Followers

i decree

vrijdag 13 september 2013

12.09.2013


Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 12 september 2013    
Blossom: (Blossom had een hele tijd bronchitus gehad en had geen channelingen meer gedaan.w.) Eindelijk voel ik me goed genoeg om met jullie te praten. Het is heel frustrerend geweest om dat niet te kunnen doen, sedert jullie in Sydney doorkwamen…  omdat ik jullie een paar dingen daarover wilde vragen, als ik mag? DUS… eerste dingen eerst…  zijn jullie beschikbaar? Ik denk dat jullie dat zijn omdat ik ineens in jullie energie uitkwam!
Federatie van Licht:  Ja, wij zijn bij je. Wij zijn altijd beschikbaar… maar dat betekent niet dat alles in alle afdelingen verbonden is. Wij zijn blij om vandaag met je te communiceren en ook wij hebben er naar uit gezien.
Bloss:  Jolly Dee! Ik denk dat ik wilde uitzoeken wat jullie voelden bij het doorkomen in Sydney… omdat dit duidelijk een ander proces is dan zoals we nu praten?
Fed.v.L:  Er is inderdaad een heel andere vorm wat betreft energieën en telepathische communicatie. Van veel van de technieken die plaats vinden ben je je niet bewust… en het is ook niet nodig voor je om dat te weten. Wij bereiden ons voor terwijl jij slaapt en ook als je mediteert. Je besefte ook dat terwijl we ons voorbereidden, vlak voor je praatje over ons en ons eerste ‘optreden’… dat we je bijna omver gooiden met onze energie die zich met die in jou integreerde?
Bloss: … toch was dat een goed teken voor me en liet me vol vertrouwen zijn dat jullie er waren en wat meer is …  ook zouden tevoorschijn komen. en… hoe voelde dat voor jullie?
Fed.v.L: Het was een nogal vreemd proces. Want anders dan jouw lieve White Cloud… hebben wij nog nooit de menselijke stoffelijkheid ervaren. En om dan nog ‘woorden te spreken’ door je heen, had een zeer ingewikkeld proces nodig. Terwijl we nu met jou communiceren, heeft dat niet zoveel energie nodig… want alhoewel we ‘woorden’ beseffen, we ze eigenlijk alleen doorzenden tegengesteld aan het ze ‘een stem te geven.’ We laten je even denken aan de pijn in je hoofd die je op die tijd ook beleefde. Dit komt vanwege de energie van ons die veel Hoger is dan waar jij aan gewend bent.
Bloss:  Maar, toen ik er over sprak… omdat ik bezorgd was dat we misschien niet in staat waren om door te gaan..  zei je dat het onvermijdelijk was.. en toen… Bingo! verdween de pijn.
Fed.v.L: Het was een zaak van om alle twee onze energieën samen te laten gaan… en dat realiseerden we ons dat we dat in een oogwenk konden doen en het probleem was opgelost.
Bloss:  Wat me ook laat denken aan het probleem met de microfoon toen jullie opeens begonnen te spreken….
Fed.v.L:  En weer komt dit door de energieën die veel sterker zijn dan gemiddeld. We zeggen dat we een reeks technische teams aan onze kant hadden die volop werkten om verschillen op te sporen en ze weer in orde te maken om het allemaal zo geolied liet  varen als mogelijk was.
Bloss: OK.  Ik wil ook graag vragen over ‘mijn ogen’… of moet ik zeggen ‘jullie ogen’…  want zo graag ik ze ook zo ‘magnifiek mooi’ wil laten zijn in dit leven… dat doen ze duidelijk niet! Hoe werkt dat…  Ik bedoel, hoe ‘op aarde’ laten jullie de puppillen van mijn ogen van kleur veranderen? 
Fed.v.L: Het is niet zo zeer een zaak van ons om dit voor een soort effect te doen. Het feit van de zaak is dat op die tijd je ‘onze energie’ in jouw stoffelijkheid beleeft. Daarom…. veel van onze ‘stoffelijkheid’ eigenlijk moeten we een beter woord hebben… zit vast aan het onszelf presenteren… en we moeten zeggen dat we het absoluut heerlijk vonden  om door ‘jouw ogen’ te kijken op een menselijk niveau. Want zoals White Cloud uitlegde toen hij sprak… als wij niet ‘door jou heen’  zijn geïntegreerd… zien we jou niet in je stoffelijke vorm… we zien je alleen als de kleuren zoals je bent.
Bloss:  Ja… White Cloud heeft hier vaak over gesproken en hoe hij weer even terug ‘is’ in het vlees… zelfs maar voor dat eventjes.
Fed.v.L: We moeten zeggen als je hierover spreekt… dat alhoewel wij feitelijk niet ons bewogen … we het ‘buitengewoon’ vonden om in de ‘zwaarte’ van het vlees te zijn. ..maar ook zo heerlijk om de ogen te ‘zien’ van degenen die er waren. Inderdaad, de uitdrukking:  ‘De ogen zijn de ramen van de ziel’, heeft veel betekenis!
Bloss:  Nogal veel mensen zagen mijn huid letterlijk in het diepste geel goud veranderen. Is dit wat jullie ‘kleur’ is?
Fed.v.L: We zeggen dat het ons Licht is…  want we hebben geen stoffelijke huid zoals jij die hebt. Dus daarom zeggen we dat het onze energie was die vanuit jouw binnenste kwam en jij straalde die uit.
Bloss: Velen ervoeren jullie als een vrouwelijke energie, maar ik ken jullie alleen als een bewustzijn… een collectief misschien? 
Fed.v.L: Wij zijn voorbij vrouwelijk en mannelijk geslacht… en toch… hoe kun je dit neerzetten zonder de mannelijke soorten te beledigen..?  De vrouwelijke energie komt meer over …vanwege de meer ‘zachtere/vriendelijker’ benadering. Het zou niet gepast voor ons zijn om door te komen met een stem van donder… want onze energie is niet zo.
Bloss: Nog iemand zei ‘jullie’ te zien met een gouden huis en een intens blauw kleed aan… dragen jullie dan kleding?  Niet dat ik jullie ‘spiernaakt’ zie rondlopen …   de hemel vergeeft me! … maar ik denk aan jullie altijd als ‘Licht’ en niet met een noodzaak aan kleding.  
Fed.v.L: We zullen antwoorden met een van jullie ‘menselijke grijnzen’  dat als er ‘onderscheidingstekens nodig zijn’ zien wij het als gepast om de Lichten te versieren met kleding van ‘onderscheiding’.  Het is eigenlijk net als in jullie wereld dat men ‘gekleed is’ voor bepaalde gelegenheden.
Bloss:  Ik voelde wel zeker dat de kamer vol ‘Wezens’ was … en velen voelden dat.. In feite was die totaal afgeladen. Nog commentaar?
Fed. v.L: Inderdaad waren het ‘Staatsaffaires’  … want jij begrijpt niet helemaal de ‘enormiteit’ van wat er gebeurde. We zeggen dit niet uit ‘trots of uit arrogantie’….  We zeggen dit, liefste dame… en we voelen dat jij aarzelt….
 Bloss:  Ja, … mijn menselijkheid zit in de weg….  ik zal die loslaten….
Fed.v.L: We zijn blij dat je dat doet… want … met alle respect… dit heeft niets te maken met jou die dit accepteert….. 
Bloss:  Ik begrijp dit nu… waar waren we?
Fed.v.L:  We willen gaan uitdrukken dat dit geen normale zaak voor ‘ons’ is om door te  komen op de manier zoals we deden en daarom werd dit een “Staats’ affaire en daarom is het waarom zo velen aanwezig wilden zijn om dit ook mee te maken.
Mogen we ook zeggen…  We kennen jou zo goed, lieve Blossom en was het niet zo dat je voelde dat we geen granaten zouden gooien zoals JIJ DACHT dat velen dat misschien verwachtten? 
Bloss:  Jullie slaan de spijker op de kop! .. en ik denk dat jullie daarom ook weten dat  ik door mijn eigen twijfels ’over jullie/met jullie’ terwijl ik ziek was en niet in staat was tot communiceren.
Fed.v.L: Wij willen graag onze zaak verder brengen. We willen graag onze bedoeling verduidelijken. De reden achter ons ‘bezoek aan de stoffelijke vorm’ was niet om jullie met voor de deur staande informatie te presenteren met groot nieuw… want wij WETEN, Blossom dat je zou gaan aarzelen en dat zou het proces niet hebben geholpen… Onze bedoeling om die dag AANWEZIG TE ZIJN was om ONZE ENERGIEËN  door jou te laten absorberen. Om iemand een segment te laten VOELEN van de Hogere vibratie die WIJ ZIJN. … en wij WETEN dat dit werd bereikt. Zij die aanwezig waren en zij die ‘wilden’ zien kregen een ‘verandering’ in hun eigen energieën. Een upgrade/opwaardering kunnen we zeggen. Weet ook… dat ieder die aanwezig was van de Aarde en niet van de Aarde… het Grootste genoegen had om de zuiverste energie van Liefde te geven en te ontvangen die uit de harten van iedereen kwam.
Bloss: Dank jullie hiervoor….   Ik had ECHT een verduidelijking nodig ook voor mijn ‘rol’ als je weet wat ik bedoel?
Fed.v.L: Er is meer dat wij beseffen wat jij wilt verduidelijken.
Bloss:  MY My!  Jullie HEBBEN naar mijn gedachten geluisterd. OEPS!
Fed.v.L:  We zeggen eerder dat je vragen gesteld hebt aan ons en toch voelde je dat je geen antwoorden kreeg… is het niet zo? 
Bloss:  Yep….  Ik ben net door een rare tijd gegaan over wat wij met dit alles aan het doen zijn. Ik lees persoonlijk heel weinig channelingen in deze dagen…. Soms voel ik me best ‘cynisch’ over de gedachten die heb. Velen hebben zich afgekeerd sedert 21 december vorig jaar, toen ze zich teleurgesteld voelden. Is het ook niet het geval dat we ons ‘moeten inkeren’ en ons daarbinnen afstemmen eerder dan ons afhankelijk opstellen/of vertrouwen moeten wat van ergens anders komt? Specifiek als er zoveel is wat tegenstrijdig is en dat men heel onzeker is in deze dagen over waar een of ander kanaal eigenlijk vandaan komt. Dus zat ik net te denken… met alle respect en LIEFDE voor jullie… omdat ik WEET DAT JULLIE DAT WETEN…  maar wat is de bedoeling hiervan?
Fed.v.L: Wij… zeggen in LIEFDE… en respect voor jouw antwoord… Geen bedoeling!
Bloss:  Klassiek!  Toch laat ik jullie doorgaan…. Want ik weet dat er meer hierbij is..
Fed.v.L:  En wij antwoorden…  niet dus. Toch willen we ook suggereen dat er veel reden is voor iemand om op deze manier wel door te gaan, als je dat wilt, Blossom.
Bloss:  Dat wil ik… maar jullie hebben net gezegd dat er weinig bij is… wat is het punt dan wel?
Fed.v.L: Dat…  WIJ HIER ZIJN OM TE HELPEN.
Bloss: Nou, dan… is dat jullie punt dan niet? 
Fed.v.L: Het is onze bedoeling…. Niet ons punt.  Er zijn velen die gekozen hebben om in deze voorbijgaande dagen ‘hun eigen weg te gaan’. Sommigen hebben totaal hun pad veranderd… anderen hebben hun innerlijke leiding gevonden en volgen hun pad omdat hun Licht hen de weg toont. Maar wij geven nooit onze bedoeling op, Blossom, zolang jij bereidwillig bent voor deze dienst met ons. Want er zullen altijd vele mensen zijn die net aan het ontwaken zijn en behoefte hebben aan de leiding die wij vrijelijk geven.
Bloss: Whah!  Ik ga nu even heel eerlijk zijn… dat woord ‘vrijelijk’ triggerde iets bij me! Jullie zijn echt Hoog intelligent… want zoals jullie kennelijk weten zat ik te kijken naar het vragen van een energie uitwisseling aan degenen die jullie woorden lezen… en na er ‘over nagedacht’ te hebben… voelde het in mijn hart niet juist om dat te doen… en ik denk dat dit nooit zo zal zijn! Dus dat woord VRIJELIJK dat plotsklaps opkomt… gaf mijn hart een enorme glimlach… want dat is het knikje dat ik nodig had om te WETEN dat ik op het juiste pad zit.  DANK JULLIE hiervoor…. whoa.. er stromen een paar tranen! 
Fed.v.L: Wij beseften jouw dilemma en dat jouw besluit opheldering van ons zou genieten.
We zullen ook verdergaan te zeggen dat velen die al een hele tijd ontwaakt zijn, met onze gedachtepatronen het zullen volhouden, zoals we eerder zeiden… wij zeggen niet alleen het voor de hand liggende….   onze ‘intelligentie’ zoals jij dit noemt, Blossom… gaat veel dieper dan het gesproken woord dat we brengen.
Bloss: Hoe zouden jullie het dan noemen?
Fed.v.L: Wij zouden zeggen ‘Lagen van Liefde’. Want er zijn er die WETEN dat die lagen zo diep gaan als de positie en de status van Zijn die men zichzelf voelt te ZIJN.
Bloss:  Ik kan niet zeggen hoe GOED het is om terug te zijn om met jullie te spreken. Ik besef dat tijdens deze ‘ongezonde bekoring’ …mmm! Interessante woordkeuze! …  Ik ben weer opnieuw opgewaardeerd (upgraded) en ik dank mezelf voor dit proces! Jullie weten ook dat ik heb nagedacht over de dagen van vroeger, zo velen van jullie wisten… en hoe mijn babbels met jullie toen ‘makkelijker’ waren omdat die geen druk hadden… want ik dacht nooit dat iemand die echt zou gaan lezen!  HA! Wat een giller!  Wie zou dat gedacht hebben! Duidelijk deden jullie dat wel! Dus toen ik had besloten… heden lijkt dat zoveel meer te zijn… gewoon jullie en ik… zonder zorgen over ‘wat ik DENK dat misschien nodig was’. 
Fed.v.L: Wij zijn ook blij om met jou in de stroom terug te zijn, Blossom. Wij zullen je ego niet aanjagen, want dit is onze wijze niet… maar tussen jou en ons…
Bloss:  Yeah…  goed…..
Fed.v.L: Wij zijn zo dankbaar dat jij doorzet wat je vrijwillig zo stoutmoedig begon om in deze tijd te doen op jullie Aardeplan.   Soms geen makkelijke prestatie… zoals je wist toen je ermee instemde.
Bloss: En zoals ik altijd zeg… misschien dat ik in de tijd dat ik hiermee instemde…. ik een of twee te veel sherry’s had gehad met de vicaris!  MAAR ECHT… VANUIT MIJN HART… IK HOUD ZOVEEL VAN JULLIE.. Dank je voor jullie geduld en begrip voor mij… Deze menselijke vorm kan er soms een draai aangeven, hoor.
Fed.vL: Onze  liefde stroomt door jou heen en door alles dat Leven is op jullie planeet en OVERAL…  ALTIJD.
Bloss: En ik werk er voortdurend aan om ook die vibratie te worden.  Liefde en Dank.


* Voor details (in het Engels) is de video te kopen van het Sydney gebeuren, waarover boven werd gesproken…  ga dan naar www.blossomgoodchild.com   ( Echt een aanrader. Twee en een half uur genieten. Winny) 


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar