praten jullie op dezelfde manier als in… We zijn allemaal energie/We zijn allemaal een..  Daarom zijn we overal?

Fed.v.L: Tot op bepaalde hoogte is dat zo… natuurlijk… en men moet dat leren kennen. Maar in Waarheid zouden we er met een andere agenda over spreken. …vanuit een meer… zouden we zeggen… bewust perspectief. Jullie bezoeken ons. Wij bezoeken jullie… Zo velen van jullie.

Bloss: Waarom moet het dan zijn dat we ons dat niet kunnen herinneren?

Fed.v.L: Door de dichtheid van jullie huidige (niet)werkelijkheid. Maar we ‘voorspellen’ ook dat als het moment van WERKELIJKHEID VAN DE WAARHEID over jullie heen komt…  dan zullen ALLE bezoeken…   ALLE WETEN worden herinnerd.

Bloss: Dus zouden we dan ‘nergens’ zijn bij een bezoek aan jullie… als tegengesteld aan het op een Lichtschip zijn bijvoorbeeld?

Fed.v.L: Als het om een bezoek zou gaan bij ‘ONS’ specifiek…  dan zouden we als ‘gemeenschappelijke grond’ onszelf misschien presenteren op een schip… als zodanig… om het een ‘werkelijkheid’  te maken, voor jullie begrip. Maar een ‘bewuste’ conversatie met ons ‘vindt gewoon plaats’…. Want in WAARHEID zijn wij Licht en daarom ‘ZIJN’ we gewoon.
Aan de andere kant… zou er een andere ‘werkelijkheid’ zijn als jullie aan boord zouden worden uitgenodigd op een van de schepen van De Federatie en dat is meer wat jullie Menselijke ras een schip in werkelijkheid noemen. Want er zijn inderdaad vele… en vele vormen… die veel verschillende soorten/rassen uit veel verschillende planeten bevatten. We zouden zo ver gaan te zeggen dat sommige van onze schepen als planeten zouden worden geclassificeerd vanwege hun enormiteit. Wat is te zeggen inderdaad… is het niet dat jullie planeet Aarde echt een heel groot schip is waarop velen wonen? 

Bloss:  Zou je dat kleine puppy even willen detailleren?

Fed.v.L: Het gaat zeker niet over perspectief? Is het niet iets over wat men kiest te geloven? Want wij konden zeggen dat jullie planeet een schip is. We konden zeggen dat Moeder Aarde natuurlijk een levende entiteit is. We konden zeggen dat de schepen waarin transport plaats vindt van de ene ‘galaxy zone’ naar een volgende ‘LEVEND LICHT’  zijn.
Want wij zeggen ALLES DAT LEVEN IS, IS LICHT EN INDERDAAD ALLES DAT LICHT IS, IS LEVEN.
Op dezelfde manier… konden we zeggen dat ALLES DAT LIEFDE IS, GOD IS EN INDERDAAD, ALLES DAT GOD IS, IS LIEFDE… Ze zijn een en dezelfde. 

Bloss: Dus… zouden jullie zeggen… als jullie schepen Licht/Leven zijn.. dat ze dan niet ‘geprogrammeerd’ zijn om naar die of die plaats te gaan…  Ik bedoel, gaan ze gewoon?

Fed.v.L: Het is een beetje meer gecompliceerd dan dat! Maar echt heel eenvoudig… van uit ons perspectief en inderdaad het perspectief van het reizende voertuig. 
We zouden zeggen dat we het programmeren… via onze gedachten. In de meer ontwikkelde ‘voertuigen’ is dat alles wat nodig is. Het is in een soort…. alsof het Lichtschip en de Lichtwezens erin… deel worden van dezelfde gedachte. Opnieuw… woorden falen.

Bloss:  Kunnen we even doorgaan, want ik weet zeker, zoals ikzelf… velen zullen dit interessant vinden. Dus is het dat een ‘Kapitein’ de ‘gedachte moet hebben’?  Want ik voel/voelde altijd dat De Federatie van Licht bewustzijn zijn… tegengesteld aan individuen?

Fed.v.L: Dit is waar het netelig wordt om het in menselijke termen te zetten. Ja, wij zijn een bewustzijn. Maar…

Bloss: Jullie laten me gewoon een kolonie mieren zien….

Fed.v.L: Om te PROBEREN dit uit te drukken… maar dat zou geen perfect scenario zijn. Er zijn velen van ons … veel Lichten… die samen ‘wonen’ en die toch individueel KUNNEN ZIJN..  als dat nodig is. 
Zulke voorbeelden zouden er voor ‘advies’ kunnen zijn… voor ‘VREUGDE’ .. voor ‘individuele boodschappen die nodig zijn’.
Oh, liefste ziel… hoe moeilijk is het allemaal om het met onze termen te beschrijven!

Bloss: Nou… gewoon een voorstel… jullie konden natuurlijk ‘MIJ dat laten zien’ en ik kom terug en zet het in mijn eigen woorden neer!

Fed.v.L: En wij zouden dan zeggen dat jou dat stoffelijk uiteen zou blazen. En als wij dat in de niet-fysieke ‘tooi’ zouden doen … zou JIJ ook niet in staat zijn dat in woorden te zetten.

Bloss:  Probeer me uit! Maar ik begrijp het WEL dat als dit zo bedoeld was… dan zou het zo gebeuren… Ik snap dat. Dus, terug naar het ‘reizen’.

Fed.v.L: Hier willen we ‘van versnelling wisselen’ en misschien wat ‘afdalen’. .. omdat over ‘Ons’ praten op deze manier niet zo gunstig is… omdat het ‘verder’ is dan wij in woorden kunnen neerzetten. Als we zeggen ‘afdalen’ bedoelen wij dat in de zin van een ‘vibrationele ruk’… en zouden we het makkelijker vinden om ‘reizen’ te beschrijven vanuit voertuigen die van een andere vibratie zijn.

Bloss: Als jullie andere vibratie zeggen.. bedoel je dan een lagere?

Fed.v.L: Nee, niet noodzakelijk zou het dit dan moeten betekenen… maar in dit geval… Ja.

Bloss: Dus… kan ik gewoon duidelijker zeggen… Ik ben me bewust dat er vele, vele vibraties zijn… maar zijn er vele vibraties van dezelfde vibratie… in een vibratie… Zei ik dat goed?? 

Fed.v.L: Dat deed je… en je bent correct.. Want je kunt… bijvoorbeeld… ‘vibratie B’ nemen… In Vibratie B kunnen er vibraties van A-Z zijn.. en dat zijn 26 variaties van diezelfde vibratie….   en dan opnieuw … zeg maar Vibratie C van Vibratie B … er kunnen dan 26 niveaus zijn van die Vibratie C die afstammen van vibratie B.

Bloss: En het punt om met deze conversatie door te gaan met mij zou zijn?

Fed.v.L; Omdat het zin voor je had, nietwaar?

Bloss: Nou, vreemd genoeg… was dat zo! Maar het gaat er om… waar waren we in hemelsnaam in de eerste plaats over aan het praten…  Ik ben totaal de plot verloren!!

Fed.v.L: Laten we je een genoegen doen en het weer voor de geest roepen. We praten over voertuigen die uit een lagere vibratie komen dan… ‘die van ons zijn.. als dat nodig is’… maar mogen we er bij voegen…

Bloss:  Dat mogen jullie…

Fed.v.L: Dat dit waar wij over spreken nog van een Hoge vibratie is… maar niet op dezelfde ‘schaal’ als die waarop jullie wezens ‘wonen’.

Bloss:  Core dear!  Ben ik het gewoon? … Of zat er iets in mijn pap vanmorgen? Ik vraag jullie om door te gaan..

Fed.v.L: Dus… Hoger reizende voertuigen zijn van Licht in snelheid en energie. Op sommige niveaus van het reizen is het dat de Wezens erin letterlijk zelf ‘morfeem’  worden in dezelfde Licht vibratie/snelheid als het voertuig en daarom wordt dit getransporteerd als EEN energie. Het hangt heel erg af van iemands bedoeling van bestemming en hoe ver de reis is. Er zijn natuurlijk de keren waarop iemand op ‘kruissnelheid’ zit.

Bloss: Vele jaren geleden , bij een van mijn ontmoetingen met White Cloud… waren we gewend te worden bezocht door wat wij noemden “De Vriendschappen’  en zij spraken tegen ons van een planeet te Zijn, te komen die ‘Rood’ was en lieten een gigantische rode kristal zien uit ‘hun Aarde’ die pulseerde als hun ‘hartslag’ om het ‘leven levend’ te houden, zogezegd. Zij zeiden ook dat de bron van hun schip ‘brandstof’ was die zuiver uit een enorme kristal kwam … en ze lieten me dat zien als een grote kolom in het centrum van hun schip… en die drong door op ieder level van dat ‘genoemde’ schip.

Fed.v.L: Inderdaad komt er ook veel stuwkracht vanuit de energie van bepaalde kristallen. Want natuurlijk nemen we aan dat jullie van de Aarde niet aannemen… dat wij brandstof gebruiken van dezelfde bron wat jullie doen op jullie planeet… Dat is een veel te ruwe methode.
Deze kristallen aan boord worden ‘geëerd’ en zijn ‘heilig’. Want de energie die ZIJ ZIJN is van grote waarde in ‘de essentie van de natuur’ en die worden beschermd tegen enige vorm van ‘afsnijding’ ervan.

Bloss: Disconnectie, afsnijding waarvan, van wie?

Fed.v.L: Opnieuw… problemen met het verwoorden… Disconnectie van de ‘Bron energie’… van de ENERGIE zelf. Ze moeten voortdurend worden gereinigd voor hen om van dienst te zijn.
Kristallen ‘spelen’ een immense rol aan boord van een schip… inderdaad op veel planeten. Droevig genoeg worden zij in jullie wereld ‘ondermijnd’.

Bloss:  Is dat een woordspeling die jullie daarin stopten?

Fed.v.L: Dat is juist… maar  twijfelachtig. Diep in jullie dalen.. diep in jullie oceanen..  zijn er kristallen achtergebleven die zelfs nu nog jullie dienen.  Maar als ze worden gevonden door mensen met een kwalijke bedoeling… kan er veel schade gedaan worden aan jullie planeet.

Bloss: Ik krijg het gevoel, terwijl jullie spreken, dat deze kristallen zijn geprogrammeerd. Ik denk dat deze gedachte van jullie kwam?

Fed.v.L: Inderdaad…   en in zulke tijd … zullen deze ‘schatten’ worden ge  her - activeerd.. want velen zijn in een diepe winterslaap.

Bloss: Wat zal er gebeuren als ze worden geactiveerd?

Fed.v.L: Herstel van veel zaken… vanwege de pulserende energie zullen ze eens te meer overgebracht worden naar de energie van de Aarde.

Bloss:  Oohwer! Ik krijg tranen!

Fed.v.L: Dat komt door de ‘sensatie’ die wij naar je overbrengen… een kort fragmentje ervan…  want om je te veel te geven… zoals we zeggen… zal je laten exploderen. Maar in deze tijd is het DAT WE JULLIE BELOVEN…  deze tijd als jullie Nieuwe Wereld door jullie wordt ‘gezien en gevoeld’.. zullen de ‘werkingen’ van die kristallen van dergelijke grootte en van schoonheid en ‘plicht’ zijn… samen met veel andere componenten die nog ‘onder verhulling zitten’ zitten … de ENORME OPHEFFING  brengen waar jullie naar verlangen.

Bloss: Maar soms voelt het alsof het allemaal een beetje een sprookje is!

Fed.v.L: Maar… toch… hebben niet alle sprookjes een gelukkig einde?

Bloss: Dat is het! Ik sta in de rij om te gaan… en opnieuw… klokslag is het. Jullie verbazen me soms… specifiek omdat er geen tijd bestaat voor jullie.  Ik vond het vandaag ECHT fijn…. DANK JULLIE ZEER!

Fed.v.L: Het genoegen is geheel aan ons.

Bloss: Ik moet het hier niet eens zijn met jullie… en zo zullen velen dat, denk ik!  Houd van jullie! We praatten niet over de zaak van ‘verschuiving’ ten slotte. ..ah, nou… ‘Verschuiving gebeurt’.


* If you enjoy reading the wisdom and FEELING the energy from The Federation Of Light ... I am sure you will THOUROUGHLY ENJOY watching and listening to them SPEAK THROUGH ME via the online video of August 18th in Sydney . For details go to www.blossomgoodchild.com


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar