Followers

i decree

zondag 28 april 2013

24:04:2013

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 24 april 2013    

vertaling winny 

Blossom:  Goede morgen aan jullie.  Nogal veel mensen schrijven me om te vragen of ik jullie kan vragen hoe ze zich kunnen verbinden met jullie, met hun gidsen en engelen. Ik weet dat we hier eerder over hebben gesproken en we weten dat het beste om te doen is om te mediteren. Maar toch vraag ik me af of het mogelijk is voor jullie om meer in detail te gaan, omdat ik weet dat velen dit frustrerend vinden en voelen dat er geen contact wordt gemaakt.

Federatie van Licht:  Wat leven jullie toch ineen prachtige wereld. Is het niet zo dat jullie kunnen ‘zien’…  feitelijk de diepte kunnen ‘zien’  die er is op een wijze die eerder niet mogelijk was?

Bloss: Ik weet  wat jullie bedoelen… Er schijnt een andere energie te zijn in de lucht en inderdaad zijn de sterren aan de nachthemel en de vrede die eromheen is, merkbaar anders.

Fed.v.L: Dan is dit het wat we voorstellen om het zelf te helpen zich met degenen te verbinden die niet van jullie Aarde zijn. Laten we zo goed mogelijk proberen om jullie aan te wijzen wat jullie gevraagd hebben. Als men in een vredige staat van denken is…. dan is de energie die uit je Wezen komt meer verenigbaar met de energie waar men  zich mee wil verbinden. Als men in een gestreste dispositie zit dan worden de ‘lijnen’ geblokkeerd en komt er verwringing tussen.

We weten dat velen zichzelf in een vredige staat brengen om zich te verbinden en toch voelen ze dat er ‘niemand thuis is’. Toch zijn we dat wel. Wat men moet accepteren is dat er ‘geen afstand is tussen ons.’ … het is niet alsof iemand in Australië zit en de ander in Engeland. Zoals we eerder zeiden: ‘We zijn maar een ademtocht ver weg’. Wat er tussen ons in zit is een massale hoeveelheid energievelden! We willen graag dat ze patronen krabbelen en hoe meer dit gekrabbel ‘verward’ is hoe minder waarschijnlijk de verbinding duidelijk of helder is.

Die patronen van jullie energie moeten zo ‘stromend of vloeiend’mogelijk zijn.  Dus stellen we voor dat men visualiseert dat het zo is. De beste manier zou natuurlijk ‘rechtop’ zijn. Je moet je ten eerste voorstellen dat een straal van Licht naar beneden gaat van bovenaf in de kruin van je hoofd. En dat die zich direct verbindt met het hart. Terwijl die daar circuleert …laat je die het lichaam vullen. Als dit is gebeurd… stel je dan de energie voor die gecreëerd werd om er in te ‘zoemen’  recht terug naar de verbinding met de ‘ruimte’ van waar deze kwam.

Wat we willen zeggen is dat… ‘boven’, zoals jij het vaak noemt, Blossom… een groot landschap is, maar jij bent het niet die het pad moet vinden dat leidt naar de ziel, de gids, engel, Lichtwezen, waar je je mee wilt verbinden. Zullen we het zo zeggen dat je gedachte ‘boven’ aankomt … misschien in de wachtkamer maar de energie die naar degene wordt gestuurd waar men zich mee wil verbinden… wordt direct ‘gevoeld’ door die betrokken energie.

Er is NOOIT een tijd waarop een WEZEN of die nu van de Aarde of ergens anders vandaan komt, een ‘oproep’ zou wegdraaien. Is het niet zo dat soms iemand aan je telefoon jou niet duidelijk kan horen…. of dat er interferentie is op de lijn? De verbinding werd gemaakt… maar vanwege ‘energie’ golven… of gebrek eraan… is het niet altijd mogelijk om de verbinding te laten zijn zoals men dat wil.

Wat wij willen dat jullie weten is dat ALLE gedachten worden GEVOELD.

Velen proberen wanhopig om dat contact met ons te leggen. De verbinding… gewoon door die gedachte te hebben gemaakt…  die is gelegd.

Bloss: Ik begrijp dat…. Maar toch is er frustratie voor degenen die voelen dat ze niet worden ontvangen.

Fed.v.L: Dan moeten die hun frustratie loslaten want dat biedt alleen maar meer van hetzelfde en elkaar kruisende lijnen kunnen gebeuren.

Bloss:  Kun je ‘elkaar kruisende lijnen’ verduidelijken? Hoe bedoel je dat?

Fed.v.L: In die zin dat zielen op Aarde die zich proberen te verbinden met ‘boven’ … als ze VOELEN  dat er geen antwoord is, beginnen ze ‘VERTROUWEN in zichzelf’ te verliezen. Als ze een gedachte konden doorlaten … dan betwijfelen ze of dat nu ‘hun eigen’ gedachte was… of dat die van ‘ergens anders’ kwam.

Voor degenen die behoefte hebben aan contact met andere rijken… is het echt aan te raden om ten eerste niets anders te verwachten dan het GEVOEL VAN LIEFDE te krijgen dat naar hen wordt toegezonden. Zoals jullie weten… heeft WERKELIJK LIEFDE voelen in elke vorm, veel meer invloed dan een geschreven of gesproken woord. Want als men de LIEFDE accepteert die wordt geboden … wordt er een enorme hoeveelheid energie … en kennis … mee ‘gedownload’ in die golf van LIEFDE.

Alle zielen zijn deel van het geheel.  WE ZIJN EEN.  Daarom kan men zich niet NIET verbinden met ‘anderen’ … want zij ZIJN anderen.

Er is verbinding… een matrix… die ons allemaal bindt. We zijn allemaal deel van deze matrix. Er is geen levend ding of een ander mens op jullie planeet die niet is verbonden met het ENE… en dat zijn JULLIE. Dat ben JIJ.

Want zij die wanhopig met ons of met anderen wil spreken… wij smeken jullie om die wanhoop te laten varen. Want dat werkt niet voor wat jullie proberen te bereiken/verkrijgen.

Maakt het Echt iets uit of je wel of niet direct met ons kunt ‘spreken’? Want ieder van jullie WEET ALLES dat wij kunnen zeggen in de zielzelf. Het is veel meer aan te raden om je te verbinden met je eigen ‘Hoger Zelf’.. want door dat te doen, verbinden jullie je trouwens ‘met ons allemaal’.

Bloss: Dan moeten we misschien wat puntjes daar bijzetten. We begrijpen meditatie en de ademhaling… is er nog iets dat je ons kunt bieden zodat men uit een sessie kan komen en WERKELIJK voelen verbinding te hebben gehad met dat Hoger deel van zichzelf.

Fed.v.L: Ten eerste is het de intentie…  en de reden achter de wens om dat te doen.

Jullie vragen je af, nietwaar of er nog een andere wens is dan alleen om het aspect ‘te verbeteren’ van de zielzelf die op Aarde is? Je zou verbaasd staan

Bloss: Wat bedoelen jullie?

Fed.v.L: Dat er enkele mensen zijn… die alleen de bedoeling hebben om zich te verbinden om er iets bij te winnen dat niet voor het Hoogste goed is.

Bloss: Echt? Ik denk dan dat ze weinig contact hebben… of zoiets en er daarom ergens anders naar ging vragen. Zeker heeft het Hoger zelf grote macht en Liefde en die kan niks anders bieden dan wat het beste is voor de zielzelf, en daarom zie ik het punt niet van iemand die contact maakt om redenen die het zelf en het geheel niet past/betaamt.

Fed.v.L:  We zeggen niet dat ze de antwoorden krijgen die ze willen. Want het Hoger deel van de ziel IS alleen maar LIEFDE.

Er zijn veel zielen die nog niet op de manier zijn ontwikkeld zoals veel verlichte WEZENS hebben gedaan. Dus je zou verbaasd staan over hoe en wat ze vragen dat er moet gebeuren.

Maar laten we doorgaan… in een Lichtere stemming. Er kan geen gebrek aan verbinding zijn tussen het Hoger zelf en het aspect dat op Aarde is. Dat kan wel zo VOELEN soms, maar het koord kan niet breken… totdat men het Aardse tumult verlaat en niet meer het stoffelijke lichaam heeft dat de ziel ‘huist’.  Dan is de Aardse verbinding los en is iemands verbinding ‘automatisch’ in aanraking met het WARE zelf. Iemands WARE WETEN.

Het is een goed idee… na een tijdje diepe ademhalingen om tegen het zelf een paar keer te zeggen: “IK WEET WIE IK BEN, IK WEET WIE IK BEN.’ 

Ook is het zo… als je in meditatie bent.. en jezelf op een plek bent waar je ‘nergens’ bent en dat er ‘niets’ gebeurt dan alleen vrede en draaiende mist… dat de diepste verbinding is gemaakt. De conversaties die plaats vinden als er geen woord wordt gehoord… zijn  de meeste duidelijkheid.

Wij herinneren jullie er telkens weer aan, het belang van jullie ‘rustige tijd’.  De meest gepaste tijd om dit te doen is… als het jullie past natuurlijk. Maar we zeggen ook de mogelijkheden bij het zien van zonsopkomst en zonsondergang.

De diepste conversatie wordt gehouden als er verbinding van HART TOT HART worden gevoeld. Het is ‘het praten met het Hart’ waar wij in zijn geïnteresseerd. Dat GEVOEL kan niet in woorden worden uitgedrukt, en is het meest waardevolle van alles. Als je hart alle LIEFDE ‘geeft’ dat erin zit. …op een constante uitstroming naar IEDEREEN. .. naar ALLES… als je jezelf LIEFDE laat ZIJN. Dan zou je Echt contact met ons VOELEN… met je gidsen… met ALLE WEZENS.

We vinden dit moeilijk om in woorden te vertellen. Toch willen we dat blijven proberen.

Als je in ‘het gebied’ bent… als je ‘op de top van de wereld’ bent… als je ‘gek van vreugde’ bent en een ‘energie van lachen’… VOELT WIE JIJ BENT de KENNIS  hebt van het wonder om in leven te ZIJN… DIT IS JE WARE UITDRUKKING VAN HET ZELF.
Zo is het wanneer je letterlijk je verbinding met het AL kunt VOELEN.

Dus we willen je niet teleurstellen, maar we willen jullie zeggen dat het veel beter is om de wens te hebben om gelukkig te zijn en om JEZELF TE KENNEN. .. liever dan de ‘noodzaak’ te hebben om in aanraking met ons of onze soort te komen.

Betreffende jullie gidsen en engelen.. WEET dat ieder van jullie er velen heeft. Gewoon Omdat ze gewoonlijk geen kletskousen zijn, betekent dit zeker niet dat ze er niet zijn.

Gewoon door ‘hallo’ tegen hen te zeggen… wordt de connectie al gemaakt.

Wees niet moedeloos omdat sommige mensen conversaties kunnen hebben of tekens krijgen of hun gidsen/vrienden ‘zien’. Dit maakt hen niks meer ‘spiritueel’ dan jullie. Niemand is spiritueler dan een ander…want uiteindelijk zijn jullie allemaal spirit.

WEET gewoon dat ze gekozen hebben om bij jullie te zijn om je bij te staan en je te leiden wanneer ze maar kunnen. Als je een briljant idee invalt… of je voelt je ‘gegidst’ om een bepaalde actie te doen.. hoe weet je dat dit van jou of van je helper is… je assistent?

Liefste mensen… het maakt ECHT niks uit.

WAT UITMAAKT IS DAT JULIE GELUK EN BLIJHEID VINDEN.

Jullie zoeken allemaal geluk, blijdschap… want als dit wordt gevonden…  Werkelijk gevonden… en we bedoelen niet dat ‘zo nu en dan geluk’.. maar een blijvend geluk… DAN zijn jullie in aanraking met het meest belangrijke WEZEN van alles.  JULLIE ZELF.. en wie zijn jullie? … IEDEREEN!

Bloss: Dank jullie, mijn vrienden. Hoe gezegend zijn jullie??... Ik heb vandaag nauwelijks onderbroken!!!

Fed.v.L: Laat alle zorgen los en bied ze het Hoogste begrip van LIEFDE aan.  Geef zorgen en angsten geen tijd in jullie dagelijkse leven. Ze hebben geen plaats en ze willen alleen maar verwarren.

Als je WEET dat je hier bent om jezelf uit te drukken… je Ware zelf… dan WEET  je dat het je verantwoordelijkheid is… alleen die van jou… om HET BESTE TE ZIJN DAT JE KUNT ZIJN.

DAT KWAM JE DOEN… OM DE LIEFDE TE ZIJN DIE JE BENT.

Dit was jullie keuze… Jullie moesten niet komen … jullie vroegen er om… omdat jullie  WISTEN dat je de kwalificaties had om de positie in te vullen.

Door DE LIEFDE TE ZIJN DIE JULLIE ZIJN… ZUIVER EN EENVOUDIG… ZIJN JULLIE AAN HET DOEN WAT JE KWAM DOEN… DE WERELD VERANDEREN.
En… DAT DOEN JULLIE.

WE HOUDEN VAN JULLIE.

Bloss:  En wij houden van jullie.  Dank je.  WHAH! Het is weer 11:11 uur. Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny
BLOSSOM'S LANGUAGES:

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar