Followers

i decree

zondag 12 december 2010

11 December 2010De Galactische Federatie van Licht

Gechanneld door Blossom Goodchild


* Blossom: Ik vertrouw erop dat velen zich nu realiseren dat alhoewel sommige channelings meer persoonlijke communicaties zijn, ik voel dat ik ze met jullie moet delen omdat iemand, ergens misschien dezelfde gevoelens beleeft en dezelfde gedachten heeft als ikzelf en daarom iets heeft aan dat gesprek.

Blossom: Hallo! Hopelijk is dit een goede tijd om me met jullie te verbinden zoals ik opeens deed. Terwijl ik deze week sprak met een vriendin van me die ik niet steeds zie, realiseerde ik me hoeveel zielen er zoveel brandende vragen hebben die moeten worden beantwoord….. door jullie en mij! Het liet me denken aan hoe mijn communicaties met jullie veel zielen frustreren, en dat als zij in de gelukkige positie zaten waarin ik zit, hoe anders ze de zoveel gevarieerde onderwerpen zouden benaderen. En dat liet me intens denken aan de verantwoordelijkheid en of ik met jullie dieper in zaken moest gaan… enz… want voor mij… ik accepteer gewoon wat jullie zeggen en laat me met de stroom meegaan. Moet ik iets anders gaan doen? Ik denk dat er wel dingen zijn die ik me afvraag maar dat ik er anders naar kijk in het Licht van het weten dat deze dingen op een dag duidelijk zullen worden gemaakt. Alhoewel, wat ik al eerder aanraakte, dat ik voel dat dingen in onze conversaties wat stilstaan en willen jullie dat ik begin om gecompliceerde vragen te stellen die mensen schrijven en vragen dat ik die aan jullie moet stellen?

Federatie van Licht: Wij zijn ons bewust dat dit soort vragen uit zaken komen waar jij over gesproken hebt en met enkelen over hebt gediscussieerd. We zijn ons ook bewust van jouw innerlijke problemen door waarom jij… waarom uit al die zielen waar we uit konden kiezen… waarom jou..?

Blossom: Ja, omdat ik nergens dieper op in ga… en in mijn positie… zou dat niet nuttig zijn?

Fed.v.L: Als jij, Blossom, maar een vraag kon stellen…. Als jou een vraag werd gegeven om aan ons te tellen… wat zou die dan zijn? In feite, zetten we die stelling bij iedereen neer die zich bewust is van deze woorden? Wat zou die ene vraag in je hart zijn wat het meest belangrijke is waar jullie een antwoord op wilden hebben, als jullie die ene gelegenheid werd gegeven?

Bl: Nou, ik denk als ik maar een gelegenheid had, dan zou ik er dan heel erg over na gedacht willen hebben dat ik iets zou vragen dan wat er even voorin in mijn hoofd zat.

Fed.v.L: Toch is dat wat we van je vragen in dit moment van het nu… wat zou er nu op dit moment recht vanuit je hart komen dat je zou vragen?

Bl: Bedoel je op een persoonlijk niveau of een algemene vraag?

Fed.v.L: Welke dan ook… zie het alsof je dat maar een keer kon afschieten.

Bl: Werkelijk dat is zo’n enorme vraag… hoe kan ik ook maar mogelijk WETEN wat de meest belangrijke vraag zou zijn… want die zou ik eerlijk niet willen verspillen.

Fed.v.L: Toch, mogen we zeggen dat je aanneemt dat we die gaan beantwoorden.

Bl: Oh, nou… in het geval dat ik het antwoord toch niet krijg denk ik dat het gewoon niet uitmaakte wat de vraag zou zijn?

Fed.v.L: Waarom niet?

Bl: Want als je geen antwoord produceert zou de vraag er niet toe doen. Eh… waar gaat dit nu naar toe?

Fed.v.L: We proberen je te helpen te begrijpen dat onze bedoeling om te communiceren via JOU, Blossom, of ook met ieder ander, niet is om de triljoen onbeantwoorde vragen te beantwoorden die degenen op aarde, als ze samen gecorreleerd werden zouden willen weten…. daarom zenden WIJ onze boodschappen niet door jou heen uit. WIJ hebben een andere agenda in gedachten… en we willen naar jou uitdrukken dat de ENIGE reden dat we dit doen, de hoofdzakelijke bedoeling dat we bij jou terecht komen, dat is dat we dat doen, om jullie te helpen de meest Ware betekenis van LIEFDE te begrijpen.

Wat vindt er plaats in andere universa en galaxies… wat transformeert er structureel in een ander sterrenstelsel op dit moment van jullie tijd, dat is niet waarom we met je spreken. Die zaken zijn niet WAAROM we er voor gekozen hebben om met je te spreken. Die zaken kunnen enkele mensen interesseren… ze kunnen veel mensen interesseren… maar niet iedereen. TOCH.. waarvoor wij komen met je te delen… waarvoor we komen om je te onderwijzen… om je te helpen je te herinneren… is het belang van ieder LEVEND WEZEN… er is er niet een voor wie dat niet zo is… er is er niet een voor wie dat niet zo is… omdat voor ieder van jullie DAT ZO IS.

LIEFDE. LIEFDE. LIEFDE. LIEFDE. LIEFDE. DAT IS WAT JULLIE ZIJN. TOCH HEBBEN JULLIE DAT VERGETEN. DUS WE KOMEN JULLIE DAARAAN HERINNEREN.

Bl: Ja, dat begrijp ik. Maar in deze fase van het spel … ook al hebben jullie ons dat goed onderwezen, ik bedoel ik kan me geen betere mentors voorstellen… waar ik persoonlijk op dit moment mee worstel is en ik kan alleen voor mezelf spreken, is eigenlijk… waarom VOEL ik die verbazende LIEFDE niet voor mezelf en voor anderen? Om eerlijk te zijn… Ik VOEL gewoon niet dat ik “HET HEB GESNAPT”… Toch weet ik dat “ik daar zit” … en ik kan niet voor iedereen spreken. Ik weet dan anderen het ‘wel hebben’… zou het niet? Bedenk dat ik deze boodschappen voor jullie aflever… zou ik dat punt dan niet moeten hebben? Dit is niet zinnig voor mij. Zou ik niet rond moeten lopen met bloemen in mijn haar en de hele dag LIEFDE moeten bieden uit mijn hart?

FEd.v.L: Wat houd je tegen?

Bl: Door hoe ik me VOEL! Deze wereld heeft geen zin meer voor me en ik voel me zo van mijn plek af! Alsof ik in een winkelcentrum zit… het lijkt zo belachelijk allemaal… alles ervan… en mijn ziel schreeuwt tegen me en zegt: ‘Ik wil naar huis’. Het is allemaal waanzin! Ik vraag me af hoe veel langer we nog op dit pad door moeten gaan… de manier waarop deze wereld doet… het is alsof ik er ZO naar verlang dat de verandering plaats vindt en de gedachte alleen al van nog een paar jaren, laat me voelen dat het een leven ver weg is. Ik weet dat ik zit te klagen… maar… hoe help ik de wereld veranderen naar een betere plek als mijn ziel zich zo wanhopig … er niet bij te horen … voelt??

Fed.v.L: Weet je wat wij nu gaan zeggen?

Bl: Ja, maar ik laat jullie dat doen omdat jullie daar op een bepaalde manier mee bezig zijn!

Fed.v.L: Jij VOELT je zo omdat je ziel zoveel dichter bij thuis zit dan jij je realiseert en daarom is het verschil van vibratie waar je in leven moet, vergeleken met die waarvan jij de Waarheid kent wat zo’n reikhalzen veroorzaakt naar de Hogere plek erbinnen.

Bl: Maar zie je … als WIJ hier zijn om de Nieuwe Wereld binnen te brengen… en ik neem aan dat ik niet de enige ben die zich op die manier voelt, want … hoe kunnen we door onze hangende situatie… dienen en doen waarvoor we kwamen te doen als er zo’n sterke wens is om terug naar huis te gaan? … het is alsof ik van de planeet af wil.

Fed.v.L: Toch transmuteer je gewoon energie. Het gevoel dat je beleeft is ook de dunner wordende energie die degenen heeft geregeerd en bekrachtigd die nu zwakker aan het worden zijn. Er zijn rollen die jullie allemaal aan het uitspelen zijn. Er zijn talloze tegenwerkende scenario’s die plaats vinden welke als een ding tevoorschijn komen en toch op andere niveaus op de manier dienen om letterlijk de ‘overgang’ uit te spelen. Ja, jullie zijn overeen gekomen om hier te zijn. Toch moet je weten dat veel van wat er plaats vindt op een ander niveau opereert dan wat jullie Hogere Wezens namens jullie en ten behoeve van jullie uitvoeren. Het is nodig voor het menselijk aspect van jullie zelf om hier als een anker te zijn, zoals we al eerder zeiden, toch vragen we jullie om te ACCEPTEREN dat er een veel meer geëvolueerd aspect van jullie zelf is dat tevoorschijn brengt en handelt in/met zaken die buiten bereik staan van menselijk begrijpen. ALS je in deze tijd accepteert… ALS jullie jezelf GEWOON LAAT ZIJN en van LIEFDE LATEN ZIJN, dan helpt dit enorm het aspect van je Hoger WETEN wat ‘zijn ding doet’!

Bl: Toch, waarom kunnen we niet weten wat dat ding is?

Fed.v.L: Omdat jullie al lang geleden zijn afgesloten en totdat het ontwakend Hoger aspect dat WEL begrijpt… en dat van een Hogere Vibratie is die niet op aarde wordt geaccepteerd… maar dan kan jullie ‘DENKEN’ dit niet bevatten… als we woorden hadden om te beschrijven … wat jij zou willen hebben uitgelegd.

Daarom praten we tegen jullie over LIEFDE en richten je helder weg van iets anders. Als het er toe doet…. Als ALLES klaar is om te beginnen/om door te gaan wat is dan het meest noodzakelijke instrument/gerei dat nodig is?

Bl: LIEFDE!

Fed.v.L: We stoppen met ons argument.

Bl: Maar zo velen van ons zijn verward over wat er eigenlijk zal plaats vinden en waar nou precies “ASCENTIE” zit.

Fed.v.L: Als jullie een reis zouden maken, zou je de richting waar je langs zou gaan op een kaart zetten. We zeggen je dat de richting om langs te gaan voor jullie bij dit specifieke gebeuren… dit grootste avontuur van alle avonturen… is om de richting van je hart te gaan. Jullie hebben geen beter kompas. We kunnen je het pad niet laten zien waarop je moet gaan om daar te komen. … want er zijn vele wegen die naar diezelfde bestemming leiden. We kunnen je alleen wegwijzers laten zien. Het zijn jullie harten die je zullen leiden. Het is jullie innerlijke GEVOEL vanuit JE HART dat je zal laten weten welke weg je moet nemen. Jullie lopen over dit pad omdat als STAM of FAMILIE hebben jullie gevraagd om deel te zijn van deze grote transcendentie. Jullie vroegen om mensen te worden die hier op dit moment zouden zijn. Wij kwamen overeen om naast jullie te staan.

Bl: En ik weet dat jullie dat doen… en ik weet dat sommigen het met me eens zijn en anderen zullen denken: “Oh Blossom, ga door’ … maar ik stel me voor dat jullie weethebben van mijn beleving deze week (*** kijk hieronder) en hoe mijn hart VERLANGDE naar de tijd dat dit in de werkelijkheid gebeurt. Niet om ons te redden… we weten allemaal dat het zo niet zal gaan… maar met zoveel mensen die feitelijk aanwezig zijn bij jullie aankomst en die Liefde naar je toe sturen en jullie naar ons. Dat is wat ik me voorstelde… ieders hart straalde een Wit Licht naar jullie uit… Hoe lang moeten we hierop wachten… op die uitwisseling?... Dat zou zoveel verschil maken … in ons hart.

Fed.v.L: Kind van het Licht… je verliest het vertrouwen terwijl de dagen voorbij gaan en toch lijken je de visioenen van je ruimtefamilie die bij je komen, je maar een vage droom toe.

Bl: En daarom doet het mijn hart zo’n pijn, omdat WE WETEN dat het gaat gebeuren, toch lijkt het wachten daarop eindelos te zijn voordat we ‘hallo’ kunnen zeggen tegen oude vrienden.

Fed.v.L: Aan iedereen die in hun hart van ons weet… wij BEWEREN PLECHTIG aan jullie dat deze dagen zullen komen. We bewonderen jullie kracht en bedaardheid onder zulke druk soms. De dag ZAL komen waarop het begroeten van alle partijen naar een emotionele waanzin zal opzwellen… want het antwoord op gebeden die gezegd zijn zal lege plekken vullen die voelden vergeten te zijn.

Bl: Nou, kunnen jullie alsjeblieft verder gaan! Ik minstens worstel met dit alles. Dank, goeie genade dat ik geleerd heb dat deze rit vol ups en downs zit… en het is werkelijk heerlijk om telkens weer een balans te krijgen… omdat ik zie dat ik opnieuw in staat ben om weer houvast te vinden met dit ‘liefdevolle’. Zal ik lachen vraag ik me af als we mekaar eindelijk tegenkomen? Zal ik jullie een grote omhelzing geven en zeggen: “Dank!!! Hiervoor! Waar waren jullie mijn hele leven?”

Fed.v.L: En wij zullen zeggen : “Precies hier” terwijl ons hart met de universele taal van LIEFDE spreekt. Liefste zielen van Aarde, WEET dat dit zal zijn. VOEL HET in je dat WETEN … want als dat WETEN WERKELIJK GEVOELD WORDT dan kunnen er geen twijfels meer zijn over het feit dat het zo is.

WE HOUDEN VAN JULLIE. WE DANKEN JULLIE VOOR DE LIEFDE DIE TERUGGESTUURD WORDT. Laat harten als één samen kloppen door ons universum heen.

Bl: We gaan door met dat te proberen…. Geen zorgen daarover! Heel veel dank jullie oor te lenen… Bloss. XXX

*** Blossom: NB. Ik voelde me heel gezegend tickets te krijgen op mijn verjaardag om het concert te zien van U2. Het toneel leek een landingsstation te zijn voor een enorm sterrenschip. Op een punt verlaagt het centrum zich en zendt kleuren uit van rechthoeken (zoiets als het schip in’ close encounters’). De hele scène liet me VOELEN als of er op een bepaald moment Licht Wezens zouden verschijnen van onderop. Het raakte me hoe meer dan 52.000 mensen in dat stadion waarschijnlijk allemaal hetzelfde dachten. Het was zo’n prachtige manier om zaadjes te zaaien. Er rende niemand weg, die bang was voor zijn leven. Iedereen in die ruimte was gevuld met zoveel Liefde. Ik denk dat het me daarom zo aanraakte, omdat het zo leek op hoe de meesten van ons die wakker zijn, zich waarschijnlijk voorstellen hoe het zal zijn. Ik was in ontzag… weten dat het …op een dag… zo ZAL zijn… Ik voelde me gereed… om naar die volgende fase te gaan van het plan. Sommige lichtstralen waren naar de hemel gericht. Ze gingen zover de wolken in en ik voelde me zo sterk verbonden met ‘onze vrienden’ dat er tranen in mijn ogen kwamen.


Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nlFederation of Light by Blossom Goodchild

http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar