Followers

i decree

vrijdag 26 juli 2013

Blossom in Sydney op zondag 18 augustus 2013


Blossom in Sydney op zondag 18 augustus 2013    


Blossom Goodchild, de internationaal gerespecteerde channeler met de directe stem en schrijfster dat bekend is om haar uitroep:  “Liefde, Licht en Lachen”,  zal haar enige live Sydney optreden doen op zondag 18 augustus 2013 bij het centrum Co-Creation in Crows Nest, Sydney, Australia.
Tickets worden nu verkocht via Blossom’s website en blog, dit is de directe link: 

Een van de meest populaire optreders bij de enorm succesvolle Conferentie :   2012 Scenario Conference – Preparing for Ascension  die vorig jaar werd gehouden in Sedona, Arizona in de Verenigde Staten, heeft Blossom een grote lokale en international fan groep opgebouwd via haar regelmatige en intense gechannelde boodschappen van de kosmische/galactische Federatie van Licht en haar boeken die boodschappen doorgeven vanuit haar 14 jarig lange ‘vriendschap’ met haar Native (indiaanse) Amerikaanse spirit gids, White Cloud. 

Heden worden Blossoms regelmatige ‘updates’ van de Federatie – over wat er in onze wereld aan de gang is, boven en verder – vertaald in 30 talen en worden steeds weer gepost via spiritueel, alternatief nieuws en populaire lichtwerkers web en blogsites rond de wereldbol. Ondertussen worden haar boeken en eBooks , inclusief A New Dawn, The Bridge en The Spirit of White Cloud  voortdurend verkocht  bij lokale en overzeese toehoorders.   

Zoals de titel van haar Sydney presentatie luidt:  Blossom Goodchild:  en Ziel inspirerende zondagmiddag met White Cloud en de Federatie van Licht,   zal de ‘betoverende’  en entertainende in Engeland geboren Blossom  veel inspiratie brengen voor iedereen die dit bezoekt.

“Mensen dachten dat ik gek was toen ik voor het eerst begon te zeggen dat ik boodschappen kreeg van een oude Amerikaanse indiaan kerel die zich White Cloud noemde, dus stel je voor hoe het ws toen ik zeven jaren geleden begon om boodschappen te krigen van ruimte wezens die zichzelf de Federatie van Licht noemen ,” lacht zij.

‘Dus ik praat ook over de laatste updates over de verschuiving van de wereldenergie -  of liever ‘ontwaking of ‘wakker worden’’ zoals sommigen het graag noemen -  vanuit beide perspectieven, ga ik ook mijn persoonlijk verhaal vertellen over hoe ik White Cloud ‘tegenkwam’  en ook de Federatie van Licht,” onthult Blossom . 

De middag wordt in twee delen gesplitst, verheffende segmenten – en Blossom plant wat verrassingen.

“De eerste helft zal helemaal gaan over White Cloud – hoe we elkaar ontmoetten, wat hij  ons vertelt over de voorbij 14 jaren en hoe wij, als we zijn woorden in praktijk brengen, we onszelf kunnen ontdekken terwijl we ons leven zien vanuit een inspirerend perspectief. Ik bedoel, we krijgen allemaal  problemen onder ogen te zien, maar White Cloud helpt ons om de veranderingen in onszelf te zien en hoe we die onder ogen zien, “legt ze uit.

Dit deel zal evolueren naar een live channeling, terwijl Blossom White Cloud’s energieën ontvangt in haar wezen en hij spreekt dan via haar tegen de toehoorders.

De tweede helft van de middag zal zich richten op Blossom’s gelijksoortige goddelijke reis met de Federatie van Licht en de inzichten die zij ons brengen.

Dit zal zich opbouwen naar een heel zeldzaam en speciaal proces. Want voor maar de tweede keer ooit – het eerst was dat op de 2012 scnenario van de Conferentie in de VS – zal Blossom ook een live  directe stem ’channeling live ‘ doen’ voor de verzameling bij het Sydney gebeuren.

‘Ik wist niet  wat ik kon verwachten toen ik probeerde om ze door te geven de allereerste keer in het publiek in die conferentie van het 2012 Scenario , ik kreeg gewoon dit gevoel dat zij wilden komen en spreken. En , dit was echt een onthulling voor mij en voor alle aanwezigen,” zegt Blossom. 

“Mensen vertelden me later dat ze dat gouden wezen echt mijn lichaam in zagen gaan. En dat was vreemd omdat ik altijd zei dat de Federatie een collectieve energie was, maar velen op de conferentie voelden dat het een vrouwelijk ‘wezen’ was dat doorkwam. Dus, wie weet wat er dit keer gaat gebeuren, of wat ze ons gaan vertellen.”

Blossom Goodchild : A Soul-Inspiring Sunday Afternoon with White Cloud and the Federation of Light
1.00pm - Sunday, August 18 2013
(until around 4.00pm approx.)

The Co-Creation Centre
Level 1
(up one flight of stairs)
59 Hume Street
Crows Nest (Sydney)
Tickets: $70 each person (sorry, non-refundable)
BOOK NOW: via Blossom’s blog or website:
www.blossomgoodchild.com
Direct link to ticket order page:

How to Get to The Co-Creation Centre, Crows Nest:
The centre is located in the heart of Crows Nest, a 2-minute drive from the North Sydney CBD. It is easily accessible via public transport (bus or train - including from Sydney airport). The nearest train station to the centre, St Leonards, is just a 7-minute walk away. For those travelling by car, Free Parking is available both in the Hume Street Car Park (entry off Albany Street) and on-street, in the immediate area.

Overnight Accommodation: If you’re staying overnight in Sydney, there are a number of hotels in the Crows Nest, St Leonards and nearby Greenwich areas. Put these suburbs into Google when you search. North Sydney and Chatswood are also on the same train line as St Leonards.

Blossom's popular books and CDs will be available on the day.

For further event-related information:
Stephen Cook via email: blossomsydney@outlook.com  


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar