Followers

i decree

zondag 31 juli 2016

Nederlands -- Blossom en de Galactische Federatie op 30 juli 2016Blossom en de Galactische Federatie op 30 juli 2016


                                                        
Blossom: Hallo daar. Nou het zijn een goede paar weken geweest sedert we contact gemaakt hebben. Voor ik iets meer zeg, ik zoek eerst uit of jullie vandaag beschikbaar zijn. Iemand thuis?

Federatie van Licht: Met het weten dat we ECHT aan jullie zijde staan, verwelkomen we je en hebben de bedoeling om vandaag onze communicatie te maken, om de hele tijd vol bij je te zijn in de basis van ons Wezen. LIEFDE. HOUD VAN JOU. HOUD VAN IEDEREEN.

Bloss: Welkom. Het zal zeker goed zijn… omdat ik een paar keer geprobeerd heb en het ging gewoon niet. Zijn jullie in staat om me te vertellen waarom?

Fed.v.L: Inderdaad. Er waren veel dingen om ons gesprek te voorkomen, de laatste tijd. Een zou de extreme intensiteit zijn van Energieën die op dit moment jullie Planeet binnenkomen. Een wervelwind kunnen we zeggen… en dat is het waarom je dacht dat je ons channelde, je snel het feit snapte dat wij het niet waren. En we prijzen je daarvoor.

Bloss: Wie/wat was het?

Fed.v.L: Het was een vermomde energie die snel door jou werd ontdekt. Er zijn anomaliën/onregelmatigheden in jullie wereld die de Waarheid wilden voorkomen om ‘naar buiten te komen’. En wij zeggen ‘in JULLIE wereld’… want de energie was VAN jullie wereld. We zouden zeggen… Hoe Groter de Waarheid… hoe meer degenen die het willen afschrikken…. Hoe meer energie ze er instoppen om zeker te maken dat het niet ‘verteld wordt’.

Dus ook met zulke sterke Energieën die jullie Planeet binnenkomen en in jullie Wezens… is het meer gepast om ze ‘te laten gaan’ in deze tijd voor de integratie en absorptie van dergelijke Energieën om zich daarin te vestigen.

Bloss: Maar voor mij… ze voelen echt alsof ze nog dik en snel binnenkomen. De vorige nacht vond ik het zo moeilijk om mezelf te gronden. Ik voelde mijn ogen in mijn hoofd omhoog rollen!

Fed.v.L: Wij waren ons daar bewust van! En velen hebben hetzelfde ervaren.

Bloss: Dus wat IS er precies aan het gebeuren? Waar gaat dit allemaal om?

Fed.v.L: Het is de Gateway (Poort) die zich opent. De intensiteit van al die Energieën komt vanwege het feit dat jullie Planeet een specifiek tipping point (keerpunt) heeft bereikt… waarbij het is dat een LICHT ENERGIE een bepaalde capaciteit heeft bereikt… die op hun beurt in staat stelt… niet meer van hetzelfde maar om Hogere Energieën te laten binnen komen en om zich te vermengen met het neerzetten van Energieën die ‘geproduceerd’ werden door LICHT ENERGIE van Mensen die hun hart gevolgd hebben en dit tot AanZijn brachten.

Nu, zullen jullie ZIEN en VOELEN dat dingen echt beginnen te versnellen. Het zal de vraag zijn om die Energieën een tijd te gronden… ze toe te staan om zich te vestigen… en dan zal in het echt het vuurwerk zich laten zien!

Bloss: En dat betekent?

Dat betekent dat jullie nog dichterbij het erkennen van het feit zijn dat ‘Het tijd is om naar buiten te komen om te spelen’. Het is tijd om wuftheid/frivoliteit overvloedig te laten zijn.

Het niveau van jullie Vibraties en de Vibratie van jullie Planeet is in zo’n hoge graad gekomen in de laatste jaren… dat VERANDERING meer duidelijk zal gaan worden.

Sedert jullie datum van 21 december 2012 … is veel in jullie Planeet gestroomd op de wijze van VERANDERING.


Een Transformatie is gebeurd… die plaats vond in een subtiele onderstroom om niet te veel te verstoren… en om niet te duidelijk te zijn voor degenen die

A) deze veranderingen en transformerende Energieën niet konden accepteren, en


B) Degenen die er tegenin willen werken, als ze zichzelf zouden presenteren als overweldiging voor het Groter Goed.

Dus, we zeggen… veel ‘undercover’ werk is lichtgelovig omhoog aan het komen… en veel is gecementeerd op de wijze om Energieën te verankeren in de kern van jullie Planeet om toekomstige ondernemingen gesmeerd te laten verlopen.

Bloss: En dat leidt tot wat precies?

Fed.v.L: Leidend naar de wereld die jullie jezelf beloofden. In de Energieën gaande die ondersteunen en opheffen. Het achten van wat jullie ziel haar oproep biedt. Loslaten van alles dat geplant is om de Energie naar beneden te brengen en om vast te houden dat nu ‘Jullie verwelkomt’ in je Hogere hofstede.
Jullie, Kinderen van de Aarde…

Bloss: Waarom kinderen? Want met alle respect… velen van ons voelen zich heel erg oud!

Fed.v.L: We gebruiken dit als uiting van liefde. Want jullie zijn de Weg-Wijzers DeGenen die jullie Planeet naar haar Hogere positie brengen. Jullie zijn de KINDEREN die dit waagstuk begonnen met een zeker niveau van begrip… en jullie gingen door met je opdracht.

Jullie kwamen op de Aarde neer met zulke hoop… veel ervan werd doorkruist met ervaringen die iemands ziel naar de diepten trok van intens verdriet en soms verlies van het pad. Maar, jullie gingen verder. Jullie gaven niet op… omdat JULLIE DE KRIJGERS VAN LICHT ZIJN…en jullie zullen nooit/ kunnen nooit falen.

VOEL NU … terwijl deze sterkere Energieën zich vestigen… VOEL DE KRACHT IN JE en laat die OMHOOG GAAN… en zich verbinden met MET IEDER… MET ELKAAR.

Verzamel de gedachten van je Wezen en laat HET GEVOEL VAN WAARHEID … dat erin ligt, versterken en hoog te houden.

Hoe sterker je jezelf erkent te Zijn… hoe sneller de ‘Gebeurtenissen’ kunnen gebeuren.

Bloss: Nou, zoals altijd. Ik wacht en zie dat ene! En toch, terwijl deze conversatie doorgaat, heb ik een sterk visioen van ‘Jullie Soort’ die ‘Ons Soort’ ontmoet. En er is zo’n Unificatie (Een Zijn). Ik weet dat dit zal gebeuren, want ik voel het in mijn botten! Dat is geen ‘wensdenken’. Het is mijn weten. Maar… WANNEER, Lieve Vrienden van ergens anders? Zal dit in nog mijn leven zijn? Ik weet dat ik dit eerder heb gevraagd.

Fed.v.L: Het zal in jouw levenstijd zijn, behalve als je plant om dat morgen te verlaten!

Bloss: Ha! Nope. Ik ben te lang op dit pad geweest om het vuurwerk te missen.

Fed.v.L: Er zijn reizen te ondernemen voor velen en sommigen zijn klaar om ‘aan boord te stappen’. Maar voordat dit kan gebeuren, zijn er nog ‘Gebeurtenissen’ die moeten plaats vinden… zodat ‘het juiste tijdstip’ succes laat gebeuren in onze presentatie.

Bloss: Welk soort Gebeurtenissen?

Fed.v.L: Gebeurtenissen die veel VERANDERING brengen.

Gebeurtenissen die zielen doen ontwaken naar een Hogere Vibratie van zichzelf.

Gebeurtenissen die de koers van de jullie geschiedenis doen veranderen.

Gebeurtenissen die zo’n overweldigend bewijs laten zien over ‘HOE DE DINGEN ECHT ZIJN’ op jullie Planeet… dat het Menselijke Ras in stukjes en diversiteit zal verstrooien.

Bloss: Bizar! In deeltjes verspreiden? Dat is nogal wat! Bedoel je de ‘Secties’ zullen apart zijn in geloof en naar wegen vooruit?

Fed.v.L: Niet alles. Geenszins. Laten we hen ‘Groepen’ noemen.

Bloss: Dit is helemaal nieuw. Kun je dat verder uitleggen?

Fed.v.L: We zullen ons best doen. Maar, zoals je weet… we willen niet ‘het precieze vertellen’ want dat zou de manier veranderen waarop de dingen zich uitspelen.

Bepaalde “Gebeurtenissen’ zullen gebeuren en die zijn niet al te ver weg.

Bloss: Je bedoelt zeker niet ‘spoedig’?

Fed.v.L: We accepteren je frivoliteit (wuftheid). Als die gebeuren dan zul je dat weten. Want ze zullen heel erg voorin ieders denken zitten. Het kon niet anders zijn.

Deze ‘Gebeurtenissen’ zullen … zoals we zeggen… ALLES VERANDEREN. De wijze waarop jullie Planeet ‘gerund’ wordt zal  bijna 360 graden omkeren. Veel conflicten van meningen zullen de oorzaak zijn van Mensen om hun ‘WAARHEIDS GROEPEN’ te vinden.

Bloss: Ik weet niet zeker of ik dat leuk vind klinken. Het conflict stuk roept niet gevoelens op van ‘Vrede’ en ‘Laten we het doen’!

Fed.v.L: Maar, als iemand in zijn eigen ‘WAARHEIDS GROEP’ zit … dan zal er natuurlijk veel harmonie in zitten.

DENK AAN DE VRIJE KEUZE.

Denk aan je te focussen op iemands LIEFDE VOOR ZICHZELF EN VOOR IEDEREEN. Want dat is alles wat er toe doet voor HET ZELF EN IEDEREEN.

Mogen we hier wat tussen gooien, Blossom? Want wij zijn ons bewust dat jullie ‘denk gedachten’ iets visualiseren dat HET heeft gecreëerd en NIET iets dat WIJ voorstellen. Want jullie stellen je bijna tegengestelde teams voor die praktisch in oorlog zijn met deze individuele secties.

Dit is niet zo, behalve de Menselijke soort die dit hiervoor kiest… Wat niet op de kaarten staat van de bestemming.

We vragen je nu om te VOELEN en te visualiseren blauwe hemelen… groen gras… spetterend water… fris voortgebracht.

We vragen je om lachen te horen en uitingen van vriendelijkheid.

We vragen je om de plek te KENNEN die gecreëerd was door jullie voordat jullie kwamen.

We vragen je dat je je opdracht herinnert… het plan van transformatie waarvoor je hier kwam om dat te laten gebeuren.

ALLES  DAT GAAT PLAATS VINDEN IN DE TOEKOMSTIGE DAGEN IS AL DOOR JULLIE BESLOTEN.

Bloss: Maar, hoe dan… als we de vrijheid van keuze hebben?

Fed.v.L: Mogen we er aan toe voegen…‘HET RESULTAAT’… HET RESULTAAT WERD BESLOTEN DOOR JULLIE.

Het is iemands vrijheid van keuze die het pad bepaalt waarop men loopt… om bij dat resultaat uit te komen.

Maar jullie ontwaken TERUG in je Ware – zelf zal je het meest prettige pad geven DAT mogelijk IS.

ALS DAT JULLIE KEUZE IS!

Als deze veranderingen zichzelf presenteren… laat dan geen vrees in je vasthouden. Want er zullen degenen zijn die je zeggen dat vrees de enige manier is om vooruit te komen… erin en eruit.

LUISTER NIET NAAR VREES.

VREES BESTAAT NIET!

JULLIE… GROOTSE LICHTDRAGERS,… JULLIE …zullen instinctief in je Waarheid vallen en WETEN wat je moet doen. We hebben eerder al gesproken over het ontvangen van je orders…

Bloss: Ja, White Cloud heeft heel vaak gesproken over dat er is ‘gedownloaded’ wat je moet doen als die tijd komt.  Omdat we een enveloppe in ons denken hebben en als de tijd daar is, kan de enveloppe worden geopend en iedereen zal dan weten wat te doen. Ik weet dat dit zo ‘SciFi filmisch’ is maar metaforisch gesproken, heeft dit zin voor me.

Fed.v.L: Het heeft zin omdat het jullie WAARHEID is. En het zal zin krijgen voor velen die onze woorden lezen.

LIEFSTE ZIELEN VAN DE AARDE… jullie hebben ook gehoord over ‘de Versnelling’…

Bloss: De Versnelling die zo langzaam is gegaan?

Fed.v.L: Alleen in jullie Aardse termen. Want jullie meten de dingen door ‘tijd’. Wij bemeten die door ‘Energie Kracht’…en nu, toen we zeiden toen we begonnen… kunnen de resultaten van ‘Energie Kracht’ beginnen om die zichzelf bekend te maken. Niet zoals de vorm die je beleeft om ‘lucht-ig’ te zijn en niet in staat te zijn om je gegrond te voelen, maar in de vorm van DE FEITELIJKE VORM!

DE EIGENLIJKE TASTBARE HERKENNING VAN DAT WAAR JULLIE OP GEWACHT HEBBEN.

Bloss:  Nou… ‘De Wie is Wie en Tickety Boo’s om ons heen. Laten we deze opmerking noteren… betreffende die intense zin… ‘Want jullie bemeten de dingen door ‘tijd’ wij bemeten die door Energie Kracht’… Want anders, de hemel verbiede dat… zouden we iets verwachten om eigenlijk te gebeuren… Spoedig!! Dank Mensen! Aardig vanuit het blauwe… (hinein) voor jullie. Liefde aan jullie… Liefde aan iedereen.. En met veel Dank.

Fed.v.L: We zijn Weg. In sterkte. Tot de volgende keer. WE HOUDEN VAN JULLIE.


Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

The link to be able to access all my YouTubes is0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar