Followers

i decree

donderdag 18 april 2013

17.04.2013

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 17 april 2013    


Blossom:  Goede morgen! Nou, ik heb zeker ontdekt hoe mijn denken in akelige stukken zat de laatste tijd… maar vandaag VOELT het zoveel beter, dus ik dacht dat het het beste was om nu even in een praatje te springen terwijl het goed gaat. Iemand vroeg of we nog een integratie met jullie kregen in ons leven… (ik weet niet of die 75 jaar of 15 jaar oud was… ik denk dat dit een verschil uitmaakt) maar zeker begrijpen jullie de strekking? 

Federatie van Licht:  Welkom aan jou en je vrolijke persona. We zullen je vraag beantwoorden met een absoluut ‘ja’. In de komende paar jaren zullen de veranderingen die jullie tegenkomen wijdverspreid en fenomenaal zijn.  Hoe meer de ziel samengaat met de Hogere vibraties, hoe sneller ‘plannen’ zullen gaan plaats vinden.

Bloss: Maar toch…  we hoeven niet te wachten op een bepaald percentage van de ‘mensen’ die moeten ontwaken? Zo veel mensen voelen dat ze daardoor worden tegengehouden.

Fed.v.L: Maar terwijl de energieën hoger oprijzen en dat ook blijven doen… ZULLEN zo velen meer wakker worden.  Er zijn er nu meer die dat willen. Specifiek sedert de maand december van het vorig jaar. Ze VOELEN  een drang om zichzelf anders uit te drukken en zaken die eens ‘buiten hun radar’ zaten, beginnen hen te interesseren en ieder zal op zijn eigen tijd ‘omhoog komen’.

Wat men moet accepteren is de trek van de dualiteit. In deze fase zit die op zijn verhoogde positie en inderdaad voelen velen zich zo ‘uit elkaar getrokken’ … zo buiten zichzelf. We stellen voor om ‘going with the flow’(met de stroom mee te gaan). 

Vecht er niet tegen en ontken het niet… accepteer het gewoon. 

Bewaar in je zielzelf de  Kennis dat dit deel van het plan is. We zeggen ook dat er zaken zijn waar iedereen mee heeft te maken, wat het verstevigen aangaat van bepaalde wegen in hun WEZEN.

Bloss:  Over welke wegen spreken jullie?

Fed.v.L: Wegen van meesterschap. Wegen van ijver. Wegen om de beheersing weer over te nemen. Hoe meer jullie helpen om in je Wezen de wegen te huisvesten die van LICHT zijn… de wegen van WAARHEID… de wegen die JE je GOED LATEN VOELEN…  de wegen die JE LATEN WETEN DAT JE OP JE SPOOR ZIT…  hoe sterker je ZELF wordt en in de NIEUWE TIJD..  met deze NIEUWE ENERGIEËN zul je ontdekken door dit zo te doen… dat je naar sterren uitreikt die eerder zo buiten bereik leken te zijn.

Terwijl je leert en de integratie accepteert van de Hogere energieën van jezelf die ‘binnen komen’.. zul je zeker verbaasd staan over ‘WIE JULLIE ZIJN GEWORDEN.’

Bloss: Ik begrijp wat jullie zeggen. Op het moment ben ik me zeer bewust dat ‘waar ik mijzelf doorheen laat gaan’ allemaal een reden heeft en dat als ik hier aan de andere kant uitkom… ik de ziel ben geworden die ik door deze ervaringen heen creëer.  Er is zo’n  WETEN  dat we omhoog aan het gaan zijn… maar de tekens, op de oppervlakte, schijnen in de andere richting te gaan…  .

Fed.v.L: En dat is precies juist Blossom. Alles dat je beleeft.. alles dat velen van jullie beleven… is ECHT alleen maar oppervlakte-spul.

Bloss:  Echt waar? …  Probeer me dat in mijn gezicht te vertellen! Want dat wat ik de laatste tijd beleefd heb, lijkt zo echt intens…  zo’n  ‘donkere nacht van de ziel’ toestand te zijn…   het VOELT helemaal niet dat dit alleen van de oppervlakte is.

Fed.v.L: We zeggen dat het vanuit diep van binnen ‘komt’ en dat het zijn laatste vertoning laat zien van ‘vasthouden’ .

Bloss:  Nou, het heeft best een diepe greep!

Fed.v.L: Helemaal niet. Want door waar het vandaan komt….  VOELT je denken dat het uit de diepste netwerking komt.

Bloss:  Netwerking?  Ik weet niet zeker hoe dat woord te gebruiken.

Fed.v.L: Omdat, liefste ziel…
DIT EEN TIJD IS WAAROP JE ALLES LOSLAAT DAT JE NIET LANGER MEER DIENT. Is het niet zo dat veel zich over tijd heeft opgestapeld van zaken en gevoelens en afzettingen die diepe littekens gemaakt hebben?

Bloss:  Ik denk het. Toch voel ik, en dat doen er velen… dat we met veel van die ‘trauma’s te maken hebben gehad…   ik heb er geen beter woord voor.

Fed.v.L: En dat hebben jullie! Laten we het zo zeggen. Jullie hebben er misschien op een diep niveau mee te maken gehad en ze verwijderden zichzelf uit de diepste plek van binnen… naar de uiterste rand , zoals je wilt.  En dan ‘spelen ze wat om je heen’, zo nu en dan.. en dat kan je dan bij verrassing nemen… want je dacht dat je ze had losgelaten.

Dit is wat wij netwerken noemen. Want het is zo dat ieder van die ‘’wan-gedragingen’… ieder ‘trekje’ of belevenis dat een litteken bracht om mee af te rekenen… nu op de oppervlakte zit en daar voor het lieve leven blijft hangen. Het is alsof ze met elkaar staan te ‘netwerken’ om ‘kracht te vergaren’ want ze weten dat ze op de weg naar buiten zitten…  en nu voor goed.

Daarom VOELEN zo velen van jullie zoals jij je voelt. De Hogere energieën die jullie atmosfeer binnenkomen en inderdaad in jullie WEZEN, maken het hen zeer duidelijk dat ze ‘hun doel hebben gediend’ en dat het nu tijd is om te vertrekken.  Het is aan het individu overgelaten hoe lang ze willen dat ‘het scheiden van de wegen’ moet voortduren.

Bloss: Welke suggesties hebben jullie om dit proces te versnellen?

Fed.v.L:  Zoals we eerder zeiden.

VERANKER IN JE WEZEN DAT WAT JULLIE WETEN DAT WEL DIENT.

Jullie kwamen niet alleen naar deze planeet om van dienst te zijn voor de planeet… maar om van dienst te zijn voor jezelf.

JEZELF DIENEN IS HET GEHEEL DIENEN.

Jullie kunnen in je de VERANDERING VOELEN… en zoals bij ALLE VERANDERING…. is er een tussen periode. Deze zit vol met draaiende wervelwinden en dan weet je niet…  als je er eenmaal door gevangen wordt… waar je dan wordt neergezet.

Alles wat wij vragen is dat je bij het WETEN blijft hangen dat in je zit. Dat WETEN…  dat soms ‘het oppervlakte spul’ kan verwarren… dat … aan de andere kant… als een handschoen past!

Terwijl de tijd verder gaat… zullen ‘jullie zelf gaan zien’… de veranderingen. Ze zullen duidelijk/transparant  worden. Die zullen niet zoals nu zijn.

DIE ZULLEN ZOVEEL MAKKELIJKER WORDEN… om te begrijpen.

Bloss:  Wat begrijpen?

Fed.v.L:  Waar je bent. Waar je naar toe gaat. Waar je vandaan komt.

Liefste zielen, jullie zijn al zo ver gekomen. Als je maar als mensen de middelen had om ‘terug te kijken’ en te zien hoe ver jullie zijn gekomen.

Bloss: Toch vraag ik mij af of we konden…. wilden we…. als bewustzijn… zouden we niet totaal beschaamd zijn? 

Fed.v.L: Nee. Want jullie zouden de waarom’s BEGRIJPEN.

BLOSS: De waarom’s van oorlog en honger en haat?  Maar vandaag ontplofte nog een bom in Amerika…  men kan dan denken ‘Ascentie…. Ja hoor!’ 

Fed.v.L: Ja… jullie zouden de waarom’s van die dingen begrijpen. Je zou de reis zien die je hebt afgelegd (en dat zullen jullie) … als het grotere plaatje. Er is niets dat plaats vindt dat geen doel heeft.

Bloss: Dat is een beetje moeilijk te snappen.

Fed.v.L: En toch is het zo….. een seizoen na het volgende. Iedere daad heeft een consequentie die naar een volgende daad voert. Waar dat jullie brengt.. omdat elke daad toevoegt aan elke consequentie... is …hoe je leert te WORDEN WIE JE BENT.

We spreken opnieuw uit…  dat  ‘ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN’…  en  ‘ALLES IS NIET ZOALS HET SCHIJNT’.

Bloss:  Dat accepteer ik…  maar kunnen jullie…  om ons te helpen… ons een eerste  voorbeeld geven?

Fed.v.L: We laten je een draaiende top zien. Als die niet beweegt…  ‘schijnt het maar een ding’ te zijn.  Maar diezelfde top in beweging ‘schijnt wat anders te zijn’. Het is hetzelfde ding, maar lijkt twee totaal verschillende dingen en dat is afhankelijk van zijn daad/beweging,de handeling.

Bloss: Hoe kan men WETEN wat de WAARHEID ervan is. Welke ‘verschijning’ is die ene die het niet is?

Fed.v.L: Geen ervan.

Bloss: Daar gaan we! Waar is de valium?

Fed.v.L: Zie je… het lijkt hen allebei te zijn.. want het zijn ze allebei… de zaak is… welke ‘handeling’ is die welke voorrang heeft. Een draaiende top staat BEKEND om te draaien… dat is zijn functie… maar als die bewegingsloos is, is die nog steeds BEKEND als de draaiende top.

Bloss: Sorry… maar ik heb er geen idee van waar je nu over praat. Het is niet echt een ‘goed voorbeeld’ van de vraag, waar ik om vroeg.

Fed.v.L: Oh, jawel.

Bloss;: Kun je dat dan alsjeblieft voor me uitleggen… want ik kan dat niet zien.

Fed.v.L: Precies. Je kunt het niet zien…  Alles is niet zoals het eruit ‘zie-t

Bloss: Om eerlijk te zijn… Ik moet het hier misschien loslaten… misschien kunnen andere mensen die dit lezen jullie analogie wel snappen…. Maar hoe meer ik dit voortzet hoe meer ik die link verlies… omdat mijn verwarring de lijnen vervaagt. Ik heb dit in al die jaren geleerd.. als er anders niks komt dan raak ik gefrustreerd.

Fed.v.L: Dan laten we dit ‘artikel’ hier los zoals je zei… maar we WETEN dat het wel zin heeft.

Bloss:  Jolly good. Misschien valt het dubbeltje later voor me op zijn plek.

Fed.v.L: Liefste zielen…. verlies jullie zicht niet op je doel. Er zit moedeloosheid in de lucht… maar het zijn jullie die dat kunnen verdrijven. Jullie die je er van kunnen bevrijden.

JULLIE ZIJN HAAR SLAAF NIET!

NEEM DE CONTROLE OVER.

WEES IN CONTROLE.

HERWIN DE CONTROLE.

Want wanneer jullie dat doen.. als jullie dat doen… keert jullie kracht, je kennis en begrip terug.

GA DOOR MET DOORGAAN.

Wij bieden jullie bemoediging aan….

Spreek tegen ons op jullie (eigen) uur in allerlei stemmingen. Verbind je met ons. In de jaren die voorbij zijn op jullie planeet… kon men zich niet voorstellen dat er communicatie was via een telefoon… kijk nu hoe ver dit zich heeft ontwikkeld want jullie kunnen nu van aangezicht tot aangezicht spreken via een scherm. Dus… WEET dat het nu niet lang meer duurt voordat we ons kunnen verbinden op welke wijze het meest juist is om mee te beginnen… en we zeggen dat dit door telepathie gaat…  nu. 

Velen zijn zo scherp/intelligent om met ons te spreken en om informatie te krijgen…  word niet moedeloos….  Weer zeggen wij ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN…  en  ALLES IS NIET ZOALS HET LIJKT TE ZIJN.

Bloss:  Het beste is om dat kleine puppy vandaag niet weer op te pakken!

Fed.v.L: JULLIE ZIJN LIEFDE.

ALS DAT ALLES WAS DAT JULLIE WISTEN EN NIKS ANDERS… DAN ZOUDEN JULLIE ALLES WETEN.

Bloss: Ik voel dat dit het einde van de sessie is. Dank je wel, guys. Het is goed om in deze tijd contact te hebben…  alhoewel…  wel hobbelig!

Fed.v.L: VOEL ONZE LIEFDE VOOR IEDEREEN… WIJ ZIJN ECHT MAAR EEN ADEMTOCHT VERDER WEG.


Website: Blossom Goodchild 

Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar