Followers

i decree

zaterdag 7 juli 2012

07.07.2012

 7 juli 2012

Blossom: Ik ben er weer! Ik zie dat we nu in de laatste zes maanden zitten van 2012 en ik dacht ik kan me beter melden en zien of er iets is dat jullie met ons willen ‘updaten’? Als ik terug kijk naar de laatste paar jaar, had ik al veel meer verwacht dat er nu zou zijn gebeurd. Een meer begrijpen van ons… een meer samensmelten van werelden… meer voertuigen van Licht die ons regelmatig bezochten… en alhoewel we inderdaad wel zijn vooruit gegaan, is het niets wat ik me had voorgesteld. Ik huil niet, ik klaag niet, ik zeg alleen maar!

Federatie van Licht: We willen met onze beurt heel graag “zeggen” dat alhoewel er veel is vooruitgegaan, vergeleken met hoe de dingen waren, is het ook zo dat wij het tempo niet kunnen veranderen waarin de dingen plaats vinden… ook al zouden we dat willen. Het is niet onze positie om dat te doen… want uiteindelijk, zoals jullie weten is het aan jullie van de Aarde om dit zelf te doen.

Wij zijn louter voorzieners van informatie voor jullie over bepaalde zaken en alhoewel er veel is waar we toe in staat waren om te doen, wat betreft ‘preventie’ van wat ‘er had kunnen gebeuren’… is het niet gunstig om meer van dit te onthullen tot aan de tijd waarop het ‘zin heeft’ dat te doen.

We zijn ons bewust dat door de ogen en harten van velen… er maar een kleine vooruitgang is geschetst. Maar in het begrijpen van degenen van ons die BETER WETEN… is er helemaal niets geen bekommernis betreffende het plan van overgang naar een meer LIEFDEVOLLE WERELD. Als we zeggen het BETER te WETEN… dit is natuurlijk niet om jullie vermogens of begrip naar beneden te brengen. In het geheel niet. Wij WETEN dat de dingen beter zijn dan wat sommigen van jullie willen geloven.


Bloss: Ik denk dat het zo is… wat velen niet kunnen snappen, is… waarom ALLES nu tot op de laatste minuut moet komen, zogezegd? Waarom is alles tot aan deze laatste paar maanden terug gezet? Zoveel werd er voorspeld en zoveel is er in al die jaren al opgenoemd over de veranderingen… het is een beetje nauw geworden om alles er in te passen, niet?

Fed.v.L: Niet vanaf waar wij staan… want opnieuw voeg jij tijd in die vergelijking.

Bloss: Ik geef even een datum… de 21ste december DIT JAAR! Ik denk als er geen grote dingen zijn gebeurd dan of op die datum… sommigen zeggen ‘er zal iets zijn’… sommigen zeggen niet ‘noodzakelijk op DIE datum’… dan zullen er velen zijn die het gewoon opgeven vol te houden. JA… met alle Liefde voor jullie… wij WETEN dat het aan ons is… Wij WETEN dat het niet gaat over de schepen aan de lucht… We WETEN dat het gaat om volheid van Liefde te worden als we ons eenmaal herinneren hoe…. Toch is er zoveel hype over dingen die uiterlijk moeten plaats vinden om de bal te laten rollen… en het is zo geworden dat zo velen van ons niet het laatste nieuws meer ‘durven’ te noemen over de voortgang van zaken omdat Oma en Opa, nicht Edith en Mr Baker in de winkel het allang hebben opgegeven om acht te slaan op de verhalen die we vertellen of ze ook maar enige waarheid bevatten. Dat raakt ons! Het is niet zo dat we ons deel niet willen doen. Het is dat degenen die niet van deze planeet zijn ons blijven dingen vertellen die we moeten verwachten… dus we doen… en dan niks… nada… Niet op de manier dat ons verteld is hoe het zou zijn. Soms denk ik dat het makkelijker zou zijn als ons niets werd verteld… dan zouden we geen ‘hoop krijgen’ en zouden we ons gewoon voortslepen op horizontaal vlak. Ok, jullie beurt… ik geef de praatstok aan jullie door.

Fed.v.L: Laten we even teruggaan naar het begin. WEET jij of wij echt zijn?

Bloss: Ja.

Fed.v.L: Zie jij ons de WAARHEID vertellen?

Bloss: Ja… in mijn hart…. Ja.

Fed.v.L: Dus waar ligt het probleem dan precies?

Bloss: In de timing… in het wachten.

Fed.v.L: Waar wij niks aan kunnen doen. Want wij doen alles wat we kunnen om de dingen vooruit te helpen.

Bloss: Ok… dus… ik weet niet of dit de goeie manier is om het zo te zeggen… maar zitten we nog op het juiste spoor voor 21 december 2012?

Fed.v.L: Met die datum kan niet gemanipuleerd worden. Die kan niet worden ondermijnd of er iets van te maken wat het niet is. Deze datum heeft al eonen lang in jullie tijd in jullie geloofsysteem/denken gezeten en hierdoor … vanwege dit… ZAL er een specifiek gebeuren PLAATS VINDEN rond die tijd.

Bloss: Jullie zeggen rond deze tijd… dus niet noodzakelijkerwijs OP die dag.

Fed.v.L: We herhalen aan jullie dat er in de komende maanden een wervelwind van activiteiten zal zijn die voert naar het einde van deze meest veelbelovende ‘tijd’ in jullie Aardse begrip. Hoe de dingen zich presenteren zal geheel zijn overeenkomstig hoe bepaalde zaken worden geaccepteerd als deze datum dichterbij komt.

Men moet stilzwijgend blijven… bij de behoefte van een manier om dit uit te leggen… omdat het gewoon niet volgens plan gaat uitwerken als dat wat er gaat gebeuren bekend zou worden… om vele, vele redenen.


Bloss: Kunnen jullie ons helpen er enkelen te noemen?

Fed.v.L: Als jullie van te voren zouden WETEN … zou het dingen veranderen of hoe ze gaan worden… omdat jullie gedachten over de zaak bemodderd zouden worden en het WETEN zou de hele dynamiek veranderen van het stuk. Natuurlijk… in een Hoger begrip… op een zuiverder level/aspect van jezelf WETEN jullie… en als de dagen dichterbij zo’n gebeuren komen… zal iemands weten suggestie en mogelijkheden van wat er kan zijn beginnen door te zenden naar het niet weten…

Bloss: Dit is allemaal goed. Maar om eerlijke te zijn… zo velen van ons hebben zich geopend naar zoveel mogelijkheden… en ik stel me voor dat er maar een zal gebeuren? Misschien heel iets anders dan iemand van ons verwacht!

Fed.v.L: Ah ha!

Bloss: Dus dat zou betekenen… dat niets van wat wij denken zal plaats vinden… maar iets waar we nog niet aan gedacht hebben? Cor dear! (lieve hemel!) Hier loopt mijn hoofd van om. Hoe ga ik nu verder?

Fed.v.L: We vragen je om precies te blijven waar je bent. Geen noodzaak om ergens heen te gaan. Al die vragen Blossom… als die verwarring die je laat gebeuren in jezelf.. het dient tot niets.

Bloss: Maar als jullie mij waren… (wat je bent in de toekomst en wij zijn dan allemaal een en zo verder)… als jullie mij waren… als dit aspect van Blossom Goodchild nu in dit lichaam... willen JULLIE dan niet weten wat er voor je ligt… nadenkend over alles dat ons werd verteld?

Fed.v.L: Toch weten jullie… diep in je WETEN jullie…. En daarom is het dat je het niet weet!

Bloss: Sorry?

Fed.v.L: Diep in je weten/wisten jullie dat het is hoe het zou moeten zijn. Dit ‘in het duister gelaten’… dit is deel van het plan.

Bloss: Maar waarom? Als we DE WAARHEID WISTEN.. konden we ons voorbereiden.

Fed.v.L: Toch vertellen we jullie de WAARHEID en raden je aan hoe je je moet voorbereiden.

Bloss: Hebben jullie nooit genoeg van mij dat ik het niet begrijp en jullie een moeilijke tijd bezorg? Voelen jullie je niet alsof je me op het hoofd klopt met een hamer en zegt: LUISTER JE NU EENS, BLOSSOM?’

Fed.v.L: En wat voor voordeel zou dat iemand van ons brengen? Wij zitten niet waar jullie zijn op dit moment van Aarde’s leven. Jullie zijn niet waar wij zijn. Wij zijn kameraden in een groot plan. We zitten aan dezelfde kant. We proberen te helpen… niet om de zaken erger te maken.

Bloss: Ik weet het … ik weet het.. Sorry ‘chaps’. Ik zit niet achter jullie aan, Echt, alhoewel dat misschien zo lijkt. Ik probeer gewoon het onderste ervan te pakken… probeer om het te begrijpen… omdat als mij deze positie is toevertrouwd om met jullie te communiceren… dan moet ik er zeker van zijn waar we mee bezig zijn en proberen om deze zeer gecompliceerde zaak zo duidelijk mogelijk te krijgen.

Fed.v.L: Dus daarom… gaan we opnieuw naar het begin.

WIJ BEREIDEN JULLIE VOOR.

WIJ STAAN HIER SAMEN IN EN JULLIE SPELEN JULLIE SPEL. WIJ SPELEN HET ONZE.

Wij komen jullie er aan herinneren dat JULLIE LIEFDE ZIJN.

Dat is onze missie! dat is waarvoor we tekenden. Op dezelfde wijze tekenden jullie om naar ONS TE LUISTEREN als we komen om jullie eraan te herinneren.

WIJ ALLEN WISTEN HOE DIT ZOU ZIJN.

Daarom hangen zo velen van jullie aan een draadje. Omdat IN JULLIE… HERINNEREN JULLIE DIT… HOE HET ZOU ZIJN.

JULLIE WISTEN HET… WIJ WISTEN HET….. dat ‘dan’ … dat in deze tijd jullie je zo verloren zouden VOELEN op het pad… door alles dat er zou gebeuren en in zulke ‘modderige wateren’.

Mogen we opnieuw de analogie voorstellen van het ‘toneelspel’ waar jullie in spelen. Voordat de repetities begonnen… lazen jullie het script. Jullie weten daarom, hoe het spel eindigt en wat een hartstochtelijke applaus het zal krijgen. Maar juist nu op dit moment… spelen jullie je rol in een scene aan het eind van het spel. Jullie spelen een spel uit… en zijn de zeer goede acteurs die jullie zijn… jullie rol is heel overtuigend voor jezelf en voor degenen om je heen op het toneel uit de scene met jullie … en zij in het gehoor kijken hoe het gebeurt… en worden zeer door de werkelijkheid ervan in beslag genomen… OOK AL…. WEET iedereen dat het maar een spel is.

JULLIE KENNEN HET EINDE…. Jullie wisten dat voordat je begon… … Het werd uitgelegd aan jullie. Jullie kwamen overeen om er aan deel te nemen… ieder van jullie. Jullie bereidden je voor en toen ging het doek op en het spel begon. En hier zijn jullie allemaal… en naderen het eind van ‘DEZE PRODUCTIE’.. voordat je je volgende rol op je neemt. JULLIE WETEN wat er gebeurt aan het eind… maar jullie denken er nog niet over na omdat jullie verdiept zijn in de scene waar je NU IN zit.

Alles dat jullie je ooit hoeven te herinneren is dat JULLIE LIEFDE ZIJN. JULLIE ZIJN LIEFDE. Wat er ook gebeurt… welke omstandigheden zich ook laten zien… wat jullie ook denken dat ER WEL OF NIET gebeurt…

NIETS ANDERS DOET ER TOE DAN ALLEN HET JE HERINNEREN DAT JE LIEFDE BENT.

Dit is jullie rol. Het erover nadenken over wat er ‘misschien kan gebeuren’ is verspilling van jullie energie.


Bloss: Maar… met alle respect… wij zijn menselijk… en zo zijn wij.

Fed.v.L: Wie zegt dat?

Bloss: Ik, eigenlijk!

Fed.v.L: Toch willen we daar wat aan toevoegen… dit is dan de manier waarop jullie gekozen hebben te zijn. Maar jullie kunnen zijn die je wilt zijn.

Bloss: Ja, ik weet dat… en we willen nu terugkeren naar de volheid van onszelf… door het hopelijk goed te doen en te doen wat we kwamen doen. Nog een vraag echter, en ik weet dat we dat al vaker gedaan hebben… maar … als we verondersteld worden om onze Nieuwe Wereld te creëren door onze gedachten te manifesteren… dan zou het zeker een goed idee zijn om te WETEN wat we verondersteld worden te manifesteren voor het eind van het jaar? Wacht even… laat me totaal mijn denken leeg maken en een paar keer ademhalen voordat jullie dit hondje antwoord geven!

Fed.v.L: Dit is geen ‘lastige’ vraag voor ons. Hoe willen jullie dat je wereld wordt? Werk in die richting… en zoals jullie weten… het universum zal je voorzien van gelegenheden om dit te laten gebeuren.

Bloss: Wat een klein notendopje! Nog iets, ik zie dat ik jullie hier heb… er wordt gezegd dat wat er dóór gechanneld is, heel erg is beïnvloed door de staat van denken/geloven van degene die de boodschap krijgt. Ik kan begrijpen waarom dit wordt gezegd… en ik houd rekening met de gechannelde boodschappen…maar … is dit zo? Ik bedoel… wat zou het doel zijn?

Fed.v.L: We zijn het eens met wat jij zegt… wat zou het doel zijn?

Bloss: Maar misschien is dat het antwoord dat ik wil horen?

Fed.v.L: Misschien is dat het antwoord dat wij in WAARHEID willen geven. We willen wijsheid over dit onderwerp bieden dat wat door gechanneld is ook heel erg afhangt van… zullen we zeggen… het niveau van de channeler. ‘Wat er doorkomt’ kan van vele, vele, vele, vele zaken afhangen.

Bloss: Van hoeveel? … grapje…!

Fed.v.L: Oprechtheid staat aan de top van het lijstje.

Bloss: Toch zijn veel channelers oprecht… Zij willen helpen.

Fed.v.L: Inderdaad, maar dit betekent niet dat ze vrij zijn van andere stoornissen die de informatie die gezonden wordt kunnen ‘beetnemen’. Dit is een in-diepe materie en er is niet genoeg energie om dit nu in vol detail uit te leggen.

Bloss: Geen zorgen. Ik herlaad mijn ‘prepaid’telefoon en misschien kunnen we het de volgende keer als we praten ventileren. Soms is het nogal surreëel dat ik echt praat met ET’s. Ik zit hier gewoon in mijn voorkamer… op jullie afgestemd.. het lijkt helemaal niet zo erg buitengewoon eigenlijk.

Fed.v.L: Dat komt omdat het dat niet is. Het is het meest natuurlijke in de wereld.

Bloss: Niet voor iedereen….

Fed.v.L: In deze fase… maar het zal wel zo gaan worden…

Bloss: De verbinding ebt snel weg…. Heel veel dank aan jullie … van ons allemaal hier beneden die van jullie houden! In Liefde en dank.


http://www.blossomgoodchild.com/

mailto:bloss@blossomgoodchild.com.au 

http://blossomgoodchild.blogspot.com/


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar