Followers

i decree

dinsdag 28 augustus 2012

28.08.2012

 28 augustus 2012

Blossom: Ik ben het! Direct kom ik er in… omdat ik een aantal dingen heb die ik jullie wil vragen. Ten eerste… zijn jullie er?

Galactische Federatie van Licht: We zijn er heel zeker.. en zijn blij voor je dat je de vragen kunt stellen.

Bloss: Dank jullie. Nou ik wist dat er weer een tijd zou komen waarin ik weer naar de Pilaren van Licht zou gaan vragen. Er zijn enkele sightings (zichtbare dingen) geweest van grote pilaren (best lijkend op wat jullie me in mijn denken lieten zien, toen we er het eerst over spraken). Een in Japan en om eerlijk te zijn… ben ik niet zo zeker wanneer de anderen er waren… maar ik vroeg me af of jullie daarover wilden spreken en zijn het echt die zuilen waar jullie over spraken?

Fed.v.L: Wij waren ons bewust dat je ons naar die zaken wilde vragen en in al onze Waarheid zeggen we dat dit niet die pilaren zijn waarover wij spraken.

Bloss: Oh, zucht!!! Wat zijn dit dan?

Fed.v.L: Dit is van een internationaal spectrum dat gebeurt vanwege een fenomeen dat veroorzaakt wordt door elektrische stroming. Hiermee bedoelen we niet ‘jullie’ elektriciteit …. Maar we bedoelen meer die van ons.

Bloss: Als van tegengestelde ‘aard’ bedoel je?

Fed.v.L: Nu kunnen we verwarring brengen door te zeggen dat het een opeenhoping is van beide.

Bloss: Dus zijn het niet die Licht pilaren… toch hebben jullie er wel wat mee te maken?

Fed.v.L: We gaan verder met gedachtepatronen van toeval waardoor elektrische circuits die samen met Aarde ‘elektriciteit’ in een ‘huwelijk’ komen en zulk een beeld vertonen.

Bloss: Zullen we dat in het Swahili zeggen? Dus, zit er nog een bedoeling achter?

Fed.v.L: Oh, inderdaad. Want de stroming die ze produceren in deze eenheid van boven en beneden maakt vonken in een vorm van stralende energie die op zijn beurt een effect er omheen heeft en ook vele mijlen in de omtrek.

Bloss: In ‘mijn woorden’ wat is de bedoeling ervan dan??

Fed.v.L: Om lokale onzekerheden uit te drijven en om daardoor bepaalde gebeurtenissen te voorkomen plaats te vinden die niet geschikt zijn ten goede van jullie ras.

Bloss: Gloria en alleluja! Dat verwachtte ik niet. Zijn jullie daar zeker van? Ik bedoel… ik dacht dat het jullie Lichtpilaren waren waar jullie van spraken… en nou is het gewoon een truc van het licht of van de natuur om ‘zijn ding te doen’.

Fed.v.L: Toch schijn je het feit te ontkennen dat jullie Moeder Aarde LEVEN heeft. Leven… alles dat leven is kan communiceren en het was nodig om pogingen te combineren om zo’n ‘spektakel’ te ondergaan… maar terwijl we zeggen… de beredenering ervan heeft veel meer te wensen anders dan een ‘leuke kolom’.

Bloss: Dus… mag ik zo stoutmoedig zijn om te vragen… wat jullie goede daad voorkwam?

Fed.v.L: We raden je sterk aan om dat niet te doen.

Bloss: Oeps.. ik deed het net.

Fed.v.L: Opnieuw.. het is een zaak om niet te onthullen wat nu niet gunstig is voor jullie om te weten. We geven de voorkeur om het zo te houden. En na verloop van tijd… zoals jullie weten… zal er inderdaad een begrijpen komen en opnieuw een ‘ah ha’ moment die vredig in iemands Wezen zal dalen.

Bloss: Goed. Ik snap het en accepteer/vertrouw jullie antwoord. Want ik begrijp dat er zoveel meer is dat in deze tijd voor mij gewoon niet te snappen is, Dank jullie voor je antwoord… ook al nam me dit bij verrassing omdat ik dacht dat jullie zouden zeggen ‘ja, dat zijn inderdaad de pilaren van Licht waar we over spraken.’ Dan kijk ik nog steeds naar ze uit! Nu naar mijn volgende vraag. Ik weet zeker dat jullie je bewust zijn van iemand die me schreef om te vragen waarom ik graancirkels had genoemd, aan het begin van onze laatste communicatie en bij het antwoord voelde ik me gedreven (maar geschrokken) te vragen of hij JULLIE een verhaal over hen wilde vragen… omdat hij een expert is in dit veld. Ik voelde dat jullie hier een hand in hadden. Aan die graancirkel denkend in Hackpen Hill Engeland… en jullie boodschap ver weg uit 2009.(* Kijk naar de info hier onderaan… )

Hier is de vraag: Wat is het meest geschikte en relevante dat jullie met ons kunnen delen, met betrekking tot het graancirkel fenomeen en hoe dit betrekking heeft op het ontwaken van de mensheid?

Fed.v.L: We beginnen te zeggen dat niet alles dat voor je is neer ‘gezet’, is geproduceerd door ‘die niet van deze wereld zijn’, zoals sommigen van jullie ons noemen. Toch is het zo makkelijk als ‘pye’ (?)om het kaf van het koren te scheiden!

Bloss: Leuk!

Fed.v.L: Er is jullie eerder getoond dat de codes die in de werken geborduurd zitten van een echte cirkel, niet noodzakelijk voor jullie ogen alleen is. In feite willen we zover gaan met zeggen dat veel ervan ontcijferd wordt door velen die niet van de Aarde zijn en zij kunnen makkelijk en vlot de ‘boodschappen’ begrijpen die voor hen zijn achtergelaten.

Bloss: Dus jullie zeggen dat ze niet echt voor ons Aardlingen zijn?

Fed.v.L; Nee, dat zeggen we niet. Want inderdaad het ‘gedoe’ dat ze veroorzaakt hebben… brengt velen met een kundig denken ertoe om ‘buiten het vierkant’ te kijken en daardoor en daarin zich aan nieuwe vergelijkingen over te geven.

Bloss: En dat betekent wat precies?

Fed.v.L: Het betekent dat er mensen zijn met een begrip van demenselijke vorm, die kunnen berekenen wat er gecodeerd is om bepaalde afwijkingen ‘op te lossen’. Maar… met betrekking tot hoe veel deze ontdekkingen ‘gehoord’ worden en of er mee gewerkt wordt, dat is dan totaal een andere zaak. We zeggen je dat er een bedoeling zit achter het ‘planten’ van zulke werken in jullie gouden velden. We zullen zo ver gaan te zeggen dat er vele regerings‘werkboeken’ zijn die voortdurend aan het werk zijn om hun codes en betekenissen te ontdekken. Maar… we weten precies wat wij doen en zijn niet ‘dwaas’ genoeg om openlijk te openbaren wat wij erin willen onthullen.

Bloss: Dus waarom ‘boodschappen op onze grond zetten’ voor andere ‘planetaire Wezens’ om op te pikken? Zeker hebben jullie snellere middelen om door te zenden wat nodig moet worden doorgegeven?

Fed.v.L: Onze communicatie systemen zitten buiten het vermogen van het menselijke brein om te begrijpen. Maar… we zetten zulke beelden op jullie grond niet voor ons amusement of uit verveling. Er zijn ‘spektakels’ binnen ‘spektakels’ en de energie alleen al die zij dragen heeft veel invloed op het pulserend gebied.

Men kan niet precies vaststellen wat het is wat zo’n blijdschap’ brengt aan degenen die deze gebieden bezoeken. We zullen gewoon zeggen… het is onze Liefde waar iemand mee wordt doorstroomd.


Bloss: Dus… hoe past dit bij… als het dat al doet.. het ontwaken van de mensheid?

Fed.v.L: Veel aspecten… maar de meer duidelijke zijn het feitelijke fenomeen zelf. Want zij die erin wil kijken, in die profetische beelden, zullen ontdekken dat het een onmogelijkheid is dat de ‘meeste’ door de mens zijn gemaakt. En daarom moet men zich de vraag stellen ‘wie maakte ze dus?”

Bloss: Dank jullie hiervoor alhoewel het allemaal een beetje warrig is.

Fed.v.L: We raden aan de metafoor te lezen die door jouw raadgever White Cloud het meest geschikt is en we vragen je om dit er bij in te sluiten. Want het geeft zaken weer waarover wij spreken.. . specifiek betreffende de noodzakelijke communicatie voor anderen om dit ‘op te pikken’. Deze graancirkels dragen veel verlichtende aspecten bij zich en zijn heel gunstig voor iedereen die zich er van op de hoogte wil stellen.

Bloss: OK. Omdat velen op en van de Aarde zich afvragen wat het punt ervan is en de meesten van ons er geen idee van hebben wat ze betekenen.

Fed.v.L: Oh… er is heel veel redenering over. We willen er bij voegen dat als iemand er vanuit een grondperspectief naar kijkt, dan kan het ‘hele plaatje’ niet worden gezien… maar als je er van ‘bovenaf’ naar kijkt, dan worden de dingen veel duidelijker!!!!

Bloss: Raadseltjes ….!

Fed.v.L: Niet waar. Geen raadsel. Volmaakt rechtdoor. Zie je Blossom… deze boodschappen die we doorgeven via jou dienen velen. Ze ‘werken’ voor degenen die bijna een genius zijn van binnen en ze voldoen ook overeenkomstig hen die eenvoudiger van begrip zijn.

Bloss: Zoals mijn goeie zelf!!!

Fed.v.L: De manier waarop JIJ alles wilt interpreteren dat hier wordt geschreven kan heel anders worden geïnterpreteerd door iemand anders. Er is totaal geen oordeel hierover. Dit is het ontwerp. Net zo als de graancirkels. Er zijn codes in codes die kunnen worden gelezen door degenen die de behoefte hebben om aan hun deel van het plan deel te nemen. Maar voor hen die ‘andere plannen’ hebben, ze krijgen ook wat ze nodig hebben, ook binnen deze woorden.

Bloss: En daar heb ik dus helemaal geen idee van. En dat geeft zin aan waarom jullie een ‘onschuldige (of niets wetende)’ hebben die deze woorden doorgeeft voor jullie, denk ik. Iemand die zit te zoeken op de grens van ‘genius’ of die ‘daar in die klasse’ zit zal elke zin analyseren zoals die doorkwam en zou dan de stroom verstoren. Jieha! Weer een doorbraak voor het ‘waarom ik’!

OK.. ik hoorde de bel gaan…. Niet letterlijk. Dat is het dus voor vandaag. Dank jullie. In Liefde en Licht en een miljoen sterrendruppels met Gouden Stralen.

Fed.v.L: We schijnen naar beneden op ieder van jullie. Ook met onze Liefde en dank.

Bloss: Over en uit tot de volgende keer.

------------------------------

Hier beneden staat een uittreksel van De Spirit van White Cloud’ dat me gevraagd werd om er bij in te sluiten.

Vraag: White Cloud, we hebben kort geleden in Australië een graancirkel formatie ervaren, hier in Queensland. Ik wil graag vragen wat dit voor een effect heeft gehad op ons land hier en of het een echte graancirkel formatie was?

White Cloud: “Dat was het. Het is een zeer complex onderwerp om zelfs maar mee te beginnen, mijn vrienden, omdat veel ervan met de microkosmos heeft te maken die uit de trilling van jullie rijk weg is gezakt. Ik laat Blossom een hele grote magneet zien in de vorm van een hoefijzer. Zoals men Weet trekt deze pennetjes en bepaalde metalen naar zich toe. Stel je een hele grote magneet voor daar omheen zijn vele stukjes rondgestrooid van plekken met grote stapels pennetjes. Het is de vraag hoe deze magneet zich gedraagt en welke patronen die heeft om de pennen uit elke plek naar zich toe te trekken. Men is zich bewust dat als men op jullie schermen bijvoorbeeld, of in een fotoboek kijkt, waarin de lagen en verschillende vormen van het gras van de velden zijn neergelegd, dan moet zeggen, dan is dit in Waarheid een onmogelijkheid voor iemand op jullie aardeplan om dat te imiteren.

Het is heel eenvoudig om het verschil te ontdekken in de twee. Die formaties komen niet, zoals sommige mensen concluderen, van landingsbanen van een schip van buiten jullie rijken. Als jullie konden kijken naar sommige van die formaties, wat zou het dan een vreemd schip zijn. Het is een magnetische kracht die deze formaties laat gebeuren. Het is een magnetische kracht die niet altijd in de trilling van jullie aardeplan zit. Er is een bepaalde kracht van aantrekking die de buitenste kracht laat mengen met de kracht die erin zit, om deze vervorming te laten gebeuren. Deze gebeuren op bepaalde datums. Als de condities niet acceptabel zijn in de Aarde, dan kan het niet gebeuren. Ik kan zeggen dat dit ook is gebeurd. Veel van die symbolen die bij jullie naar beneden komen moeten soms worden afgebroken, omdat het niet juist was wat ze dachten wat er onder gebeurde. Het is aan jullie ‘aardlingen’ om je deze fenomenen af te vragen. Voor velen die in dit specifieke onderwerp zijn geïnteresseerd en dit bestuderen, proberen misschien uit te werken wat die specifieke markeringen kunnen betekenen. Het is aan hen om dit te decoderen. Maar deze symbolen zijn daar niet voor jullie om ze te decoderen. Ze zijn hier voor anderen die het moeten zien. Het is niet zo dat anderen die moeten decoderen, het zit in hun Kennis. Het is deel van een kaart, als je wilt. Als er een aantal jongensverkenners waren die ieder een ander kamp hadden en iedere groep werd een specifieke oefening gegeven om een reis te voltooien of zoiets, dan kan het zijn dat een groep dit tegenkwam om er wat uit te halen, de informatie die hun groep nodig heeft. Het kan zijn dat een ander aantal kereltjes er in wandelen en zij zouden Weten als ze in diezelfde formatie zouden gaan… ik laat zien dat als ze dan elektrische schokken krijgen, omdat die specifieke formatie niet geschikt was voor die groep. Zij moeten verder gaan op hun route totdat zij de formatie vinden die voor hen de juiste is.

Ik zeg tegen Blossom, deze formatie(van de onderstaande graancirkel) zit vol informatie voor de groep die deze informatie moet hebben en zij zijn in staat om die formatie te scannen om de Kennis te verkrijgen die nodig is. Het is allemaal deel van het plan, als je wilt, betreffende waar elke groep moet zitten als het keerpunt komt. Alhoewel het een integratie is zal het niet zo zijn dat op een dag we allemaal op aarde zijn en de volgende dag we allemaal door elkaar gemengd zijn in al die dimensies, dat zou gewoon alles uit het spel gooien. Het is een gradueel proces. Het is nodig voor die bepaalde groepen. Het is nodig dat die energieën op bepaalde plekken worden neergezet over jullie wereld, om als de balans van de nieuwe wereld komt, dat die niet van zijn axen valt, door de intensiteit van de veranderingen binnen de atmosferische vibratie. Is dat zo in orde voor jullie nu?”

* re crop circle info/Latest crop circle 
http://www.cropcircleconnector.com/2012/hackpenhill3/hackpenhill2012c.html 

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar