Followers

i decree

maandag 20 december 2010

20 December 2010Sluit je ogen… Wat zag je?

Lichtflitsen… alsof ze uit de hemel kwamen. Ik had het GEVOEL dat we dit in het komend jaar zullen meemaken.

En dat zullen jullie… men zal niet in staat zijn om deze wat anders te noemen dan wat ze zijn. Hun duidelijke schittering zal niet onontdekt blijven. Als ze zichzelf presenteren op deze manier, word dan niet afgeschrikt door verhalen van wat ze wel of niet kunnen zijn. WEET dat ze van ons zijn.


De Galactische Federatie van Licht

door Blossom Goodchild

Blossom: Hallo daar, mijn vrienden. Ik weet zeker dat jullie weten dat velen in deze tijd van het jaar Kerstmis vieren en daarna is…. 2011 bij ons. Ik vraag me af wat jullie boodschap voor het nieuwe jaar brengt?

Federatie van Licht: Die draagt een symbolische geste. Hij brengt jullie Lichtheid van hart want alhoewel de komende tijd jullie tot het uiterste ziet gaan, zal hij ook jullie talenten aan jullie laten zien welke jullie zullen verbijsteren. Toch kan het alleen maar door het openen van jullie heilige hartsruimte zijnwaarmee deze zaken gepaard kunnen gaan. Voor degene die er voor kiest om zich te versnellen op een tempo dat gunstig is, accepteer de mogelijkheden dat grote verbazing over wat iedere individuele ziel kan bieden, het hart zal verwarmen, dat naar waardering heeft verlangd van enige vorm dat zijn ware zelf meer is dan wat het tot nu is geweest. Vul jullie Wezens met het WETEN dat wat er gaat komen, is wat jullie verwacht hebben. Jullie zielen zijn op het punt aangekomen. Zo velen van jullie hebben naar de innerlijke kern geluisterd en zijn tot het besluit gekomen dat de vrucht van hun werk nu kan worden geoogst.

Twijfel hier niet aan. Als je dat wilt kun je in deze woorden de WAARHEID VOELEN die we jullie presenteren. Jullie project om als EEN te Ascenderen (Op te stijgen) gaat verder degenen te tarten die wilden dat dit plan zou mislukken. Toch kan dat niet. Aan alles om jullie heen is het bewijs te zien van het tegendeel. Toch WETEN JULLIE dat dit alleen maar een illusie is. Als je de WAARHEID VOELT, hoe kun je dan nog accepteren dat je bezwijkt voor dat wat niet tot je groter goed voert. VOEL DAT! Want als jullie dat doen, kun je feitelijk stoffelijk de overvloed promoten van vreugde die nu in en om je heen is. Velen hebben al zo lang de transmutatie van energieën verdragen. Ze hebben sterk gestaan als communicator en lieten zichzelf een baken van Licht zijn zijn waarin het Licht letterlijk duister in een vorm omkeerde waardoor het kon verstrooid worden in een ether die geen kracht heeft. Het is in zichzelf opgegaan en kan niet langer schade aanrichten. Deze grote energiekrachten die door jullie Wezen stroomden hebben nu hun reden verloren. Dit is een enorm grote eclipse(verduistering) die MOEST gebeuren om alles te reinigen dat niet langer kan worden voortgebracht in het volgende tijdperk.

Bloss: Grote eclipse? Kun je dit verder toelichten?

Fed.v.L: Dat wat de bedoeling had om jullie planeet te regeren heeft al lang genoeg het Ware Licht in de schaduw gezet. Het heeft zijn laatste slot bereikt en slechts verandering kan deze rusteloze overblijfselen die alleen willen verdraaien/vervormen, oplossen.

Je hebt wat problemen om deze woorden te ontvangen, nietwaar?

Bloss: Ja, een beetje. Ik wist dat het makkelijker kon doorstromen. Heeft dat een specifieke reden?

Fed.v.L: Het feit dat we meer dichterbij zijn dan je denkt… is er een van.

Bloss: Bij mij?

Fed.v.L: Zo is het.

Bloss: Dus waarom maakt dat het moeilijk? Ik dacht dat dit juist niet zo zou zijn.

Fed.v.L: Verdraaiing van vibratie terwijl het samensmelt met een Hogere schaal.

Bloss: Dus, als we zeggen dichtbij… waar praten we dan over? En in welk opzicht?

Fed.v.L: Sluit je ogen…

Wat zag je?

Bloss: Lichtflitsen… alsof ze uit de hemel kwamen. Ik had het GEVOEL dat we dit in het komend jaar zullen meemaken.

Fed.v.L: Dat zullen jullie… en men zal niet in staat zijn om deze wat anders te noemen dan wat ze zijn. Hun duidelijke schittering zal niet onontdekt blijven. Als ze zichzelf presenteren op deze manier, word dan niet afgeschrikt door verhalen van wat ze wel of niet kunnen zijn. WEET dat ze van ons zijn.

Bloss: Wat is precies hun bedoeling?

Fed.v.L: Die is veelvoudig. Ze komen van ons naar jullie toe om ‘het feestje te laten beginnen’ zullen we zeggen. Ze zullen op diverse bekende plekken gezien worden over jullie planeet Aarde en ze zullen zo’n enorme grootheid hebben dat ze niet aan de kant kunnen worden geveegd of ontkend worden door jullie media. Ze worden veel namen gegeven. Zielen zullen zinspelen op bijbelse scenario’s want ze zullen geen andere manier hebben om mee in verband te brengen.

Bloss: Dus deze bliksemstralen van Licht zullen komen en gaan? Hoe zullen ze verschijnen en hoe lang op een bepaald moment?

Fed.v.L: Het zullen geen bliksemstralen zijn die men foutief houdt zoals van een elektrische storm. Zoals je zag in het visioen dat we je lieten zien, zijn dit stralen die Licht bevatten. Ze zullen naar jullie planeet stromen en een display creëren en zodra de opwinding van een specifieke sighting zich heeft gesetteld… zal een volgende die overnemen op een ander deel van jullie wereld. Men zal niet in staat zijn om zich er mee te bemoeien. Wij hebben beschermende schermen die alles zullen afweren als ze dat proberen te doen.

Ook al worden ze op jullie schermen in je huizen gezien, dan zullen velen uit hun slaap ontwaken door deze stromingen van energie. Want ze bevatten in zich de volgende fase van jullie reis van de mensheid.

Bloss: Waarschijnlijk moet je een beetje meer zeggen bij die laatste verklaring.

Fed.v.L: Opnieuw, woorden om dit te beschrijven zijn niet toereikend.

Bloss: Probeer het nog eens!

Fed.v.L: Deze pilaren van Groot Licht zullen op veel manieren dienen. Ze zullen in de atmosfeer vrijlaten wat we slechts kunnen beschrijven als een energie… wat het in essentie is… toch is het wat ín die energie zit wat het magische drankje is. Het zal jullie spirits optillen. Het zal zijn als het aroma uit jullie moeders keuken.

Bloss: ? In mijn zoons ogen niet hoor. Ik bedoel ik weet wel wat je probeert te zeggen maar…

Fed.v.L: Dan laten we het zo zeggen. We PROBEREN gelijksoortige dingen te vinden voor hoe dit jullie ziel zal voeden. Jullie zielen zullen de ‘energie’ herkennen die daar vanuit wordt gestraald. We kunnen het best een beschrijving geven om het op die manier te VOELEN. Het zal zijn alsof…

Bloss: Ik blijf een kant van een autogordel zien die vastzit aan een andere.

Fed.v.L: Dank je. Alhoewel die beschrijving nogal grillig is, is het de enige die we kunnen vinden om dit uit te leggen. Als de energie die deze lichtstralen afgeven zich verbindt met die van jullie… zal het jullie zo laten voelen. Alsof je een missend stukje hebt gevonden van een legpuzzel en dat het precies op zijn plek valt.

Bloss: Ik VOEL wat je probeert uit te leggen. Ik hoop dat anderen dat ook doen als ze dit lezen.

Fed.v.L: Ja, dat doen ze, omdat dit het weten van de ziel is. Daarom wordt dit begrepen… en we zeggen dat dit maar net het begin is. We vertelden je al zo lang van wonderen die zouden gebeuren. Stel je voor waar we over spraken, stel je voor dat dit de voorbereidende fasen zijn die jullie naar de volgende stap voeren. En met elke nieuwe presentatie zullen jullie zielen “het snappen”. Alles dat voor jullie niet mogelijk was om zin te hebben… zal dat krijgen. Dit volgende jaar in jullie aardse termen… zal er een zijn dat aan velen van jullie vreugde brengt. Wat wij aan jullie zullen geven zal jullie Wezens vullen met hernieuwde hoop.

Er zullen ‘belachelijke’ verklaringen komen voor dat waar we jullie mee verrassen, toch zullen jullie beter weten. Want jullie zijn het, die in je Waarheid zijn gebleven, toen de waarschijnlijkheden op elkaar gestapeld werden tégen jullie, die als laatste zullen lachen, zoals we denken dat jullie dat zeggen.

Velen van jullie hebben ervoor gekozen in angst te leven voor alles dat je gehoord hebt en geïnformeerd over werd. We zeggen tegen jullie dat dit onnodig is. Want terwijl dit volgende jaar zich ontvouwt zal veel ervan jullie van oor tot oor doen grinniken. Jullie harten zullen boordevol zijn met die innerlijke kennis waarover we zoveel tegen jullie hebben gesproken.

Bloss: Opnieuw moet ik zeggen… ik kan deze vreugde VOELEN… en het laat me dat ook voelen. Ik neem aan dat jullie je bewust zijn van de ‘Vreugde’ die de stem door mij heen kreeg de vorige avond met White Cloud? (die transcriptie komt nog. vertaler)

Fed.v.L: Die MOET worden gehoord! Deze stem van VREUGDE moet resoneren met degenen die zijn WAARHEID willen accepteren Dit is weer een andere manier waarop we de energie kunnen verklaren die in deze stralen van licht zullen zijn die zullen neer regenen. (Blossom zegt: “that shall reign/rain? down”. Ze weet dus niet zeker of het zal betekenen neer regenen of zullen gaan regeren.)

Bloss: En je maakte het nog niet af door niet te zeggen hoe lang dit zal gaan duren?

Fed.v.L: Lang genoeg om herkend te worden als ‘niet van deze wereld’.

Bloss: Praten we over vijf of zes of over honderden?

Fed.v.L: Om te beginnen als introductiedienst, zal het minimaal zijn. Ze zullen als verrassingstechniek komen tot aan het punt waarop ze zonder angst kunnen worden bekeken. Als die (eersten)eenmaal met de psyche zullen zijn samengesmolten, zullen ze in aantallen toenemen en langere periodes blijven.

Bloss: Dit is allemaal zeer intrigerend en een heel nieuw concept voor me. Zullen ze de grond feitelijk bereiken?

Fed.v.L: Nee, dat is niet nodig. Ze kunnen ook door continenten reizen.

Bloss: Wat…. zichtbaar?

Fed.v.L: Ja.

Bloss: Is dat nodig? Ze kunnen zich zeker manifesteren waar ze willen. Worden ze door jullie beheerst?

Fed.v.L: Ja. Waar ze komen en ‘raken’, laten ze hun kenmerk achter. Dus alhoewel het niet nodig is om te reizen zijn ze wel op die manier ontworpen.

Bloss: Hoe beheersen jullie ze?

Fed.v.L: Gedachte.

Bloss: Cool. Dus geen batterijen!

Fed.v.L: Ze bestaan uit zuivere energie. Er is geen aandrijving systeem voor nodig.

Bloss: In de ogen van mijn geest lieten jullie ze me eerder zien, ze waren enorm.

Fed.v.L: Dat zullen ze zijn.

Bloss: Ik wordt er aan herinnerd dat als jullie over ‘energie’ praten dat jullie zeiden dat die in containers/houders zit (nou ja, de beste manier voor jullie om dat te beschrijven) Is dit aaneengesloten?

Fed.v.L: Weer te moeilijk om het concept van hun Waarheid uit te leggen .

Bloss: Behalve dat… energie op de plek kan worden geschapen zou ik zeggen. Om die in containers rond te dragen (?) of zoiets, lijkt een beetje vreemd.

Fed.v.L: Toch bestaan er zulke containers, of moeten we ze beter beschrijven als ‘activators’ (of activeerders?) Misschien kunnen we zeggen dat elke atoom energie in een ‘activator’ een soort zaadje is. En wat doen zaden? Natuurlijk! Dus ieder atoom in de ‘ruimte’ van een ‘activator’ kan worden ‘geïmplanteerd’ en daardoor groeien en groter worden op niveaus ver voorbij jullie aardse calculaties.

Bloss: Dus is deze energie ‘speciaal’? Is het anders dan wat wij kennen?

Fed.v.L: Ja. Het is anders. Het is een meer delicate aanwezigheid. In de woorden van jullie wereld konden we het bijna ‘heilig’ noemen. We laten jou zien alsof het voortdurend wordt gemonitord/bekeken. Als of we de temperatuur etc checken.

Bloss: Toch voel ik weer dat dit te ver weg voor ons om dat met aardse termen te begrijpen als tegengesteld aan wat je feitelijk per monitor bekijkt.

Fed.v.L: Dit is zo.

Bloss: Dus weer terug op het spoor dan… zijn het zaden van deze Heilige Energie die gevat zitten in deze stralen van Licht, die op weg zijn?

Fed.v.L: Precies.

Bloss: En ik krijg door dat deze zaden op de een of andere manier aan ons Hoger zelf zijn verbonden.

Fed.v.L: Jij bent in grote verbinding met ons.

Bloss: Yep. Ik voel me echt op jullie golflengte zitten!

Fed.v.L: Wij willen je laten weten dat dit een hervereniging is met een aspect van het Hoger zelf.

Bloss: Wat natuurlijk een grote rol speelt, als het eenmaal is verbonden met deze zaden, dat het helpt bij onze Ascensie.

Fed.v.L: Opnieuw hoge cijfers.

Bloss: Niet echt. De een of ander van ons brengt deze woorden uit. Gewoon een zaak van of ik de B indruk voor bold (stoutmoedig) als letter, eigenlijk. Zo voelt het vandaag… alsof ik deze dingen WEET omdat ik op jullie ben afgestemd.

Fed.v.L: En wij zeggen dat dit is wat ‘weten’ is. Het KENNEN van alle antwoorden vanuit binnenin. Je moet gewoon afgestemd zijn.

Bloss: Toch kan ik nu voelen dat we aan het eind van onze sessie komen en dit ‘WETEN’ zit niet dichtbij.

Fed.v.L: Toch zal er een tijd komen waarop iedereen permanent zal ‘zijn afgestemd’ en dat alle WETEN gekend zal worden.

Bloss: Nou, wat kan ik zeggen? ‘Dank jullie’ komt in me op! Een prachtige sessie! Ik zal met absolute VREUGDE uitkijken naar de uitzaaiing van die Hogere energie om die te beleven… zal het water geven… en zal VOELEN dat het groeit. Ook de Lichtstralen daar zullen we naar opkijken om ze te zien.

Fed.v.L: Je zult ze niet missen.

Bloss: Ik stel mijn VERTROUWEN in die woorden, mijn vrienden.

Fed.v.L: En wij voegen onze LIEFDE aan dat Vertrouwen in die woorden toe.

Bloss: Ik hoop dat jullie onze planeet zien oplichten deze Kerstmis met een gloed van Hogere energie die we nu uitzenden… omdat wij er uit bestaan.

Fed.v.L: Dat wordt gedaan…. En ook zijn wij klaar voor vandaag.

Bloss: In Liefde en met zoveel dank. xxxVertaling: winnyd@stralendetoekomst.nlFederation of Light by Blossom Goodchild

http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar