Followers

i decree

maandag 13 februari 2017

Blossom 12 febr. 2017 met de Galactische Raad van Licht

Blossom: Hallo. Hallo, Hallo. Ik sprak gisteren iemand en we bespraken het feit dat telkens weer onze hoop omhoog ging, zodat; we zitten op de rand van iets. We zijn klaar en ‘op het moment’ van verandering… voor best een paar channelings… en dan sterft de hype weer af… en wij dabberen verder! Geen ‘go’ krijgen we naar jullie. Maar, een antwoord waarom dit gebeurt zou goed zijn.

Federatie van Licht: Gegroet, jonge vriend.

Blossom: Hoe winnen we vrienden en beïnvloeden we mensen! Oh, dat… IK WAS jong!

Fed.v.L: Maar, met ALLE termen… dat ben je. Ook al konden we je ook een oude ziel noemen… relatief gesproken, ben je nog jong…want het leven is oneindig en daarom, in een zin zul je altijd jong blijven. Als je in staat bent onze logica te begrijpen?

Bloss: Ja, dat doe ik. Dus naar de vraag, die bij de hand is, als we mogen?

Fed.v.L: Met opzet ‘hypen’ we je niet omhoog om je alleen ‘naar beneden te laten vallen’. Dit is bij verre na… niet onze bedoeling. Kan het zijn, misschien soms, dat de Energie van jezelf, van onszelf en van inderdaad de Planeet in een HOGE POSITIE is… die op zijn beurt dat soort ‘hype’ zoals jullie dat noemen, laat doorkomen.
Toch zouden wij het niet ‘hype’ noemen. Maak alsjeblieft een verwijzing voor zijn betekenis.

Bloss: Dan roep ik mijn goede vriend ‘Google’ op. OK. ‘Extravagant of intense publiciteit of promotie’.

Fed.v.L: Zie je waarom we niet voor de Hoge Energie wensen die doorkomt, om als zodanig gelabeld te worden? Wij zijn geen promotie adverterend agentschap!!

Bloss: Nou, jullie konden altijd een aardige regel in hoge techniek doen!

Fed.v.L: Liefste… hoe kun jij amuseren! Maar om terug te keren naar het onderwerp… het is een ‘zaak’ van ‘gaan met de stroom mee’. Zoals bij alle dingen/ met alle dingen is er een eb en vloed.

Toch zouden we erg graag willen dat de Energie nooit afstierf. Want er is geen noodzaak toe om dat zo te doen. Er is altijd veel verwachting/vooruitlopen op/ wat er zal gebeuren in toekomstige dagen en dus ook is er altijd een wachten op zoals die toekomstige dagen zullen zijn.

Bloss: Ergens in de toekomst denk ik. Want dat zal zeker niet spoedig zijn!


Fed.v.L: Dat is wel zo! (Toch zijn ze dat)

Bloss: Nee… dat zijn ze niet! Niet ‘ons’ spoedige’. Toch weten we dat ‘onze’ spoedig en ‘jullie ‘spoedig’ heel anders is.


Fed.v.L: Alleen vibrationeel.

Bloss: Dat betekent?

Fed.v.L: Betekent dat jullie toekomstige dagen ‘wonen’ in een bepaalde frequentie… een specifieke Vibratie. Die dagen zijn daar en wachten op jullie… Want, zoals wij zeiden, is er niet zoiets als tijd, en daarom… verleden, heden, toekomst… vinden allen plaats in het NU.

Want er IS alleen NU. Jullie gaan naar deze toekomst… want die is feitelijk niet in jullie morgen… Die is ‘gewoon daar’ en wacht op JULLIE KOMST.

Bloss: Daar lach ik om… want we verwachten altijd die van jullie!

Fed.v.L: Liefste vrienden… hoe veel zijn jullie gaan begrijpen… over jezelf… nietwaar? En…hoe meer je begrijpt… hoe meer je de eb en vloed laat gebeuren van ‘wat is’ ‘die zijn ding’ laat doen.

Het is door TOE TE STAAN WAT IS… dat JULLIE laat … ERIN ZIJN… want alle wensen en verwachtingen  van ALLES DAT IS… om plaats te vinden.

Bloss: En …bespottelijk, maar nieuwsgierig …vraag ik je … WANNEER?

Fed.v.L: WANNEER WAT?
Bloss: Wanneer zal ons ‘SPOEDIG’ gebeuren? Zeker, zelfs zonder tijd… moet je in staat zijn om energetisch te peilen in welke soort tijdsperiode we ons zullen baden in het Licht van onszelf, in een veel meer verenigbare omgeving die gepast is voor onze benodigdheden van welzijn? Poe! Dat was anderhalve zin!
Fed.v.L: Maar, wij kunnen geen datums geven.
Bloss: Ik vraag niet naar feitelijke getallen of maanden. Kun je ons niet een ruw idee geven van zelfs een jaar?
Fed.v.L: Waarom is het dat zo velen van jullie een tijdsframe nodig hebben?
Bloss: Velen zouden antwoorden… voor de hoop dat de dingen veranderen voor het Hoogste Goed en in staat te zijn om in Vrede te leven… overal.
Fed.v.L: Wij zeggen dat DIT NIET OVER TIJD GAAT. Niet omdat er geen meer is… maar omdat het over JULLIEZELF gaat. 
Als bijvoorbeeld we tegen je zouden zeggen …: in jullie jaar 2020… zal dit gebeuren, en dat zal gebeuren en dat en dat zullen dan hebben plaats gehad… dan zul je altijd naar voren kijken naar die tijd… wachten zodat dit komt zodat de dingen … beter zullen zijn geworden, en ‘dan’ zullen jullie aannemen dat alles in orde zal zijn… ALS dit en dat en dat … misschien…/ heeft plaats gehad.

Liefste zielen… WAT ER TOE DOET IS NU.
HOE VOEL JE JE… NU? NIET DÁN!
Als je wilt dat bepaalde dingen omdraaien… voor verbetering… dan VOEL dat ze dat NU al doen!
In jullie huidige wereld… staat er veel op het spel… zouden velen zeggen. Men schettert en raaskaalt of zegt met waardigheid… en marcheert en verzamelt zich om duidelijk te maken in welke soort wereld ze GRAAG willen wonen.
Als in alle WAARHEID met alle Ernst, oh brengers van Licht… DEZE dingen niet de manier zijn waarop je veranderingen maakt.
We zeggen niet dat ze niet gedaan moeten worden… of dat ze geen ‘impact’ hebben.
Wat we WEL zeggen is dat… er vanaf een meer ‘geëvolueerd’ perspectief, een veel groter effect zou opduiken… op een veel snellere wijze… als iedereen ging zitten en een moment of twee zijn ogen sloot …en VOELEN … en visualiseren … en precies WETEN wat het is dat men wenst… en hoe dit zal zijn.
Dit is waarom White Cloud zijn boek noemde … ‘Lopen in het Licht en Liefde’.. omdat dat is wat jullie doen!
Het is er AL… het wacht op jullie. ALS JE DIT WILT… DAN GRIJP HET!
Bloss: Kom nou! Ik zie wat je zegt, inderdaad wat je daarbij insluit. Maar, hé! Hou even op! Zo velen van ons verlangen daarnaar… deze nieuwe era… deze Gouden Tijd (zoals het is genoemd) Deze wereld waar alles goed is en waarin we geen gektes hebben die her en der gaan en bijna elke ademhaling beheersen. Wij werken zo hard om deze ‘tijd’ ’keer’ in onze vibratie te brengen….of zal ik zeggen… we laten… ons Licht/ZIJN om volledig het gewenste resultaat te vervullen waarvoor we naar deze planeet kwamen in de eerste plaats.  NATUURLIJKE WILLEN WIJ DAT!! Moeten we wachten dan op het collectief… een bepaald percentage van ‘goed doeners’ om de jackpot te raken voordat een bepaalde hoeveelheid van ons deze Nieuwe Tijd kan beleven? Of, zoals een ander het kan zeggen… moeten we wachten op de hele verdomde wereld die zal ontwaken en we allemaal samen naar binnen gaan?
Fed.v.L: Denk hier logisch over na.
Bloss: En hoe doet men dat precies?
Fed.v.L: NU … zou je zeggen dat je een Hoge Vibrationele dag vandaag had, of is het een lagere? Jij persoonlijk Blossom.
Bloss: Ik heb een hoge vibrationele dag.
Fed.v.L: Zeg je dat iedereen dat heeft?
Bloss: Nee, dat denk ik niet.
Fed.v.L: Want iedereen is anders in gedachte en daad… en afhankelijk DAARVAN … laat dit zien waar iemands ziel woont. Zou je zeggen dat je leven is verbeterd in de laatste 10-15 jaren?
Bloss: Beslist!
Fed.v.L: Waarom? Niet omdat je de loterij won… dat deed je niet. Maar, omdat je je wijze van denken HEBT VERANDERD… en je doen en ZIJN. En vanwege dit, is je Vibratie omhoog gegaan naar een Hogere frequentie … van JOUW LEVEN!
JOUW LEVEN GAAT NIET OVER DIE VAN IEMAND ANDERS. DAT GAAT OVER DAT VAN JOU EN WAT JIJ ER MEE WILDE DOEN…. HOE JIJ KOOS TE WILLEN ZIJN.
Dus, zou je zeggen dat het doorging zich te verbeteren als je manier van denken en begrijpen zich verbetert?
Bloss: Ja.
Fed.v.L: Dus, JIJ bent steeds dichterbij dat leven in die Hogere Vibrationele wereld waar we over spreken, en in die wereld… Ja… Schepen aan de hemel…Intens Hoge technologie zal op zijn plek zitten… etc. etc.
AL DIE DINGEN WAAROP JE WACHT… ZIJN ER.
Het is gewoon, maar gecompliceerd. Want… zoals we eerder hebben gezegd… en je begint dat te begrijpen… je time jumpte,  (je sprong in de tijd)…in en uit de vibrationele frequentie… met elkaar.
Bloss: Het is zo raar… omdat alhoewel ik het niet begrijp… DOE IK DAT HELEMAAL!
Fed.v.L: Heb je hieraan gedacht?
Bloss: Aan wat. Zeg het.
Fed.v.L: Het KAN een mogelijkheid zijn… want alle dingen zijn mogelijk… dat je ‘rond hangt’ zodat degenen waar je ECHT van houdt in familie en vriendschap-cirkels… klaar zijn om met jou ‘in die Vibrationele wereld te gaan… zodat je die samen kunt beleven… in LIEFDE. Misschien kwamen jullie dat overeen voor dat je kwam? En daarom, nog meer reden en bedoeling om je Licht te schijnen, zo helder als je kunt… waar je bent… om te helpen bij het verhogen van de Vibratie van anderen.
Bloss: Wat…? zodat we rond kunnen hangen in een lagere vibratie dan die waar onze eigen persoonlijke energie ‘in leeft’?
Fed.v.L: Oh, ja. Maar dat betekent noodzakelijk niet dat dit prettig voor je is.
Bloss: Nou, dat heeft veel zin.
Fed.v.L: ALLE dingen zullen dat, Liefste Blossom… ALLE dingen zullen dat.
Bloss: Ik voel dat dit een goede plek is om het vandaag los te laten. Veel dank.
P.S,
Bloss: Kan ik vragen nou je nog hier bent, over de tekenen op de arm van mijn vriend… de twee kleine puntjes? Ik schijn me dit soort dingen te herinneren dat die te maken hebben met ‘bezoeken’ van iets uit ‘andere werelden’?
Fed.v.L: Ja, inderdaad is dit zo. Maar, is er alarm aanwezig? Dat is niet zo…want het is louter een ‘cross dressing’.
Bloss: Vreemde bewoording! Wat bedoel je?
Fed.v.L: Laten we het zo zeggen. Velen op jullie aarde zijn van de sterren gekomen. Je kwam binnen via de Sterre Poorten om hier te zijn. We hebben ook gezegd dat de Menselijke vorm … het Menselijke Wezen een … experiment is… EN… dit experiment gaat nog door. Daarom is het testen van ‘hoe dingen zich ontwikkelen’ in het nieuwe Lichtlichaam (dat opkomt…dat zich ontwikkelt) louter deel is van het proces…en ook, een overeenkomende hulp.
HET IS ABSOLUUT GEEN GEVAL VOOR ZORG. Zoals we zeggen… het is een overeengekomen regeling in ‘het team’.
Een factor VAN zorg is de ‘HYPE’ die verspreid is over dergelijke tekens… op een wijze die geen WAARHEID is. Zo komt alle angst naar binnen. Dat is de bedoeling van een dergelijke HYPE. En dat werkt zien we, voor zo velen.
Hoe wij wensen dat alleen DE WAARHEID aanwezig is in Iemands WETEN… door Iemands Wezen. Want als dit zo is… zal ALLE VREES… die beraamd …IS GEWEEST/KAN ALLEEN ZIJN… zal verdwijnen.
Veel dank voor je dapperheid om dit te noemen. We zijn blij dat je dat deed… en dat zal velen helpen… als de dame die erbij is betrokken blij is om dit te vertegenwoordigen.
Bloss: OK, ik dank jullie. Ik zal dat vragen en misschien is het iets waarover we de volgende keer kunnen uitweiden?
Fed.v.L Inderdaad. In LIEFDE … tot die volgende ‘tijd’.


Vertaling: Winny
-------------------------------------------
Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.
The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar