Followers

i decree

maandag 15 juli 2013

14.07.2013


Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 14 juli 2013    


Blossom:  Goede morgen,  mijn vrienden. OK… Ik heb hier een beetje een dilemma waarvan ik hoop dat jullie in staat zijn om dat in het reine te brengen en daarom beslissen welke kant we uit moeten. Ik heb veel mensen die me schrijven om te zeggen dat ik vraag wat zij allemaal zouden vragen en die voelen precies hetzelfde wat ik voel. Ik krijg ook… enkele  anderen die zeggen dat ze zich vervelen doordat ik steeds dezelfde vragen stel… wanneer ‘snap ik het nou’ en kunnen we ALSJEBLIEFT doorgaan naar iets meer interessants. Dus.. nu over naar jullie… wat vinden jullie welke kant we uit moeten.

Federatie van Licht:  Eerst begroeten wij jullie vanuit de diepte van ons Wezen in Liefde. Wij voldoen aan de situatie waarover jij spreekt door te herhalen dat wij inderdaad veel kennis hebben mee te delen en toch zou dat er weinig toe doen tenzij het grootste deel van jullie HET SNAPTEN.

Bloss: En ik zeg dat we dat wel doen… maar dat stopt het verlangen niet als we naar de sterren omhoog kijken. Dit veroorzaakt onbegrip, VOEL ik.

Fed.v.L: We stemmen daar met jou in.. Jullie thuis is waar het hart is, zoals wordt gezegd.. dit is inderdaad zo… en toch… hebben wij ook groot begrip voor dat verlangen waar je over spreekt. Want alhoewel je neigt dit te beschouwen als feit… jullie hebben ook een WAAR THUIS…  een dat niet belemmerd wordt door jullie Aardse lichamen en dichtheid van jullie planeet.. EEN THUIS  waar ALLEEN LIEFDE IS.

Er zijn veel verstrooiingen voor jullie op je Aarde plan en veel dat ‘jullie in het nauw brengt’.. maar wij WETEN dat jullie ALLEMAAL de kracht hebben om ‘door te zetten’  omdat jullie meer en meer de Waarheid erkennen van wie jullie zijn.

Zij die jou misschien wat herhalend vinden of die nog leren geduld te hebben. Ieder van jullie reist op zijn eigen tempo… Je kunt niet te snel vooruit gaan in deze zaken…  Dat werkt gewoon niet op die manier.

Denk er ook aan, Blossom, dat er enige, niet veel… maar enige mensen zijn die deze woorden lezen en HEEL VER ontwikkeld zijn in hun wakker worden… maar zij willen die lezen om de energie te ontvangen die, in wat wij bieden, ‘gegoten’ is.  Wij zeggen tegen jullie dat er veel niveaus zitten waarin wij van voorzien…  of… aanbieden voor de meeste mensen… als het niet voor iedereen is… dus met verschuldigd respect zeggen wij dat we meer dan gelukkig zijn met de wijze die wij verkozen om met jullie te praten en die inderdaad uitbundig is voor de opheffing van spirit die zo velen van jullie oppakken uit de woorden die wij presenteren.

Bloss: Dank je. Hoe gaan we vanaf hier verder? Ik dacht om maar naar mijn ‘vragen-lijst’ te gaan en op goed geluk af een email te pikken en gewoon door te gaan en die te stellen… maakt niet uit wat dat is.. zullen we dat doen?

Fed.v.L: Kunnen we proberen!

Bloss:  Okay… dit is wat mijn muis raakt!!  De vraag is: …  ‘Ik lees vaak dat mijn Ziel onaanraakbaar is, die is helder onschuldig en zuiver! Maar WAAROM heeft de Ziel zo veel verschillende persoonlijkheden zo gauw Zij een stoffelijk lichaam ingaat?’

Fed.v.L: Laten we eerst de ziel zelf beschrijven VOORDAT DIE OOIT in de menselijke vorm gaat. Terug naar waarover wij altijd spreken.

ZIJ IS NIKS ANDERS…. DIE KAN NIET IETS ANDERS ZIJN…  ZIJ IS LIEFDE.

De ziel is niet gehavend of gekneusd want zij heeft geen misbruik en mishandeling gekend. Zij heeft alleen ZICHZELF GEKEND.

JULLIE ZIJN GODDELIJK LICHT…. DAT IS HET IN EEN NOTENDOP!

Maar die notendop als die eenmaal in een stoffelijk menselijk lichaam binnengaat… zullen we zeggen… die wordt open gekraakt. Jullie zijn hier om de ziel zelf te beleven, om zichzelf/jezelf uit te breiden naar een groter begrip van zichzelf.

Het is niet dat jullie plotseling veelvoudige persoonlijkheden ontwikkelen. Dat is het geval niet. Wat in de menselijke geest plaats vindt is veel complexer dan een zaak die  ‘geloven’ betreft dat je ziel vele persoonlijkheden heeft. Zoals in de zin van… zo is dat!  Want JIJ bent ieder ander. Jullie zijn deel van levens die voorbij zijn… en levens die je reeds hebt ervaren in de toekomst. Jullie hebben een opeenhoping van ‘gedachten’ die uit alle andere ‘levens’ van je zelf kunnen komen…  soms geïntegreerd in levens van anderen die misschien daarin maar een ‘klein aspect’ van jezelf kunnen hebben.

Bloss:  Dus… toen je sprak over ons die mogelijk een ander aspect van ons Hoger zelf tegelijkertijd op Aarde heeft…. Bedoel je dan dat sommige van die aspecten gemengd zijn met andere aspecten van een ander zijn/haar Hoger zelf?

Fed.v.L: Inderdaad. Zie je Blossom… er zijn eindeloze mogelijkheden.

Je hebt gehoord dat White Cloud sprak over een roos en dat bladen van die roos deel zijn van je zielengroep waarin je samenwerkt en jullie je door levens heen met elkaar verbinden.  Maar, net als een diamant… er zijn zo veel facetten van deze analogie.

We gaan wat dieper graven. Ja… je kunt een ziel direct herkennen als een WEZEN van JOUW roos… dan gaan we dieper op het feit in dat je iemand kunt herkennen als WEZEN van hetzelfde rozenblad als dat van jou zelf. Deze ‘zielen partners’ zijn zo nauw verbonden met elkaar, dat men gemakkelijk vertrouwd is met manieren die zij hebben die zo gelijkend zijn op die van de ziel met hetzelfde rozenblad.

Bloss: Dus zijn die zielen van hetzelfde rozenblad… gewoon een ander aspect van mijzelf of is er een integratie… een samensmelting.. van… zeg maar… mijzelf met iemand anders?

Fed.v.L: Dat kan ECHT beide zijn…  maar in het algemeen zeggen we dat het een in elkaar opgaan is. We zeggen niet dat er alleen maar een ander is op hetzelfde rozenblad….  Verre van dat. 

Als je ziet dat wij allen een zijn… dan heeft dit zin. Veel aspecten van DE ENE kan .…  vanwege de behoefte aan een beter woord… gescheiden worden van het geheel.  Weer vinden wij dat woorden inadequaat zijn om uit te drukken wat wij willen zeggen…  Het  kon misschien op een cakemengsel lijken? Alle ingrediënten in een kom worden samen gemengd..  het mengsel wordt gebakken en in de oven gezet…  als dat KLAAR is… kan de cake worden verdeeld in plakjes, in veel porties. … Dus laten we daar naar kijken als jullie zielengroep die een deel is van een cake. Jullie zijn nog steeds dezelfde hele cake… het is nog steeds jullie originele vorm..maar als die verdeeld worden… zijn jullie intens verbonden met de ingrediënten van JULLIE PORTIE.

We willen er graag vanuit een metaforisch gezichtspunt aan toevoegen dat sommige plakjes ijs toegevoerd krijgen… sommige custard… sommige room… en dat daar komt geurigheid door en dat verandert inderdaad de smaak van die individuele portie. Zoals in jullie wereld wordt gezegd:  ‘horses for courses’ niet waar?  (ieder paard zijn eigen gang)

Bloss: Ja, dat zeggen wij.  Dus is het dan zo… zoals de gestelde vraag was… dat wij per sé niet veel persoonlijkheden hebben voor/of van het zelf…  wij delen gewoon gedachten van hen in ons plakje van de cake?

Fed.v.L: Dit is de beste manier waarop we dit aan jullie kunnen uitleggen… maar het is veel meer een intens diepere zaak dan we net gezegd hebben. Wij hebben je de basis uitleg gegeven. We kunnen slechts geven wat men in staat is te begrijpen..  gekoppeld aan het gebrek aan woorden om dergelijke complexheid uit te leggen.

We willen graag doorgaan en dit verder brengen door te zeggen dat jullie allemaal in staat zijn om je meer te verbinden met elkaar. Dit is zeker niet weg uit de rijken van mogelijkheid en in deze tijd van HOGERE VIBRATIES … ontdekken velen van jullie dat je denkt aan iemand en op het volgende ogenblik of uur, na enkele dagen… heeft die ziel contact met je gelegd. Terwijl de sluier tussen jullie dunner wordt… als de dichtheid weggaat… maakt het de weg vrij voor communicatie. Jullie zullen het eerst ontdekken dat degenen van jullie zelfde rozenblad het zijn waar je in staat bent om je telepathisch mee te verbinden…en dan met degenen van je zelfde roos….  En uiteindelijk met degenen van een andere roos… en weer een andere en nog een andere…. Want er is in WAARHEID maar EEN GIGANTISCHE ROZENBOS… waar de wortels de fundering voor het ALLES zijn.

Meer en meer  zullen jullie de verbindingen tussen ieder van jullie individueel herkennen en sterker en scherpzinniger zien worden betreffende jullie telepathische krachten. Velen van jullie merken dit reeds.  Terwijl jullie ziel zich uitbreidt… breidt jullie geest zich ook uit. Jullie kunnen bepaalde dingen niet begrijpen omdat je nog niet de fundamentele Waarheid hebt begrepen… de basis ervan.

Jullie zouden algebra niet kunnen begrijpen… tenzij je eerst begon met twee plus twee is vier.  Op dezelfde manier… kun je niet doorgaan de wonderen te begrijpen die we kunnen meedelen verder op het pad, tenzij je het concept van de basis ideeën hebt gesnapt. …  zogezegd.

Bloss: Ik weet niet zeker hoe ik de volgende vraag moet verwoorden…  Jullie vragen ons naar ons hart te luisteren… want dat is het huis van de ziel in de menselijke vorm.. .  dus doen we dat met ons gevoel over iets…   Dat snap ik nu.. maar… hoe verbindt zich dat met de mind/geest…  met andere woorden… hoe heeft de mind betrekking op ons individuele hart?

Fed.v.L: Dat is een goeie vraag.

Bloss:  Dat weet ik… ik heb mezelf nogal verrast!!!

Fed.v.L: Jullie denkgeest is een uitbreiding van de uitdrukking van je ziel. Het is een geschenk dat aan een onderzoeker is gegeven … maar sommige mensen lopen alleen maar naar de opening van de grot… sommigen gaan er naar binnen en sommigen ontdekken de wormgaten!

Bloss:  Niet veel hiervan wetend….  Beschouwen jullie onze mind als onze gedachten… of zijn onze gedachten onze mind/geest?

Fed.v.L: Wij zeggen dat jullie gedachten gehuisvest zijn in jullie geest/mind. Maar men heeft het GODDELIJKE GESCHENK om met zijn mind te doen wat hij wil. Het is aan iedereen om te zien hoe ze hun eigen denken beschouwen en hoe ver zij willen gaan om dat uit te breiden.

Bloss:  Maar men kan ook zeggen… er zijn intelligente minds en degenen die maar een paar sandwiches weg liggen van een picknick.

Fed.v.L: Toch… is de ‘kwaliteit’  besproken  met ieder individu voor elke terugkeer. Iemands ‘situatie’ …  iemands ‘staat van denken’ is vastgelegd wat betreft de graad waarmee dit het best dient vanuit het perspectief van het leren van de ziel.

Jullie kunnen een raket geleerde hebben met een mind dat zeer ontwikkeld is… je kunt iemand hebben zoals je innemend beschrijft dat die… een sandwich of twee mist. Maar dat betekent niet te zeggen dat de impact van ieder geheel anders is vanuit het gezichtspunt om de wereld te Verlichten. Want het gaat om de WAARHEID van het zelf en de bedoeling en intentie via LIEFDE die de impact schept op de ziel. Niet of men de snelheid van Licht kan calculeren of inderdaad een ketting van madeliefjes kan maken.

Het gaat om IEMANDS INTENTIE om het zelf en het geheel te verbeteren wat groei toestaat.  Het gaat maar om een klein puntje als er een andere planeet wordt ontdekt ver in de ruimte… vanuit ons gezichtspunt… of de ziel die dat ontdelte een leven van egoïsme en hebzucht leidt. Het is veel geschikter voor iemand om een mierenheuvel te ontdekken achter een rots en elke minuut van kijken daarnaar LIEFDE ontdekt voor ‘LEVEN  dat zich afspeelt’.

Bloss:  Ik kan nu VOELEN dat het tijd is om te gaan… maar nog een ding… terwijl jullie nog op ‘schootsafstand in gedachten’ zijn (eerder dan op schootsafstand door te horen)…  ik voel zeker dat ik een knikje had van jullie om door te gaan om jullie naar buiten te brengen, om door mij heen te spreken in het komende Sydney gebeuren..  zoals jullie voor het eerst deden in Sedona, vorig jaar. Is dit de manier waarop we verder gaan?  Of alleen maar iets bij deze gelegenheid? 

Fed.v.L: Blossom,  je voelde ons antwoord al voordat je klaar was met het schrijven van je vraag. Inderdaad is dit de weg naar voren… Want wij… evenals White Cloud… zullen het heerlijk vinden om energie te delen met iedereen via jouw stoffelijke lichaam, liever dan alleen deze woorden op een pagina.

Wij zijn enorm verheugd dat je dit voorstel oppikte en zijn ook blij om jouw ogen en jouw mond te ‘lenen’ voor zulke gelegenheden.

Bloss: OK. Dank…  ik wilde alleen even dubbel checken. Ik ben er heel opgewonden over. Ik moet zeggen… dit zal ‘ons’ dat wil zeggen, jullie en mij en allen die aanwezig zijn naar een heel nieuw niveau brengen.  Is het tijd voor jullie om te gaan?

Fed.v.L: In jullie tijdframe, ja.  In die van ons… gaan we gewoon jullie ruimte uit totdat we die weer binnengaan.

WIJ HEBBEN EEN HOOG WETEN dat ieder van jullie soepel voortgaat… zelfs al is de weg zo nu en dan vol met takken, stenen en zelfs gevallen bomen. …

LATEN WE JULLIE VERZEKEREN..

DAT WAT VOOR JULLIE LIGT ZAL ZIJN ALS HET LOPEN OP HET ZACHTSTE WITTE ZAND OF OP HET MEEST SPONSACHTIGE GRAS.

Bloss:  Dank jullie… WERKELIJK bedankt dat jullie doorkomen… en woorden van wijsheid aanbieden die iedereen voedsel geven. IN LIEFDE, LICHT en DANKBAARHEID


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar